29 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ! Αυτοί ψηφίζουν: Τι απάντησαν πολίτες σε ερωτήσεις για διεθνή ζητήματα του 2016

[1000 χρόνια μνημόνιο όχι μπας και ξεστραβωθούν αλλά μπας και κοπεί το ψώνιο του Έλληνα! Το τραγικό δεν είναι οι αρλούμπες που απαντάνε ή η ηλιθιότητα (αφού μερικές ερωτήσεις -"ο μαύρος Πρόεδρος της Β. Κορέας"- φαίνονταν με απλή λογική ότι δεν μπορεί να ισχύουν) αλλά το ότι όλοι αυτοί δεν είπαν "δεν ξέρω" μήπως και τους πουν "άσχετους". Δεν υπάρχει ρε φίλε η έκφραση "δεν ξέρω" στο λεξιλόγιο του ξερόλα Έλληνα (το μόνο που παραδέχονται ότι δεν ήξεραν είναι πως η Ελλάδα 30 χρόνια ζούσε με δανεικά και έπεσαν από τα σύννεφα το 2010) και αυτή είναι η αιτία που φτάσαμε εδώ]

Ενα ιδιαιτέρως απολαυστικό ρεπορτάζ για λογαριασμό της εκπομπής «Αταίριαστοι», του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχει γίνει μέσα σε μόνο λίγες ώρες ανάρπαστο στο διαδίκτυο.

Σε αυτό, όπως μπορείτε να δείτε, ο δημοσιογράφος απευθύνει διάφορα ερωτήματα σε ανυποψίαστους πολίτες τους οποίους και συναντά στον κεντρικότερο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, την Ερμού.

Στις ερωτήσεις, που σημειωτέον είναι όλες ψευδείς, απάντησαν όλοι, χωρίς να καταφέρουν να υποψιαστούν πως ίσως να μην ισχύει κάτι από αυτά που τους ρωτά ο δημοσιογράφος.