22 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο σε Μάρδα-Αρβανιτίδη παρουσία Άδωνι που το απολάμβανε

Στιγμές έντασης με έντονες αποδοκιμασίες εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παρουσία και του Άδωνι. Στο στόχαστρο αρχικά ο Δημήτρης Μάρδας...
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι σε ενημερωτική συζήτηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου παρευρίσκονταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης. Η ένταση προκλήθηκε όταν επαγγελματίες που βρίσκονταν στην αίθουσα επιτέθηκαν στον Δημήτρη Μάρδα για τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση.



Οι επαγγελματίες κατηγόρησαν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την υπερφορολόγηση που σκοτώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για την προστασία του επιχειρείν, καθώς και για το νοικοκύρεμα του δημοσίου.




Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος "τα άκουσε" για την πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να εντάξει τη χώρα στο πρώτο μνημόνιο. H επίθεση στους δύο βουλευτές, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη ο οποίος τους ζήτησε να σταματήσουν και να σεβαστούν τους ομιλητές.



Πηγή: thestival.gr, seleo.gr