11 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-«Βόμβα» από Γεωργιάδη: Στην κυβέρνηση τα παίρνουν

Την πεποίθησή του πως στην κυβέρνηση «τα παίρνουν» –όπως είπε χαρακτηριστικά- εξέφρασε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε;» διερωτήθηκε και είπε πως ο ίδιος θα τους ψάξει ευχόμενος να μην βρει τίποτα.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε φασίστα τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι «θεωρεί φρικτό να κλείσει ένα κανάλι».

Ερωτηθείς για τον εκλογικό νόμο είπε πως δεν θα περάσει καθώς οι ψήφοι που θα λάβει η κυβερνητική πρόταση δεν θα ξεπεράσουν τις 197-198.
Τέλος ερωτηθείς για τις δηλώσεις Μεϊμάρακη είπε πως «είναι ιστορικό στέλεχος της παράταξης, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω. Τη γραμμή του κόμματος όμως τη χαράσσει ο πρόεδρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι Καραμανλικοί κατηγορούν τον κ. Γεωργιάδη ότι είναι ο δημιουργός της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ είπε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Δεν είμαι ποτέ εκτός γραμμής, είμαι πολύ πειθαρχημένος σε αυτά» είπε.