11 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΕΙ ΠΑΡΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ! Καμμένος: Βάφτισαν το παιδί μου τρομοκράτη

Παρότι με έχει λασπώσει, εκβιάσει και απειλήσει άπειρες φορές (Πανάρα ακόμα περιμένω τις αποκαλύψεις που έταξες, στις 10 Μαρτίου 2012 ότι θα έκανες στα γίδια μετά την ίδρυση κόμματος στο Δίστομο-δείτε tweets στο τέλος), όταν λέει "ο γιος μου είναι 16 χρονών θέλει να σπουδάσει έξω και τον στιγματίζουν για μια ζωή, δεν θα μπορεί να πάρει βίζα για το εξωτερικό", το μόνο που μπορείς να του πεις είναι "δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα να λες ότι είσαι Ελληναράς και να στέλνεις το παιδί σου στις ΗΠΑ για σπουδές, όπως έχεις και το άλλο;"... κατά βάση όμως έχει δίκιο! Δεν λασπώνουμε παιδιά χωρίς αποδείξεις μέχρι να συλληφθούν όπως πχ του Σκουρλέτη και να τους κράξουμε... αλλά χωρίς αποδείξεις και με τα γνωστά δημοσιογραφικά κολπάκια ("αποκαλύψεις το Σάββατο"), που εφαρμόζει και ο ίδιος ο Καμμένος ("αποκαλύψεις μετά το Δίστομο"), δεν γίνεται δουλειά.. Αυτό και Πανάρα δες τα tweet σου στο τέλος για να μην πέφτεις απ΄τα σύννεφα... 

Παρέμβαση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη μήνυσή του στα «Παραπολιτικά».

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα αλλά αναφορά στο πρόσωπο επί δύο μέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ.Τζένου, οι οποίοι έλεγαν για τον ανήλικο γιο μου, ότι είναι αναρχικός, συχνάζει στα Εξάρχεια και αναφέρουν το παιδί σαν τρομοκράτη, ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και τη βίζα, επειδή είναι γιος μου και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου» τόνισε ο κ. Καμμένος

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε λόγω του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή φαινόταν στο κατάλογο που κατέθεταν στην ΕΣΗΕΑ ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος ότι πήραν πολύ μεγάλα ποσά και ζήτησα τη διερεύνηση. Έτσι αυτοί αποφάσισαν τη μια φορά να φωτογραφήσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου στην Ικαρία με φωτογράφο και δημοσιογράφο και την άλλη φορά ανακατεύοντας έναν 15χρονο με δήθεν αναρχικούς και τρομοκράτες. Και ξέρετε τι έχω υποστεί και τι έχω κάνει εγώ για την τρομοκρατία. Καταλαβαίνετε ότι καταστρέφει για πάντα στη ζωή του έναν πιτσιρικά επειδή είναι γιος μου; Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της δικαιοσύνης;».

Δείτε το βίντεο όπου πάλι κάνει αυτό που τον ενόχλησε και χωρίς αποδείξεις, κρυμμένος πίσω από την ασυλία του, λέει ότι θα έρθουν αποκαλύψεις για 2 υπουργούς υγείας και πρώην Πρωθυπουργό (υπονοώντας  Άδωνι, Βορίδη και Σαμαρά ) για μίζες από τη Novartis και δείτε και μερικά ενδεικτικά tweets του με λάσπη που μου έχει πετάξει: