31 Μαρτίου 2017

Άλλοι 3 υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ πήραν «13η σύνταξη» σαν τον Μπαλαούρα;

[Λογικό, αφού μας κυβερνάνε αργόσχολοι, οικοδόμοι, αγρότες και εργάτες με συντάξεις 400 και 500 €]

Συνεχίζεται ο σάλος αλλά κοι οι οργισμένες αντιδράσεις στην Ελληνική κοινωνία, από τη πρωτοφανή πρόκληση που αποκαλύφθηκε σε σχέση με τη διαβόητη «13η σύνταξη» και τον βουλευτή – συνταξιούχο Τραπεζουπάλληλο Μπαλαούρα που την ενθυλάκωσε.


Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν έντονες φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία πως εκτός από τον Μπαλαούρα υπάρχουν – τουλάχιστον – 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν «13η σύνταξη», μεταξύ αυτών και 2 εν ενεργεία υπουργοί!

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής την «13η σύνταξη»  φέρεται να εισέπραξε ένας (άνδρας) υπουργός που προέρχεται από το, λεγόμενο, «βαθύ» ΠΑΣΟΚ , αλλά και μια γυναίκα υπουργός (μεγαλο-καταθέτρια του εξωτερικού συν τοις άλλοις) που έχει προκαλέσει σάλο κατά καιρούς με τις … μαγειρικές «συμβουλές» της προς συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους.

Την ίδια στιγμή σήμερα και η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και ο Γιώργος Παπαχρήστος μιλούν για τουλάχιστον ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν και δεν επέστρεψαν την «13η σύνταξη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας που έλαβε από λάθος του συστήματος το έκτακτο βοήθημα τα Χριστούγεννα. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος υπάρχουν ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά άγνωστοι στο ευρύ κοινό με εξαίρεση μία απ΄αυτούς που είναι γνωστή λόγω της επαγγελματικής της δραστηριότητας.

Ο ένας βουλευτής εκλέγεται σε νομό της Κεντρικής Μακεδονίας , ένας στην Αττική και η γυναίκα βουλευτής στη Θεσσαλία.

Το θέμα που ανακύπτει είναι αν οι συγκεκριμένοι βουλευτές επέστρεψαν το βοήθημα και αν ναι που.

Και αυτό βεβαίως που μένει, είναι αυτές οι φήμες να επιβεβαιωθούν…