25 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Χάρης Ρώμας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαπατημένου πολίτη

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με την λογική “Και τι έχω να χάσω;” Ας βάλουν την θέση τους στην θέση του Χάρη Ρώμα. Και ας παραδειγματιστούν από το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχθηκε το λάθος του.

Ήταν 8 Μάϊου το 2014, όταν δόθηκε στην δημοσιότητα μια λίστα με 180 “διανοούμενους”, οι οποίοι στήριζαν τον Αλέξη Τσίπρα για την Ευρωπαϊκή Προεδρία, συνυπογράφοντας μάλιστα ένα κείμενο με τίτλο “Είναι η ώρα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς”.
Μεταξύ άλλων ακαδημαϊκών, διανοουμένων και καλλιτεχνών στην 144η θέση φιγουράριζε το όνομα του Χάρη Ρώμα.



Στις 11 Ιουνίου του 2015 ο Χάρης Ρώμας δίνοντας μια συνέντευξη στο Mega, μίλησε για μια παραγωγή η υλοποίηση της οποίας ήταν σε άμεση συνάρτηση με το πολιτικό-οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα. “ΣΥΡΙΖΑ επιτρέποντος” όλα θα προχωρήσουν ήταν φράση που χρησιμοποίησε.

Το επέτρεψε άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ;


Σήμερα σε νέα του συνέντευξη στον ANT1 ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι επενδυτές αποσύρθηκαν, μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ με το δημοψήφισμα και το Project δεν προχώρησε. Κάτι που προσπαθεί να κάνει τώρα.


Βέβαια η αλήθεια είναι ο Χάρης Ρώμας δεν άργησε να αντιληφθεί το λάθος του, σε αντίθεση με πολλούς συμπολίτες μας που ακόμα και σήμερα αρνούνται να πουν “έκανα λάθος”.

https://omadaalithias.gr