24 Οκτωβρίου 2016

Άδωνις : "Η κυβέρνηση έχει μπει σε όλα τα «κόλπα»"-Καυγάς με Ηλιόπουλο-ΒΙΝΤΕΟ

Για πλήρη κατάρρευση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς από μια κυβέρνηση που έγινε «εξπέρ» της διαπλοκής έκανε λόγο ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή απαριθμώντας ορισμένα προβληματικά.

Στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσε η ΝΔ για το προσφυγικό, είπε μεταξύ άλλων ότι «βγήκε ο κ. Βουδούρης και σας κατηγόρησε ότι με την διαχείρισή σας χάνονται πόροι 180 εκατ. ευρώ το χρόνο. Βγαίνει μετά ο Αρτεμίου με τις offshore και τα Panama papers που τον έπιασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και λεει ότι πήγε εκεί για μια μεγάλη επένδυση. Για να δούμε αν η λαλίστατη κυρία Γεροβασίλη θα μας απαντήσει. Έρχεται η επιστολή του κ. Καπάκου προς τον κ. Τσίπρα που του αναφέρει επί λέξει ότι «ήρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι για δουλειές…». Καταλαβαινόμαστε τώρα τι λέει; Δουλίτσες εννοεί! Μέσα σε ενάμιση χρόνο έχετε μπει σε όλα τα κόλπα».

Έντονος διάλογος του Άδωνι με τον Ηλιόπουλο της Χρυσής Αυγής

Έντονο διάλογο είχαν στη βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης συζήτησης της ΝΔ για το προσφυγικό.

Οι τόνοι ανέβηκαν και κάποια στιγμή, μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε στον βουλευτή της ΧA: "Δεν θα μου πεις εσυ πότε θα μιλάω. Δεν σε ορίσαμε εδώ χωροφύλακα ποιος θα μιλάει και ποιος όχι. Εσύ με την ψήφο σου άνοιξες τα σύνορα . Μην κάνεις υποδείξεις λοιπόν".