20 Μαρτίου 2017

Αδωνις: Κίνδυνος σημαντικής «βλάβης» στην οικονομία η καθυστέρηση της αξιολόγησης

Για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να πάει τον Μάιο και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην οικονομία προειδοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο… η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ,

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα», είπε. «Η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα, πρόσθεσε, προκαλεί εντύπωση. Διευκρίνισε πάντως ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

«Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Ολα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια πέρα από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα», ανέφερε, ακόμη και συμπλήρωσε: «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε δηκτικά πως «εξεταστική για τη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι του '15, και τα capital controls έχουν ξεχάσει να κάνουν».