23 Ιανουαρίου 2016

Νέες αποκαλύψεις για τους διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωση για γέλια από ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη μητέρα, τον αδερφό του και μια φίλη του, ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνας Σχινάς Παπαδόπουλος φέρεται να είχε μεσολαβήσει για να προσληφθούν στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού και φίλοι του από το Facebook. Οργισμένη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:
«τις επόμενες μέρες θα «βολευτεί» και ο... Μαρκ Ζούκερμπεργκ»!
Ο διορισμός των διαδικτυακών φίλων του... ράπερ γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με το ίδιο ΦΕΚ που έγιναν κι εκείνη της μητέρας, του αδερφού του και της φίλης του αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Στο ΦΕΚ της 15ης Δεκεμβρίου με το οποίο διορίστηκε ο αδερφός του Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλου σε θέση ειδικού συμβούλου στο οικονομικό γραφείο της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού υπάρχουν και οι διορισμοί δυο άλλων φίλων του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Τύπου του ενός και στη θέση του προϊστάμενου του γραφείου ειδικών πολιτικών του δεύτερου, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν... διόρισαν μέλη της οικογένειάς του στο Δημόσιο ήταν εξοργισμένοι. «Δεν γίναμε κυβέρνηση για να αναπαράγουμε το πελατειακό κράτος που καταγγέλαμε» έλεγαν, γράφει η εφημερίδα, αλλά συμπλήρωναν πως «όχι μόνο δεν μπορεί το ηθικό πλεονέκτημα να μας ξεπλύνει αλλά, αντίθετα, η υπόθεση των διορισμών εξανεμίζει το όποιο ηθικό πλεονέκτημα είχαμε όταν αναλάβαμε την εξουσία, αφού στον μέσο πολίτη δείχνει ότι είμαστε σαν όλους τους άλλους».

Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορεί την εφημερίδα πως «συνεχίζει την προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ» και προκαλεί την εφημερίδα να δημοσιεύσει τους σχετικούς πίνακες και τα στοιχεία που έχει. «Διαφορετικά, για ακόμα μια φορά, λειτουργούν ως χυδαίοι ψεύτες», τονίζεται στην ανακοίνωση που κλείνει με ειρωνικό υστερόγραφο: «Υποστηρίζουν ο Γραμματέας της Νεολαίας «βόλεψε στο Μαξίμου» διαδικτυακούς φίλους του! Τους ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα «βολευτεί» και ο... Μαρκ Ζούκερμπεργκ!».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Το Πρώτο Θέμα συνεχίζει την προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδή δεν υπάρχουν πραγματικά και ουσιαστικά επιχειρήματα προσπαθεί να τα εφεύρει προκειμένου να υποστηρίξει ότι «όλοι το ίδιο είναι» .

Συγκεκριμένα:

1. Εμφανίζει, ανώνυμα βέβαια, «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» να παραπονιέται γιατί δεν διορίστηκαν τα παιδιά του!
2. Εφευρίσκει, πάντα ανώνυμα, βουλευτή που δηλώνει δυσαρεστημένος με τους μετακλητούς υπαλλήλους.
3. Επαναφέρει το θέμα των απολυμένων υπαλλήλων από το δημόσιο, οι οποίοι επέστρεψαν στις θέσεις τους όταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ –γιατί άραγε;
4. «Τσιτάρει» τον Β. Λεβέντη που εκτοξεύει νούμερα μετακλητών χωρίς ούτε ένα στοιχείο.
5. Δημοσιεύει την ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για δήθεν αύξηση μισθού των μετακλητών.

Επαναλαμβάνουμε:

1. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου (Δεκέμβριος 2014) είχε 1.173 μετακλητούς. Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει 618! Οι ισχυρισμοί του Πρώτου Θέματος, λοιπόν, είναι χυδαίο ψέμα.
2. Οι μετακλητοί υπάλληλοι αποχωρούν από την εργασία τους μόλις φύγει ο Υπουργός- ακόμα και σε ανασχηματισμό. Καμία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ. Ας το χωνέψουν.
3. Οι αποδοχές των μετακλητών υπαλλήλων μειώθηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Προκαλούμε το Πρώτο Θέμα να δημοσιεύσει τους σχετικούς πίνακες και ό,τι στοιχείο έχουν και όχι τις φαντασιώσεις τους. Ακόμα τους προκαλούμε να αναρτήσουν τα σημειώματα για τους μετακλητούς στο site τους. Διαφορετικά, για ακόμα μια φορά, λειτουργούν ως χυδαίοι ψεύτες.

Υ.Γ. Υποστηρίζουν ο Γραμματέας της Νεολαίας «βόλεψε στο Μαξίμου» διαδικτυακούς φίλους του! Τους ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα «βολευτεί» και ο... Μαρκ Ζούκερμπεργκ! Έλεος...