24 Μαΐου 2016

ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Αφελείς ή επικίνδυνοι; 10 δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από άλλο πλανήτη

Δείτε τις δέκα κορυφαίες ατάκες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη. Απολαύστε…ελπίδα!

10. Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος.
Ο ράπερ Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους διορισμούς συγγενικών του προσώπων είπε: Για τους αγώνες των παππούδων μας στο ΕΑΜ διοριστήκαμε στο Δημόσιο

9. Γιώργος Κατρούγκαλος. Μιλώντας για το νέο ασφαλιστικό για το οποίο ο υπουργός είναι υπερήφανος είπε το αμίμητο: Είμαι κομμουνιστής, ταξικός αποστάτης.

8. Θεανώ Φωτίου (χωρίς σχόλια): Υπάρχουν δυνατότητα αν κάνουμε οικονομία και φτουρίσουν τα πράγματα. Ξέρετε και τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού ώστε πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια.


7. Εύη Καρακώστα. Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κόψει το ΕΚΑΣ: Είναι φοροφυγάδες αυτοί που τους κόβεται το ΕΚΑΣ. Δεν το δικαιούνται.

6. Νίκος Φίλης για την αύξηση του ΦΠΑ απ’ το 13% στο 23%: «Το 10% είναι 6 λεπτά το πακέτο μακαρόνια. Αυτό συζητάμε; Αυτό κουβεντιάζουμε όταν μιλάμε σοβαρά πολιτικά; Για πενταροδεκάρες;»

5. Τασία Χριστοφιλοπούλου, για την έξαρση του μεταναστευτικού: Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια. Τα πρωινά απλώς λιάζονται.

4. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, σχολιάζοντας τους νέους φόρους της κυβέρνησης: Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό.

3. Γιάννης Μιχελογιαννάκης (σε στιγμή αριστερής έμπνευσης): Στα 20 χρόνια της ενεργούς ιατρικής την οποία εκτελώ τη συμβολή τη θετική των λειψάνων την έχω δει. Ο ιός HIV (σ.σ. ή Χιβ κατά τον κ. Πολάκη) μεταδίδεται με το σάλιο.


2. Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας για το ελληνικό χρέος: Το χρέος άνω των 10 τρισεκατομμυρίων της Ευρώπης είναι αέρας, γι' αυτό και εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα

1. Αλέξης Τσίπρας (πριν το περίφημο Λέσβος-Μυτιλήνη): Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;

Koolnews.gr