06 Μαΐου 2016

MONO 2 MYΡΙΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Ο Πίνακας με τα ΜΜΕ που έλαβαν άνω των 200.000€ το 2015 από τις Τράπεζες (πίνακες)

2 εκ τσέπωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μόνο από τις Τράπεζες, από τις οποίες πήρε περισσότερα απ' ότι το MEGA ή o ALPHA... στις λίστες είναι φυσικά και άλλα λαμόγια που πουλάνε επανάσταση κατηγορώντας τις τράπεζες ότι πήραν όλα τα λεφτά των μνημονίων, ενώ από πίσω τα τσεπώνουν, όπως ο γνωστός...

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!! Με απόφαση Σκουρλέτη ανοίγουν ξανά οι Σκουριές

Ξαναπιάνει δουλεια η "Ελληνικός Χρυσός" στο εργοστάσιο στις Σκουριές, με σχετική -σημερινή- έγκριση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Ο Υπουργός "συμμορφώθηκε" με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ακύρωνε τις αποφάσεις του   πριν από λίγους μήνες.

Συνελήφθη στην Κύπρο πασίγνωστο μέντιουμ

Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα στη Λεμεσό τον Έλληνα μελλοντολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο Δικαστήριο.

Η στιγμή της επίθεσης κατά του διευθυντή της τουρκικής εφημερίδας – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη στιγμή που ο ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του διευθυντή της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet, Τζαν Ντουντάρ έξω από το δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη.

Αυστρία: Καθημερινά επεισόδια εναντίον μουσουλμάνων

Συνελήφθη 46χρονος γιατί πέταξε δύο γουρουνοκεφαλές σε μουσουλμανικό τέμενος, στο Γκρατς

Πρόσφυγες και μουσουλμάνοι βρίσκονται στο επίκεντρο της έξαρσης του ρατσισμού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Αυστρία.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη ανάρτηση του Πάγκαλου: Οι κ@@ρ@δες και οι Έλληνες που πεινάνε

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του με το αποτέλεσμα μιας... αφόδευσης

Ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωινό της Τετάρτης, καθώς βάδιζε έξω από το Μουσείο Μπενάκη και ενοχλήθηκε όπως είναι φυσικό και όπως θα συνέβαινε με τον καθένα μας.

Απίστευτο βίντεο: Πως κατεβάζεις έναν εκσκαφέα από ένα λόφο;

Το παρακάτω βίντεο ανήκει στα «μην το δοκιμάσετε στο σπίτι». Όχι ότι ο μέσος όρος των σπιτιών διαθέτει εκσκαφέα, αλλά ακόμα κι αν βρεθεί ένας, τότε ο τρόπος με τον οποίο, ο χειριστής ενός τέτοιου μηχανήματος στη Μαλαισία κατάφερε να κατέβει από την πλαγιά ενός λόφου, αποτελεί μέγα εγχείρημα και φυσικά πρέπει κάποιος να ξέρει να το χειρίζεται πριν επιχειρήσει κάτι τόσο δύσκολο.

Σοκαριστικές πληροφορίες: "Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή"

-Τα τελευταία νέα που προέκυψαν για τον Μίκαελ Σουμάχερ, εφόσον επιβεβαιωθούν, σοκάρουν!
-Σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικανικό σάιτ newseveryday.com θα χρειαστεί ένα θαύμα για να κρατηθεί ζωντανός
-Αντίστοιχο ρεπορτάζ έχει και η ιταλική Corriere dello Sport που επίσης γράφει ότι η υγεία του “Σούμι” οδεύει από το κακό στο χειρότερο
-Η οικογένειά του αλλά και ο μάνατζέρ δεν έχουν διαψεύσει καμία από τις δυσάρεστες πληροφορίες

Πήραν στο… ψιλό τον Τσακαλώτο το βράδυ της Ανάστασης

Στο «ψιλό γαζί» πήραν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο όσοι εκκλησιάστηκαν μαζί του το βράδυ της Ανάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών «πάλεψε»...

Παπάς εμφανίστηκε ολόγυμνος στο μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η υπόθεση με έναν παπά που βγήκε… γυμνός στο μπαλκόνι του και άρχισε να… ουρεί. Μια νεαρή γειτόνισσα στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων βλέποντας …. «φάτσα κάρτα» το σεξουαλικό μόριο ενός ιερέα, ο οποίος είχε κατεβάσει το φερμουάρ του παντελονιού του, δεν πίστευε τις έβλεπε!

Κόλαφος η Φωτεινή Πιπιλή: Πώς εξευτέλισα την ΕΣΗΕΑ

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Σωματείου των Δημοσιογράφων, τονίζοντας πως "εξυπηρετούν την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου...".

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Ο Τσίπρας «οχύρωσε» το Μαξίμου-Εκλεισε μέχρι και τις εισόδους του Εθνικού Κήπου [εικόνες]

Ενόψει των συλλαλητηρίων για το ασφαλιστικό και μετά το «ντου» των μελών του ΠΑΜΕ, που κατάφεραν να φτάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις, η ΕΛΑΣ έκλεισε μέχρι και τις εισόδους στον Εθνικό Κήπο.

Πάρτι στο Twitter με την ομιλία Τσίπρα για το ασφαλιστικό -«Τόσο καιρό έλεγες ψέματα μπαγασάκο;»

«Πάρτι» έκαναν χρήστες των social media με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό.

Στο Τwitter, στο hashtag #Tsipras ανέβηκαν απίστευτες ατάκες γεμάτες δηλητηριώδες χιούμορ και ειρωνεία για τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός σε σχέση με το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή και ψηφίζεται την Κυριακή.

ΝΔ: Ανίκανος να κυβερνήσει ο Τσίπρας -Φανατίζει, πολώνει, διχάζει

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ομιλία του στη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα.

«Βόμβα» από Γερμανό αξιωματούχο: Να μιλήσουμε για ελάφρυνση χρέους αλλά το 2020

Στην απειλή του ΔΝΤ πως θα αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα αν δεν ανοίξει συζήτηση για ελάφρυνση χρέους, απαντά ανώτερος αξιωματούχους του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, τονίζοντας πως το ζήτημα θα συζητηθεί το 2020.

ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ! Μουφτής της Αγγλίας προς μουσουλμάνες: Μη φοράτε παντελόνια και κλείστε το Facebook!

Τζαμιά από το Μπλάκμπερν και το Μπέρμινγκχαμ απαγορεύουν σε γυναίκες να βγαίνουν από το σπίτι χωρίς να το ξέρει ο άντρας τους ή να διανύουν μεγάλη απόσταση χωρίς συνοδό

ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ! Δεν χειροκροτήθηκε ούτε μια φορά από τους βουλευτές του, ο άοσμος και υποτονικός Τσίπρας:

Τα κανάλια της… «διαπλοκής» έσπασαν την απεργία της ΠΟΕΣΥ και μετέδωσαν την ομιλία του άοσμου και υποτονικού Τσίπρα

Παρουσιάζοντας το άσπρο-μαύρο ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε γραμμή στους βουλευτές του κόμματός του ότι θα πρέπει να επιχειρηματολογούν πως με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου τα πράγματα… βελτιώνονται για 9 στους 10 Έλληνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ! Νέος δήμαρχος Λονδίνου ο μουσουλμάνος Σαντίκ Καν -Αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα

Ο υποψήφιος του Εργατικού κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας και πρώην υπουργός Σαντίκ Καν (Sadiq Khan) επικράτησε στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες για τη Δημαρχία της πρωτεύουσας της χώρας, του Λονδίνου.

Εγκριση για την κατασκευή του κλειστού «Μπόμπαν Γιάνκοβιτς» στη Νέα Σμύρνη – Στα 17,8 εκατ.ευρώ το κόστος

Όπως ανακοινώθηκε, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κόστους 17,8 εκατ.ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας αναφέρει για το νέο κλειστό, που θα ονομαστεί, όπως είναι ήδη γνωστό, «Μπόμπαν Γιάνκοβιτς»:

Γεωργιάδης: Θα σπάσω την τηλεόραση!

Κάτι παραπάνω από οργισμένη ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιδράσεις γιδιών ΣΥΡΙΖΑ στον μονόλογο Τσίπρα: «Τι θα γίνει θα μιλήσουμε κι εμείς;»... ΟΧΙ ΡΕ! ΤΑΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ! ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

«Τι θα γίνει, θα κάνουμε κανονική ΚΟ; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Εχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται!» εξερράγη ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

Συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου για τη μητέρα του (ΦΩΤΟ)

Σαν σήμερα, το 2012 «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρίκα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μήνυμα, με τη φωτογραφία της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Ο εισαγγελέας απαγόρευσε στον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ να αποκτήσει άλλο ζώο

Με εισαγγελική απόφαση τα ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον πεντάχρονο στην Κοζάνη θα μεταφερθούν στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Νέα «βόμβα» Φίλη: Εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ θα διδάσκουν και στα δημοτικά

Για να αντικαταστήσουν όλους αυτούς που πάνε στα γυμνάσια

Τα πάνω –κάτω έρχονται στα δημοτικά σε ότι αφορά στη στελέχωσή τους με εκπαιδευτικούς. Αφού το υπουργείο Παιδείας με ρύθμιση τους «πήρε» 3.000 και πλέον καθηγητές ειδικοτήτων  φέρνει άλλη ρύθμιση σε τροπολογία με την οποία ορίζεται ότι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ θα διατίθενται και στην Πρωτοβάθμια  εκτός από τη Δευτεροβάθμια.

ΕΠΟΣ! Κατέληξε στη φυλακή επειδή ούρλιαζε στο σ@ξ-Εξηγούσε στους γείτονες ουρλιάζοντας τι έκανε...

Η περιπέτεια μίας οικογένειας που έπρεπε κάθε βράδυ να υπομένει τη φασαριόζα γειτόνισσα

Δύο χρόνια υπέμεινε την φασαριόζα γειτόνισσά της, μία οικογένεια στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Δύο χρόνια, που η νεαρή κοπέλα επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σ@ξ, ουρλιάζοντας και διαλύοντας το σπίτι της, μην αφήνοντας κανέναν στη γειτονιά να ηρεμήσει.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΚΟ! Παπαχριστόπουλος: Είμαι θύμα δημοσιογραφικού μπούλινγκ-Δεν είμαι «καταδότης»

Τα έριξε στους δημοσιογράφους για την ομολογία του για τις υποκλοπές των διαλόγων των στελεχών του ΔΝΤ

Απίστευτες δικαιολογίες με κατασκευή ανύπαρκτων εχθρών που τον καταδιώκουν επικαλέστηκε ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η χθεσινή του ομολογία πως η κυβέρνηση υπέκλεψε τους διαλόγους των υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΝΤ.

Βίντεο - ΣΟΚ: Όταν αραπίνες μαλώνουν για τα μάτια ενός αράπη


Το να τους πεις αυτούς μαύρους είναι προσβολή σε μαύρους στυλ Ομπάμα ή τέλος πάντων σε πολιτισμένους μαύρους

Κανείς δεν τα βάζει με μια απατημένη γυναίκα αλλά στο βίντεο που ακολουθεί δεν φαντάζεστε τι έκανε η ερωμένη στην «νόμιμη»...

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο «Ντόναλντ Τραμπ» τηλεφωνεί στον «Ομπάμα» για να του την 'πει!

Δείτε το απολαυστικό σκετς του κωμικού Τζίμι Φάλον που περιέχει τα πάντα, από αναφορές στο νέο δίσκο της Beyonce μέχρι... σπόιλερ για το Game of Thrones!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Έξαλλος με Πολάκη ο Νίκος: Θα ρίξει την κυβέρνηση που σκίστηκα να φέρω στην εξουσία

Ο άνθρωπος που προτιμούσε τον ποδηλάτη ΓΑΠ από τον Καραμανλή που ήταν πάνω απ' το ταψί με την τυρόπιτα (όπως έλεγε προεκλογικά το 2009) ή μας προέτρεπε να κλειδώσουμε στα σπίτια τους τα γερόντια επειδή θα ψήφιζαν ΝΔ τον Ιανουάριο του 2015, ενώ έπρεπε πάση θυσία να έρθει η ΕΛΠΙΔΑ, σήμερα πέφτει απ' τα σύννεφα με την καφρίλα του Πολάκη και το ότι η υγεία είναι σε χειρότερη κατάσταση από πέρσι και πρόπερσι...

Εμείς όμως, όσο κι αν γλύφει τον Άδωνι ή όσο κι αν τον αποθεώνει ο Άδωνις, δεν ξεχνάμε...

Freerunning στη Σπιναλόγκα: Ένα ανατριχιαστικό βίντεο για το 'νησί των ζωντανών νεκρών'

Ο Δημήτρης "DK" Κυρσανίδης τιμά με το δικό του τρόπο το ιστορικό "Νησί" (Vid)

"Η Ελλάδα έχει περισσότερα από 3000 νησιά. Τα περισσότερα αποτελούν τουριστικούς προορισμούς βγαλμένους από τον παράδεισο. Αυτή όμως δεν είναι η πραγματικότητα της Σπιναλόγκα. Το αποκαλούμενο νησί των ζωντανών νεκρών".

Η αναλογιστική μελέτη Κατρούγκαλου αποκαλύπτει: 2,7 δις η ζημιά ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλιστικό

Σήμερα συνεχίζεται στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών υποθέσεων η επεξεργασία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που φέρνει νέες αιματηρές περικοπές για συνταξιούχους, μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες.

Είναι ενδεικτικό πως ο εισηγητής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου αντιπαρέβαλε τις αναλογιστικές μελέτες για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος του 2014 με αυτές που κατέθεσε χθες ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος για το 2016.

Ε.Καϊλή: Εντολοδόχος ξένων funds και κερδοσκόπων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο Μοσκοβισί ξεσκεπάζει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης


Ντροπιαστικό το ξεπούλημα των περιουσιών και καταθέσεων των Ελλήνων, μέσω της μεθόδευσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, που λειτούργησε ξεκάθαρα σαν εντολοδόχος ξένων funds και κερδοσκόπων, αναφέρει η Εύα Καϊλή σε δήλωσή της. Ο Π. Μοσκοβίσι ξεσκεπάζει τις αποκλειστικές ευθύνες της κυβέρνησης για την...

ΒΙΝΤΕΟ-Αμφίπολη 2014: Ολα τα ευρήματα από το λόφο Καστά σε ένα ντοκιμαντέρ

Το 2014 οι ανασκαφές στο λόφο Καστά καθήλωσαν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τον πλανήτη ολόκληρο, καθώς τα ευρήματα των αρχαιολόγων εκτός από θαυμασμό δημιουργούσαν σενάρια για το τι μπορεί να κρύβεται εκεί.

#apergia στο Twitter... δεν υπάρχει! Το γλέντι... καλά κρατεί!

Η χώρα έχει (για μία ακόμη φορά) παραλύσει. ΜΜΜ έχουν βάλει "χειρόφρενο", τα συλλαλητήρια στο κέντρο διεξάγονται αν και σε... χλιαρά επίπεδα και μία ακόμη απεργία είναι γεγονός. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει στο Twitter!

Δεν μπορούν να κάνουν τελικό Κυπέλλου ακόμα και χωρίς φιλάθλους

Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας θυμίζει ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει περάσει από 40 κύματα... Η τελευταία εξέλιξη στο κακόγουστο αυτό σίριαλ είναι η επικείμενη αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ, καθώς το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή στην ΕΠΟ σχετικά με τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν βρήκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός Αθλητισμός να οδεύει προς απόφαση για την αναβολή του με σχετική ανακοίνωση...

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ! Ισπανία: Βουλιάζουν οι Podemos ενόψει των νέων εκλογών -Χάνουν 3 ποσοστιαίες μονάδες

Χάνουν την επιρροή τους στους Ισπανούς ψηφοφόρους, ενόψει των νέων εκλογών της 26ης Ιουνίου, οι Podemos του Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Ο Φίλης ετοιμάζει… ηρωική έξοδο

Ολοένα και πληθαίνουν τα αίτηματα για την απομάκρυνση του Νίκου Φίλη από το υπουργείο Παιδείας, καθώς δεν είναι μόνο πανεπιστημιακοί και εκπαιδευτικοί που το ζητούν από τον πρωθυπουργό, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμμένος τα ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ με το στρατιωτικό ΤΑΙΠΕΔ: Resort στις Φλέβες, paintball και θεματικό πάρκο στην Αίγινα -Τι ετοιμάζει

Μετά τα επενδυτικά σχέδια για το νησάκι Φλέβες απέναντι από τη Βουλιαγμένη και τη βάση στον Τούρλο της Αίγινας, ο Πάνος Καμμένος σχεδιάζει την αξιοποίηση του πεδίου βολής Κατταβιάς στη Ρόδο για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής κρουαζιέρας στην περιοχή.

Αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αστυνομικοί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εγνατία. Οι αστυνομικοί κρατώντας πανό στα χέρια τους, φωνάζουν συνθήματα κατά του νέου ασφαλιστικού που θα ψηφιστεί στη Βουλή.

Απειλές με επιστολή – φωτιά της Λαγκάρντ: Χωρίς τα πρόσθετα μέτρα δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση

Φυσικά αυτό που διαφημίζουν οι παπαγάλοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα συζητηθεί το θέμα του χρέους, για τα υπόλοιπα που λέει η Λαγκάρντ μούγγα οι Χατζηνικολάου

- Συνδέει τα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Ντάισελμπλουμ
- Κάνει λόγο για πολιτική λύση ώστε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος
- Επιστολή προειδοποίηση της Λαγκάρντ στους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών

ΟΛΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΔΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ! Βρετανικοί πανηγυρισμοί για την ελληνική υπαναχώρηση στα Γλυπτά του Παρθενώνα

«Η ελληνική κυβέρνηση τελικά αναγνώρισε ότι το Βρετανικό Μουσείο είναι νόμιμος ιδιοκτήτης των «Ελγίνειων» Μαρμάρων». Με αυτήν την πρόταση ξεκινά το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph που σχολιάζει τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού  Νίκου Ξυδάκη, σύμφωνα με την οποία, ο δικαστικός δρόμος απορρίπτεται και «η οδός για τη διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι η διπλωματική και η πολιτική».

Φάλαινα σκόρπισε τον πανικό σε λιμάνι στην Αλάσκα - ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο έζησε ένας ψαράς σε ένα μικρό λιμάνι στην Αλάσκα, όταν αντιλήφθηκε πολλές φουσκάλες πάνω στην επιφάνεια του νερού. Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβαίνει, μια τεράστια φάλαινα εμφανίστηκε ξαφνικά σκορπώντας τον τρόμο στους ψαράδες που βρίσκονταν στο λιμάνι.

Jennifer Lopez: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ για ψώνια στο Μαϊάμι! Φωτογραφίες

Diva ακόμη και στη βόλτα για ψώνια η Jennifer Lopez. Η Λατίνα σταρ βρέθηκε στο Μαϊάμι μαζί με τον αγαπημένο της Casper Smart και με αυτήν την εμφάνισή της στα μαγαζιά... σίγουρα τράβηξε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η δραματική διαφυγή μέσα από τις φλόγες στον Καναδά!

Είναι στ' αλήθεια ένα συγκλονιστικό βίντεο από την πύρινη λαίλαπα στον Καναδά. Μια κάμερα ενσωματωμένη σε ένα αυτοκίνητο καταγράφει εικόνες από την κόλαση την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους προσπαθούν να ξεφύγουν από την γιγαντιαία φωτιά που μαίνεται στην Βόρεια Αλμπέρτα.

Το CNN.com αποθεώνει τη Νάξο: Το τέλειο μέρος για να ζεις καλά [εικόνες]

Κάποια μέρη είναι καλύτερα από όλα γιατί ικανοποιούν την επιθυμία του να ζεις καλά. Η Νάξος είναι ένα από τα μέρη αυτά, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του CNN αφιερωμένο στο Κυκλαδίτικο νησί.

Μία ιστορία ''ελληνικής'' τρέλας με επίκεντρο το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Της Στεφανίας Σούκη

Είναι απολύτως... ελληνικό: Το ελληνικό Δημόσιο δαπανά 22 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση ενός αεροδρομίου, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2017, ωστόσο δε θα διαθέτει το κατάλληλο σύστημα προσέγγισης, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το πρόβλημα των συχνών ακυρώσεων πτήσεων και η αδυναμία προσέγγισης των αεροσκαφών.

Πωλήθηκε η εκπληκτική βίλα του Μάκη Τσέλιου στη Μύκονο -Η τιμή και οι νέοι ιδιοκτήτες [εικόνες]

Αλλαξε χέρια η βίλα του Μάκη Τσέλιου στη Μύκονο. Υστερα από 37 χρόνια, το σπίτι που είχε αγοράσει ο σχεδιαστής με τον Μπίλι Μπο πέρασε σε νέα ιδιοκτησία. Και πάλι ανθρώπων που έχουν να κάνουν με τη μόδα!

Η μικρή Μαρία έγινε 7 ετών - Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού που συγκλόνισε τη χώρα (Φωτό)!

Το κατάξανθο κοριτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα, ζει πλέον μια εντελώς διαφορετική ζωή...

«Σοκ» τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 για 3 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ!

«Σοκ» αναμένεται να προκαλέσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπου 3 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων καθώς η Ειδική Επιτροπή που έχει συσταθεί για να εξετάσει το νέο φορολογικό στα αυτοκίνητα θα αποφασίσει την επέκταση των Τελών Κυκλοφορίας που υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές ρύπων σε όλα τα αυτοκίνητα με 1η ‘Αδεια Κυκλοφορίας από την 1/1/2003!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΣΟΦΟ! Φόρο θα πληρώσουν για πρώτη φορά 350.000 συνταξιούχοι: Ποιους αφορά

Φόρο από 40 έως 311 ευρώ για πρώτη φορά σε 350.000 συνταξιούχους και μεγαλύτερο φόρο για 2 εκατομμύρια που παίρνουν σύνταξη πάνω από 700 ευρώ φέρνει η μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 8182 ευρώ που θα ψηφιστεί την Κυριακή.