21 Μαρτίου 2016

Ελληνίδα τραγουδίστρια καλύπτει το «επίμαχο» με τη… Χιονάτη(ΦΩΤΟ)

Είναι μια από τις ωραιότερες παρουσίες στις Αθηναϊκές πίστες και η εμφάνιση της προκαλεί «εγκεφαλικά»…

Η ξανθιά οπτασία, Αναστασία Τερζή, η οποία τραγουδά στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και του Πάνου Καλλίδη στο Caramela, βρέθηκε στο...

ΦΩΤΟ-Αυτές οι Τουρκάλες τράβηξαν το βλέμμα του σαβουργ@μη Ευαγγελάτου

Τα έχει δώσει όλα ο τρομοκράτης της ενημέρωσης Νίκος Ευαγγελάτος, στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και την ωραιοποίηση όλων των αποφάσεων που παίρνει ο Τσίπρας, όσο εθνικά επιζήμιες κι αν είναι. Έτσι προκειμένου να μετριάσει την απίστευτη είδηση της άφιξης Τούρκων Αστυνομικών στη Χίο μετά από 103 χρόνια και 4 μήνες ακριβώς μήνες... είδε "Τουρκάλες να μαγνητίζουν τα βλέμματα (Ελλήνων)"...

Σοκαριστικό βίντεο! Οι τελευταίες στιγμές αστυνομικού - Τον πάτησε 19χρονος με φορτηγό

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο καταδίωξης του Clayton Williams. O 19χρονος σκότωσε τον αστυνομικό Phillips περνώντας από πάνω του με κλεμμένο φορτηγό.

ΝΔ για Ρουβίκωνα: Οργανώνεται ένοπλο παρακράτος και η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθώς

Με ένα κείμενο η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» παραδέχεται ουσιαστικά ότι μέλη του ήταν οπλισμένα κατά την διάρκεια περιφρούρησης διαδήλωσης στα Εξάρχεια με την ΝΔ να αντιδρά με ανακοίνωση.

Τσακαλώτος – Στουρνάρας 36 χρόνια πριν… παρέα! (ΦΩΤΟ)

Μία φωτογραφία του υπουργού Οικονομικών με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας έκανε την εμφάνισή της στα social media.

Κουμουτσάκος: Μην πείτε τα Κατεχόμενα δημοκρατία της Β. Κύπρου

Αναπτύσσοντας την κριτική της ΝΔ για το προσφυγικό, κατά την ερώτηση βουλευτών της ΝΔ προς τον Μουζάλα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι η χώρα είναι «υπό διεθνή επιτήρηση» και πως «η Ειδομένη και οι καταυλισμοί στον Πειραιά αποτελούν σύμβολα της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής».

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ! Μουζάλας: Σας βεβαιώ ότι η Ειδομένη μέσα στον Απρίλιο θα έχει κλείσει όμορφα και ωραία

Στα υπουργικά έδρανα βρέθηκε ο Γιάννης Μουζάλας και απάντησε στα σφοδρά πυρά της Νέας Δημοκρατίας για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό.

Ε ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ; Ο Σόιμπλε αποθεώνει την κυβέρνηση Τσίπρα

Διπλή επίθεση... αγάπης δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μισέλ Σαπέν. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ο Γάλλος ομόλογός του στηρίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα και όπως είπαν, λίγοι θα μπορούσαν να διαχειριστούν ταυτόχρονα προσφυγικό, συνταξιοδοτικό και φορολογικό.

«Είπα όχι στη σαχλαμάρα του Λαζόπουλου που μου πρότειναν»

«Μετά μου έγινε άλλη μία τηλεοπτική πρόταση για ένα άλλο σίριαλ με τον Κόκλα που λεγόταν «Λατρεμένοι μου γείτονες»...Γελοίο!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Στο εδώλιο τρία στελέχη δημοτικής επιχείρησης για έλλειμμα 450.000 ευρώ

Την παραπομπή σε δίκη για έλλειμμα, ύψους 450.000 ευρώ, στα ταμεία της κοινοτικής επιχείρησης «Μ. Αλέξανδρος», με έδρα - το φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά του - 'Άγκιστρο Σερρών, εισηγείται ο αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Μητρουλιάς, για τρία άτομα που βρίσκονταν στη διοίκηση της επιχείρησης κατά την 3ετία 2007-2009.

«Λάβα» η Λάουρα Μερίν... ο Κριστιάνο Ρονάλντο του γυναικείου ποδοσφαίρου

Η παίκτρια της Έβερτον διαθέτει πλούσια δραστηριότητα στο instagram, όπου την ακολουθούν 38.000 φαν
Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Λάθος. Παίζουν και κορίτσια. Ορισμένα, δε, διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο, αμείβονται με πανάκριβα συμβόλαια και διαπρέπουν σε σπουδαίες ομάδες. Πόσο ταλέντο διαθέτουν;

Τι αποκάλυψε ο Σακελλαρίδης για τον γιο της Αγγελοπούλου

Χείμαρρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την «πρώτη φορά Αριστερά». Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής», ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τη συντριπτική ιδεολογική και πολιτική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τροχαίο στην Ισπανία: «Λυπάμαι, αποκοιμήθηκα» ομολογεί ο οδηγός του πούλμαν

Ο 63χρονος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ - Νεκρές 13 φοιτήτριες - Επτά κατάγονταν από την Ιταλία

Επιβεβαιώνεται η εκδοχή των ισπανικών αρχών για ανθρώπινο λάθος πίσω από την τραγωδία με τη σύγκρουση πούλμαν που μετέφερε φοιτητές σε πρόγραμμα Erasmus με άλλο όχημα στην Ισπανία.

Έντονες αντιδράσεις λόγω της απουσίας υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο - Κάτι ψέλισε ο Κατρούγκαλος για απάντηση - ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση βουλευτών προκάλεσε η απουσία υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης διάβασε τον κατάλογο με τις ερωτήσεις που αναβάλλονται λόγω κωλύματος των υπουργών με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι βουλευτές να εγείρουν ενστάσεις.

"Κανένας από τους μετανάστες στην Ειδομένη δεν θα σταλεί στην Τουρκία"

«Κανένας από τους μετανάστες που έχουν μπλοκαριστεί στην Ειδομένη δεν πρόκειται να σταλεί πίσω στην Τουρκία», αναφέρει σε τηλεγράφημά του το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, επικαλούμενο πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Επιβάλλεται η εκκένωση της χαβούζας της Ειδομένης, για υγειονομικούς λόγους

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του liberal.gr, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) έχει ήδη ενημερώσει αρμοδίως για την επιστημονική άποψη των ειδικών στελεχών του, σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται να εκκενωθεί το συντομότερο ο καταυλισμός προσφύγων της Ειδομένης, εξαιτίας των αθλίων και απερίγραπτων συνθηκών διαβίωσης των χιλιάδων προσφύγων, καθώς και των παντελώς ανύπαρκτων συνθηκών υγιεινής, οι οποίες επικρατούν στο χώρο.

Διατάχθηκε ποινική προκαταρκτική έρευνα για το φυλλάδιο που μοιράστηκε στην Ειδομένη

Το φυλλάδιο, το οποίο ήταν γραμμένο στα αραβικά, ενημέρωνε τους πρόσφυγες και μετανάστες για μια εναλλακτική διαδρομή ώστε να περάσουν στην ΠΓΔΜ, ενώ είχε και έναν χάρτη με το σημείο του περάσματος, αλλά έδινε και ραντεβού για να ξεκινήσει η προσπάθεια

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΠΩΣ; ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΦΟΥΣ; Βαγενά σε Τόσκα: Δεν έγινε τίποτα επί των ημερών μας για την διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

"Άστραψε και βρόντηξε…" στην Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά μετά τις απαντήσεις που έλαβε από τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που του είχε καταθέσει σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν ηρεμεί η κατάσταση στις Σκουριές! Έβαλαν φωτιά οι άπλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι

Χθες το απόγευμα στην περιοχή των Σκουριών υπήρξε συμβάν βανδαλισμού και φθοράς δημόσιας περιουσίας. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας, μια ομάδα "οικολόγων" έφτασε έξω από τον εργοταξιακό χώρο το μεσημέρι.

ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! Πέφτει η δημοτικότητα του Πούτιν -10% λιγότεροι αυτοί που τον εμπιστεύονται

Το ποσοστό των Ρώσων που δηλώνουν ότι εμπιστεύονται τον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν μειώθηκε κατά 10% την περασμένη χρονιά, μολαταύτα το ποσοστό των ψηφοφόρων που θέλουν να τον δουν να επανεκλέγεται στο αξίωμα κατέγραψε αύξηση, όπως δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα.

Ε ΠΩΣ ΘΑ 'ΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 12% Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! Οι καθαρίστριες στα γραφεία, οι καθαρισμοί σε ιδιώτες

Ενώ επαναπροσλήφθηκαν σε διοικητικές θέσεις, το Δημόσιο επιβαρύνεται με εκατομμύρια ευρώ - Oι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται ποιος θα πρωτοδώσει έργα, είναι οι ίδιοι που κατήγγελλαν τα «ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονταν το κράτος»

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Παρέμβαση Κομισιόν προς την Άγκυρα για το προσφυγικό ζητά η Αθήνα

Η Ελλάδα καλεί τον συντονιστή Μάαρτεν Φερβέι να μεσολαβήσει προς την Τουρκία για την πιστή εφαρμογή της συμφωνίας - 1.551 πρόσφυγες και μετανάστες στα hotspots Λέσβου, Χίου και Σάμου - 4.836 στην αναμονή για αναχώρηση προς την ηπειρωτική χώρα

ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΚΥΡΑ ΤΣΙΑ! Κυνική ομολογία αξιωματούχου ΕΕ: Θέλουμε τα ελληνικά νησιά Ellis islands

Με μια κυνική ομολογία, ευρωπαίος αξιωματούχος παραδέχθηκε ότι με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας τα ελληνικά νησιά μετατρέπονται σε «Ellis islands».

Μαυρωτάς ξεβρακώνει την «τυχαία» συνάντηση Τσίπρα με μαθητές: Αβατο η περιοχή γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου -Απαγόρευσαν σε μαθητές να περάσουν από την Ηρώδου Αττικού

Την «μετατροπή της περιοχής πλησίον του Μεγάρου Μαξίμου σε ένα ιδιότυπο άβατο και μάλιστα σε σχεδόν μόνιμη βάση» καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ! ΚΑΙ FRONTEX ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! Επιπλέον 1.500 αστυνομικούς ζητά για την Ελλάδα η Frontex

Την παροχή 1.500 αστυνομικών και 50 ειδικών σε θέματα επιστροφής και επανεισδοχής ζήτησε η Frontex για την Ελλάδα από τα κράτη-μέλη της ΕΕ και τις συνδεδεμένες χώρες Σένγκεν. Στόχος είναι να υποστηριχθεί η Ελλάδα στην επιστροφή των μεταναστών στην Τουρκία.

Ο Μπογδάνος έγραψε ποίημα: «Ωδή στους Αταίριαστους» - Για τους Κούτρα και Ντσούνο

Ενα... ποίημα σκάρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους έτερους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο που παρουσιάζουν την καθημερινή εκπομπή «Αταίριαστοι».

Εμφύλιος στην Κύπρο: Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Αναστασιάδη για επαναφορά του σχεδίου Ανάν

Βαριές κατηγορίες κατά του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ υποστηρίζοντας ότι θέλει λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Ανάν που είχε απορριφθεί το 2004.

Podemos: «Οχι» στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό

Διαφορετική θέση από ότι έχει ο Αλέξης Τσίπρας απέναντι στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό έχει το ισπανικό κόμμα Podemos που ασκεί κριτική και θεωρεί ότι ο Μαριάνο Ραχόι έπρεπε να την καταψηφίσει.  

ΤΡΕΛΗ ΚΟΤΑ ο γκέι Αμπντεσλάμ: Ευτυχώς που με πιάσατε, ανακουφίστηκα

Με ανακούφιση υποδέχθηκε την σύλληψή του ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ σύμφωνα με τον συνήγορό του.

«Είμαι ανακουφισμένος. Το κυνήγι τελείωσε» είπε στον δικηγόρο του Σβεν Μέρι κατά την πρώτη τηλεωνική τους επικοινωνία.

ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ; Ε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ! Λάθρο βουτάνε στο λιμάνι του Πειραιά για να κάνουν μπάνιο

Τα νερά είναι ακατάλληλα από τα λύματα των πλοίων ωστόσο κάποιοι βούτηξαν στη θάλασσα προσπερνώντας τις απαγορεύσεις του Λιμεναρχείου

 Όλο και δυσκολεύει η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν ξεπερνούν κάθε όριο.

"Το φυσάνε και δεν κρυώνει" στο Μαξίμου για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

- Πως αντιδρά το Μέγαρο Μαξίμου στα όσα είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο "Κ" της Καθημερινής
- Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα υπέστη μια συντριπτική ιδεολογική και πολιτική ήττα λέει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- «Νιώθω πιο πολλή θλίψη παρά οργή για τους Συριζαίους» αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος
- Δεν μιλάει πια με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

ΔΗΛ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ! Εντολή Τσίπρα σε υπουργούς: Κλείστε την διαπραγμάτευση μέχρι τις 11 Απριλίου!

- Το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να συμπέσει με την Εβδομάδα των Παθών
- Φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει το πολιτικό κόστος όποια και αν είναι η συμφωνία
- Πονοκέφαλος η στάση του ΔΝΤ - Κατηγορούν την Βελκουλέσκου για έλλειψη σοβαρότητας!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: «ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»! Δείτε πόσα παίρνει η Κατσέλη «λεφτά υπάρχουν»

Η διοίκηση είχε "ξεχάσει" να αναγράψει τις αποδοχές  της κυρίας Λούκα Κατσέλη ως προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας το 2015, στο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ομως το κατέγραψε στην ετήσια οικονομική έκθεση για το 2015 που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 και αποκαλύφθηκε ότι οι αποδοχές της ανήλθαν στα...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Το ΝΑΤΟ έστειλε άλλα δυο πολεμικά πλοία στο Αιγαίο μπας καταφέρει να έρχονται κάτω από 1000 λάθρο τη μέρα

Αυτοί έτσι όπως εμφανίζονται χρειάζονται όλο τον 6ο Στόλο για να σταματήσουν 20 λέμβους

Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να στέλνει πλοία στο Αιγαίο στο πλαίσιο της ανάσχεσης των προσφυγικών ροών. Αυτή την εβδομάδα το γαλλικό πλοίο FS Commandant Bouan και η ολλανδική φρεγάτα HNLMS Van Amstel έρχονται στο Αιγαίο για περιπολίες.

Ο αδερφός του πρωθυπουργού του Κοσόβου έγινε πρόσφυγας -Ζήτησε άσυλο στη Γερμανία πέρυσι

Ανάμεσα στους περίπου ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες, που ζήτησαν άσυλο στη Γερμανία πέρυσι, ήταν και ο αδερφός του πρωθυπουργού του Κοσόβου.

Ο Ισά Μουσταφά επιβεβαίωσε ότι ο αδερφός του, Ρατζίπ, έκανε αίτηση για άσυλο πέρυσι, μόλις λίγες ημέρες μετά από το ταξίδι του ίδιου εκεί για συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ.

Αυγενάκης: Πάνω από 1 εκατ. μετανάστες ήρθαν στη χώρα όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση

«Ο στρατός, το λιμενικό και τα σώματα ασφάλειας σήμερα μερικώς αδρανοποιούνται στην αντιμετώπιση του προσφυγικού», δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ! Έρχονται νέες επιβαρύνσεις -Προς αύξηση φόρων και τελών κυκλοφορίας στα ΙΧ

Ασταμάτητο μοιάζει, πλέον, το γαϊτανάκι των νέων φορολογικών επιβαρύνσεων, καθώς όπως προκύπτει από πληροφορίες και από επίσημες Αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών, το μακρύ χέρι της εφορίας δεν θα περιοριστεί στους φόρους εισοδήματος και ακινήτων, αλλά θα απλωθεί ως τα αυτοκίνητα είτε στην αγορά τους είτε στη χρήση τους.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Πώς η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου χρησιμοποιείται σε αφίσα ως επιχείρημα υπέρ του Brexit [εικόνα]

Kαι καθώς ο χρόνος για το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ μετρά αντίστροφα, οι δύο πλευρές υπέρ και κατά του Brexit ρίχνουν στο τραπέζι κάθε δυνατό επιχείρημα. Ενα έχει... άρωμα Ελλάδας.

Δήλωση μυστήριο από «γαλάζιο» πολιτικό άλλης εποχής: Σήμερα είμαι ΝΔ αλλά…

«Επειδή πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν, θέλω να πω πως σήμερα είμαι στη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω, όμως, αν η Νέα Δημοκρατία είναι μαζί μου. Αυτό σημαίνει πως το πολιτικό μου μέλλον είναι αβέβαιο και απρόβλεπτο», δήλωσε γνωστός πολιτικός.

Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ [βίντεο]

Νέο βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο αυτό βίντεο, ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι (στις 13 του περασμένου Νοέμβριο) διακρίνεται να βγαίνει από το κρησφύγετό του και να αρχίζει να τρέχει, προσπαθώντας να διαφύγει.

ΠΣΟΦΟΣ! WSJ: Η τρομοκρατία πλήττει τον τουρισμό της Τουρκίας -Επεσαν 40% οι κρατήσεις

Μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων, για τις οποίες υπεύθυνοι θεωρήθηκαν το Ισλαμικό Κράτος ή Κούρδοι μαχητές, καθώς και η διπλωματική διαμάχη με τη Ρωσία, πλήττουν την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας, αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal.

ΟΚ ΑΛΕΞΗ-ΠΑΝΟ ΔΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ-Βρέθηκε λύση για τον Τούρκο αστυνομικό από το ψευδοκράτος

Βρίθει προπαγάνδας το παρακάτω κείμενο του παραμάγαζου του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΠΕ... όλα καλά με το διαβατήριο του Τούρκου.... δεν είναι αστυνομικοί οι Τούρκοι (σε όλες τις χώρες οι υπηρεσίες μετανάστευσης είναι αστυνομικές υπηρεσίες μόνο στη Δημοκρατία της Τουρκίας είναι απλοί υπάλληλοι)... θα πάνε κι Έλληνες αστυνομικοί (εμείς είμαστε μάγκες και στέλνουμε αστυνομικούς κι αυτοί κότες που στέλνουν υπαλλήλους) στην Τουρκία να ελέγχουν τις επαναπροωθήσεις... κι αν δεν είναι σωστές ρε σαϊνια οι Έλληνες αστυνομικοί θα φέρνουν πίσω στην Ελλάδα τους λάθρο;

Διαβάστε να γελάσετε:

Ολοκληρώθηκε σήμερα η άφιξη των Τούρκων συνδέσμων αστυνομικών καθηκόντων, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στα πέντε hot spot των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, όπως προβλέπεται στην συμφωνία για τις επιστροφές των προσφύγων και μεταναστών, ενώ ξεκίνησε ήδη η μετάβαση Ελλήνων αστυνομικών συνδέσμων στην Τουρκία, οι οποίοι θα παρακολουθούν εκεί τις επαναπροωθήσεις, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητος μεταξύ των δύο χωρών.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΕΜΕ! Κομισιόν: Στέλνει 4.000 εμπειρογνώμονες στην Ελλάδα για το προσφυγικό

Μέχρι τις 28 Μαρτίου - «Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών», είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς για την άφιξη από 1.660 μεταναστών στα ελληνικά νησιά από την Κυριακή, όταν και τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας

Το παράπονο του Σάντος για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές - «Δεν ξυπνούσαν το πρωί»

Ενα απίστευτο παράπονο από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές εκμυστηρεύθηκε ο Φερνάντο Σάντος, περίπου δύο χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα.

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνουν άθεοι;

Η αναλογία των πολιτών που δεν πιστεύουν έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες

Το ποσοστό των Νορβηγών που ομολογούν ότι δεν πιστεύουν στο θεό έσπασε κάθε ρεκόρ και ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας το ποσοστό των πολιτών που πιστεύουν, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Independent.

ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... ΟΠΩΣ Ο GABRIEL->Η απάντηση του Παππά στα δημοσιεύματα για τη λίστα Μπόργιανς

Απάντηση στα δημοσιεύματα που λένε ότι δεν υπήρχε λίστα Μπόργιανς το 2012 αλλά μόνο προσφορά τεχνικής βοήθειας για τέτοιου είδους λίστες, έδωσε μέσω Twitter ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και μας έκανε πάλι να γελάσουμε.

Σαν κλαρινογαμπρός τριγυρίζει ο Καρανίκας στο Κολωνάκι-Ήθελε σέλφι με την Τζολί αλλά του πήραν το κινητό για να μην τους ξεφτιλίσει

Η μετάλλαξη του γνωστού... μάνατζερ που υιοθέτησε το σλόγκαν «η καριέρα είναι χολέρα» εγκατέλειψε τις μπάρες των μπαρ και επισκέπτεται τα in στέκια της πλατείας και του Συντάγματος - Ηθελε selfie με την Αντζελίνα και του πήραν το κινητό

Τα capital controls «ρήμαξαν» την Αμφίπολη!

«Θύμα» των κεφαλαιακών ελέγχων έχει πέσει και ο γνωστός τύμβος Καστά στην Αμφίπολη. Όπως εξομολογείται στην Karfitsa ο δήμαρχος της περιοχής Κωνσταντίνος Μελίτος τα capital controls σε συνδυασμό με την απροθυμία του υπουργείου Πολιτισμού και της κυβέρνησης να αναδείξει το μνημείο και να καταστεί αυτό επισκέψιμο έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο η περιοχή που στο παρελθόν έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας να βρίσκεται στο σκοτάδι, αλλά και το ίδιο το μνημείο να… ρημάζει. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα λέει ο δήμαρχος της περιοχής το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από το Αύγουστο 2014 μέχρι και τον Ιανουάριο 2015 αποσύρεται.

Ελληνας τηλεσέφ έβαψε τα νύχια των ποδιών του κόκκινα... μετά το κράξιμο είπε ότι έκανε χαβαλέ


Μια φωτογραφία του Διονύση Αλέρτα στο Facebook να κάνει πεντικιούρ, βάφοντας τα νύχια του σε κόκκινη απόχρωση, προκάλεσε πανικό στα social media, με τα σχόλια να «πέφτουν βροχή».

ΕΓΓΡΑΦΟ-Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Δείτε πόσα τσέπωσε ο Κόκκαλης για τα κοντέινερ των "προσφύγων"

Ο διαγωνισμός έγινε ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ αλλά με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ενδιαφερόμενων από τον Σπίρτζη ο οποίος αποφάσισε να κατακυρώσει το "διαγωνισμό" στον Κόκκαλη με...