04 Φεβρουαρίου 2016

Κάποτε ήταν πασίγνωστες παρουσιάστριες! Πλέον αγνοούνται… – (φωτο)

Τι κάνουν σήμερα;

Κάποτε ήταν επιτυχημένες παρουσιάστριες, πλέον έχουν απομακρυνθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας .
Πόπη Χατζηδημητρίου

Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες των 90s, με πλούσιο βιογραφικό και αξιοπρεπή παρουσία. Από κειμενογράφος στο τμήμα τρέιλερ του AΝΤ1 βρέθηκε στη σατιρική εκπομπή «Όχι τα Νέα του ΑΝΤ1», με παρουσιαστές τους Ντάνο Λυγίζο και Ελένη Ράντου.

Τη σεζόν 1993-1994 παρουσίασε το «3, 2, 1 ΑΝΤ1». Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στον καναπέ του «Πρωινού Καφέ», διαδεχόμενη τη Ρούλα Κορομηλά.


Σία Λιαροπούλου


Θηλυκή, ψυχρή και trash. Ξεκίνησε από το STAR το 1997 με το «Μια Νέα Αρχή», το 1998 στο ίδιο κανάλι παρουσίασε το «Τα Μυστικά της Αγάπης» με επιτυχία, ενώ το 2001 έκανε ένα πέρασμα από το βραχύβιο Tempo.

Το «Ζευγάρι της Χρονιάς» στο ALTER το 2002 υπήρξε ο απόλυτος πάτος του επιπέδου της ελληνικής τηλεόρασης, γεγονός που κατέστησε τη Σία Λιαροπούλου αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του reality. To 2006 επανήλθε για λίγο με την αποτυχημένη «Τελική Απόφαση» στον ίδιο σταθμο, και από τότε ως σήμερα μοιάζει να εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Άννα Μαρία Λογοθέτη

Εμφανίστηκε το 1994 στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «3 2 1», καθώς και στη σειρά «Αραχτοί και Λάιτ». Ένα όμορφο και ζουμερό κορίτσι, που χόρευε, τραγουδούσε και ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ζωντάνιας. Η δήλωσή της «Είμαι παρθένα» έγινε το Νο 1 θέμα εκείνης της εποχής. Έβγαλε CD, παρουσίασε τηλεπαιχνίδια σε διάφορα κανάλια και είδε το αστέρι της να λάμπει στον χώρο της showbiz.

Ώσπου το 1999 πήρε την απόφαση και τα παράτησε, ανοίγοντας ένα μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο.