09 Οκτωβρίου 2016

Πρετεντέρης: Γιώργος ή Μαδούρο

Μάλλον το δρόμο του δεύτερου σκοπεύει να ακολουθήσει ο Αλέξης αφού διαθέτει όλα τα χαρακτηιστικά που χρειάζονται:

Ποιοι οι υποψήφιοι στις «γαλάζιες» λίστες – Όλα τα ονόματα

Η ανακοίνωση μητρώου υποψηφίων και πολιτικών στελεχών από το Μοσχάτο μέσα στην εβδομάδα δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως η επιχείρηση «γαλάζια ψηφοδέλτια» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είμαι περήφανος που πολέμησα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά»

Ο ηθοποιός, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε από τις τηλεοπτικές σειρές «Σοφία ορθή» (ΑNT1), «Χαμένα γράμματα» (EΡT1), «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» (Mega) κ.ά., έχει κατηγορηθεί όσοι λίγοι καλλιτέχνες για τις πολιτικές του επιλογές και τις δηλώσεις του, εκφράζοντας ανοιχτά την υποστήριξή του στον καλό του φίλο Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίασε στην κρατική τηλεόραση.

Μπακογιάννη: Πορεία χειροτέρευσης και στα εθνικά θέματα

«Η υπερδραστηριότητα τουρκικών υποβρυχίων στο Αιγαίο συνιστά αναμφίβολα σοβαρή εξέλιξη στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων» δήλωσε η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Αναστασιάδης αποκάλυψε τι έχει συμφωνηθεί μέχρι τώρα στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Μιλώντας σε αντικατοχική εκδήλωση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων από την Μόρφου ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι «μεταξύ των περιοχών, που θα πρέπει να βρίσκονται υπό την ελληνοκυπριακή συνιστώσα πολιτεία, δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνεται και η Μόρφου».

ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ! Επιστολή Κοτζιά σε Χαν για το «τσάμικο», με προειδοποιήσεις για το μέλλον

Επιστολή στον επίτροπο Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν με την οποία του ζητά να προβεί σε «διορθωτικά βήματα» σχετικά με τις «ψευδείς» δηλώσεις του για ύπαρξη τσάμικου ζητήματος ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Τζουλιάνι υπέρ Τραμπ: Καμιά φορά οι άντρες τα λένε αυτά!

Την ώρα που οι φωνές στο εσωτερικό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος εναντίον του υποψηφίου τους Ντόναλντ Τραμπ διαρκώς και ανεβαίνουν μετά τα σεξιστικά σχόλια ακόμα και για την ίδια του την κόρη, η αμφιλεγόμενη αυτή persona της αμερικανικής πολιτικής βρήκε έναν- ίσως τον μοναδικό- σύμμαχό του. Τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι

ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ! Ψάχνουν… καρέκλες τα κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Τρομερή άνοδο παρουσιάζει ο αριθμός των συμβασιούχων υπαλλήλων στη Βουλή. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι υπάλληλοι με συμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου, ανήλθαν τον Οκτώβριο του 2016 σε 646 άτομα, όταν έναν χρόνο ακριβώς ήταν...

Έρχεται η μπόχα των σκανδάλων

Μιλάει για σκάνδαλα άλλων ο άνθρωπος που έχει τον Καρανίκα σύμβουλο, που διέλυσε την ΑΤΤΙΚΗΣ, που ξεπούλησε στους ξένους τράπεζες αξίας 30 δις για 2 δις, που πούλησε τα κόκκινα δάνεια στα κοράκια, που υπουργοί του έκρυβαν λεφτά και μετοχές από το πόθεν έσχες τους και τόσα άλλα...

Μετωπική αναμένεται το προσεχές διάστημα η σύγκρουση ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τη ΝΔ. Στο Μαξίμου και στην Πειραιώς τα επιτελεία ετοιμάζονται να δώσουν σκληρή μάχη. Η αντιπαράθεση δεν θα περιοριστεί σε ζητήματα που έχουν σχέση με την οικονομία και την κοινωνία.

H ΕΛ.ΑΣ. αλά... CSI -Εντυπωσιακό βίντεο για την «Ημέρα της Αστυνομίας» [βίντεο]

Με σκοπό την ανάδειξη του κοινωνικού έργου της Ελληνικής Αστυνομίας αναρτήθηκε ένα βίντεο με την ευκαιρία του εορτασμού της «Ημέρας της Αστυνομίας» που εορτάζεται στις 20 Οκτωβρίου.

ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Αναπάντητες… ερωτήσεις παντού

Σχεδόν οι μισές από τις επίκαιρες ερωτήσεις που κατατέθηκαν την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο κατέληξαν στο καλάθι των αχρήστων.

KEΡΔΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ντάισελμπλουμ: Μέσα του 2018 οι τελικές λύσεις για το χρέος

O πρόεδρος του Eurogroup αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο θέμα, αλλά απέφυγε να πάρει θέση στην ένταση μεταξύ των δανειστών από την διαμάχη Λαγκάρντ-Σόιμπλε για το χρέος

BINTEO: Έφηβες στη Βραζιλία προσπαθούν να σκοτώσουν στο ξύλο συμμαθήτριά τους

Σοκαριστικές εικόνες δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Mirror με τέσσερις έφηβες, ηλικίας 14-16 ετών, οποίες κακοποιούν με φρικιαστικό τρόπο μια συμμαθήτριά τους ηλικία 14 ετών, για λόγους....ερωτικής αντιζηλίας

Ο Ομπάμα είχε λευκή μητέρα –Η απίθανη ιστορία της Αν Ντάνχαμ [εικόνες]

H Aν Ντάνχαμ, μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα, γεννήθηκε το 1942 στο Κάνσας των ΗΠΑ και πέθανε λίγο μετά τα 52 της χρόνια, στην Χονολουλού.

Ηταν αμερικανίδα ανθρωπολόγος, ειδική στην οικονομική ανθρωπολογία και στην γεωργική ανάπτυξη.

Κρατούμενος γαντζώθηκε στα κάγκελα των φυλακών Πατρών -Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών απέξω

Αιφνιδιαστική συγκέντρωση αλληλεγγύης σε έγκλειστο στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής, πραγματοποιήσε ομάδα ατόμων που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Κόκκινη γραμμή» για την Εκκλησία η εκ περιτροπής προεδρία»

«Εάν μου πουν σε ποια χώρα το 18% εκλέγει πρόεδρο, τότε θα ψηφίσω τον Μουσταφά Ακιντζί», είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος

Η εκ περιτροπής προεδρία αποτελεί «κόκκινη γραμμή για την Εκκλησία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Αντεπίθεση ΔΝΤ: "Ναι" για συμμετοχή στο πρόγραμμα αλλά με τους όρους μας

Με μία κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν, το ΔΝΤ διέψευσε την είδηση του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με την οποία το Ταμείο δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, αλλά πιθανότατα θα δεχθεί ένα ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς, με περιορισμένες εξουσίες που θα το κρατήσουν στο τραπέζι των συνομιλιών.

Άδωνις Γεωργιάδης: Μοίρασαν μεταξύ τους 20 εκατ. ευρώ στην Ψυχική Υγεία!

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι", ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου το εξής:

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΔΙΑ! Νέες θυσίες απαιτεί ο Σταθάκης-ΝΔ: Με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι φόροι θα αυξάνονται κι οι συντάξεις θα μειώνονται

«Συνεχίζουν να πιστεύουν στην προσπάθεια που κάνουμε και στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις που προωθούμε» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξή του, για τους πολίτες που υποφέρουν από την κρίση, αναγνωρίζοντας την απογοήτευση των κοινωνικών στρωμάτων από τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του.

ΦΩΤΟ-Ο Ερντογάν δοκίμασε από τη θέση του οδηγού την Ευρασιατική σήραγγα

Τα εγκαίνια της Ευρασιατικής σήραγγας έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του. Ο Τούρκος πρόεδρος έχοντας για συνοδηγό τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, έκανε την πρώτη επίσης δοκιμή της σήραγγας η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει υποθαλάσσια σήραγγα που θα ενώνει την ασιατική με την ευρωπαϊκή Κωνσταντινούπολη.

Αυτός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα

Στο ερώτημα ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στην Ισπανία, ενδεχομένως οι περισσότεροι να σπεύσουν να απαντήσουν με το όνομα είτε του Λιονέλ Μέσι, είτε του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, κανείς εκ των δύο δεν κερδίζει αυτόν τον τίτλο.

Καλάσνικοφ, εκρηκτικά C-4, χάρτες και... σοκολάτες στο σχέδιο παρακολούθησης Καραμανλή

- Αμφιλεγόμενες μαρτυρίες στον δικαστικό φάκελο για το σχέδιο παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Τα επεισόδια του 2008, οι "άφαντοι" ρώσοι πράκτορες και η περίεργη «συνάντηση» στο Κολωνάκι
- Στελέχη της FSB είχαν εντοπίσει παρακολουθήσεις της πρωθυπουργικής πομπής στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αττική οδό, στην οδό Φανερωμένης στον Χολαργό και κοντά στο κτίριο της ΕΡΤ
- Τα "πολεμικά" ευρήματα σε βαν που εγκατέλειψαν δύο άνδρες
- Ο "άφαντος" πρώην πράκτορας της CIA που είχε αγοράσει τα 14 κινητά-σκιές που χρησιμοποιήθηκαν την περίοδο 2004-2005 για τις υποκλοπές

ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΥΠΟΙΚ: Αποφάσεις ως τον Δεκέμβριο αλλιώς... έχουμε πρόβλημα

Ο Σόιμπλε που ζητά «νομικίστικη» ερμηνεία για τη συμφωνία της 25ης Μαΐου, η Λαγκάρντ που επανέλαβε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι οι κανόνες του Ταμείου δεν αλλάζουν και το πρόβλημα που "βλέπει" η ελληνική πλευρά. Ποιο είναι αυτό; Να μην οριοθετητούν τα μέτρα το Δεκέμβριο αλλά να μετατεθούν για το καλοκαίρι. Η Αθήνα θέλει οριστικές αποφάσεις για τη στάση του Ταμείου και θεωρεί πως το να μην υπάρξει απόφαση "είναι το χειρότερο".

ΒΙΝΤΕΟ-Πέθανε κι ο Παττακός... ο εργοδότης του πατέρα Τσίπρα

Δεν το λέω εγώ... το δεκανίκι του Τσίπρα ο Λεβέντης τα λέει για τον εργολάβο πατέρα του Αλέξη και τα έργα που έπαιρνε επί χούντας:

Το εντυπωσιακό ακροβατικό F-16 σφράγισε τα 104 χρόνια της ελεύθερης Λήμνου [vid]

Η Λήμνος γιόρτασε την επέτειο με ιδιαίτερα λαμπρές εκδηλώσεις, ενώ το F-16 του ακροβατικού σμήνους "Ζευς" της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε επίδειξη με κυβερνήτη τον Λήμνιο Λουκά Θεοχαρόπουλο, καθώς τις περισσότερες φορές στο νησί έχουν δει τις ικανότητες αναχαίτησης των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πάλι ξύλο έιξε ο Άδωνις στον Παπαδημούλη... για τον Παττακό

Ήταν μάλλον μια... αναμενόμενη κόντρα. Και ξέσπασε μέσω twitter λίγη ώρα αφού επιβεβαιώθηκε η είδηση πως ο πραξικοπηματίας και ένας εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανός Παττακός πέθανε σε ηλικία 104 ετών.

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ! Αποκάλυψη – Ο Πύρρος Δήμας έριξε πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο άνθρωπος – σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως το 2012 είχε πρόταση από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος, όμως εκείνος δεν δέχτηκε. Τους έριξε πόρτα και προτίμησε να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ που τότε είχε πτωτική πορεία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Καμμένος σε Ιερώνυμο: Αν θες να ρίξω την κυβέρνηση, θα το κάνω!

Το ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου και τα δάκρυά του. Ο έντονος διάλογος του Νίκου Φίλη με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και οι... κλωτσιές κάτω από το τραπέζι του υπουργού Άμυνας στον υπουργό Παιδείας. Στιγμές πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και τη συνάντηση της κυβέρνησης με την Εκκλησία.

ΟΣΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΚΙΑ->Απαγχόνισαν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας– ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.25 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο, που βρίσκεται κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Γονείς στο Ωραιόκαστρο: Κανένα προσφυγόπουλο στο σχολείο -Αλλιώς θα απέχουν τα δικά μας παιδιά [βίντεο]

Συνέλευση πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι του δήμου Ωραιόκαστρου έξω από  το 1ο Δημοτικό σχολείο, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα προσφυγόπουλο να ενταχθεί σε σχολείο του δήμου.

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής της Γαλατά έκλεψε την παράσταση [pics]

Mέσα από τα μάτια ενός πιτσιρικά... μάλλον θα είναι πιο ωραίο το ποδόσφαιρο. Οι εικόνες των μικρών μπαλαδόρων ομορφαίνουν το σπορ.

Το ίδιο έκανε κι ο 14χρονος της Γαλατασαράι, Μουσταφά Καπι που κέρδισε χρόνο συμμετοχής στο ματς της ομάδας των ανδρών του συλλόγου με τη Λέφσκι Σόφιας.

ΒΙΝΤΕΟ-Τάκης Λαζαρίδης: "H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο"

Απίστευτα όσα λέει ο συναγωνιστής και συγκατηγορούμενος του Μπελογιάννη ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο και πέρασε 15 χρόνια στην παρανομία! "Η αριστερά ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών αλλά κυριάρχησε στο πεδίο της προπαγάνδας.. μετά τη χούντα διαστρεβλώθηκε πλήρως η ιστορία... η αριστερά ενήργησε κατ' εντολή των σοβιετικών... η επιδίωξή μας να γίνουμε αποικία της Σοβιετικής Ένωσης ήταν έγκλημα κατά της χώρας και το απέδειξε η ιστορία με το τι έγινε επί 50 χρόνια στις Λαϊκές Δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης.. της αριστεράς της φταίνε πάντα οι άλλοι, πρώτα οι Άγγλοι μετά οι Αμερικάνοι τώρα οι Γερμανοί... με την προπαγάνδα της κυριάρχησε ιδεολογικά και γιαυτό φτάσαμε σ' αυτό το κατάντημα"

Γιατί υπάρχει η τρύπα στο καπάκι του στυλό και οι απαντήσεις σε άλλες 23 απορίες!

Μπορεί να έχουν υπάρξει στιγμές που να έχουμε αναρωτηθεί για πράγματα που βλέπουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Τις περισσότερες φορές όμως οι απορίες μας παραμένουν αναπάντητες!

Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην υστεροβουλία

Ποιο είναι το όραμά σου για το έθνος;

– Να χτίσω έναν ξακουστό τοίχο στα νότια σύνορά μας, τον οποίο θα πληρώσει μάλιστα το Μεξικό.

– Σοβαρολογείς; Θα χτίσεις έναν τοίχο σαν του Βερολίνου ή της Κίνας; Συνειδητοποιείς, άραγε, ότι με αυτόν τον τοίχο διαφωνούν όλοι οι πολίτες του κόσμου που αγαπούν την ελευθερία που πρεσβεύει η Αμερική; Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί, υποψήφιε.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίες ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ! Νέος ομαδικός βιασμός λάθροΖΩΩΝ στη Μόρια

Οι τρεις Αλγερινοί, που έχουν συλληφθεί, άρπαξαν από το θύμα τους και 320 ευρώ

Άλλο ένα περιστατικό με ομαδικό βιασμό σημειώθηκε στο κέντρο υποδοχής μεταναστών της Μόρια στη Μυτιλήνη, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό με θύμα έναν 16χρονο Πακιστανό.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Τσολακίδου εξηγεί: "Δεν μπλοφάρω"

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου τόνισε ότι δεν μπλοφάρει στις παρτίδες της διότι αγαπά το fair play. Εχει έναν καλό λόγο για να τρώει σοκολάτες και τι άλλο ; Ενα γερό... μαθηματικό μυαλό.

ΚΙ Ο ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ; Δεν βρέθηκε DNA του Λυκουρέζου στο πηδάλιο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση τραγωδίας στην Αίγινα, που στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους, καθώς σύμφωνα με την «Real News» δεν βρέθηκε DNA του κατηγορουμένου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο χώρο του ταχύπλοου.

ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ; ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ; Κουίκ: Τραγούδησα κι εγώ στο Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ αποκάλυψε ότι τραγούδησε και εκείνος κατά τη διάρκεια της "σύναξης" στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη το βράδυ.

"Συμμαχία" Ε.Ε. – ΔΝΤ για το χρέος: Ζητούν απομάκρυνση υπουργών!

Μια κοινή, κοστολογημένη, πρόταση για το ελληνικό χρέος και τη μεσοπρόθεσμη βιωσιμότητά του θα παρουσιάσουν στο Eurogroup των Βρυξελλών στις 5 Δεκεμβρίου Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Οι δυο θεσμοί φέρονται να ζητούν και απομακρύνσεις υπουργών (!) που θεωρούν πως δεν στηρίζουν το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.

Ποιον κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει στο συνέδριο ενώ τους φτύνει κάθε μέρα;

Σε κάθε συνέδριο που κάνει ένα κόμμα, συνήθως καλούνται στελέχη ή αρχηγοί άλλων κομμάτων, προκειμένου να μιλήσουν και να απευθύνουν χαιρετισμό. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα όταν ένα κόμμα καλεί στο συνέδριό του, πρώην μέλος του το οποίο έχει φύγει με πικρία…

ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ; ΥΠΟΙΚ: Μεγάλο πλήγμα εάν δεν επιστρέψει το ΔΝΤ

Το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου έχει θέσει ως στόχο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος για να συζητηθεί η 2η αξιολόγηση και η τύχη του ελληνικού χρέους.

«Αναβρασμός» και ανησυχία για τον ΤΑP

«Το βασικό μας ζήτημα είναι η αδικία που έχει προκύψει. Από τη δική μας περιοχή (Λιθιά, Βασιλειάδα και Κορησό) ο αγωγός στη μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση διέρχεται μέσα από αγροκτήματα και παρόλα αυτά δε μας έχουν προγραμματίσει στα ανταποδοτικά έργα.

ΕΝΩ Η ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΛΑ ΟΚ! Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε χαβαλέ και συμφωνούσε ότι η κόρη του είναι «κωλ...α!»

Ναι, θα «χτυπούσα» 28χρονα -Ναι , έχω πάει με γυναίκα που είχε έμμηνο ρύση -Οι αποκαλύψεις του Τραμπ για την ερωτική του ζωή στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Κεφαλικός φόρος έως και €40 σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους

Κεφαλικός φόρος 20 ευρώ θα επιβληθεί σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Το χαράτσι των 20 ευρώ (μεσοσταθμικά) θα έλθει από τη μείωση που θα φέρει στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών τους εισφορών που θα είναι υψηλότερες από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Θεσσαλονίκη: «Βροχή» από μολότοφ σε αστυνομικούς κοντά στο τουρκικό προξενείο -Εγινε χρήση χημικών

Ενταση επικράτησε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς στην Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του τουρκικού προξενείου.

Ο Γιον Βόιτ τα χώνει στον υστερικό Ντε Νίρο και στηρίζει ανοιχτά τον Τραμπ

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έβλαψε κανέναν με το λόγο του ενώ ο λόγος του Ντε Νίρο είναι αλαζονικός», υποστηρίζει ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί

«Τα λόγια του Ντόλαντ Τραμπ δεν ήταν τόσο επιζήμια και καταστροφικά όσο ο άσχημος και αλαζονικός λόγος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο», είπε ο ηθοποιός Γιον Βόιτ.

Reuters: Το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα αλλά πιθανότατα θα δεχθεί ένα ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς με περιορισμένες εξουσίες αλλά θα το διατηρεί ως ελεγκτή στις αξιολογήσεις είπαν στο πρακτορείο Reuters δύο ανώτατες πηγές.

Ντοκουμέντο: Διακινητές αφήνουν μέρα μεσημέρι λάθρο σε παραλία στη Λέσβο

Την κατάσταση που αποτυπώνεται στα καθημερινά στοιχεία για τις αφίξεις μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αποτυπώνει το ντοκουμέντων που κατέγραψε κάμερα σε απόκρημνη παραλία της Λέσβου.

Σοκ στην Κρήτη: Γονείς κακοποίησαν βρέφος 50 ημερών

Την κακοποίηση επιβεβαίωσε ιατροδικαστής - Κατά πληροφορίες και οι δύο αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα

Μια περίεργη υπόθεση παιδικής κακοποίησης με θύμα ένα βρέφος 50 ημερών εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Χουλιαράκης λέει στα ξένα funds ότι ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο υπογράφει για την Καθημερινή η γνωστή αρθρογράφος Αριστοτελία Πελώνη, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο τεχνοκράτης του Υπουργείου Οικονομικών και έμπιστος του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε σε αμερικάνικα fund, πως στο δημοψήφισμα που έγινε πέρυσι ψήφισε ΝΑΙ

Προσπαθούσε να ξεπαρκάρει και τράκαρε 15 φορές! [vid]

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 21 φορές προσπάθησε να ξεπαρκάρει ένας οδηγός, χτυπώντας μάλιστα 15 φορές το διπλανό αυτοκίνητο!

Φαίνονται όλες οι προσπάθειες του απελπισμένου οδηγού να βγει από χώρο στάθμευσης στην επαρχία Jiangsu, στην Κίνα, με το βίντεο φυσικά να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες viral.