28 Νοεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ έβγαλε στη φόρα τις μπουτάρες-Αγκαλιές και φιλιά με τον άντρα της

Μπορεί ο γάμος τους να μετράει παραπάνω από είκοσι χρόνια, η Ραχήλ Μακρή όμως και ο άντρας της Ανδρέας Τσέκενης βρίσκουν συνεχώς τρόπους να ανανεώνουν τη σχέση τους και να είναι χαρούμενοι.
Όπως δηλώνουν και τα κοντινά τους πρόσωπα στη Real Life, αυτό άλλωστε φαίνεται και στα πρόσωπα των δύο τους παιδιών, του 9χρονου Οδυσσέα και του 7χρονου Νικόλα, που είναι συνεχώς χαμογελαστά.


Η Ραχήλ έχει αποχωρίσει πλέον από το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου “Πλεύση Ελευθερίας”, το ζευγάρι όμως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουν, δεν αφήνουν τη ρουτίνα και τα αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν τη σχέση τους. Αντιθέτως, με κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν νυχτερινές εξόδους, είτε με φίλους είτε οι δυο τους. Όπως δηλαδή πριν από μερικά βράδια που ο φακός απαθανάτισε τα νυχτοπερπατήματά τους στο Μοναστηράκι, με τελικό σταθμό το Hard Rock Cafe μετά τη μια το βράδυ.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Καβάλα, όπου και σπούδαζαν και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ραχήλ δήλωσε πρόσφατα: “Κουμάντο στο σπίτι κάνω εγώ. Είμαι πολύ μαγκάκι. Δεν τολμάει κανείς να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μου”.