21 Φεβρουαρίου 2016

Όταν η Ζωή Λάσκαρη τόλμησε το γυμνό… (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ζωή Λάσκαρη είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς με πολλές καλές ερμηνείες. Ωστόσο και αυτή έχει κάνει γυμνές και αισθησιακές σκηνές που έχουν αφήσει εποχή…

Γελάει πάλι ο Μουρούτης: «Βαξεβάνης για Πούλιτζερ.... με κ@λοτούμπα εντός ολίγων λεπτών»

Την αποκάλυψη πως κάνει προπαγάνδα έκανε άθελά του ο γνωστός "έγκριτος" Κώστας Βαξεβάνης. Με αφορμή το αλαλούμ με την υπόθεση Σφακιανάκη έγραψε στο Twitter: "Απλή συνταγη διαπλοκής: μεταδίδεις πληροφορία, μετά την αναιρείς, δημιουργείς σύγχυση και στο τέλος κατηγορεις την κυβέρνηση για πολυγλωσσία"


Και πράγματι! Ο κλακαδόρος του Τσίπρα μετέδωσε την πληροφορία ....

Προβληματισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Το ενδεχόμενο να χτυπήσουν τις τηλεοπτικές συχνότητες νέοι παίχτες που δεν προέρχονται απ’ τον παραδοσιακό εκδοτικό χώρο προβληματίζει έντονα το Μαξίμου.

Στέλεχος της ΝΔ γράφει “Οι Τούρκοι θα χτίσουν κρεμαστή γέφυρα ως τον... Μόλυβο” και ενοχλεί τους βολεμένους

Πολύ έντονες αντιδράσεις στους βολεμένους ακόμα και εντός ΝΔ προκαλεί με άρθρο της που δημοσιεύθηκε σήμερα στο προσωπικό της ιστολόγιο η Μόλλη Μαχαίρα, μέλος σήμερα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λήμνου της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν, αλλά και υποψήφια βουλευτής του κόμματος σε προηγούμενες εκλογές.

Μπαράζ αποκρατικοποιήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ... με πόνο καρδιάς και δάκρυα οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Το πράσινο φως από τον Αλέξη Τσίπρα έχει πάρει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας προκειμένου να προχωρήσει ταχύτατα όλες τις ιδιωτικοποιήσεις.

Στήνουν σκηνικό ακραίας πόλωσης – Ετοιμάζονται για ηρωική έξοδο;

Σκηνικό ακραίας πόλωσης στήνει το Μαξίμου στην εναγώνια προσπάθειά του να περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Σφαγή ηγεσίας στο Ποτάμι –Ο Θεοχάρης αμφισβητεί τον Θεοδωράκη που απαντά: «Αν το Ποτάμι πεθάνει, θα πεθάνω κι εγώ μαζί του»

Ιδιαιτέρως ενοχλημένος  από την συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη στην εφημερίδα Παραπολιτικά με την οποία δήλωνε ότι έχει τελειώσει η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού και ότι το Ποτάμι πρέπει να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο mega Σαββατοκύριακο.

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΒΕΤΟ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! Πάνω από 4.500 λάθρο στην Ειδομένη λόγω κλειστών συνόρων

«Ασφυξία» δημιουργείται στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων μετά την απαγόρευση διέλευσης Αφγανών στην ΠΓΔΜ και την απαίτηση όλοι οι πρόσφυγες να κατέχουν διαβατήριο ή ταυτότητα καθώς δεν επαρκεί πλέον το υπηρεσιακό σημείωμα που λαμβάνουν από τις ελληνικές αρχές.

ΣτΕ: 700.000 ευρώ σε συγγενείς φαντάρου που τον «χτύπησε» ρεύμα 20.000 volts

Τραγικό θάνατο βρήκαν πέντε  φαντάροι όταν σήκωσαν το μεταλλικό  ιστό της σημαίας αλλά «βρήκε» στα  καλώδια της ΔΕΗ

Οι σύμβουλοι Επικρατείας υποχρεώνουν το Ελληνικό Δημόσιο να καταβάλει το ποσό των 700.000 ευρώ στους συγγενείς 20χρόνου φαντάρου ο οποίος μαζί με άλλους 4 οπλίτες βρήκαν τραγικό θάνατο σε φυλάκιο του Έβρου, όταν εκτελώντας εντολές προσπάθησαν να ανυψώσουν τον μεταλλικό ιστό της σημαίας, αλλά ο άνεμος έσπρωξε τον ιστό πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ  από όπου διερχόταν ρεύμα 20.000 volts.

ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ! Παπασταύρου: Δεν είμαι στη λίστα Μπόργιανς

«Καταθέτω άμεσα μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «Κόντρα» και των υπευθύνων της για το σημερινό της άθλιο, υβριστικό και συκοφαντικό πρωτοσέλιδα δημοσίευμα» αναφέρει

Το άγνωστο τηλεφώνημα Τσίπρα-Μητσοτάκη

Κρίσιμη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.

Βίντεο: Παλαιστίνιος πέφτει νεκρός on camera από πυρά Ισραηλινών

Τα περιστατικά βίας στη Μέση Ανατολή έχουν αυξηθεί από τον Οκτώβριο, προκαλώντας ανησυχία για περαιτέρω κλιμάκωση

Μητσοτάκης: Δεν βιάζομαi-Δεν μπορώ να κυβερνήσω με τον Τσίπρα

Δεν συμμετέχει στην εκλογολογία που προκαλεί πολιτική αβεβαιότητα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πεποίθηση ότι θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ! «Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες»

Τι συνέβη όταν η σ@ξι ΟΝΝΕΔίτισσα διάβασε το «Κεφάλαιο»; - Δεν νιώθω ακροδεξιά, δηλώνει και... αυτοπροσδιορίζεται στο πολιτικό γίγνεσθαι

Ποιος Μαρξ και... κουραφέξαλα; Η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, γνωστή τόσο για την αμφισβήτησή της για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου όσο και για τις σ@ξι φωτογραφίσεις της (ΔΕ: Φυσικά αυτό οι δημοσιοκάφροι το χρησιμοποιούν απαξιωτικά αλλά τι να κάνει η κοπέλα; Μοντέλο είναι αυτό κάνει!), δημιουργεί και πάλι «ντόρο» στα social media, χαρακτηρίζοντας «βλακείες» το «Κεφάλαιο» του θεμελιωτή του κομμουνισμού.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Βομβιστής αυτοκτονίας... με σκόνη γάλακτος

Γελάει ο Άδωνις με την παρακάτω φώτο από τη Βενεζουέλα όπου άνδρας είναι ζωσμένος αντί με εκρηκτικά, με...

Κορυφαία αθλήτρια κάνει βόλτες ολόγυμνη στην παραλία!(VIDEO)

Πολλές φορές οι ειδήσεις που αφορούν μια kinky εμφάνιση ενός celebrity ίσως είναι παραπλανητικές αφού τελικά το άτομο για το οποίο γίνεται λόγος δεν είναι γνωστό.

Η κοροϊδία της μεταρρύθμισης με την… καλυμμένη κάλυψη

«Απαντάμε και θεσμοθετούμε μία από τις βασικές μας υποσχέσεις, που ήταν ότι θα καλυφθούν υγειονομικά οι ανασφάλιστοι» είπε το πρωί της Παρασκευής η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. Πράγματι η εξαγγελία θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με έναν όμως αστερίσκο. Εάν το μέτρο δεν ίσχυε ήδη.

Στροφή 180 μοιρών από τους Μαυρογιαλούρους της Κυβέρνησης: Έρχεται “τσεκούρι” σε όλες τις συντάξεις

Σχέδιο για κλιμακωτές μειώσεις και στις υφιστάμενες συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ και αναλογική καταβολή της εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ έχει έτοιμο το υπουργείο Εργασίας, εν όψει της έλευσης των δανειστών τις επόμενες μέρες, ώστε να κλείσει το πιο δύσκολο μέτωπο της αξιολόγησης.

ΑΑΑΑ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τόσκας: Βασική αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα είναι η επιτήρηση

Και για λέγε ρε σαϊνι... το ΝΑΤΟ ήρθε για να επιτηρεί, δηλ. να παίρνει μάτι τι γίνεται; Και επειδή είναι τόσο πίσω τεχνολογικά έπρεπε να είναι επιτόπου παρόντες ε; Να βλέπουν με τα κιάλια ε; Ε βέβαια αφού οι άχρηστοι δεν μπορούν να δουν από τον αέρα ή από τις νατοϊκές εγκαταστάσεις (πχ. στη Σμύρνη) τι γίνεται στις ακτές της Τουρκίας, είπατε να τους βάλετε να περιπολούν στο Αιγαίο...

Η βασική αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα είναι η επιτήρηση, ξεκαθαρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Γερμανός ΣΥΡΙΖΑίος έχει μετακλητό τρομοκράτη της RAF

Αυτό για όσους δεξιούς που αντί να πουνε ένα ευχαριστώ στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει διορίσει ακόμα τον Ξηρό στη Βουλή γκρινιάζουν για ένα έργο του που παίχτηκε στο Εθνικό Θέατρο!

Σόκ προκάλεσε στη Γερμανία η αποκάλυψη ότι ο βουλευτής, Diether Dehm, του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία, Die Linke, έχει στο γραφείο του στη Βουλή, σαν υπάλληλο, τον καταδικασμένο για 9 δολοφονίες τρομοκράτη της RAF, Christian Klar!!

Κόμμα Κω/λου ανακοινώνεται στις 8 Μαρτίου

Ετοιμη να ανοίξει νέα σελίδα στην πολιτική σταδιοδρομία της φέρεται να είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παγωμένη λίμνη... σπάει σε κομμάτια [βίντεο]

Η παγωμένη λίμνη Superior στο βόρειο Ουισκόνσιν προσέφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα στον κινηματογραφιστή.

Βίντεο: Οι ανέμελες στιγμές του Παντελίδη λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα

Μετά την τελευταία πρόβα του στο μαγαζί για την πρεμιέρα της Παρασκευής, φαίνεται να διασκεδάζει σε κλαμπ μαζί με δύο καλούς του φίλους

Ένα βίντεο μόλις λίγων δευτερολέπτων κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και στα social media από χθες και απεικονίζει, όπως υποστηρίζεται, τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή.

ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ; Χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη: Η Σερβία έκλεισε τα σύνορα στους Αφγανούς


Τρελό γέλιο πάλι! Κέρδισε ο Αλέξης να μην κλείσουν τα σύνορα οι Ευρωπαίοι... και αυτοί τρόμαξαν και δεν τα έκλεισαν... αλλά τα έκλεισαν οι Σέρβοι και μετά οι Σκοπιανοί και έτσι θα μας μείνουν οι λάθρο και ο Αλέξης θα νικάει αφού θα είναι "ανοιχτά τα σύνορα"

Πρόβλημα από χθες το απόγευμα στην Ειδομένη, καθώς η διέλευση προσφύγων από την Ελλάδα στα Σκόπια γίνονταν με το «σταγονόμετρο»: Από τις 4 μ.μ. μέχρι σήμερα το πρωί, είχε επιτραπεί η διέλευση σε μόλις 100 άτομα. Επιπλέον, οι πρόσφυγες μπορούν να περάσουν με το διαβατήριο ή με την ταυτότητά τους και όχι μόνο με το υπηρεσιακό σημείωμα που έχουν πάρει από τις ελληνικές αρχές.

Το εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Λαυρίου με drone - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά πλάνα τραβηγμένα με drone πάνω από το εγκαταλελειμμένο μεταλλείο Λαυρίου.

Δείτε το βίντεο:

3 αλήθειες και 2 ψέματα για τη λίστα Μπόγιαρνς που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Insider

Χθες και σήμερα, σε εφημερίδες που βρίσκονται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύτηκε με πηχαίους τίτλους η απάντηση του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Την «ευκαιρία» δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο κ. Τσίπρας, και επικαλούμενος τους Βουλευτές του, την «αυγή» και την «κόντρα νιούζ» βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί  στη Ν.Δ. και στον πρώην αρχηγό της.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Η τρόικα πρότεινε πώληση και «πράσινων» δανείων

Ραγδαίες ανατροπές στο χώρο των «κόκκινων» δανείων με τη δημιουργία μιας νέας, δευτερογενούς, αγοράς και ριζικές ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό χάρτη, αναμένονται τους επόμενους μήνες.

ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΝΕ! Μπουτάρης: Οι πρόσφυγες δεν τρώνε ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις αντιδράσεις των κατοίκων των Διαβατών για το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου καθώς και για την πρότασή του να γίνει κέντρο υποδοχής προσφύγων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λίγο πριν την εκδήλωση «Η Ελλάδα στις συμπληγάδες του ασφαλιστικού και του προσφυγικού. Υπάρχει εθνική διέξοδος;», η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός στη ΔΕΘ-Helexpo.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ-καρέ η επίθεση των δολοφόνων με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: "Τους κάψαμε" φωνάζανε

Η ομάδα των δραστών εφορμά από την οδό Βαλτετσίου και εκτοξεύει «βροχή» τις μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ που απαντούν με χρήση χημικών

«Σπαράζει η καρδιά μου όταν τα εγγόνια μου φωνάζουν "μαμά"», λέει η μητέρα της Ανθής από το Βελβεντό

«Σπαράζει η καρδιά μου όταν ακούω τα εγγόνια μου να με φωναζουν αντί για γιαγιά... "μαμά"... Τους λείπει η μανούλα τους και έχουν ανάγκη να λένε τη λέξη "μαμά". Η Ανθή μου δε γυρίζει πίσω, αλλά εγώ θα αγωνιστώ για τα εγγόνια μου, θα δώσω όλη μου την ψυχή, όλο μου το είναι για να τα μεγαλώσω με αγάπη», λέει η κ. Παρασκευή, μητέρα της δολοφονημένης από τον ίδιο της τον σύζυγο Ανθής στο Βελβεντό της Κοζάνης, μιλώντας στο protothema.gr.

Πληροφορίες για ομαδικό τάφο αγνοουμένων - Οι Τούρκοι μετακίνησαν τα οστά

Τουρκοκύπριος ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, έδωσε πληροφορίες στη κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» για το σημείο που βρίσκονται οστά που υπολογίζεται ότι ανήκουν σε 100 περίπου αγνοούμενους του 1974

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεσπούν οι Έλληνες οδηγοί στη Βουλγαρία – Το μήνυμά τους στους αγρότες – Αμετακίνητοι στα αντι-μπλόκα τους και οι Βούλγαροι αυτοκινητιστές


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι άνοιξε τελικά για κάποιες ώρες ο Προμαχώνας...

Αγανακτισμένοι Έλληνες οδηγοί φορτηγών που εγκλωβίστηκαν στη Βουλγαρία, λόγω του μπλόκου, μιλούν στην κάμερα και ξεσπούν για την πολυήμερη αναμονή που τους έχει εξουθενώσει οικονομικά και ψυχολογικά.

Σφακιανάκης σε Τόσκα: Είμαι στρατιώτης - όχι φαντάρος

«Αν δεν είχα την εμπιστοσύνη, τη στήριξη του πρωθυπουργού και την αγάπη του κόσμου, θα με είχαν αποστρατεύσει» δηλώνει ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης.

Το νέο σκίτσο του Αρκά

Ο Αρκάς προσπαθεί να βρει από πότε ξεκινάνε τα προβλήματα αυτού του τόπου:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ από ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: Φίλης-Τσακαλώτος θέλουν να ρίξουν τον Τσίπρα, είναι στην ομάδα Σόιμπλε

Η μεγάλη "αποκάλυψη" του Λάκη Λαζόπουλου στην τελευταία του εκπομπή ήταν "η ομάδα που έχει στήσει ο Σόιμπλε ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα πριν τις 6 Μαρτίου για να μην προλάβει να κριθεί από το δικαστήριο η συνταγματικότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού Ελληνικού Δημοσίου και Siemens

ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ! Χωρίς απάντηση στην Ι. Σύνοδο προχωρά η ψήφιση της υποχρεωτικής κηδείας προ της αποτέφρωσης

Στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση προχωρά το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με γενικό τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» ανάμεσα στα άρθρα του οποίου βρίσκεται και η έμμεση νομοθέτηση της υποχρεωτικής τέλεσης θρησκευτικής κηδείας και εν συνεχεία αποτέφρωσης σε ανθρώπους που εγγράφως το έχουν ζητήσει.

Οι «ερημίτες» του Αιγαίου: Νησάκια- κουκκίδες με μία χούφτα κατοίκους

Μοναξιά, δυσκολίες και μικρή- ή ακόμη και καθόλου- παρέα. Κάπως έτσι είναι η ζωή στα νησάκια- κουκκίδες του Αιγαίου, στα οποία ζουν μία χούφτα άνθρωποι.

Κι άλλη εταιρία σταματά να διαφημίζεται στον ναζί Λαζόπουλο

Πρόκειται για τα πολυκαταστήματα Attica. Δείτε τι απάντησαν σε ερώτηση πολίτη:

Εργασιακός μεσαίωνας σε Πρεσβεία χώρας όπου η επανάσταση ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει ελλείψεις σε κ@λόχαρτα

Δείτε τι έγραψε ο Ελεύθερος Τύπος πριν λίγες μέρες για τις καταγγελίες σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις στην Πρεσβεία των συντρόφων της...

Ο Πολάκης με τους 120 νεκρούς από γρίπη, βγήκε να γλεντήσει την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος... για τους φτωχούς

«Νενικήκαμεν ρεεε» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πριν βγει να το γιορτάσει

Μπορεί η πλειοψηφία των Ελλήνων εδώ και χρόνια να μην βρίσκει καμία αφορμή «να το γιορτάσει» καθώς η κατάσταση βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη σε όλους τους τομείς, όμως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που σε κάθε του κίνηση επιχειρεί να περάσει το αντίθετο μήνυμα, βρήκε μια αφορμή για γλέντι.

Αχαΐα: Τα ροζ μηνύματα του παπά που έκαναν την παπαδιά να... φύγει από το χωριό!

Αναστάτωση για δεύτερη κατά σειρά εβδομάδα επικρατεί σε χωριό της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τον παπά, την παπαδιά και έναν άντρα ονόματι Δημήτρη.
Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα βρήκε στο κινητό του παπά δύο μηνύματα από τα οποία προέκυπτε ερωτική αλληλογραφία με έναν άντρα ονόματι Δημήτρη.

Γεωργιάδης: Εκλογές ακόμα και τον Απρίλιο αν δεν κλείσει η αξιολόγηση

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ! Μουφτής από την Παλαιστίνη: Χτυπάτε τις συζύγους σας αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνεται

«Με άλλα λόγια τα χτυπήματα δεν θα πρέπει να προκαλούν την παρέμβαση της αστυνομίας, δεν θα πρέπει να προκαλούν κατάγματα ή αιμορραγίες ή να παραμορφώνουν το πρόσωπο» δήλωσε στην κρατική τηλεόραση

Απίστευτο περιστατικό στην κηδεία του Παντελίδη: Επαιξαν ξύλο στα σκαλιά της εκκλησίας! [βίντεο]

Ενα ντροπιαστικό επεισόδιο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του Παντελή Παντελίδη, με τρεις άνδρες να πιάνονται στα χέρια.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ! Απλήρωτες επί επτά μήνες οι καθαρίστριες στο υπουργείο Εργασίας

Οι καθαρίστριες, που αποτέλεσαν για τον  ΣΥΡΙΖΑ σύμβολο δικαιοσύνης και αποκατάστασης των καταπατημένων εργασιακών δικαιωμάτων προεκλογικά, παραμένουν απλήρωτες για επτά μήνες.

ΒΙΝΤΕΟ-Κούρδοι ανατινάζουν τούρκικο στρατιωτικό λεωφορείο και σκοτώνουν 7 στρατιώτες

Μια ισχυρή έκρηξη έπληξε στρατιωτική αυτοκινητοπομπή το πρωί της Πέμπτης στην επαρχία του Ντιαρμπακίρ προκαλώντας το θάνατο 7 στρατιωτών. Δείτε τη στιγμή της έκρηξης όπως την βιντεοσκοπησαν Κούρδοι που παρακολουθούσαν:

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Ο Κατρούγκαλος ξέχασε τις «κόκκινες γραμμές» και μιλά μόνο για σκληρή διαπραγμάτευση-Τέλος Μαρτίου ο νόμος που θα ψήφιζε τον Φεβρουάριο

Παραδέχεται ότι υπάρχει ακόμα διαφωνία για την αναλογία του αναδιανεμητικού χαρακτήρα του συστήματος - Μετά το Πάσχα των Καθολικών στη Βουλή ο νόμος για το ασφαλιστικό

Μόνο για «σκληρή» διαπραγμάτευση αλλά χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε «κόκινες γραμμές» όσον αφορά την τύχη των συντάξεων μιλά τώρα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος επισημαίνοντας, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ότι «υπάρχει συμφωνία - τουλάχιστον με τους Ευρωπαίους - στην γενική γεωμετρία και την αρχιτεκτονική του νόμου».

Διάπλατα ανοιχτή η πόρτα της φοροδιαφυγής με... νόμο!

Μόνοι τους οι φορολογούμενοι θα κληθούν για πολλοστή φορά να καταπολεμήσουν την τεράστια φοροδιαφυγή από τον ΦΠΑ που φτάνει το 66% αφού το υπουργείο Οικονομικών έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα της διαφυγής αυτών που θέλουν να παρανομήσουν και μάλιστα με νόμο.

Μιχελογιαννάκης: Στις επικουρικές η γραμμή... είναι ροζ - ΒΙΝΤΕΟ

«Στις επικουρικές δεν έχει μπει τόσο κόκκινη γραμμή, είναι ροζ η γραμμή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.