02 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ηρωικός Άδωνις έδειρε Ταυτόχρονα Καμμένο-Κουίκ και Τσακαλώτο

Δυναμική εμφάνιση έκανε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί ο κόσμος τον θεωρεί τον καλύτερο υπερασπιστή των θέσεων της ΝΔ και τον μεγαλύτερο "τιμωρό" του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων του Καμμένου.

Αρχικά πλάκωσε στις γρήγορες τον Πάνο Καμμένοόταν ο τελευταίος σε μια διένεξή του με τον Ανδρέα Λοβλερδο και τον Γιάννη Κουτσούκο έκανε το λάθος και απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι από σύντροφοι του Παναγιωτακόπουλου έγιναν χειροκροτητές του Βορίδη και του Γεωργιάδη.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και διάβασε ένα παλαιότερο τουίτ του Δ.Παπαδημούλη για τον Πάνο Καμμένο: "Ξέρετε πως σας αποκαλούσε ο κος Παπαδημούλης; "Μόνο παρανοϊκοί θα έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με έναν χουντοφασίστα όπως ο κ. Καμμένος. Και κάθεστε  στα ίδια έδρανα;" είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας τον κ. Καμμένο να πάρει θέση για την άποψη του κ. Φίλη  που θέλει να καταργήσει τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. "Έχετε τα μούτρα να μας κάνετε και υποδείξεις" κατέληξε.


Απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη ο κ. Καμμένος το μόνο που βρήκε να ψελίσει ήταν πως παρά τις διαφορές μεταξύ ΑΝ.ΕΛ -ΣΥΡΙΖΑ αυτός δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από την καρέκλα αφού οι δύο πλευρές σέβονται ο ένας την άποψη του άλλου... άρα θα σεβαστεί την άποψη του Φίλη παράτους λεονταρισμούς προς τον Άδωνι τον οποίο προκάλεσε να περιμένει την ψήφο των ΑΝ.ΕΛ όταν το ζήτημα των αρχαίων θα πάει στη  Βουλή για ψηφοφορία: "Θα σας χαλάσουμε τη σούπα αλλά θα συνεχίσουμε να τα βρίσκουμε" είπε ο κ. Καμμένος κολλημένος στην καρέκλα του Πρωθυπουργού κιόλας.

Έχοντας ακούσει την ομιλία του Υπουργού Οικονομικών ο κ. Γεωργιάδης τα έβαλε και με τον κ. Τσακαλώτο . "Ο κ. Τσακαλώτος μας έλεγε εδώ ότι το Γιούρογκρουπ θα έπαιρνε μια ιστορική απόφαση για το χρέος. Και πήρε μια απόφαση που λέει πως τα μέτρα θα εφαρμοστούν αν χρειαστεί. Ζητήστε συγγνώμη για τις ανοησίες που λέγατε πέντε χρόνια εσείς προσωπικά και να μην έχετε ύφος. Βάλτε όρια στο θράσος σας. Να είστε σεμνοί γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν έχετε ούτε ιδεολογία ούτε αρχές" είπε ο κ. Γεωργιάδης.


Ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί καθώς ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ βλέποντας στα υπουργικά έδρανα τον Τέρενς Κουίκ διάβασε ένα παλαιότερο τουήτ του Υφυπουργού Επικρατείας σύμφωνα με το οποίο απειλούσε να διώξει όποιον ιδιωτικοποιούσε τα περιφερειακά αεροδρόμια κολυμπώντας.

"Όταν έγραφα αυτά που λέει ο Γεωργιάδης το θέμα ήταν υπό διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Εμείς πήραμε μια έτοιμη συμφωνία.

Απορώ πότε δουλεύει ο κ. γεωργιάδης με  τόσα tweets. Υπάρχει ατέλειωτο κατεβατό όσων έχει πει ο Άδωνις για τη Ν.Δ  και τον Σαμαρά. Θα ανεχόταν ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην παράταξή του τέτοιο αντιπρόεδρο;" είπε ο κ. Κουίκ με την απάντηση να έρχεται άμεσα.

"Όταν κάποιος κάνει επίθεση επί προσωπικού μένει να παρακολουθήσει και την απάντηση του θιγομένου. Ο κ. Κουίκ έδωσε την απάντηση, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Συνεχώς αναφέρεται στην μεγάλη του αγάπη, στον αείμνηστο εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα τον παρακαλέσω να μην το κάνει γιατί αν ήξερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι θα γνώριζε κάποτε έναν Τέρενς Κουίκ που θα συνεργαζόταν με ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να μας βγάλει από την Ευρώπη, θα του είχε κόψει και την καλημέρα. Το θράσος του κ. Κουίκ παραπάει".


"Δεν είμαι επιρρεπής στα τηλεπαιχνίδια και τις τηλεπαρουσιάσεις όπως άλλοι συνάδελφοι. Δεν είμαι ο σόουμαν που θρέφομαι από τις κόντρες. Ήρθα εδώ μόνο για να μην νομίζει κανείς ότι ετράπη σε φυγή όπως χθες έφυγε σύσσωμη η ΝΔ για να προστατέψει τον κ. Παπασταύρου και όλους τους ομοίους του που είναι στις διάφορες λίστες. Και αρνούμαι να χρησιμοποιήσω το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν κάποιοι θέλουν να τον μεταχειρίζονται στον πολιτικό τους λόγο, απλά είπα ότι είναι ένα κόμμα όμηρος στα χέρια Σαμαρά και του ΛΑΟΣ και που δυστυχώς δεν έχει σχέση με την παράταξη που ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής. Δεν ασχολούμαι με τα εσωκομματικά τους αλλά δεν ξεχνάω τις ρίζες μου, εγώ τουλάχιστον", απάντησε ο κ. Κουίκ και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με τον γελοίο που έκανε τον καραγκιόζη κάθε πρωί στην τηλεόραση μπας και τσιμπήσει κανα νουμεράκι.


Πιο πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τοποθετηθεί για τις τροπολογίες που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και κατ' απαίτηση της τρόικα ξεψηφίζει ότι ψήφισε πριν μερικές μέρες: