09 Αυγούστου 2016

Βίντεο: Την έπιασε στα πράσα με τον άντρα της και την πέταξε γυμνή στον δρόμο!

Επέλεξε να την διαπομπεύσει «ανεβάζοντας» το επίμαχο βίντεο στο facebook, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Έχουμε δει απατημένες συζύγους να χτυπούν με μανία και να γδύνουν τις ερωμένες των συζύγων τους, ωστόσο, η κυρία η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο επέλεξε απλά να διώξει από το σπίτι της την παράνομη «φιλενάδα» του άντρα της, έτσι ακριβώς όπως την «έπιασε» στο κρεβάτι της: ολόγυμνη!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! Το πρώτο χρυσό μας χάρισε η Κορακάκη στους Ολυμπιακούς

Στιγμές θριάμβου χάρισε η Αννα Κορακάκη στην Ελλάδα, καθώς με την τελευταία της βολή (κέρδισε την εγγονή του Χίτλερ :) ) αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των 25 μ. πιστόλι στη σκοποβολή, δύο ημέρες μετά από το χάλκινο που πήρε στο αεροβόλο 10 μ.

ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Σκουρλέτης: Έχει ήδη υπογράψει την πώληση και λέει ότι η ΔΕΗ δεν πωλείται!

Μπορεί ο υπουργός Περιβάλλοντος Π.Σκουρλέτης να δηλώνει αντίθετος με την πώληση του 17% της ΔΕΗ, ωστόσο, στο σχετικό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 25 Μαΐου 2016, δημοσιεύεται η σχετική απόφαση που φέρει και την υπογραφή του.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΘΕΛΑΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ; Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τα γαϊδουράκια της Λίνδου

Επιβλήθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, πρόστιμα για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας

Θύματα των… φορολογικών ελέγχων έπεσαν τα γαϊδουράκια της Λίνδου, και μάλιστα στους ιδιοκτήτες τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παράβαση της νομοθεσίας.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Κινήσεις αυτονόμησης της Σκωτίας - Συνάντηση της πρωθυπουργού με τον Γερμανό υφυπουργό Εξωτερικών

«Η σημερινή μας συζήτηση είναι μία εποικοδομητική ευκαιρία για να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας, να μιλήσουμε για το πώς θα προχωρήσει η ΕΕ και πώς θα ακουστούν όλες οι φωνές σε αυτή τη διαδικασία», δήλωσε η Νίκολας Στέρτζεον

Έσπασαν με οξυγόνο 21 θυρίδες - «Διαβασμένοι» οι ληστές

Πολλά ερωτηματικά γεννά η ληστεία - θρίλερ στη λ.Κηφισίας - Βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου έδρασαν οι 4 ένοπλοι - «Ξύπνησαν μνήμες» από το «ριφιφί του αιώνα» - Αγωνία για τους κατόχους των θυρίδων

Ιδιαίτερα «διαβασμένοι» αποδεικνύονται σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι τέσσερις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Κηφισίας, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τη ΓΑΔΑ.

ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; ΝΔ: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος Περάματος

Να τιμωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα παιδιά του δηλαδή; Απαπαπα!

«Είναι αδιανόητο να παραμένουν ατιμώρητες πράξεις βίας και ανομίας» τονίζει η ΝΔ καταδικάζοντας την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Περάματος.

ΚΑΙ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ; Το 97% των Ελλήνων βλέπει αρνητική την κατάσταση στην οικονομία

Μια δεκαετία σχεδόν αφότου ξέσπασε η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που έπληξε τις εθνικές οικονομίες, πολλές χώρες θεωρούν τις προοπτικές της οικονομίας τους αδύναμες.

Στο εδώλιο για οικονομικές ατασθαλίες οι δύο πρόεδροι του χιονοδρομικού Καϊμάκτσαλαν

Την παραπομπή στη Δικαιοσύνη, των προέδρων της Αμιγούς Νομαρχιακής Επιχείρησης Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης Πέλλας (ΕΥΡΩΑΠ), η οποία είχε την ευθύνη διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν στο όρος Βόρας την περίοδο 2005-2009, προτείνει εισαγγελέας.

Εγινε κι αυτό: Οικογένεια από την Γερμανία ζητά άσυλο στη Ρωσία λόγω μεταναστών

Η Καρόλα Γκρίσμπαχ με τον σύζυγό της Αντρε, τις δύο τους κόρες και τα τέσσερα τους εγγόνια ταξίδεψαν από τη βόρεια Γερμανία στη Μόσχα, για να ζητήσουν άσυλο στη Ρωσία.

Ο λόγος; Οπως ισχυρίζονται δεν αισθάνονται ασφαλείς στην πατρίδα τους, εξαιτίας της εισροής μεταναστών.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης

Συγκλονίζουν τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του STAR από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ, μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης.

Βίντεο: Δελφίνι «τρελάθηκε» και «άρπαξε» το τάμπλετ γυναίκας

Η γυναίκα επιχείρησε να το πάρει πίσω, αλλά το δελφίνι έκανε σαν τρελό και μάλιστα δημιουργήθηκε κίνδυνος τραυματισμού

Πώς θα ακουγόταν η είδηση ότι ένα δελφίνι «άρπαξε» το τάμπλετ μίας γυναίκας και το έριξε στη θάλασσα; Θα ακουγόταν περίεργο, ωστόσο συνέβη στο Θαλάσσιο Πάρκο του Ορλάντο των ΗΠΑ.

Τι ψάχνουν οι Έλληνες στην Google για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Για να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν περισσότερα επ' αυτού, η Google δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα, το Google Trends Olympic Hub

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο προσελκύουν την προσοχή όλης της ανθρωπότητας. Τι όμως τραβά περισσότερο το ενδιαφέρον;

Σαουδική Αραβία: Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο

Μοιάζει με τεράστιο πύργο, ανεγέρθηκε κοντά στην ιερή πόλη των μουσουλμάνων, τη Μέκκα και στο μέλλον είναι πιθανόν να ενταχθεί στα μεγάλα θαύματα του κόσμου. Στη Σαουδική Αραβία κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο στέκεται επιβλητικό δίπλα στα υπόλοιπα κτίρια, τα οποία μοιάζουν με... κουτάκια.

Θύμα ξυλοδαρμού από άπλυτους βάνδαλους ο δήμαρχος Περάματος

Ομάδα νεαρών παραβιάζοντας την είσοδο στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», εισέβαλε στο χώρο και προέβη σε βανδαλισμούς

Επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης.

Που κάνει διακοπές απ'τις διακοπές ο Καραμανλής – Ποιοι παραθερίσουν μαζί του

Την βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο εμπιστεύεται φέτος ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του, για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Κολυμβητής προσπάθησε να πανηγυρίσει, αλλά κάτι πήγε στραβά [βίντεο]

Ενα «ευχαριστώ» στους φιλάθλους με τον δικό του τρόπο ήθελε να πει ο Σαν Γιανγκ, αλλά κάτι πήγε στραβά στους πανηγυρισμούς του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην… Εκκλησία (ΦΩΤΟ)

Στην Πάτμο για τις καλοκαιρινές της διακοπές βρίσκεται η όμορφη βουλευτής, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η «γαλάζια» βουλευτής φρόντισε να μας ενημερώσει για τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, ενώ ευδιάθετη και χαλαρή ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με την ευρωβουλευτή του κόμματος, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Επεσε κινητό από τσέπη αθλητή, ενώ αγωνιζόταν στην ξιφασκία

Σε αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό τους ανήκει ο Ενζό Λεφόρ. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν το άφησε ούτε καν την ώρα που έκανε την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο στη συγκέντρωση της Κλίντον

Ο Σεντίκ Ματίν που τάσσεται κατά των γκέι και δηλώνει «υποψήφιος πρόεδρος του Αφγανιστάν» στηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών
Μία αναπάντεχη παρουσία εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός των αμερικανικών δικτύων που κάλυπταν την προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Κυριάκος: Η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια - Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στους αντιεξουσιαστές

Δέσμιος των συνιστωσών του ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο πρόεδρος της ΝΔ

Στο θέμα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας επιμένει η ΝΔ, με σημερινή δήλωση του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κλείνει το μάτι στους αντιεξουσιαστές» και παράλληλα εγγυάται ότι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα είναι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ε ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ; Γιατί η ΕΡΤ δεν έδειξε τους προκριματικούς της Κορακάκη

Αρκετή γκρίνια έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα και οι επιλογές μετάδοσης της κρατικής τηλεόρασης

Η απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να αγοράσει το «μικρό τηλεοπτικό πακέτο» των Ολυμπιακών Αγώνων, μειώνοντας έτσι το κόστος (αυτό τουλάχιστον είχε μεταφερθεί ως βασική αιτία) είναι κι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε δει τηλεοπτικά όλες τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Ρίο και συνεπώς δεν είδαμε τους δύο προκριματικούς αγώνες της Άννας Κορακάκη στη σκοποβολή.

«Όχι» από τον Άρειο Πάγο στην αναβολή της δίκης του Σταύρου Ψυχάρη

Από δόλο ή πρόθεση, σύμφωνα με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, παραβίασε το νόμο για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες (περιουσιακής κατάστασης) κατ' εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά παρ' όλα αυτά τον τελικό λόγο θα έχει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου

Πανηγυρίζουν την είσπραξη 200.000€ από τον περιβόητο έλεγχο των ΜΚΟ που λειτούργησαν το διάστημα 2000-2010

Οι αρμόδιες αρχές αναζητούν προγράμματα που χρηματοδοτήθηκαν, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκαν

Με 202.000 ευρώ άρχισε η «συγκομιδή» των εισπράξεων από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που είχαν χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο Εξωτερικών για προγράμματα που δεν υλοποίησαν. Ο έλεγχος των χρηματοδοτήσεων με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, κατά τη χρονική περίοδο 2000-2010, από τη Γενική Διεύθυνση της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) σε ΜΚΟ εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Εξωτερικών από τον Ιανουάριο του 2015 για την ύπαρξη διαφάνειας και απονομής ευθυνών.

Το «δολοφονικό» βλέμμα του Φελπς σε αντίπαλό του, που τρέλανε το ίντερνετ [εικόνες]

Ενα βλέμμα του Μάικλ Φελπς προς τον Τσαντ λε Κλος «τρέλανε» τους χρήστες του διαδικτύου.

Η διαχρονική κόντρα ανάμεσα στους δύο κολυμβητές είναι ακόμη «ζωντανή», όπως φάνηκε και πριν από τους ημιτελικούς των 200 μ. πεταλούδα. Ο Φελπς και ο λε Κλος, λίγα λεπτά πριν πέσουν στην πισίνα, προετοιμάζονταν για την κούρσα με διαφορετικό τρόπο.

Απίστευτη ληστεία δίπλα στη ΓΑΔΑ! Τέσσερις ένοπλοι (τρομοκράτες;) κράτησαν ομήρους σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς!

- Κινηματογραφική ληστεία... μέρα - μεσημέρι "μια ανάσα" από τα κεντρικά κτίρια της Αστυνομίας
- Τέσσερις άνδρες με πιστόλια και υποπολυβόλα "μπούκαραν" στην Τράπεζα Πειραιώς
- Για την πορεία των ερευνών ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική!
- Οι δράστες κατέβασαν στο υπόγειο τους υπαλλήλους και τους ρωτούσαν που είναι οι θυρίδες!
- Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τρεξίματα… έχει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τρεξίματα έχει αυτή την περίοδο παρά τις ημέρες ξεκούρασης για τους περισσότερους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο στόχαστρο Ερντογάν οι στρατιωτικοί ακόλουθοι στην Αθήνα; Έχουν ζητήσει άσυλο;

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ένα πολιτικό - διπλωματικό θρίλερ παίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, με επίκεντρο την τουρκική πρεσβεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις 7 Αυγούστου έχουν ανασταλεί τα διαβατήρια διπλωματών της πρεσβείας στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων και ορισμένων στρατιωτικών ακολούθων της πρεσβείας, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πηγές δυο εξ' αυτών έχουν ζητήσει άσυλο.

ΣΥΡΙΖΑίος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" καταγγέλλει Αστυνομικό... ποιος τον πιστεύει;

Αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες αναρτήσεις του στοFacebook όπου υποστηρίζει τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τους αναρχικούς, μάλλον δεν τον πιστεύει κανείς άλλος πέραν του Ευαγγελάτου που εξοργίστηκε με την μαϊμού καταγγελία:

«Χτυπάει» χρυσό με τις βολές της η Κορακάκη-Στον τελικό δύο ελληνικά πληρώματα στην κωπηλασία

Η 20χρονη πρωταθλήτρια στο πρώτο σκέλος των προκριματικών -που αφορά την ακρίβεια- ήταν εξαιρετική και με επίδοση 297/300 πήρε την πρώτη θέση - Στο δεύτερο σκέλος ήταν δεύτερη και προκρίθηκε συνολικά σαν δεύτερη πίσω απ΄την Κινέζα  Ζάνγκ που σημείωσε Ολυμπιακό Ρεκόρ-Στις 21:30 ο τελικός

BINTEO-FΦωτιά απο βραχυκύκλωμα στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 - Επανήλθε το σήμα

Φωτιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 το μεσημέρι της Τρίτης, εκεί όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, το εμπορικό τμήμα καθώς και το τμήμα των δημοσίων σχέσεων, στο Agora Center στο Μαρούσι.

Η «κατάρα» των ακριβών μεταγραφών - Μόνο ένας πανηγύρισε τίτλο την 1η χρονιά

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε 105 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους. Πίσω όμως από κάθε λάμψη μιας ακριβής μεταγραφής, βρίσκεται κρυμμένη η αποτυχία!

Σκανδαλώδη έργα στην αρχαιότητα. Ο Όμηρος που έκανε εμετό και ο στοματικός έρωτας σε πρίγκιπα

Ερωτικά και σκανδαλώδη έργα ζωγραφικής στην αρχαιότητα. Ποιος πίνακας είχε συγκινήσει τον Μ. Αλέξανδρο και γιατί ζωγράφισαν τον Όμηρο να κάνει εμετό; Ο άσεμνος πίνακας με την "ανάρμοστη πράξη" που απέκτησε ο Τιβέριος

Σύμφωνα με τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο, το ωραιότερο έργο ζωγραφικής ήταν του ζωγράφου Απελλή που απεικόνιζε την Αφροδίτη αναδυόμενη από τη θάλασσα. Η εικόνα δεν ήταν τόσο τέλεια όσο ο ύμνος προς την Αφροδίτη, ήταν όμως χάρμα οφθαλμών. Δυστυχώς, το κάτω μέρος του έργου είχε καταστραφεί και κανένας δεν μπορούσε να το αποκαταστήσει.

Να εδώ ο Άδωνις εξηγεί με μια φώτο τη διαφορά Δύσης και Ισλάμ

"Νομίζω αυτή η φωτό θα είναι η φωτό που θα μας μείνει από αυτούς τους Αγώνες. Η διαφορά Ισλάμ/Δύσεως σε ένα καρέ:" έγραψε στο Twitter ο Άδωνις και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο:

Επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ με ανοιχτή ή κλειστή αγορά;

Στα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ η πόλη θα υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό (πέρσι λόγω προεκλογικής περιόδου πρωθυπουργός ήταν η κα Θάνου) και περιμένει εναγωνίως να τον ακούσει – το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου – στην καθιερωμένη ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, να δίνει έμφαση σε έργα και θέματα της Μακεδονίας και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα. Το… αναμενόμενο πρόγραμμα του, προδιαγράφεται από τη μέχρι τώρα εμφάνιση του, από τότε ακόμη που ήταν αντιπολίτευση.

Σκληρό ρόκ από τον Κουμουτσάκο! Τρόμαξε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στην Τήνο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στα 4 ο "ομόδοξος" Πούτιν! Η ρωσική αρκούδα ξαναγάπησε την Τουρκία-Τι συζήτησαν Ερντογάν-Πούτιν

- Έδωσαν τα χέρια Πούτιν και Ερντογάν σήμερα στην Αγία Πετρούπολη
- Για νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δυο χωρών μίλησαν οι δυο άνδρες
- Η Ρωσία και η Τουρκία διαπραγματεύθηκαν μυστικά τη συμφιλίωσή τους στην Τασκένδη, την πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν
- Ενας επιχειρηματίας έπαιξε σημαντικό ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στις δυο χώρες

ΕΡΤ: Μνημόνιο στο… γλέντι!

Όχι μόνο βάζουν νερό στο κρασί τους, αλλά στο τέλος θα γλεντάνε με… περτικαλάδες. Περασμένα μεγαλεία, τότε που το κρασί και τα… ευρωπουλάκια έρεαν άφθονα, τέλος για την κρατική τηλεόραση. Βέβαια ακόμα είναι… τσιμπημένες οι τιμές, αλλά είναι εμφανές ότι ο «τιμοκατάλογος» έχει υποστεί… μνημόνιο!

Βρετανοί κομάντος πολεμούν τους τζιχαντιστές στη Συρία! [pics]


Οι φωτογραφίες που υποτίθεται ότι απεικονίζουν βρετανικές ειδικές δυνάμεις στα σύνορα Συρίας-Ιράκ φέρεται να είναι η πρώτη απόδειξη βρετανικών στρατευμάτων στο έδαφος της Συρίας. Οι εικόνες δείχνουν βαριά οπλισμένους στρατιώτες σε οχήματα περιπολίας.

Αντίπαλος του Πετρούνια αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Γιούρι φαν Γκέλντερ, ένας εκ των βασικών αντιπάλων του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων, αποβλήθηκε απο τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Τα «ανοίγματα» της Χριστίνας Πάζιου στο κρεβάτι «έριξαν» το Instagram! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για μία σ@ξι γυναίκα και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες στα social media επικρατεί πανικός. Η Χριστίνα Πάζιου διαθέτει άψογο κορμί που πάρα πολλές γυναίκες θα ζήλευαν.

Ο Βενιζέλος απαντάει στον Τσίπρα για το χρέος και βλέπει πρόωρες εκλογές

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα για το χρέος και την ανάρτησή του πρωθυπουργού στο facebook.

Η ανάρτηση Τσίπρα στο fb για την επέτειο της συνδιάσκεψης του 1953 που αποφάσισε τη διαγραφή του γερμανικού δημοσίου χρέους δίνει την εντύπωση ότι επαναφέρει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο σημείο που βρισκόντουσαν πριν τη συμφωνία της 12.7.2015 για το τρίτο μνημόνιο που...

Ο Κυρίτσης επιμένει για τους τρομοκράτες, αλλά κάνει κ@λοτούμπα για το Ελληνικό γιατί η τρόικα δαγκώνει

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιγος Κυρίτσης επιμένει στο χαρακτηρισμό του περί φρονηματικού χαρακτήρα διώξεων για τους Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπουνιές μεταξύ Βραζιλιάνων και Αργεντινών στο τένις! [vid]

Και όμως συμβαίνουν επεισόδια και στους αγώνες τένις. Συγκεκριμένα συμπλοκές σημειώθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Αργεντινού, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, και του Πορτογάλου, Ζοάο Σόουζα. Ο Αργεντινός, που στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νίκησε τον αντίπαλο του και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ξεσηκώθηκαν οι Ιρακινοί λάθρο στη Χίο -Εγκλώβισαν στο hotspot τους εργαζομένους [βίντεο]

Μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου.

Ομάδα Ιρακινών, απόκλεισε τους εργαζόμενους των δομών και των εθελοντικών οργανώσεων και Μ.Κ.Ο διαμαρτυρόμενη για τη στασιμότητα  στης αίτησης τους για την παραχώρηση ασύλου.

ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτοσχέδια πισίνα έφτιαξαν οι λάθρο στα Γιαννιτσά [εικόνες]

Οι πρόσφυγες λάθρο που διαμένουν σε κέντρο φιλοξενίας στα Γιαννιτσά, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, «κατασκεύασαν» μία αυτοσχέδια πισίνα.

Το ημερολόγιο μιας 17χρονης Βρετανίδας από τη Ζάκυνθο -Απίστευτες περιγραφές [εικόνες]

Τις εμπειρίες που έζησε στη Ζάκυνθο επί πέντε εβδομάδες περιγράφει σε ημερολόγιό της 17χρονη Βρετανίδα. Και αυτά που γράφει δεν είναι και πολύ κολακευτικά...

Η ΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"- "Ελάτε να τα βρούμε" λέει η Εθνική Τράπεζας σε κακοπληρωτές

Α! Λέει και "σκάστε και πληρώστε" στους καλοπληρωτές

- Καμπάνια για την αποπληρωμή των "κόκκινων δανείων" ξεκινά η Εθνική Τράπεζα
- Καλεί τους οφειλές να επικοινωνήσουν με την τράπεζα και να καταβάλουν άμεσα ένα ποσό ως δόση δανείου
- Τέσσερις οι βασικές επιλογές που δίνει η ΕτΕ για όσους χρωστούν
- Τι ισχύει για καταναλωτικά, πιστωτικές κάρτες

Εκλεψαν ρούχα και κινητό από την ελληνική αποστολή μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό

Τα κρούσματα κλοπών στο Ολυμπιακό Χωριό στο Ρίο δεν σταματούν λεπτό. Νέα θύματα αυτή τη φορά, τα μέλη της ελληνικής αποστολής!

Ρούχα, φόρμες αθλητών αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο μαζί με τον φορτιστή μέσα από βαλίτσα, έκαναν «φτερά» από την ελληνική αποστολή.

Κωλοτούμπα Μπαλτά: «Η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει κανονικά»…

«Η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει κανονικά», δήλωσε Δευτέρα βράδυ από την Κρήτη ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.