31 Μαρτίου 2017

Κασιμάτης για Τασία Χριστοδουλοπούλου: Συγγνώμη, το αστείο δεν πέτυχε

Το σχόλιό του κατά της Τασίας Χριστουδουλοπούλου προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στην αριστερή τρομοκρατία που επιτρέπεται να λέει τον Σαμρά ΜΑΛ@ΚΑ όπως ο Αρβανίτης. Έτσι ο αρθρογράφος της Καθημερινής Στέφανος Κασιμάτης ανγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Την περασμένη Τετάρτη (29.03.2017) και αφού είχε γίνει γνωστό πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας, έγιναν γιαγιά και παππούς αφού η κόρη τους γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο Στέφανος Κασιμάτης σχολίασε το γεγονός, με αισχρό τρόπο προς την αντιπρόεδρο της Βουλής.

Έγραψε: «Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί…».

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιό του και κυρίως το δεύτερο κομμάτι του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που αναφέρθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυο μέρες μετά, στο σημερινό (31.03.2017) φύλλο της Καθημερινής, στη στήλη του Φαληρεύς στη δεύτερη σελίδα, ο Στέφανος Κασιμάτης ζητάει συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως όσα είχε γράψει ήταν ένα "αστείο".

«Αστοχία» είναι ο τίτλος και ο δημοσιογράφος γράφει: «Δεν χρειάζονται μακρόσυρτες εισαγωγές. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για το χθεσινό σχόλιο σχετικά με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιτυχία ενός αστείου (διότι αυτή ήταν η πρόθεση) εξαρτάται πάντα από την ισορροπία του γέλιου και της ενόχλησης που προκαλεί. Όταν η ενόχληση επικρατεί, τότε το αστείο έχει αποτύχει και ζητάς συγγνώμη. Αυτό συνέβη και αυτό έκανα».