21 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο Άδωνι στον Καμμένο: Επιμένεις ότι ο ΓΑΠ ήταν broker και έφαγε λεφτά με τα CDS

Μούγγα ο Καμμένος όσο ο Άδωνις τον έκανε ρόμπα

Άδωνις σε Καμμένο: «Ο Τσίπρας συναντήθηκε με εγκληματία ή με πρώην πρωθυπουργό;»

«Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι 'μπρόκερ' και μας πήγε επί σκοπώ στα μνημόνια για να κερδίσουν από τα CD’s; Αν τα πιστεύετε, τι λέτε στον Τσίπρα που τον συνάντησε;» ρώτησε τον υπουργό Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Να πάρει θέση γα την πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου κάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Πάνο Καμμένο υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι 'μπρόκερ» και μας πήγε επί σκοπώ στα μνημόνια για να κερδίσουν από τα CD’s; Αν τα πιστεύετε, τι λέτε στον Τσίπρα που τον συνάντησε;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο για να προσθέσει: «Ή τότε λέγατε παραμύθια ή ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με έναν εγκληματία. Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο γιατί με αυτά τρελάνατε τον κόσμο τα τελευταία χρόνια».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι έως σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για άμεση επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «παρά τις έγγραφες διαμαρτυρίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας στον κ. Χουλιαράκη τα αναδρομικά δεν έχουν ακόμα καταβληθεί. Όταν εμείς τους δίναμε το 50% άμεσα και τα υπόλοιπα την επόμενη χρονιά, είχατε ανέβει στα κάγκελα ζητώντας την καταβολή όλου του ποσού».

Τέλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προωθεί τον συνδικαλισμό στον Στρατό «γιατί θέλουν να δημιουργήσουν κομματικό στρατό στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Xρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ