26 Μαρτίου 2016

Η απίστευτη πόζα της ολόγυμνης Αμπρόσιο (ΦΩΤΟ)

Οι πόζες των μοντέλων της Victoria Secret, μπορούν να στείλουν τον οποιοδήποτε στον «έβδομο ουρανό»! Το έκανε για άλλη μια φορά η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με την τελευταία της πόζα που πήρε επάνω σε έναν στύλο. Η 34χρονη καλλονή ανέβασε την φωτογραφία στο instagram, η οποία αποπνέει έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

Αρκάς! "Καρφώνει" με το νέο του σκίτσο για τη θερινή ώρα



Ο Αρκάς... ξαναχτυπά, με αφορμή τη θερινή ώρα αυτή τη φορά. Σε λίγες ώρες, στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (27 Μαρτίου), θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (04:00) και ο απίθανος σκιτσογράφος σχολιάζει δίνοντας μια νότα... διαπραγμάτευσης.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΥΘΜΟ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 6μηνο-Μόνο τρία λεωφορεία με πρόσφυγες αναχώρησαν σήμερα από την Ειδομένη

Πακιστανοί "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" διαμαρτύρονται και ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα

Συνολικά τρία λεωφορεία - δύο για Ημαθία κι ένα για Πιερία - αναχώρησαν, μέχρι στιγμής, από την Ειδομένη, μεταφέροντας πρόσφυγες λάθρο σε κέντρα προσωρινής μετεγκατάστασης.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Η Βόρεια Κορέα "χτυπάει" με πύραυλο τις ΗΠΑ... σε animation βίντεο

Η Βόρεια Κορέα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάζει μια πυρηνική επίθεση στην Ουάσινγκτον, απειλώντας ταυτόχρονα τη Σεούλ ότι θα δεχτεί "ανηλεή επίθεση" επειδή συκοφαντεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν.

Όλη η αλήθεια για τη selfie της Μέρκελ με τον "βομβιστή των Βρυξελλών" - Βίντεο και Φωτογραφίες

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ, τραβηγμένες τον περασμένο Σεπτέμβριο, δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος μοιάζει με τον “καμικάζι” που σκόρπισε τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τον Νατζίμ Λαχραουί!

Κουμουτσάκος: Η αγωγή θα συνοδευθεί και με μήνυση

Με δύο αναρτήσεις στο Twitter απάντησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στηνανακοίνωση από το Μαξίμου. Ο κ. Κουμουτσάκος στις αναρτήσεις του αναφέρει ότι εκτός από την αγωγή που θα καταθέσει κατά της Όλγας Γεροβασίλη, θα προχωρήσει και σε μήνυση. 

Η… γκαντέμικη ευχή στο μήνυμα Τσίπρα

Στα… χνάρια του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως βαδίζει ο Αλέξης Τσίπρας με βάσει τα όσα είπε στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

Κικίλιας: Οι φοβισμένοι και αδρανείς αμπελοφιλόσοφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τον τρόπο διαχείρισης του προσφυγικού αλλά και για θέματα ασφάλειας, μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, άσκησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Ομπάμα να βγάζει τη βέρα του πριν χαιρετήσει νεαρούς Αργεντινούς [βίντεο]

Σε μια -τουλάχιστον- «άτυχη» στιγμή... συνέλαβε η κάμερα τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να χαιρετάει νεαρούς Αργεντινούς στο Μπουένος Αϊρες. Ωστόσο, ίσως και μετά από προτροπή της προσωπικής του ασφάλειας, σχεδόν αμέσως φαίνεται να βγάζει τη βέρα του από το αριστερό του χέρι και να τη βάζει μέσα στην τσέπη του παντελονιού του...

Βρυξέλλες: Οι αρχές καλούν τους πολίτες να μην κάνουν πορεία κατά του φόβου

Οι βελγικές αρχές κάλεσαν σήμερα τον λαό να μην λάβει μέρος για λόγους ασφαλείας στην "πορεία ενάντια στο φόβο" αύριο στις Βρυξέλλες, η οποία οργανώθηκε μετά τις επίθεσης της Τρίτης.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ! Λάθρο στην Ειδομένη: Θα δεχόμουν να αποχωρήσω, αν η ελληνική κυβέρνηση μας έδινε ένα σπίτι να μείνουμε

Δέχονται να μετακινηθούν εκείνοι που δεν έχουν χρήματα και ελπίδα, λέει η 40χρονη Φατιμά στον «Guardian»

Εκτενές ρεπορτάζ στην κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια και συγκεκριμένα στον καταυλισμό της Ειδομένης παρουσιάζει ο βρετανικός Guardian, αποκαλύπτοντας τις δύο όψεις του νομίσματος, καθώς η Ελλάδα υλοποιεί το σχέδιο εκκένωσης της περιοχής από τους πρόσφυγες.

Μυστικά δείπνα στη ΝΔ

Η μάχη στο παρασκήνιο για τον έλεγχο του Συνεδρίου

Μπορεί οι εξελίξεις στην Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες να τρέχουν, το προσφυγικό να καίει και η διαπραγμάτευση με τους δανειστές να είναι ακόμα σε Συμπληγάδες, ωστόσο στη ΝΔ δίνεται μεγάλη μάχη στο παρασκήνιο για τον έλεγχο του συνεδρίου.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΣΟΥΝ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ! Βερύκιος για πασίγνωστο δημοσιογράφο: «Δεν μπορούσα να κάνω τον μαλ…α-Έπαιρνε 50.000€ και έπαιρνα 1.500€»!

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αποκάλυψε για τον μισθό που έπαιρνε ο Γιώργος Αυτιάς στον Alpha.

Παρέλαση, πασαρέλα ένα... δωδεκάποντο δρόμος για μαθήτρια γυμνασίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μία ακόμη φορά, πολλές ήταν οι παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στις μαθητικές παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τα δωδεκάποντα ούτε φέτος έλειψαν!

Το viral σκίτσο «ξαναχτυπά»: Μπορείς να βρεις το κρυμμένο πασχαλινό αβγό;

Μετά τα κρυμμένα πάντα στα σκίτσα του που έγιναν viral και έκαναν πολλούς να «κολλήσουν» μέχρι να βρουν το χαριτωμένο ζωάκι ανάμεσα στους χιονάνθρωπους ο Ούγγρος καλλιτέχνης Gergely Dudás «ξαναχτυπά».

Αγωγή Κουμουτσάκου εναντίον της Γεροβασίλη... αν και ένα θεματάκι υπάρχει! Τι απαντάει το Μαξίμου

Να πούμε και ένα μπράβο στον Κουμουτσάκο που μιλούσε έστω και για τον Ολυμπιακό πχ. με εκβιαστές... φαντάζομαι ότι έπεσε απ' τα σύννεφα κι αυτός όταν το έμαθε!! Για να τα λέμε όλα και όχι μόνο για τον Τσίπρα που μιλούσε με Μπόμπολα ή είχε κρυφά ραντεβού με τον Ψυχάρη. Μάγκες, γιαυτό είστε πολιτικοί: για να πιάνετε πουλιά στον αέρα και να κόβετε φάτσες και όχι για να λέτε "μιλούσα με χιλιάδες, ένας απ' αυτούς μπορεί να ήταν κι εκβιαστής"... γιατί υποθέτω πως αν τον πάρω εγώ τηλέφωνο τον κ. Κουμουτσάκο θα μου πει "δε μιλάω με ακροδεξιούς" ξερωγω και θα μου το κλείσει... με τον εκβιαστή μια χαρά τα έλεγε μέχρι και 2 μέρες πριν συλληφθει ή λέει ψέμματα το ΕΘΝΟΣ;
Αν πάντως ο κάθε Κουμουτσάκος μετά από 2-3 επαφές δεν μπορεί να ξεχωρίσει πχ. τον Ιγνατίου ή τον Κοτταρίδη από τον Μούσα ή τον Μαυρίκο και τους αντιμετωπίζει όλους το ίδιο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Αγωγή κατά της Ολγας Γεροβασίλη καταθέτει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, για την τοποθέτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.

Έξι drones που αγοράστηκαν από Σαμαρά, με ΣΥΡΙΖΑ «σαπίζουν» στις αποθήκες της ΕΛΑΣ

Αποκτήθηκαν έναντι 3.000.000 ευρώ από ισραηλινή εταιρεία, αλλά... έμειναν στις δοκιμαστικές πτήσεις - Γιατί το υπουργείο λέει, επισήμως (γιατί ανεπισήμως δεν τα χρησιμοποιούν για ιδεοληπτικούς λόγους), ότι δεν μπορούν να απογειωθούν τωρα που χρειάζονται για το προσφυγικό

Στις αποθήκες της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων στο Μαρκόπουλο σαπίζουν τα έξι μη επανδρωμένα αεροπλάνα που προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για περιπολίες στη φύλαξη χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών τους καλοκαιρινούς μήνες και σε περιπτώσεις καταδιώξεων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Παλμύρα: Σημαντική νίκη κατά του Ισλαμικού Κράτους απο τον Συριακό στρατό - Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

 Ο Συριακός στρατός ειναι κοντά στον πλήρη έλεγχο της αρχαίας πόλης της Παλμύρας.

Ωστόσο η συριακή δημόσια τηλεόραση μετέδωσε πως οι κυβερνητικές δυνάμεις και ο στρατός με τη βοήθεια της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας έχουν ήδη ανακαταλάβει την πόλη.Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα στρατηγικό πλήγμα για το Ισλαμικό Κράτος.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Η «αθόρυβη» νίκη Μουζάλα

Ο Γιάννης Μουζάλας προκάλεσε το κοινό αίσθημα με τις δηλώσεις του περί «Μακεδονίας» αλλά κυρίως τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Πάνο Καμμένο.

Η Ρία Αντωνίου «έκλεψε» την καρδιά του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο [εικόνες]

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι ένας μύθος του ιταλικού ποδοσφαίρου, που λατρεύεται από τους φίλους της Γιουβέντους και όχι μόνο.

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Ρία Αντωνίου, η οποία κάνει καριέρα στην Ιταλία.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΡΙΖΑ! Έκρηξη "λουκέτων" στην αγορά το α' τρίμηνο του 2016

Δραματική παραμένει η κατάσταση στην αγορά όπως προκύπτει απο τα στοιχεία για τα "λουκέτα" επιχειρήσεων μέσα στο 2016, γεγονός που φανερώνει το τέλμα στο οποίο συνεχίζει να κινείται η ελληνική οικονομία έξι χρόνια μετά την εμφάνισης της κρίσης.

Θρασύτατος ληστής μπουκάρει σε μαγαζί στα Χανιά με κλωτσιές [βίντεο]

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε διαρρήξεις σε διάστημα λίγων ωρών έγιναν τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, προς ξημερώματα Παρασκευής στην περιοχή της Σπλάντζιας, στα Χανιά.

Βίντεο: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του Πελέ

Η ζωή του «θεού» του ποδοσφαίρου, Πελέ, γίνεται ταινία και στη δημοσιότητα ήρθε το πρώτο trailer που προϊδεάζει για μια σπουδαία δουλειά

Ένα δείγμα της ταινίας για τη ζωή του Πελέ, έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής ταινιών ΙFC FILMS.

Δείτε τον Hugh Jackman να σώζει τον 15χρονο γιο του από τα κύματα

Ο χολιγουντιανός σταρ, είδε τον γιο του να παρασύρεται από θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Bondi στο Σίδνεϊ

Mία περιπέτεια που μοιάζει να έχει βγει από τις σελίδες ενός σεναρίου, έζησε ο χολιγουντιανός σταρ, Hugh Jackman.

Παραλήρημα Ερντογάν κατά ξένων διπλωματών: Τι δουλειά είχατε στη δίκη των δημοσιογράφων; Εδώ είναι Τουρκία

Σφοδρή επίθεση κατά ξένων διπλωματών στην Τουρκία εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, επειδή... τόλμησαν να παραστούν στη δίκη δύο δημοσιογράφων, οι οποίοι κατηγορούνται για κατασκοπεία.

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΓΑΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! Τώρα αυτοκτονούν και ξένοι στην Ελλάδα

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η αυτοκτονία ενός 57χρονου Γερμανού στο Ανήλιο Ζαχάρως αλλά περισσότερο ο τρόπος που επέλεξε για να θέσει τέλος στη ζωή του. Ο 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή με έναν ασυνήθιστο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Αναγνωρίστηκε ο τζιχαντιστής με το καπελάκι σύμφωνα με τη «Le Soir»-Γνωστός δημοσιογράφος στο Βέλγιο!

Ο τρίτος άνδρας, που ήταν μαζί με τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, αναγνωρίστηκε ως ο Φεϊσάλ Σεφού, σύμφωνα με την Le Soir.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο στο hot spot της Λέσβου: 33χρονος χτύπησε και… έβαψε με σπρέι αστυνομικό

Προσέξτε στο βίντεο ότι αντιδρούν στη σύλληψή του οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίοι "αλληλέγγυοι" που στο τέλος ουρλιάζουν "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"

Ο δράστης συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να γράψει με σπρέι συνθήματα σε όχημα της Αστυνομίας και αφού επιτέθηκε σε αστυνομικό

Κινδύνευσε να χάσει το φως του ένας αστυνομικός που προσπάθησε να συλλάβει έναν 33χρονο Έλληνα κατά την διάρκεια διαδήλωσης στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όταν τον είδε να γράφει με σπρέι συνθήματα σε σταθμευμένο όχημα της Αστυνομίας.

Σοκάρει ξανά η εικόνα του Πολ Γκασκόιν - Ματωμένος και μεθυσμένος στους δρόμους [εικόνες]

Νέα προβλήματα με το αλκοόλ αντιμετωπίζει ο Πολ Γκασκόιν. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τον πρώην διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή, ματωμένο στο πρόσωπο να οδηγείται στο νοσοκομείο με περιπολικό, έπειτα από τηλεφωνήματα των γειτόνων του.

Μάρτυρες του Ιεχωβά προσπαθούν να προσηλυτίσουν πρόσφυγες στον Πειραιά - ΦΩΤΟ

Μέσα στο δράμα και τις κακουχίες που βιώνουν οι περισσότεροι από 4.800 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά έχουν να αντιμετωπίσουν και ανθρώπους που προσπαθούν να τους προσηλυτίσουν.

«Μπλόκο» Καραμανλή στο «σημιταριό» που ξέρασε η κοινωνία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και οι στενότεροι συνεργάτες του έχουν αναλάβει το περίφημο «άνοιγμα» προς το κέντρο, μήνυμα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κοινωνία και τη βάση της ΝΔ.

Γίνεται παρέλαση και αναγκάζεται ο κόσμος να δει τα κοπρόσκυλα της ΕΡΤ!

25η Μαρτίου, μέρα χαράς και ανακούφισης για την ΕΡΤ που ξέφυγε από τον πολικό χειμώνα που επικρατεί στο Ραδιομέγαρο και απέκτησε καλοκαιρινές θερμοκρασίες στον πίνακα τηλεθέασης, έστω και για μία ώρα.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ! Σαουδάραβες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι: "οι γυναίκες είναι θηλαστικά, άρα έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα"

[Δείτε την τελευταία πρόταση]

Επιστήμονες από την Σαουδική Αραβία έκαναν μία "εκπληκτική" και "απροσδόκητη" ανακάλυψη, αφού διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες είναι... θηλαστικά και έτσι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τα ζώα.

Έβγαλε η Μέρκελ selfie με τον τρομοκράτη των Βρυξελλων;

Viral έγινε η φωτογραφία της Γερμανιδας Κανγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, με την selfie που είχε βγάλει με έναν πρόσφυγα, ο οποίος είναι ίδιος με τον βομβιστή των Βρυξελών, Najim Laachraoui.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπυροπούλου: Το περιστατικό που συνέβη σε ταβέρνα που βρέθηκαν οι γονείς της!

Σε πολύ δύσκολη θέση η οικογένεια της παρουσιάστριας...

Ένα περιστατικό που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους γονείς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συνέβη πριν από μία εβδομάδα σε ταβέρνα που είχαν πάει για φαγητό. Οι γονείς της παρουσιάστριας, ενώ έτρωγαν, άκουγαν τους θαμώνες να σχολιάζουν...

Έπαθαν σοκ με τα έξοδα ενοικίασης γραφείων για βουλευτές!

Τα έξοδα ενοικίασης των γραφείων για βουλευτές μελέτησαν πρόσφατα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής.

Tο γηραιότερο ζώο του πλανήτη είναι 184 ετών

Το γηραιότερο ζώο του κόσμου είναι μια γιγάντια χελώνα 184 ετών.

Η χελώνα με το όνομα Τζόναθαν κατοικεί στη Νήσο της Αγίας Ελένης, στον Νότιο Ατλαντικό, και πιστεύεται είναι η χελώνα που απαθανατίζεται σε φωτογραφία του...

H Τουρκία προειδοποιεί την Κύπρο για το οικόπεδο 6 - Δεν κάνει πίσω η Λευκωσία

«Η Τουρκία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της», προειδοποιεί με ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ σχετικά με τον τρίτο γύρο αδειοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για αναζήτηση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Παππάς στέλνει μήνυμα στον Δρίτσα μέσω… Άδωνι

Μήνυμα στον υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς με την ευκαιρία που του έδωσε ο Α. Γεωργιάδης.

ΕΠΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ! Σε όλα μέσα πέφτει ο μπαγάσας

Μέχρι τώρα έχει κάνει ίσα με 10 φορές άρση των capital controls:

Η μαντίλα της αριστείας

Toυ Μάριου Μπρούσκου Στυλιανόπουλου

Μία αριστούχος μαθήτρια παρελαύνει στη σχολική παρέλαση για την Επέτειο του '21 φορώντας μαντήλα. Για ακόμη μία φορά ο ελληνικός λαός διχάζεται για το αν ήταν σωστό ή όχι. Ψυχραιμία. Ας εξετάσουμε το θέμα επιστρατεύοντας αυτό που βρίσκεται σε έλλειψη. Τη λογική.

Το μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία για την 25η Μαρτίου!

Δείτε τι ανέβασε στο instagram ο Πάμπλο Γκαρσία για τη χθεσινή επέτειο...

Mαντίλα, χαρμολύπη και συλλογικότητα

Η λέξη «συλλογικότητα» δεν καταγράφεται στο λεξικό Δημητράκου, το επίτομο. Δεν καταγράφεται ούτε στο λεξικό Μπαμπινιώτη. Καταγράφεται όμως στο λεξικό του Ιδρύματος Τριανταφυλλίδη, με τη σημασία του «συλλογικού» – «η συλλογικότητα της ευθύνης». Η λέξη, συνήθως στον πληθυντικό, καταγράφεται σε πανό και προκηρύξεις ομάδων που δρουν στην επικράτεια των Εξαρχείων και των πέριξ δρόμων. «Συλλογικότητες» καλούνται οι παρέες οι οποίες, διαφέροντας από τις τσογλανοπαρέες του Σαββόπουλου που κάνουν κριτική, καίνε κάδους, σπάνε ό,τι εύθραυστο και πετούν μολότοφ στην αστυνομία. Η λέξη «συλλογικότητα» κατεγράφη επίσης και στο μήνυμα για την 25η Μαρτίου του κ. Νίκου Φίλη – Nikos Aristotle’s Filis κατά το βιογραφικό του στα αγγλικά. Είπε χαρακτηριστικά:

Η τρομακτική προσγείωση που έγινε viral - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η «μάχη» που δίνει ο πιλότος για να προσγειώσει ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι των ΗΠΑ. Ειδικά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο κόβουν την ανάσα, καθώς το αεροσκάφος «δέρνουν» θυελλώδεις πλάγιοι άνεμοι και ο πιλότος καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για το προσγειώσει με ασφάλεια. Το βίντεο όπως ήταν φυσικό έχει γίνει viral.

Τα τελευταία λόγια του Κύπριου πιλότου και οι κραυγές πριν τη συντριβή του Boeing στο Ροστόφ

Δείτε τι ειπώθηκε μέσα στο κόκπιτ και τι συμπέρασμα έβγαλαν οι ειδικοί

Τα τελευταία λόγια του Κύπριου πιλότου πριν το αεροσκάφος της Flydubai συντριβεί στο αεροδρόμιο του Ροστόφ έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική τηλεόραση. Συγκεκριμένα το κανάλι Rossiya-1 έχει στην κατοχή του την καταγραφή των συνομιλιών το τελευταίο λεπτό της μοιραίας πτήσης.

Γαλλοβρετανική… σύρραξη σε αγώνα ράγκμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μπουνιές και κλωτσιές σημαδεύτηκε ο αγώνας ράγκμπι μεταξύ Βρετανών και Γάλλων πεζοναυτών. Ο αγώνας που γινόταν στο πλαίσιο της ετήσιας αθλητικής συνάντησης των δύο στρατευμάτων, ξεκίνησε καλά μέχρι που ο διαιτητής έβγαλε μερικές κίτρινες κάρτες που δεν άρεσαν και στις δύο πλευρές.

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κρόιφ στο "Άμστερνταμ Αρένα" - ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό τους αντίο στον Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη είπαν φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Γαλλίας στο "Άμστερνταμ Αρένα".

ΡΙΚ: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα

Ενταλμα σύλληψης του ισχυρού άνδρα της κατασκευαστικής εταιρείας Helector, Λεωνίδα Μπόμπολα, εξέδωσε η αστυνομία της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ.

Κάντε το τεστ του Θάνου Τζήμερου

Το δικό του τεστ έφτιαξε ο Θάνος Τζήμερος και πρόετρεψε όσους τον ακολουθούν στην προσωπική του σελίδα στα social media να το κάνουν.

Δείτε τις ερωτήσεις και στο τέλος τις σωστές απαντήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά στο www.logiastarata.gr

Η Αθήνα από το διάστημα

Ο Αμερικανός αστροναύτης Τίμοθι Κόπρα καληνύχτισε τη Γη βγάζοντας μία φωτογραφία της Αθήνας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Βαριές εκφράσεις Κουρουμπλή για ιερωμένους της Βέροιας που αντιδρούν στην εγκατάσταση μεταναστών (Video)

"Τρέχα γύρευε" για τον βλάκα τον Δ. Τάκη του MEGA το να σφαλιαρίσει ή να βιάσει κάποιος λάθρο την καλόγρια....

Στην πρωινή εκπομπή του Σαββάτου στο MEGA, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στη Βέροια, όπου ιερωμένοι εκτόξευσαν απειλές ενάντια σε όποιον πρόσφυγα ή μετανάστη τολμούσε να πειράξει καλόγρια, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, είπε ότι αυτοί που έκαναν τα συγκεκριμένα σχόλια «αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας».

Σχολίαζε το παιχνίδι Δανία-Ισλανδία και του έκλεψαν το μετάλλιο από το EURO του 1992

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Μόρτεν Μπρουν το βράδυ της Πέμπτης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του EURO το 1992 με την εθνική ομάδα της χώρας του, έπεσε θύμα κλοπής και οι ληστές άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο είχε. Το μετάλλιό του!