10 Ιανουαρίου 2016

ΡΕ ΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ! Ο Λεβέντης στον Μητσοτάκη: Τώρα είναι η μεγάλη ώρα

«Με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης συγχαίρει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:

Η πίκρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε ένα tweet-Συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο ηττημένος της αποψινής βραδιάς στις εκλογές για την αρχηγία της ΝΔ.

Ήττα Καραμανλή τα αποτελέσματα από τη Θεσσαλονίκη

Πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα εκλογικά κέντρα, όπως τα δίνουν κομματικά στελέχη της Ν.Δ., σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφορευτικές επιτροπές.

Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

 Μια παλιά φωτογραφία,που όμως λέει πολλά




  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Με γραπτή δήλωση θα συγχαρεί τον Κυριάκο ο Μεϊμαράκης

[Βαγγέλη δεν είναι αυτό το στύλ σου ούτε ο κρητικός αντρισμός σου! Πάψε επιτέλους να ακούς καραγκιόζηδες υπόδικους συμβούλους και λαμόγια πρώην υπουργούς που σε κατέστρεψαν!! Ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη αυτά που έλεγες προεκλογικά για ενότητα και η πρώτη κίνηση δείχνει μικρότητα... Τέσπα δικαιολογείσαι εν μέρει λόγω ήττας αφού είχες σίγουρη τη νίκη αλλά με έναν μόνο σοβαρό άνθρωπο μαζί σου...

ΕΙΤΕ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , Η ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΑΟΣ

   Σήμερα αντί δικιάς μου αναλύσεως , θα ποστάρω μια ανάρτηση του μικρού μου υιού από το facebook ,που με αντιπροσωπεύει πλήρως.
   Ιδιαίτερα στο σημείο,που γράφει "είτε θα επιτύχει ως πρωθυπουργός είτε μετά θα επικρατήσει το απόλυτο χάος,".
       Το σχόλιό του λοιπόν.
                   " Είναι πολύ σημαντική η νίκη του Μητσοτάκη καθώς είναι μια νίκη η οποία προήλθε από νέο, σύγχρονο και πειστικό Πολιτικό λόγο, προήλθε από κόσμο ο οποίος είχε χάσει κάθε ελπίδα, από νέους και απογοητευμένους ανθρώπους. Είναι η απάντηση της σκεπτόμενη Κεντροδεξιάς, μακριά από κομματικούς σωλήνες και ακραίες λαϊκίστικες απόψεις, είναι η δημιουργία πραγματικής Ελπίδας για κάτι το διαφορετικό. Η ανάδειξή του σε νέο αρχηγό δεν είναι η απόδειξη της επικράτησης των "τζακιών", καθώς αυτό κατά την άποψή μου μόνο πρόβλημα δημιουργούσε. Είναι η πρώτη φορά στα όσα λίγα χρόνια παρακολουθώ την πολιτική επικαιρότητα που βλέπω τόσο σοβαρή προεκλογική εκστρατεία. Δεν υπάρχει εναλλακτική, είτε θα επιτύχει ως πρωθυπουργός είτε μετά θα επικρατήσει το απόλυτο χάος, άιντε να δούμε!!
   ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ , ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Ν.Δ. 

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΦΩΤΟ-Το Twitter γλεντάει με τη νίκη Κυριάκου: «Η πρώτη ήττα Τσίπρα στις εκλογές-Δάκρυσε ο Λαζόπουλος»

Τίποτα δεν αφήνουν ασχολίαστο οι χρήστες του twitter μετά τη μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ. Ως πρώτα ...θύματα της νίκης του θεωρούν τον Κώστα Καραμανλή και τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναρχοάπλυτοι μασκοφόροι εισέβαλαν στο θέατρο «Αθηνά» -Διέκοψαν την παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα

Περίπου 15 μασκοφόροι εισέβαλλαν το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Αθηνά και άρχισαν να πετούν φυλλάδια, διακόπτοντας τη παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα «Χωρίζουμε Λέμε».

Χαμόγελα, αγκαλιές και ενθουσιασμός στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη [εικόνες]

Χαμόγελα, αγκαλιές και κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 9ος πρόεδρος της ΝΔ.

Πεδίο μάχης η Λεωφόρος Βουλιαγμένης – Ξύλο μεταξύ κάφρων οπαδών [βίντεο]

Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης νωρίς το απόγευμα της Κυριακής μετατράπησε σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε οπαδούς.

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στην Ηλιούπολη, με εκείνους της πρώτης να επιτίθενται στους «ερυθρόλευκους» πριν εκείνοι αναχωρήσουν για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

ΝΔ: Ικανοποίηση για τους 325.000 που πήγαν και σήμερα στις κάλπες

Ικανοποιημένοι είναι και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Ν.Δ. από τη συμμετοχή - Συνολικά 325.000 ψηφοφόροι υπολογίζεται ότι προσήλθαν, ποσοστό το οποίο οι επιτελείς της Συγγρού χαρακτηρίζουν αναμενόμενο

Τζιτζικώστας: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη [εικόνα]

Συγχαρητήρια στον «ΝΕΟ» πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μέσω Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας, γνωρίζοντας τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει αν και στις 21:15 τον... ανακοίνωσε.

Το παραδέχεται πλέον και ο Βαγγέλας

Δείτε τη διαφορά που δίνουν τα επιτελεία Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη

Από το επιτελείο Ευάγγελου Μεϊμαράκη δίνουν σε ποσοστό 52% επί των ανεπίσημων αποτελεσμάτων...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη 9ος πρόεδρος της ΝΔ-Με νσωμάτωση του 59% διευρύνεται η διαφορά!

Καθαρή νίκη του Κυριάκου Μητστοτάκη δείχνει η δυναμική που διαμορφώνεται από τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών στη ΝΔ.

Όσο ενσωματώνονται τμήματα από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, η εικόνα ξεκαθαρίζει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Μητσοτάκης κερδίζει ακόμη και την...

Πώς έζησαν την επίθεση αριστεροφασιστών στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής - ΒΙΝΤΕΟ

Τρία λεπτά διήρκεσε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η επίθεση από την ομάδα των αναρχικών του Ρουβίκωνα στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αντιεξουσιαστές κατέστρεψαν τις κάλπες και έγραψαν συνθήματα για την επέτειο δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

Το tweet με υπονοούμενο του Τζιτζικώστα για τον νέο πρόεδρο

Μπορεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων να βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έδωσε μέσω Twitter συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο, χωρίς να τον κατονομάσει.

Σάρωσε ο Κυριάκος στην Ευρώπη

Λονδίνο, Βρυξέλλες και Βιέννη επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προβάδισμα Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν και τα πρώτα αποτελέσματα στις πρώτες μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Ανατροπή! Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στο 50% των τμημάτων

Στο 50% των εκλογικών τμημάτων στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας τα αποτελέσματα από τα οποία έχει ενσωματωθεί στο κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται οριακά με  50,1%  έναντι 49,9% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Από βαριάς μορφής αλλεργία πάσχει η Ποπάρα!

Την αποκάλυψη ότι η Πόπη Τσαπανίδου πάσχει από βαριά αλλεργία, έκανε μέσω της ιστοσελίδας του ο σούπερ ντούπερ αποκαλυπτικός δημοσιογράφος...

Κόντρα Μαξίμου - Βενιζέλου για το ασφαλιστικό με ανταλλαγή φαρμακερών σχολίων

Επίθεση της κυβέρνησης στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τη ΓΣΕΕ

Με τίτλο «μιλάς με γρίφους», το Μέγαρο Μαξίμου επιτέθηκε σκληρά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος σε πρόσφατο άρθρο του για το ασφαλιστικό καταθέτει σειρά προτάσεων με κυριότερη την εξής, την οποία παραθέτει, το άτυπο σημείωμα του πρωθυπουργικού επιτελείου:

Πάμε για την μεγαλύτερη πολιτική έκπληξη των τελευταίων ετών; Πανηγυρίζουν στο επιτελείο του Κυριάκου!

Σίγουροι για την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζονται πλέον και επισήμως οι στενοί του συνεργάτες.

Προσδιορίζουν μάλιστα την διαφορά πανελλαδικά από...

Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων - Ντέρμπι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι κάλπες έχουν κλείσει και η καταμέτρηση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν δυνατό ντέρμπι μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Βουλγάρικη εφημερίδα: «Thanks Greece»-Φυγή χρήματος και ΑΦΜ σε Κύπρο και Βουλγαρία

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο «Thanks Greece». Ενα δημοσίευμα που ευχαριστούσε για τη δημιουργία 250.000 νέων θέσεων εργασίας από την έλευση, όπως έγραφε, 60.000 ελληνικών επιχειρήσεων που έφυγαν λόγω των capital controls ως συνέπεια της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

ΜΟΝΟ ΕΡΤ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ "ΣΩΣΤΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Ποιά κανάλια μπορεί να “κατεβάσουν” κεραίες μετά τον ωμό εκβιασμό του καθεστώτος Τσίπρα

Με βάση τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου και τους όρους που θα περιλαμβάνει η προκήρυξη του διαγωνισμού αποκλείονται ντε φάκτο κάποιοι ιδιοκτήτες μεγάλων καναλιών.

Ο Κατίδης απαντάει για τις κατηγορίες-Θύμα: «Με χτυπούσε με μανία με τις σιδερένιες πρόκες του παπουτσιού του»

Την ώρα που η αστυνομία τον αναζητεί, ο Γιώργος Κατίδης υποστηρίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ξυλοδαρμό τριών παικτών του Πυρσού Πετριάς στον αγώνα με τον Άγιο Λουκά.

ΦΩΤΟ-Στην... αστυνομία και ο Σον Πεν μετά τη σύλληψη του βαρόνου των ναρκωτικών "Ελ Τσάπο"

Ο μεξικανικές αρχές επιθυμούν να πάρουν κατάθεση από τους ηθοποιούς Σον Πεν και Κέιτ Ντελ Καστίγιο, ανέφερε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Μεξικού, μετά τη δημοσίευση μιας συνέντευξης που έλαβε ο Αμερικανός ηθοποιός από τον βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν "Ελ Τσάπο" Γκουσμάν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή.

Ανοιχτή επιστολή Λούκου στον Μπαλτά μετά την καρατόμηση-Καταγγέλλει παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑίων για βόλεμα "ημετέρων"

Με μια μακροσκελή  απάντηση, λύνει τη σιωπή του ο μέχρι τις 30/12 πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ Γιώργος Λούκος και απευθύνει ανοικτή επιστολή στον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ Ψ@ΛΙΕΣ ΓΑΤΑΚΙΑ; Απαίτηση – σοκ της τρόικας για νέα μέτρα 6 δις. ευρώ!

Μετά τις συντάξεις και τους επιπλέον φόρους στους αγρότες η τρόικα ζητάει νέα μέτρα ύψους 6 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση για να κλειδώσει η συμφωνία, ενώ όλα δείχνουν πως τα μέτρα για το χρέος θα συνοδευτούν από νέο Μνημόνιο.

To αυτοκτονικό σύνδρομο της ΝΔ και το ΕΣΡ

Η περίεργη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ανοίγει το δρόμο για την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Κέιτ ντελ Καστίγιο: Η Μεξικανή καλλονή που «κάρφωσε» τον Ελ Τσάπο

Η γνωστή πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών σειρών είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του «βαρόνου» των ναρκωτικών - «Πιστεύω περισσότερο στον Ελ Τσάπο παρά στις κυβερνήσεις» έγραφε στο Twitter - Πώς «βοήθησε» τις Αρχές να φτάσουν σε αυτόν

Η Gucci απολογείται για τον βανδαλισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα [εικόνες]

Μετά το σάλο που προκάλεσε η διαδικτυακή καμπάνια, στην οποία τα Γλυπτά του Παρθενώνα εμφανίζονταν... στολισμένα με ρούχα και αξεσουάρ της Gucci, η γνωστή εταιρεία απολογείται για το φιάσκο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση προσβολής της πολιτισμικής κληρονομιάς.

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑίου ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αποκαλύψεις για το πώς πληρώθηκε 16.500 ευρώ για συναυλία στην Ξάνθη μέσω... Βουλγαρίας

Σε ένα... επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης, που ήταν και το τελευταίο για το 2015, αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για την αμοιβή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έδωσε συναυλία στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης.

Το βίντεο του Σον Πεν με τον MAΛ@KA βαρόνο των ναρκωτικών

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον διαβόητο Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Ελ Τσάπο.

Ο Ελ Τσάπο, που από ό,τι φαίνεται ήθελε εκτός των άλλων να γίνει σταρ του σινεμά, είχε επαφές με κινηματογραφικούς παραγωγούς αλλά και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων ο Σον Πεν.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ! Ο Βούτσης «στολίζει» την Κωνσταντοπούλου!

Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δηλώνοντας πως πρόκειται για μια θλιβερή προσπάθεια με στόχο την επικοινωνιακή πολιτική.

Συλλήψεις 2 σεκιουριτάδων του κ@λου στο Ελ. Βενιζέλος-Επιβάτιδα κρίθηκε `ύποπτη` σε έλεγχο, τη χάσανε και μετά... επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο!

Καθυστερήσεις με μέσο όρο διάρκειας 40 λεπτών, από τις 9.30 π.μ έως και τις 10.25 π.μ υπήρξαν σήμερα σε δεκατρείς πτήσεις που βρισκόταν στο έδαφος του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Ολάντ στο Μεγάλο Τέμενος του Παρισιού -Ηπιε το «τσάι της αδελφοσύνης»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Μεγάλο Τέμενος του Παρισιού.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζιτζικώστας: Να απαλλάξουμε τη χώρα από τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα η ΝΔ μια εναλλακτική, ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, είπε ακόμα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

BINTEO-ΧΑΛΑΡΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Ο "τσολιάς" την... έστησε στον Μεϊμαράκη!

Μια... έκπληξη περίμενε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο ΕΒΕΑ, ανήμερα του β' γύρου των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος γέλασε... με την ψυχή του!

Βίντεο: Βούτηξε με το σώβρακο στη θάλασσα ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αγία Μαρίνα, όπου οι Χειμερινοί Κολυμβητές της περιοχής έκαναν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, με την καθιερωμένη πρώτη βουτιά του νέου έτους στη θάλασσα.

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ! Ο Τραμπ «αποθεώνει» τον Κιμ για τον τρόπο που... εξαφανίζει τους αντιπάλους του!

Κι όμως, υπάρχει αμερικανός, πολιτικός και όχι ο Ντένις Ρόντμαν, που δίνει τα εύσημά του στον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον... μεγάλο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, και δεν είναι άλλος από τον «συνήθη ύποπτο» στις προκλητικές δηλώσεις Ντόναλντ Τραμπ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητές είμαστε όλοι και έτσι θα βαδίσουμε

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από τον ΕΒΕΑ, προχώρησε σε δήλωση για τη διεξαγωγή εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Βερναρδάκης απαντά στην κριτική για τις αυξήσεις στα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κριτική της αντιπολίτευσης σχετικά με τις αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων που επιφέρει το νέο μισθολόγιο απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ngay nao anh cung nho em

one

a0BSR~&NC;eW1Vo;0@bzd4e)JC&tcyLxrop;h&^l4bw,8^,1&

Φάλαινα ποζάρει με καρχαρία και υπόσχεται να… ! (ΦΩΤΟ)

Μία φωτογραφία δίπλα στον καρχαρία 2,5 μέτρων που έπιασε ένας ψαράς από τον Πόρο, ανοιχτά τηςΎδρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε-Από Δευτέρα να πάρει στην πλάτη της την Ελλάδα

Από αύριο, πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα, τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας«Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς όπου ψήφισε.

Crash test: Tσίπρας εναντίον Ερντογάν στο Google

Μια διαφορετική αναμέτρηση που αποκαλύπτει ότι από την εποχή της Υψηλής Πύλης του Σουλτάνου έως την Παγκόσμια Πύλη της Google, οι Τούρκοι είχαν πάντα τον τρόπο τους να δείχνουν στους Έλληνες τι σημαίνει διπλωματία

Καταζητείται ο Κατίδης- Έστειλε στο νοσοκομείο 3 ποδοσφαιριστές

Στο νοσοκομείο έστειλε τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πετριάς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τον ναζιστικό χαιρετισμό του σε αγώνα της Ένωσης.

MIA XAΡA OΛA! ΝΔ: 225.000 είχαν ψηφίσει για νέο πρόεδρο μέχρι τις 2 το μεσημέρι

Καινούργια σελίδα για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και συνολικά για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, ανοίγει η μονομαχία ανάμεσα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τερματίζει μια μακρά και επίπονη προεκλογική περίοδο με έντονες περιπλοκές πολιτικής αβεβαιότητας.

Ρετρό! Όταν η Καίτη Γαρμπή ήταν χορεύτρια του Γιάννη Φλωρινιώτη (φωτο - βίντεο)

Ήταν το 1970 όταν η ξανθιά τότε Καιτούλα Γαρμπή, ήταν μία από τις χορεύτριες του Γιάννη Φλωρινιώτη.

ΣΚΙΤΣΟ! Γελάει ο κόσμος με τους δεξιούς (λέμε τώρα) γλύφτες του Τσίπρα

Σκίτσι του Δ. Χαντζόπουλου από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Το Twitter «γλεντάει» την Καφαντάρη και τον διορισμό του συζύγου της

Η πρίμα «σοπράνο» του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά πάνελ και το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς δεν φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα με την οικογενειοκρατία και το νεποτισμό που τόσο έντονα κατηγορούσαν πριν ανακαλύψουν την γλυκιά γεύση της εξουσίας

Τουρκική επίθεση στο Αιγαίο! Να πηγαίνουμε με διαβατήριο στο Καστελόριζο επιδιώκει η Άγκυρα!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ

Τις τελευταίες μέρες έχουν εκδοθεί αλλεπάλληλα NOTAM’S και αντίστοιχα NAVTEX, από την Τουρκία, δηλαδή προειδοποιήσεις προς τις αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείας, ότι κάποιες περιοχές του Αιγαίου δεν είναι ασφαλείς, λόγω στρατιωτικών ασκήσεων.

Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής ... μαζί με Στυλιανίδη-Ψωμιάδη... μόνο ο Αντώναρος έλειπε! (Video)


Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις 9.55 το πρωί, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και 25ης Μαρτίου.

Μπούρλος: Υπέρογκες οι αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Την ανάγκη διορθώσεων στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό επεσήμανε ο Δημήτρης Μπούρλος, χαρακτηρίζοντας υπέρογκες τις αυξήσεις των εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων που προβλέπει η πρόταση Κατρούγκαλου.