31 Μαρτίου 2017

Βρετανία ρε φίλε! Ο άλλος θυμήθηκε να αλλάξει φύλο στα 90 του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας βετεράνος του δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου αποφάσισε να αλλάξει φύλο στα 90 του χρόνια.

Πρόκειται για την Πατρίτσια Ντέιβις, η οποία γεννήθηκε ως Πίτερ στο Λισεστερσάιρ ωστόσο πέρασε ολόκληρη τη ζωή της ως άντρας και παρά το γεγονός ότι ήδη την ηλικία των 3 ετών γνώριζε ότι ήταν γυναίκα.


Όπως δήλωσε μεγάλωσε σε μία εποχή που τα διαφυλικά άτομα εξοστρακίζονταν και έτσι φοβούμενη το ηλεκτρικό σοκ στο οποίο τα υπέβαλαν ως θεραπεία, δεν έζησε ανοιχτά ως γυναίκα.

«Το ξέρω ότι είμαι τρανσέξουαλ από την ηλικία των τριών», δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mirror. «Γνώριζα ένα κορίτσι που το έλεγαν Πατρίτσια και ήθελα να με φωνάζουν έτσι, αλλά δεν κόλλησε», συνεχίζει.

Όπως εξηγεί, παντρεύτηκε στα 21 του χρόνια και σχεδόν 40 χρόνια μετά τελικά είπε στη σύζυγο πως ένιωθε για το φύλο της. Τότε εκείνη ήταν πολύ υποστηρικτική και της έδινε χρυσαφικά και φορέματα να φοράει μέσα στο σπίτι. Όπως τονίζει, τότε το ζευγάρι συμφώνησε να το κρατήσει μυστικό.

Σύμφωνα με την ίδια, κάποια περίοδο ξεκίνησε να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια ωστόσο σταμάτησε γιατί τα παιδιά της γειτονιάς της πετούσαν αυγά στα παράθυρα.

Σήμερα, στα 90 της χρόνια ξεκίνησε να παίρνει οιστρογόνα για να βοηθήσει τη μετάβασή της σε γυναίκα. Την απόφασή της την κοινοποίησε τόσο στους φίλους, όσο και στους γείτονές της και όπως υποστηρίζει οι αντιδράσεις που έλαβε ήταν θετικές.

«Νιώθω σαν να έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου», λέει και συμπληρώνει: «Ζούσα ένα ψέμα». Όσον αφορά στο τι την ώθησε τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα της αλλαγής φύλου αυτό ήταν μία ταινία που είδε το «Boy Meets Girl», στην οποία ηρωίδα είναι μια τρανσέξουαλ γυναίκα που ζει στο Κεντάκι.

Όπως εξηγεί επίσης, το γεγονός ότι οι τέχνες και τα Μέσα αναφέρονται όλο και περισσότερο στα ζητήματα των τρανσέξουαλ την βοήθησε να πειστεί ότι είναι ασφαλές να είναι ανοιχτή στην επιθυμία της να είναι γυναίκα.