24 Οκτωβρίου 2016

Ο Ψαριανός έκανε στροφή…. 360 μοιρών στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή 360 μοιρών έκανε-κυριολεκτικά- ο Γρηγόρης Ψαριανός στο βήμα της βουλής, ενώ μιλούσε για το προσφυγικό, στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ.

"Απόφοιτος πολυτεχνείου ο Πρωθυπουργός. Μην περιμένετε από εμένα να κάνω στροφή 360 μοιρών, έλεγε. Αλλά έχει κάνει στροφή και 90, και 180 και 360 και 720 μοιρών..." είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, κάνοντας στροφή γύρω απο τον εαυτό του.


Υπήρχε η κ.Τασία και οι μετανάστες που λιάζονταν

«Υπήρχε η κ. Τασία, η κυρία υπουργός, που είχε ανοίξει τις αγκάλες της χώρας και λιάζονταν στις πλατείες αυτοί οι μετανάστες» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Γρηγόρης Ψαριανός απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα από το βήμα της Βουλής.

«Αυτοί οι άνθρωποι που μετά εξαφανίζονταν για την Ευρώπη, αυτά δεν τα λέω εγώ τα λέει η κ. Τασία και άλλα πολλά τέτοια ενδιαφέροντα. Όταν ανοίξαμε τα σύνορα και υποδεχτήκαμε με αγάπη, όχι τους Σύρους πρόσφυγες, δεν ήταν πρόσφυγες της κρίσης της Συρίας, δώσαμε το σύνθημα ότι είμαστε μία ανοιχτή χώρα και μάλιστα απειλούσαμε την Ευρώπη ότι θα πλημμυρίσουμε το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες με λαθρομετανάστες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ψαριανός.

Δείτε το βίντεο: