20 Μαρτίου 2017

"Ο Αρτέμης Σώρρας είναι στην Ελλάδα" λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας, πήγε σήμερα στα Δικαστήρια της Πάτρας. Ασκησε έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Αρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση και έκανε και αίτηση αναίρεσης του μη ανασταλτικού αποτελέσματός της.

Ο κ. Νουλέζας δήλωσε πως ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί. "Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του" είπε μεταξύ άλλων.

"Ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται κατά την απόψή μου πολιτικά και υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση νομικής, κοινωνικής οικονομικής και φυσικής τους εξόντωσης... Και σε αυτήν έχουν την προσπάθεια συστρατευτεί και το χρεοκοπημένο πολιτικό και το μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας που τη λεηλάτισε και την έφτασε σε αυτό το σημείο εσχατοσύνης"