14 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Αλέξης εξηγεί γιατί σήμερα έχουμε «πολιτική σταθερότητα και η κυβέρνηση είναι σε αρμονία με τη λαϊκή βούληση»

Σήμερα έχουμε "πολιτική σταθερότητα" και το κίνημα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ είναι αντισυνταγματικό αφού σύμφωνα με τον Αλέξη "πολιτική σταθερότητα σημαίνει η κυβέρνηση που κυβερνά ΝΑ...

Το κίνημα «Παραιτηθείτε» ενημέρωσε την Εισαγγελία για την αυριανή συγκέντρωση

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, απέστειλε η εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του «Παραιτηθείτε, Ούτε Χρώματα, Ούτε Κόμματα, Ούτε Συνδικάτα, Πολίτες Μόνο» Ελένη Κριτσιδήμα.

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ Η ΤΑΣΙΑ! Η Αυστραλία απελαύνει τον ιμάμη που κηρύττει ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να πεθάνουν

Ο Σεΐχης Φαρόκ Σεκαλεσφάρ είναι Βρετανός πολίτης, ζει στο Ιράν και περιοδεύει ανά τον κόσμο, κηρύσσοντας τις ιδέες του

Την απόφαση να απελαθεί από τη χώρα, έστω και αν βρίσκεται εκεί ως  επισκέπτης, αναμένεται να λάβουν οι αρχές της Αυστραλίας για τον ιμάμη που περιοδεύει τον κόσμο και κηρύττει ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να πεθάνουν.

Άγγλος χούλιγκαν ζαλισμένος απ'τις φάπες κλαψουρίζει για «σκληρούς Ρώσους»: Η ενέδρα και το να χτυπάς αθώους δεν είναι μαγκιά

Όταν τα καφριλίκια τα κάνουν οι ίδιοι είναι μαγκιά, όταν τα παιθαίνουν θυμούνται "ηθικό κώδικα των κάφρων"

Αιχμές κατά της UEFA αφήνει διαβόητος οπαδός της Τσέλσι για το λόγο που έστειλε τους Άγγλους οπαδούς στη Μασσαλία - Επιτίθεται στους Ρώσους που σπάνε τον ηθικό κώδικα των χούλιγκαν

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην πολυγαμία μεταξύ προσφύγων το Βερολίνο

Στο στόχαστρο του γερμανικού υπουργείου Δικαιοσύνης μπαίνουν επίσης οι γάμοι με ανηλίκες νύφες, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι σε χώρες όπως το Αφγανιστάν

Άρχισαν τα όργανα! Ειδοποιητήρια για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ

Ξεκίνησε, από χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου, η αποστολή σε 667.229 ασφαλισμένους του ΟΓΑ (αυτοτελώς απασχολούμενους) των ειδοποιήσεων καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Β' εξαμήνου 2015, οι οποίες πρέπει να εξοφληθούν έως τις 30 Ιουνίου 2016.

Σε ψυχολογικό σοκ ο 14χρονος - Έφυγαν από το χωριό οι γονείς του

Ο πατέρας και η μάνα του 14χρονου δράστη δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να πιστέψουν πώς τους βρήκε αυτό το κακό, ενώ δεν μιλούν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα ακόμη και στενών συγγενών τους

Πάνω από 100 αστυνομικοί για 50 διαδηλωτές στη γαλλική πρεσβεία

Περισσότεροι από 100 άνδρες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν, για μια χούφτα διαδηλωτές. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το κέντρο της Αθήνας έχει κατακλυστεί από άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν τους διαδηλωτές που πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Γαλλίας για τα νέα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση της Γαλλίας στο νέο εργασιακό νόμο.

Η ΔΕΞΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠ'ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΥΠΕΞ Βενεζουέλας: Η χώρα δέχεται διεθνές bullying από τη Δεξιά

«Δεν χρειαζόμαστε την ελεημοσύνη κανενός. Η Βενεζουέλα είναι χώρα με αξιοπρέπεια» τόνισε η Ντέλσι Ροντρίγκες

Για διεθνές bullying το οποίο δέχεται η χώρα της έκανε λόγο η υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες, στρέφοντας τα πυρά της στον επικεφαλής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, τον οποίο κατηγόρησε για επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ! Μοσκοβισί: Απούσα η Ελλάδα από την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για το προσφυγικό

Σοβαρά ερωτήματα για το αν η ελληνική Κυβέρνηση έχει υποβάλλει αίτημα στην Κομισιόν ώστε να μην συμπεριληφθούν οι εθνικές δαπάνες για το προσφυγικό στα κριτήρια του Συμφώνου Σταθερότητας (δηλαδή να μην προσμετρώνται στο έλλειμμα) εγείρει η απάντηση του Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί στην ερώτηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. κυρίας Μαρίας Σπυράκη.

Η ΝΔ μιλά για πολιτικές παρεμβάσεις στις έρευνες περί Διαφθοράς

Ερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με θέμα τη μη ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη «στεγανοποίηση» από πολιτικές παρεμβάσεις των ερευνών διαφθοράς και οικονομικού εγκλήματος, κατέθεσαν 37 βουλευτές της ΝΔ.

Νέο αφήγημα της μάνας Μαυρίκου: Του έδιναν εν αγνοία του φάρμακα

«Ο γιος μου έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή» δηλώνει η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου. Αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο εκδότης να υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Επίσης ισχυρίζεται ότι τα φάρμακα δεν τα είχε συνταγογραφήσει ο γιατρός που τον παρακολουθούσε. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ-Μεγάλο άγχος ο Νικόλας μη τυχόν και μαζευτεί αύριο κόσμος στο Σϋνταγμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μας παρουσίασε τη γραμμή άμυνας της κυβέρνησης: «Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη γιατί οι συγκεντρώσεις θυμίζουν λίγο Λατινική Αμερική... η ΝΔ καπέλωσε την αυριανή συγκέντρωση (???), καμία κυβέρνηση δεν έπεσε όσο μεγάλες συγκεντρώσεις κι αν έγιναν εναντίον της... αν δεν πάει κόσμος θα πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ» μας είπε μέσες άκρες ο γίγαντας...

Ο εμπνευστής του "παραιτηθείτε": Γιατί δημιούργησα το κίνημα - ΒΙΝΤΕΟ

Για την αφορμή της δημιουργίας των «παραιτηθείτε» μίλησε ο εμπνευστής του κινήματος, Στάθης Στάικος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε, η ιδέα για το κίνημα «παραιτηθείτε» ήρθε μετά τη δήλωση του Γιώργου Κυρίτση ότι η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους «μενουμευρωπαίους».

Η ΝΔ απαντά στο Μαξίμου: Είστε συνασπισμός ψέματος, διαπλοκής και ανικανότητας

Με ιδιαίτερα σκληρό τόνο απάντησε η ΝΔ στο σημείωμα του μεγάρου Μαξίμου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συνασπισμό «ψέματος, ανικανότητας και διαπλοκής».

Αδωνις για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι κανονικοί φασίστες -Ο Στάλιν και ο Τσαουσέσκου τα έλεγαν αυτά

Για αντιδημοκρατικές απόψεις, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα, με αφορμή την τοποθέτηση της Κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη, για την αυριανή συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «παραιτηθείτε», στο Σύνταγμα.

Απίστευτη ατάκα Ποντόλσκι για την αηδιαστική συνήθεια του Λεβ [βίντεο]

Με μία απίστευτη ατάκα, που προκάλεσε γέλιο, σχολίασε ο Λούκας Ποντόλσκι την αηδιαστική συνήθεια του Γιόαχιμ Λεβ, η οποία έγινε viral.

Στη Συρία όλοι ψάχνουν στο Google για τη Γερμανία -Στον υπόλοιπο κόσμο, για έναν αθλητή με «ροζ» ιστορία

Είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών, που δείχνει το μέγεθος της απελπισίας των Σύρων, που ονειρεύονται να ζήσουν μία ανθρώπινη ζωή στην Ευρώπη.

Η λέξη για την οποία γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις στη μηχανή της Google, από τη Συρία, είναι η «Γερμανία», όπως...

ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΟΚ! Κως και Αλικαρνασσός κάνουν μόνες τους τουριστική συμφωνία –Η πρωτοβουλία 2 δημάρχων

Μια ιστορική συμφωνία θα υπογραφεί την Τετάρτη στην Κω - ερήμην της κυβέρνησης - χάρη στην πρωτοβουλία δύο δημαρχων.

Ο Δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, θα υποδεχθεί τον Δήμαρχο του Μπόντρουμ (Αλικαρνασσού) Μεχμέτ Κοτσαντόν, για να επισφραγίσουν μια ιστορική συμφωνία ανάμεσα στους δύο δήμους.

ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ! Κυβερνητικό «non paper»: Το σχέδιο της ΝΔ είναι «κοινωνική ένταση» από τα... πανέρια

Νέα «επίθεση» στο κίνημα «Παραιτηθείτε», αλλά και «απάντηση» στις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αντισυνταγματικές πρακτικές στη Βουλή

Σχέδιο της ΝΔ να δημιουργήσει «κοινωνική ένταση» από τα... πανέρια, όπως χαρακτηριστικά, αναφέρει, «βλέπει» η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από σχετικό «non paper» που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης.

Είναι επίσημο – Το ΟΑΚΑ ονομάστηκε “Νίκος Γκάλης”

Καλά έχει να πέσει "σαμποτάζ" από τους Αθηναίους και τους βάζελους που έχουν σκυλιάσει... Α! Και σαν σήμερα πριν 29 χρόνια ο Μάτζικ Σταυρόπουλος σήκωσε το πρώτο Ευρωπαϊκό για την Ελλάδα... αλλά υποθέτω πως το ξέρετε ήδη :Ρ

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ μετονομάστηκε και επίσημα σε "Νίκος Γκάλης", μιας και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση για την ονοματοδοσία του ολυμπιακού γυμναστηρίου.
Ανήμερα της 29ης επετείου από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987, το ΟΑΚΑ πήρε το όνομα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών.

ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ! Κουρουμπλής για τους “Παραιτηθείτε”: “Μου θυμίζουν τις κυρίες με τα γουνάκια και τα βραχιόλια το 1983”

Συνέχεια στην αντιπαράθεση για το κίνημα «Παραιτηθείτε» αναμένεται να διαδηλώσει, αύριο Τετάρτη, έδωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών,  ενθυμούμενος το... 1983.

Ο Βορίδης απαντά στην κυβέρνηση για το «Παραιτηθείτε»: Διολισθαίνουν στον αυταρχισμό

«Η κυβέρνηση βλέπει την κατάρρευσή της και την απήχησή της στην κοινωνία. Επειδή αυτή είναι μια αριστερή κυβέρνηση, έχει μια απάντηση, τον αυταρχισμό. Και διολισθαίνει σε αυτό τον αυταρχισμό μέρα με τη μέρα.

ΣΚΙΤΣΟ- Γελάει ο Αρκάς με τα γίδια που τους ψηφίσαν ξανά και ξανά

Με ένα σκίτσο-γροθιά στην ψυχολογία του Ελληνα ψηφοφόρου, σχολιάζει ο Αρκας την επικαιρότητα.

Στο προφίλ του στο facebook, ανήρτησε ένα σκίτσο που απεικονίζει μια τυπική ψηφοφόρο.

4,3 δισ. πλαστικές σακούλες χρησιμοποίησαν οι Ελληνες το 2015- Πρώτοι σε κατανάλωση

Στην πρώτη θέση κατανάλωσης πλαστικής σακούλας στην ΕΕ βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς το 2015 χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 4,3 δισ. σακούλες ή 33.00 τόνοι, με περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά και επιβάρυνση του κόστους.

Αυτοί είναι ο 30χρονος δράκος του Αμαρουσίου κι ο ανώμαλος της Ρόδου

Αυτός είναι ο 30χρονος δράκος του Αμαρουσίου -Είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 30χρονου δράκου τους Αμαρουσίου.

Γκιουλέκας: Ουδέποτε έχει γίνει πολιτική εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας το σχέδιό του για την ανάπτυξη.

Ναι, θα πάω στο Σύνταγμα!

του Θανάση Χειμωνά

Γιατί θα πάω στο Σύνταγμα;

Η ΦΩΤΟ που αναστάτωσε ολόκληρο το διαδίκτυο

Αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου έχει προκαλέσει μια φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι το πεπρωμένο του κάθε ανθρώπου είναι προδιαγεγραμμένο.

ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Οι δέκα χώρες που τιμωρούν με θάνατο την ομοφυλοφιλία

Κράτη που ακολουθούν πιστά το νόμο της Σαρίας προβλέπουν ποινές που οδηγούν στη θανατική ποινή

Το μακελειό στο Ορλάντο επανέφερε στην επικαιρότητα την παγκόσμια συζήτηση που διεξάγεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Πρόσφατα στην Ελλάδα επιτράπηκε η υπογραφή συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ σε πολλές χώρες του δυτικού -κυρίως- κόσμου, έχουν πραγματοποιηθεί ανάλογες κινήσεις.

Τι «χάρη» ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Κώστα Καραμανλή;

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντρεψε τον γιο του και φρόντισε ώστε η τελετή και η δεξίωση που ακολούθησε να μείνει αλησμόνητη στους προσκεκλημένους του. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών από τον πολιτικό κόσμο ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΕΣΗΕΑ: Ποινές σε παρουσιαστές του Mega για τη στάση τους στο δημοψήφισμα

Στους  Μαρία Σαράφογλου, Όλγα Τρέμη, Μανώλη Καψή -Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ έκρινε κατά πλειοψηφία ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν παραβίασε τη δεοντολογία

Ποινές επίπληξης στους δημοσιογράφους του Mega επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την περίοδο του δημοψηφίσματος.

Μπέος: Είναι ένας «αστείος, πολιτικάντης» -Θεοχαρόπουλος: Ο υπόκοσμος μίλησε και επιτέθηκε σε εμάς

Η επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στον Βόλο εξελίχθηκε σε καβγά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σε ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Μπέο «ντροπή για την πόλη», με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εκδώσει ανακοίνωση κατά του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ με απίστευτους χαρακτηρισμούς, όπως «αστείος, πολιτικάντης», με τον κ. Θεοχαρόπουλο να απαντάει πως «ο υπόκοσμος μίλησε και επιτέθηκε σε εμάς».

Δυστύχημα Μαυρίκου: Καπάκια από μάτια κουζίνας τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία μεταλλικά καπάκια τα οποία δεν ανήκουν στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και βρέθηκαν λίγα εκατοστά από το σημείο του δυστυχήματος, είναι καπάκια από μάτια κουζίνας.

Ο Κουμουτσάκος στην Γεροβασίλη: Σας θυμίζει κάτι;

Τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη για το κίνημα “παραιτηθείτε” σχολίασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ανεβάζοντας παράλληλα και μία φωτογραφία. 

Στο επίκεντρο του ισπανικού debate η Ελλάδα-Γέλαγαν με τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής αναμέτρησης των τεσσάρων πολιτικών αντιπάλων στην Ισπανία που πραγματοποιήθηκε ενόψει των εκλογών της 26ης Ιουνίου, βρέθηκε η Ελλάδα.

Eπιτυχημένη η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση ανοικτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, για αλλαγή της αορτικής βαλβίδας.

Φίλης: Τέλος η προσευχή... παρελάσεις θα κάνουν μόνο οι ξεφωνημένες πο@στρες

«Όχι στην ομοιομορφία στα σχολεία» υποστήριξε ο υπουργός Παιδείας - Τάχθηκε και κατά των παρελάσεων λέγοντας «δεν ξέρω τι προσφέρει ο στρατιωτικός σχηματισμός μιας παρέλασης»

Προκαλούν οι Ρώσοι: «Οι οπαδοί μας μάχονται σαν άντρες, για την τιμή τους»-Vasiliy the «Killer» - Ο Ρώσος χούλιγκαν που προκάλεσε τον τρόμο στη Μασσαλία

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις αρκετών αξιωματούχων της ρωσικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο, για τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει οι Ρώσοι χούλιγκαν στις πόλεις της Γαλλίας.

H F1 από το 1975 και μετά μέσα από τα μονοθέσια της McLaren [βίντεο]

Πόσο έχει αλλάξει η Φόρμουλα 1 τα τελευταία 40 χρόνια; Η απάντηση είναι πολύ και αυτό το διαπιστώνει κανείς βλέποντας τα πράγματα από μέσα, στην κυριολεξία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μητροπολίτης Ευρώπης Ιλαρίων στο ΟΛΑ: Ζώντας τον Χριστόδουλο ξαναβρήκα τον Χριστό

Απαντήσεις για όλα όσα του καταλογίζουν έδωσε στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά ο μητροπολίτης Ευρώπης Ιλαρίων ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι ο ίδιος προτιμά να αποκαλείται «γέρων» αφού, όπως είπε, «αυτό τονίζει ότι πρόκειται για προσανατολισμό πνευματικό. Τον προτιμώ γιατί οι Έλληνες κληρικοί θέλουν να έχουν βαρύγδουπους τίτλους».

ΒΙΝΤΕΟ-Φρίκη: Ο τζιχαντιστής έδειξε τα πτώματα στο Facebook live!

Βιντεοσκόπησε ζωντανά τον εαυτό του την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού -Έγραφε στα social media «δεν ξέρω τι να κάνω με το παιδί τους», ενώ απείλησε ότι ο ISIS θα αιματοκυλίσει το Euro!

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κάνει άλμα μαζί με κομάντος από ελικόπτερο (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος δεν αρκέστηκε σε μια τυπική... επιθεώρηση, αλλά ζήτησε να κάνει άλμα από ελικόπτερο και στη συνέχεια έκανε και κατάδυση με τους επίλεκτους των ειδικών δυνάμεων!

ΠΩΠΩ! ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ BREXIT! Το γερμανικό 10ετές έπεσε κάτω από το 0% για πρώτη φορά στην ιστορία

Σε αρνητικό επίπεδο για πρώτη φορά στα χρονικά έπεσε το πρωί της Τρίτης η απόδοση του γερμανικού 10ετούς ομολόγου.

ΔΗΛ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΣΤΕ; Σπίρτζης: Δεν χαιρόμαστε όπως ΝΔ-ΠαΣοΚ όταν κατέστρεφαν τη χώρα

«Εμείς δε χαιρόμαστε, όπως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όταν διέλυε την υγεία. Δεν χαιρόμαστε, όπως ο κ. Βενιζέλος, όταν κατακρεουργούσε τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI. Δεν χαιρόμαστε, όπως ο κ. Μητσοτάκης, όταν έκανε απολύσεις» τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, σε  ομιλία του στο συνέδριο με τίτλο «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα», που οργάνωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η Porsche είχε ανακαλέσει 13.500 Cayenne λόγω κινδύνου ανάφλεξης το 2015

Στην ανάκληση 13.400 Cayenne είχε προχωρήσει, τον Ιανουάριο του 2015, η Porsche  με σκοπό να αλλαχτεί ενα καπάκι της μηχανής του μοντέλου που ήταν "ύποπτο" για διαρροή καυσίμου.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΙΔΙΑ! Κρυφός κόφτης 10% στις συντάξεις όλων!

Το ένα στα δέκα ευρώ της σύνταξης που υπολόγιζαν θα το χάσουν τελικά οι συνταξιούχοι καθώς στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κρύβει έναν κόφτη για όλους ακόμη και εάν οι αποδοχές τους δεν έχουν μειωθεί παρά την κρίση.

Επιστολή Μητσοτάκη σε Βούτση: Η κυβέρνηση ξεφτιλίζει τη Βουλή

του Δημήτρη Γκάτσιου

Εκφράζοντας τη βαθύτατη ανησυχία του για τις πρακτικές της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντός του ελληνικοί Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απέστειλε πριν λίγη ώρα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΝ.ΕΛ: Ο Πατέρας αποχώρησε επειδή ήθελε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένα Παπαδοπούλου με αφορμή την αποχώρηση από το κόμμα του Κώστα Πατέρα προέβη στην εξής δήλωση με την οποία πετάει τη γνωστή λάσπη ΑΝΕΛ:

Γιακουμάτος: Παίρνουν ληγμένα χάπια; - BINTEO

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο στην πρωινή εκπομπή του Star , με αφορμή την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Το παρκάρισμα της χρονιάς έγινε στο Σύνταγμα

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους... εκπλήξεις. Αυτή τη φορά, ένας οδηγός ξεπέρασε κάθε όριο αφήνοντας το αμάξι του δίπλα ακριβώς στην είσοδο του μετρό Συντάγματος.