26 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Χαρά Καφαντάρη... η Χαρά του κομμουνισμού

Μια φυσιολογική δήλωση ξέφυγε της Χαράς Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ στο βοθροκάναλο του Κουρή: «Η εποχή που κάποιος είχε μαγαζί και ήταν αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει... πρέπει να πάμε σε συναιτερισμούς»... τα κολχοζ, τις κολεκτίβες και τους κολίγους...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΠΟ: Εφαρμόζουμε το καταστατικό μας και όχι το νόμο (!)

Η ΕΠΟ με αφορμή την επίδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ο πρόεδρος της Γιώργος Γκιρτζίκης κι άλλα πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξέδωσε ανακοίνωση από την οποία προκύπτει, όπως αναμενόταν, ότι δεν σκοπεύει σε επίπεδο Εκτελεστικής Επιτροπής να τηρήσει το νόμο και να προβεί σε έκπτωσή τους.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Νίκος Παππάς: Η ΝΔ δεν υπερασπίζεται την προσπάθεια Καραμανλή με τους νταβατζήδες

Ο Καραμανλής δηλ. ήθελε να δώσει άδειες σε Καλογρίτσες και Μαρινάκηδες...

Νέα επίθεση κατά της ΝΔ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς επικαλούμενος ένα ακόμη επιχείρημα.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι...

ΦΩΤΟ-Πληρώνουν για να κάνουν προπαγάνδα στο Twitter

Τρολάκια υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουν ώστε το Twitter να προωθεί tweets με λάσπη όπως άρθρα από το ΧΩΝΙ...

Ο νέος γενικός διευθυντής του Τραμπ έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας έχει εκδοθεί το 1996, ο νέος γενικός διευθυντής του Ντόναλντ Τραπμ, όπως σημειώνουν εφημερίδες της Νέας Υόρκης.

Οπως σημειώνουν New York Times και New York Post, είχε απειλήσει την σύζυγό του με αντίποινα εάν εκείνη κατέθετε εναντίον του, σύμφωνα με τους New York Times και τη New York Post.

Παιδιά-τζιχαντιστές εκτελούν πέντε ομήρους στη Συρία

Τα παιδιά με όπλο στο χέρι σκοτώνουν εξ επαφής τους πέντε άνδρες - Οι ανήλικοι μακελάρηδες λέγεται πως έχουν καταγωγή από τη Βρετανία, την Αίγυπτο, το Κουρδιστάν, την Τυνησία και το Ουζεμπιστάν

Χανιά: Χούλιγκαν τα έσπασαν και τραυμάτισαν τρεις σε καφετέρια

Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο κέντρο των Χανίων, για να αναγνωρίσουν τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε μια καφετέρια που προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών θαμώνων!

ΦΩΤΟ-Όταν ο σύντροφος που μασάει τα λεφτά για το φαί των λάθρο κατηγορούσε τους μεγαλοεργολάβους

Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς... όσο το λαμόγιο μάσαγε απ΄τα κονδύλια για τη σίτιση των λάθρο δούλευε τα γίδια και αναδημοσίευε άρθρα του ΣΥΡΙΖΑϊκου "Στο Κόκκινο" για το "Πως οι μεγαλοεργολάβοι...

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΟΛΓΑ! Το “δώρο” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στους εκδότες της περιφέρειας

Ο περιφερειακός Τύπος βγαίνει από το… Μνημόνιο και αρχίζει πάλι να επιχορηγείται για τη διακίνηση των φύλλων του στην περιφέρεια. Έπειτα από πέντε χρόνια επανέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η ενίσχυση της διακίνησης των περιφερειακών εφημερίδων μέσω ταχυδρομείου με μειωμένο τιμολόγιο. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της στήλης, ήδη έχουν εγκριθεί τα απαιτούμενα κονδύλια για το 2016, καθώς και για τα έτη 2017 και 2018, στο συνολικό ποσό των...

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Κρουαζιέρα: Αποχώρηση εταιρειών κολοσσών από την Ελλάδα

Έντονη η ανησυχία για τις επόμενες χρονιές - 158 ακυρώσεις για το 2017 - 330.000 λιγότεροι επιβάτες

Μπορεί τα  γεγονότα στην Τουρκία, η-απόπειρα πραξικοπήματος και οι τρομοκρατικές επιθέσεις, να βελτίωσαν την εικόνα και τους αριθμούς του θαλάσσιου τουρισμού για την Ελλάδα μέσα στο 2016, όμως υπάρχει έντονη ανησυχία για τις επόμενες χρονιές αφού μεγάλες εταιρείες του κλάδου αποχωρούν από την Ανατολική Μεσόγειο.

Τριγυρνάει σαν το φάντασμα στη Βουλή ο κινέζος

Σε μια έρημη Βουλή, εμφανίστηκε ο Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην Πρωθυπουργός «συνελήφθη» από το iefimerida.gr με καλοκαιρινή εμφάνιση, λευκό polo μπλουζάκι, μπεζ παντελόνι, καφέ loafers και...

Ετοιμάζονται και για ραδιοφωνικές άδειες

Κανονικά, την Τρίτη 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες αφού το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις των επτά τηλεοπτικών σταθμών που ζητούσαν προσωρινό «πάγωμα» της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Να που πήγαν τα λεφτά του χρεωκοπημένου Μαρινόπουλου!

Αν αναρωτιέστε που πήγε ένα μέρος από 44.000.000 που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης « ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» και φυσικά ο ιδιοκτήτης κύριος Μαρινόπουλος το 2010 όταν η εταιρεία είχε 84.000.000 ευρώ ζημιές, η απάντηση είναι στη φωτογραφία!

Βίντεο: Πανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης - Γυναίκα ελευθέρωσε... γρύλους και σκουλήκια σε βαγόνι

Οι επιβάτες παρέμειναν κλεισμένοι με τα έντομα για τουλάχιστον μισή ώρα, αφού ένας εξ αυτών τράβηξε τον μοχλό έκτακτης ανάγκης - Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις

Γαλλία: Παράνομη η απαγόρευση του μπουρκίνι στις παραλίες

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της Γαλλίας, «η απαγόρευση παραβιάζει ξεκάθαρα τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την ελευθερία των πεποιθήσεων καθώς και την ατομική ελευθερία»

ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΡΗ... ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣΧΑΧΑΧΑ! Από έμμεση φορολογία προέρχονται 6 από τα 10 ευρώ των εσόδων

Επικίνδυνη μετατόπιση των φορολογικών εσόδων στο πεδίο της έμμεσης φορολογίας μαρτυρούν τα στοιχεία της ΓΓΔΕ αναφορικά με τη διάρθρωση των εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών τον Ιούνιο.

Μειώθηκαν κατά 164 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Ιούλιο

Η πρώτη αξιολόγηση “έκλεισε”, η πρώτη υποδόση καταβλήθηκε, η ΕΚΤ επανέφερε το waiver για τα ελληνικά ομόλογα, αλλά η περιβόητη και πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Βίντεο: Ο «καυτός» χορός που πήγε τελείως λάθος

Η κυρία με το «καυτό» σορτσάκι ήθελε να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της κινήσεις και το σέξι κορμί της

Ήθελε να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της κινήσεις και το σέξι κορμί της, ωστόσο, η προσπάθειά της να χαρίσει έναν σέξι χορό στους μηχανόβιους θαυμαστές της στέφθηκε με...

Σάλος με αφιέρωμα της Vogue -Δεν χρησιμοποίησε Παραολυμπιονίκες, έκανε απλά photoshop σε μοντέλα [εικόνες]

Σάλος έχει προκληθεί με το αφιέρωμα της Vogue Βραζιλίας, με θέμα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, καθώς αφαίρεσε με photoshop μέλη του σώματος ανθρώπων, αντί να επιλέξει αληθινούς παραολυμπιονίκες.

Βάζουν κοντέινερ στην θέση της παράγκας αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται (ΦΩΤΟ)

Το κονδύλι των 12.500 ευρώ ενέκρινε ο δήμος Δράμας για την παραγγελία και τοποθέτηση κοντέινερ, εκεί που μέχρι πρότινος βρισκόταν η παράγκα που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη, αλλά και οι άλλοι αθλητές σκοποβολής στη Δράμα.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! Αντιδρούν οι Δήμοι Κόνιτσας και Πωγωνίου στην κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων

Την έντονη αντίδραση των ακριτικών Δήμων της Κόνιτσας και του Πωγωνίου, προκαλεί η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος στην Πυρσόγιαννη και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στο Κεφαλόβρυσο, που προβλέπεται στο Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που δημοσιεύθηκε και αφορά στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Βλαμμένη χτυπούσε με μανία τον γιο της - Η ανατριχιαστική ανακάλυψη του συζύγου

Σοκάρουν οι εικόνες του βάναυσου ξυλοδαρμού βρέφους από την ίδια του τη μητέρα. Ο σύζυγός της την υποπτευόταν και αποφάσισε να εγκαταστήσει κρυφά κάμερες ασφαλείας.

«Ασημένιοι» Ντούσκος και Πέτρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Μετά την πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάληψη της 6ης θέσης στην τετράκωπο ελαφρών βαρών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Πέτρου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΔΙΑ! «Φρενάρει» επ’ αόριστον η διαδικασία έκδοσης κύριων συντάξεων

Άγνωστο είναι για πόσους μήνες θα περιμένουν περίπου 150.000 ασφαλισμένοι μέχρι τα Ταμεία τους να βγάλουν την τελική τους κύρια σύνταξη, καθώς η διαδικασία έκδοσης μπλοκάρει «επ’ αόριστον».

Δούρου μετά το ξεφτίλισμα: Ηταν έλος, το αποκαταστήσαμε-Διαβάστε την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ να φρίξετε

Μια υγειονομική βόμβα μεγατόνων, είναι έτοιμη να εκραγεί στο υπόγειο της αίθουσας αναχωρήσεων του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκεί που στεγάζονται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες.

O θεός Μπέος επικήρυξε πολιτικούς... με 2.000 € το κεφάλι

Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση: Κορυφώνονται το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες των «πικραμένων» πολιτικών νταβατζήδων αυτής της πόλης, με την ενεργοποίηση όλων των «εργαλείων» που διαθέτουν, σε μια απέλπιδα και μάταια, πάντως, προσπάθεια να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή και εμένα προσωπικά, με αστήρικτες, αναπόδεικτες και σε κάθε περίπτωση ασύστολα ψευδείς «καταγγελίες» περί άσκησης πιέσεων και εκβιασμών σε βάρος επιχειρηματιών, ιδιαίτερα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΕΠΟΣ! Πρόεδρος χωριού ρωτά σε επίσημο έγγραφο αν η κα Βασιλική συζεί ή παντρεύτηκε! (ΦΩΤΟ)

Κι εκεί που λες ότι όλα τα έχεις δει σ αυτό το ευλογημένο νησί… σκάει μύτη το απίθανο!

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Γέρας Λέσβου κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου δεν είναι ένας συνηθισμένος Πρόεδρος…

Βίντεο: Ελικόπτερο συντρίβεται σε ποταμό και τυλίγεται στις φλόγες

Oι δύο επιβάτες του ελικοπτέρου και ο πιλότος πρόλαβαν ευτυχώς να βγουν από το ελικόπτερο πριν από την έκρηξη

Τη δραματική συντριβή ενός ελικοπτέρου σε ποταμό της Κίνας κατέγραψε εχθές ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Έπεσε» το Instagram με τη σέξι Ελληνίδα ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Είναι σέξι, πληθωρική και οι άνδρες «προσκυνούν» στην ομορφιά της…

Μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς της ελληνικής showbiz απολαύσαμε στο timeline του Instagram και δεν είναι άλλη από τη...

Τραγωδία Αίγινας: Η απάντηση ΜΠΟΥΓΑΔΑ του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στο εξώδικο των οικογενειών των θυμάτων για το χάιδεμα του κ@λόγερου

Απάντηση στο εξώδικο που του είχε στείλει ο Αλέξης Κούγιας, έδωσε σήμερα ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, κ. Σταμάτης Ράπτης.

Υπενθυμίζεται ότι στο εξώδικο ο γνωστός ποινικολόγος, που εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Αίγινα, ζητούσε απαντήσεις για το μυστηριώδες γιοτ που φέρεται να εμπλέκεται στη ναυτική τραγωδία.

ΣΟΚ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ... Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των 7 σταθμών για πάγωμα του διαγωνισμού για τις άδειες

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα προσωρινής διαταγής που συζητήθηκαν σήμερα στο ΣτΕ με προσφεύγοντες τους επτά τηλεοπτικούς σταθμούς που προεπιλέγησαν για να συμμετάσχουν στην τελική διαδικασία της επόμενης Τρίτης για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

ΠΟΕ – ΟΤΑ: H «Αυγή» διαστρεβλώνει την πραγματικότητα – «Ριπές» σε Δούρου

«Προβοκατόρικο», «παραπλανητικό» και «κομματικά καθοδηγούμενο» χαρακτηρίζει το χθεσινό (25-8-2016) δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγής», με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωση της, «στο πλαίσιο της κομματικής προπαγάνδας προσπαθεί να ταυτίσει την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και την Κ.Ε.Δ.Ε....

ΝΔ: Κάλπικες οι υποσχέσεις Τσίπρα -37.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Ευθύνες στην κυβέρνηση από τη Ν.Δ. αναφορικά με τον μεγάλο αριθμό παιδιών που μένουν εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών τη νέα σεζόν.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ! ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΖΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝΟ! Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες σαν τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως έκανε ο Τσίπρας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδος, δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα σήμερα και δεν πρόκειται εγώ να πέσω σε αυτήν την παγίδα».

Ημίγυμνη στη Μύκονο και η σταρ των «Βίκινγκς»

H Katheryn Winnick είναι Καναδή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν λόγω της πρωταγωνιστικής της συμμετοχής στη διάσημη σειρά «Βίκινγκς». Τις τελευταίες ημέρες η άγρια Λάγκερθα της σειράς βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα χθες αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τολμηρή φωτογραφία της από Μύκονο. Φαίνεται πως ίσως επηρεάστηκε από τη συνάδελφό της Emily Ratajkowski που ανεβάζει ανάλογα στιγμιότυπα από Σαντορίνη.

Οι μπαρούφες του Παππά στον Καμμένο για τον κουμπάρο Καλογρίτσα

Για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππας στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης αναφέρθηκε στην πρόβα τζενεράλε της διαγωνισμού αλλά και για τις ενστάσεις που υπάρχουν σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα, τονίζοντας ότι:

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στο Europa League (όμιλοι)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των ομίλων του Europa League, από την οποία προέκυψαν οι αντίπαλοι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ"! "Συγγνώμη από τη Στεφανίδη, εγώ είμαι ο γκάου"

Αυτό είναι το σημείο που φτάνει κάποιος για να διατηρήσει την καρέκλα... το αριστερό ήθος και η συνέπεια! Μόλις απειληθεί η καρέκλα φτάνουν στο σημείο να φωνάξουν "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ" για να κρατήσουν την καρέκλα

Αφού ο Βασίλης Παπανικολάου κατέβασε το αρχικό του ποστ που «την έλεγε» στη χρυσή Ολυμπιονίκη για την «Αυγή» τώρα επανέρχεται - Απαντά και στις αναφορές για τη σχέση του με τη Γεροβασίλη

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι! Δραματική μείωση εσόδων παρά τις αυξήσεις φόρων δείχνουν και τα οριστικά στοιχεία

Έπεσαν έξω οι υπολογισμοί του οικονομικού επιτελείου - Στάση πληρωμών στην πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος - Μικρότερο το πρωτογενές πλεόνασμα παρά τη νέα φοροκαταιγίδα

Την εικόνα της δραματικής μείωσης των εσόδων τόσο τον Ιούλιο όσο και το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου που είχε διαφανεί με τα προσωρινά στοιχεία την 16η Αυγούστου επιβεβαίωνουν τα οριστικά στοιχεια για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ ΚΑΡΤ! Ρόδος: Της απαγόρευσαν να γίνει νονά σε βάπτιση και γκρινιάζει

Αυτά είναι γνωστά από πριν οπότε μην κάνουμε τους έκπληκτους... τα μυστήρια της Εκκλησίας δεν είναι κατάλογος μενού... θα πάρω μία βάφτιση και μια χωριάτικη... ή τα δέχεσαι ή όχι... εξάλλου δε σε υποχρεώνει κανείς να βαφτιστείς, άμα δεν αρέσει στους γονείς άντε γειά...

Μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα, η βάπτιση αναβλήθηκε. Οι γονείς πρέπει είτε να περιμένουν είτε να βρουν άλλο πνευματικό πατέρα για το παιδί τους...

Διακοπές τέλος και για τη Βουλή – «Ποδαρικό» με Παιδεία και Οικονομία

Δείτε τα δύο πρώτα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση

Με παιδεία και οικονομία επιστρέφει η Βουλή από τις καλοκαιρινές διακοπές. Την Τρίτη η Βουλή ξεκινά το νομοθετικό της έργο με το (σημαντικό για την πορεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης και τα εργασιακά δικαιώματα των καθηγητών) νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Δεν πληρώθηκε σήμερα το επίδομα ανεργίας!

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ επικαλείται τεχνική βλάβη, υπόσχεται ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί μέχρι το βράδυ και λέει ότι οι άνεργοι θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους τη Δευτέρα

Al-exit από τις συνόδους των σοσιαλιστών ζητούν για τον Α. Τσίπρα σύντροφοι του Ολάντ!

Την κινητοποίηση ξεκίνησε η ομάδα PES Activists, η οποία κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι έχει συκοφαντήσει επί χρόνια τους ευρωπαίους σοσιαλιστές και ότι είναι σύμμαχος με ακροδεξιούς, λόγω της κυβερνητικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ

ΦΑΓΟΠΟΤΙ! Πρόστιμο 63.000 ευρώ από την εφορία στον σύλλογο αιμοδοτών Φερών

Έπειτα από φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα βιβλία του συλλόγου, για το διάστημα 2000-2009 διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κανένα τιμολόγιο για έξοδα!! Εννοείται ότι τα μη κερδοσκοπικά σωματεία δεν πληρώνουν φόρο αλλά πρέπει κάθε χρόνο να εμφανίζουν ισοσκελισμένους προυπολογισμούς (αν έχουν κέρδη πρέπει να τα κάνουν ομόλογα ή μετοχές) με τιμολόγια, ενώ αποδίδουν κανονικά ΦΠΑ... προφανώς εκεί έπεφτε μεγάλη μάσα στο όνομα της κοινωνικής προσφοράς...

Πρόστιμο ύψους 63.000 ευρώ επέβαλλε η εφορία στον σύλλογο αιμοδοτών Φερών έπειτα από φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα βιβλία του συλλόγου, για το διάστημα 2000-2009.

Υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας το 81% των Γερμανών

Τέσσερις στους πέντε Γερμανούς τάσσονται κατά της πλήρους κάλυψης των μουσουλμάνων γυναικών σε δημόσιους χώρους. Ένας στους δύο (51%) υποστηρίζει την γενική απαγόρευση της μπούρκας, σχεδόν ένας στους τρεις (30%) τάσσεται υπέρ της μερικής απαγόρευσης λ.χ. στις δημόσιες υπηρεσίες και στα σχολεία, όπως προκύπτει από την τελευταία δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD.

Κάνει ΑΥΤΟ το μαγικό, και καθηλώνει κριτές και κοινό! [vid]

Ο μάγος Smoothini ξεδίπλωσε τις μοναδικές του ικανότητες στο «Αμερική έχεις ταλέντο» και μάγεψε κοινόι και κριτική επιτροπή. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο ξανά και ξανά...

ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Βίτσας: 60.000 λάθρο στην Ελλάδα είναι λίγοι... χωράνε κι άλλοι

Μιλώντας για τους εγκλωβισμένους στην Ελλάδα πρόσφυγες, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας διατύπωσε την άποψη ότι 60.000 εγκλωβισμένοι δεν είναι και μεγάλος αριθμός.

Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένος σταρ για το 2016 -Ο Ντουέιν Τζόνσον στην κορυφή

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ για το 2016 με αμοιβή κατά μέσο όρο στα 64,5 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, ο 44χρονος πρώην παλαιστής, είναι κατά 20 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσιος από την πλουσιότερη γυναικά της λίστας, που δεν είναι άλλη από τη συνάδελφό του Τζένιφερ Λόρενς.

Βίντεο: Απίστευτη διάσωση επιβάτη από φλεγόμενο όχημα

Η απίστευτη διάσωση ενός επιβάτη από ένα φλεγόμενο όχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταγράφηκε από τις κάμερες ενός περιπολικού και το δραματικό υλικό κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Κλήτευση για το στόκο Λόχτε! Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 18 μήνες

Οι αρχές της Βραζιλίας επέβαλαν τελικά κατηγορίες στον Αμερικανό κολυμβητή, για την ψευδή κατάθεση που έδωσε σε αστυνομικούς στο Ρίο κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.