19 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΛΑΝ ΚΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ποια εφημερίδα δεν πήρε ερώτηση από τον Κυριάκο και κλαψουρίζει

Η αλήθεια είναι πως ερωτήσεις έκαναν διάφορα σούργελα όπως γνωστός γραφικός νάρκισσος που φωτογραφίζεται σε αυτοκρατορικές καρέκλες και εμφανίστηκε σαν εκπρόσωπος περιθωριακής ιστοσελίδας που τη διαβάζουν 500 άτομα και παίρνει διαφημίσεις από τράπεζες... μάλιστα ο συγκεκριμένος στόκος έκανε και λάθος ερώτηση λέγοντας "...τα πλεονάσματα του 3,5% μετά το 2018 πουόπως ακούγεται είναι πρόθυμος να δεχθεί ο κ. Χουλιαράκης..." Τα πλεονάσματα του 3,5% μετά το 2018 είναι απόφαση του Eurogroup στόκε και θα αλλάξουν αν το Eurogroup πάρει άλλη απόφαση και όχι αν τα δεχθεί ή όχι ο Τσίπρας κι ο Χουλιαράκης, στόκε!

Παράπονο έχει η «Εφημερίδα των Συντακτών» για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, δεν της δόθηκε ερώτηση και μάλλον ήταν από τα ελάχιστα μέσα που δεν πήραν.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Για κάτι λιγότερο από δύο ώρες, μεταξύ 1 και 3 μ.μ., ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε περίπου 40 ερωτήσεις εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης χθες, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βελλίδειο στη ΔΕΘ. Ανάμεσα σε αυτές, πολλές ήταν από συναδέλφους καναλιών, που δεν πήραν άδεια, άλλες από εφημερίδες «θεσμικών» συγκροτημάτων, αρκετές από φιλοκυβερνητικά φύλλα, 4-5 από τον επαρχιακό Τύπο, δύο από μέσα που πρόσκεινται στην Αριστερά και κάμποσες από γνωστά και άγνωστα sites. Στην ?»Εφημερίδα των Συντακτών» δεν δόθηκε η δυνατότητα μιας ερώτησης. Τόσο ενοχλητικοί έχουμε γίνει πια κύριε Κουμουτσάκο;