14 Δεκεμβρίου 2016

BINTEO-ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ! Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!

[Πιστεύω πως ούτε αυτός θα είναι ο πρώτος που παραιτείται μετά από μαλ@κία... κι αυτός θα τη σκαπουλάρει με τη γνωστή λογική "παρερμηνεύτικαν οι δηλώσεις μου" και σε 3 μέρες θα έχει ξεχαστεί]

Προσπάθησε να τον καλύψει ο Γαβρόγλου: Δεν εννοούσε τα ελληνικά νησιά

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Κώστας Ζουράρις, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας είπε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν.

«Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», είπε επίσης ο κ. Ζουράρις. «Η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις και επεσήμανε ότι «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».


Σοκ έπαθε ο Γαβρόγλου από την απίστευτη δήλωση Ζουράρι: Δεν εννοούσε τα ελληνικά νησιά



Αναυδος έμεινε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ακούγοντας τον υφυπουργό του Κώστα Ζουράρι να λέει «δεν πειράζει να χάσουμε και μερικά νησιά».

Η αμηχανία ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς η τοποθέτηση Ζουράρι έγινε on camera κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπ. Παιδείας όπου παρουσιαζόταν το χρονοδιάγραμμα για τις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οταν ξεπέρασε το... σοκ ο Κώστας Γαβρόγλου αντέδρασε, σπεύδοντας να διευκρινίσει: «Αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».

Τώρα αν τα έκανε καλύτερα ή χειρότερα...