02 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή είναι η s@xy φωτογράφηση της Αδάμ με τις κόρες της που προκάλεσε σάλο

Η Εύη Αδάμ έχει κάθε δικαίωμα να καμαρώνει για τις κόρες της. Είναι κούκλες και οι δυο και εύκολα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματα της μητέρας τους και να γίνουν επίσης μοντέλα.

Μακελειό στην Καλιφόρνια -Πληροφορίες για 12 νεκρούς και 20 τραυματίες [εικόνες&βίντεο]

Πυρ σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες άνοιξαν ένοπλοι στην πόλη Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, αφήνοντας δεκάδες θύματα.

Οι LA Times αναφέρουν πως οι δράστες είναι τρεις, με τα θύματα να είναι τουλάχιστον 20, ενώ σύμφωνα με τον Independent US υπάρχουν 12 νεκροί.

Θεωρία συνωμοσίας: Μήπως Ρωσία και Τουρκία λένε ψέματα για την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους;

Βέλγοι φυσικοί επιστρατεύουν την επιστήμη για να αποδείξουν ότι η Ρωσία και η Τουρκία ψεύδονται σχετικά με το τραγικό γεγονός της κατάρριψης του βομβαρδιστικού αεροσκάφους Su-24.

ΔΕΙΤΕ ποιος πάμπλουτος επιχειρηματίας «έπαιρνε μάτι» την Αμπρόζιο γυμνή!

​Πυρ και μανία έγινε η Αλεσάντρα Αμπρόζιο κατά τη διάρκεια γυμνής φωτογράφησης: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας άνδρας δεν έφυγε στιγμή από τον χώρο, ενώ το περιοδικό δημοσίευσε και κοινή πόζα της καλλονής μαζί του, παρά το ότι την διαβεβαίωσαν για το αντίθετο!

Ποιες χώρες και με τι αεροσκάφη βομβαρδίζουν το ISIS σε 60΄΄-ΒΙΝΤΕΟ

Ποιες χώρες και με τι αεροπορικά μέσα σφυροκοπούν τις θέσεις του ISIS στη Συρία; Από τη μία ο "δυτικός συνασπισμός" και από την άλλη οι Ρώσοι. Η δύναμη πυρός τεράστια. Ποια αεροσκάφη χρησιμοποιούν και με τι πλήττουν τους φανατικούς ισλαμιστές;

"Αλβανός πιλότος σε F-16 ειδοποίησε τους Τούρκους για τo SU-24"! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Τι άλλο θα ακούσουμε από την Τουρκία και τους δορυφόρους της στα Βαλκάνια για την κατάρριψη του ρωσικού SU-24,κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Ένα από τα σενάρια για το πως ειδοποιήθηκε η Τουρκία για την παρουσία των SU-24 σε περιοχή κοντά στα σύνορά της έχει και …Αλβανό πιλότο!!!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ"! Μεγάλος ...εφοριακός παντού - Αρχίζει η σύνδεση ταμειακών μηχανών με την εφορία

Ερχεται ο "μεγάλος αδελφός" για τις ταμειακές μηχανές. Επιτέλους έπεσε η πρώτη υπογραφή για τη διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ανατριχιαστικό βίντεο τζιχαντιστών: Προετοιμάζονται για αποστολή αυτοκτονίας

Ενώ οι βουλευτές ψηφίζουν για τη συμμετοχή ή όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στους βομβαρδισμούς της Συρίας, ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Την τοποθέτηση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ , σε νευραλγικό πόστο φορέα του υπουργείου Υποδομών προγραμματίζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tovima.gr ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων επιδιώκει να τοποθετήσει σε εποπτευόμενο φορέα του υπουργείου του τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έχει χρηματίσει και γ.γ. του υπ. Υποδομών...

Επίθεση Βέρχοφσταντ στον Τσίπρα: Γιατί «ακυρώνεις» την ευρωπαϊκή βοήθεια;

Να έρθει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί δεν θέλει ευρωπαϊκή βοήθεια στην φύλαξη των εξωτερικών χώρων της Ελλάδας, κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γκί Βέρχοφσταντ. Ο επικεφαλής των φιλελευθέρων στον Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τόνισε ότι τα εξωτερικά σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα του Σένγκεν γιαυτό η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει βοήθεια.

Νέο βίντεο φρίκης με Ρώσο τζιχαντιστή να αποκεφαλίζει Ρώσο όμηρο

Δεν έχει τέλος η κτηνωδία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι έπειτα από φονικές επιθέσεις και ύστερα από απειλές κατά της Δύσης, επανέρχονται με νέο βίντεο αποκεφαλισμού με τίτλο «Ρώσοι θα απογοητευτείτε και θα εξευτελιστείτε».

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! Hummer, ναρκωτικά και πορνεία στη θέση των σεισμόπληκτων στο Μενίδι

Σε μια απέραντη φαβέλα, ελάχιστα χιλιόμετρα από τον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, έχει μετατραπεί ο καταυλισμός ΚΑΠΟΤΑ στο Μενίδι, ο οποίος στήθηκε μετά το φονικό σεισμό του 1999 προκειμένου να στεγάσει τους κατοίκους της περιοχής που είχαν μείνει στο δρόμο μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.

Έκανε στριπτίζ on air για χάρη της… ομάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι φανατική οπαδός της Μποταφόγκο. Γι’ αυτό είχε υποσχεθεί ότι αν η αγαπημένη της ομάδα εξασφάλιζε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας θα έκανε στριπτίζ. Ο λόγος για τη Βραζιλιάνα ηθοποιό Ματιέ Προένσα, η οποία τήρησε την υπόσχεσή της, καθώς η Μποταφόγκο πέτυχε τον στόχο της.

Κράξιμο Greenpeace στις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην διάσκεψη για το κλίμα

Οξεία κριτική άσκησε η ελληνική Greenpeace στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή που λαμβάνει χώρα από την Δευτέρα στο Παρίσι.

ΚΑΛΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ«Καμπανάκι» από τη γερμανική μυστική υπηρεσία: Η Σ. Αραβία αποσταθεροποιεί τον αραβικό κόσμο

Η Σαουδική Αραβία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μεγάλη αποσταθεροποιητική επιρροή στον αραβικό κόσμο, προειδοποιεί η γερμανική μυστική υπηρεσία.

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Μετά τον ΓΑΠ και ο Γιάνης στους κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές

Το περιοδικό FOREIGN POLICY τον συγκαταλέγει στους 100 κορυφαίους μετά από σχετική ψηφοφορία στην κατηγορία αυτών που...
παίρνουν μεγάλες αποφάσεις.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΟΛΓΑ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΟΥΝ! Γεροβασίλη: Απαράδεκτά όσα λένε για έξοδο απ’τη Συνθήκη Σένγκεν

​Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας  Γεροβασίλη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Ευρώπη απειλεί την Ελλάδα με έξοδο από τη συνθήκη του Σένγκεν.

ΒΙΝΤΕΟ-Θέμος: Αλέξη, τον Νικόλαο Σιαλμά και τον Κώστα Ηλιάκη τους ξέρεις;

Δείτε το σχόλιο του Θέμου Αναστασιάδη για τα σβησμένα «tweets», περί «νευρικών» πιλότων, υπόθεση που εξελίχθηκε δυσμενώς για την χώρα μας

«Η οδός των Ελλήνων» επιστρέφει στη Νάπολι και στην ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας

Στη Νάπολη της Ιταλίας, σε μία αρχαία ελληνική αποικία, στη Μεγάλη Ελλάδα, τη Magna Grecia, ακούστηκε για μια φορά ακόμα η ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά τραγούδια.

ΟΣΟ Η ΚΟΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ->Τρέλα στη Ρωσία εναντίον των Τούρκων -Αντίποινα σε πολίτες και τουρίστες

Οι σοβαρές συνέπειες με τις οποίες απείλησε ο Πούτιν την Τουρκία φαίνεται πως χτύπησαν πρώτα τους Τούρκους που ζουν ή πρέπει να επισκεφθούν τη Ρωσία.

Ο Κεγκέρογλου και τα...μπάζα ΣΥΡΙΖΑίοι - ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Πολιτική κηδεία: Τι λέει η Εκκλησία για καύση νεκρών και πολιτική κηδεία

Ελάχιστες είναι, ακόμη και σήμερα, οι περιπτώσεις των ανθρώπων που επιλέγουν την Πολιτική κηδεία. Τελευταία, που η καύση των νεκρών για πολλούς θεωρείται μόδα ή στάση ζωής, είναι απαραίτητη η πολιτική κηδεία, αφού η Εκκλησία δεν αναγνωρίζει και δεν δέχεται την αποτέφρωση.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένουν οι Πόντιοι με νέα συγκέντρωση: Να φύγει ο Φίλης

Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ζητώντας για άλλη μια φορά την απομάκρυνση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, αλλά και την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης που αφορά την καταβολή των συντάξεων στους ανασφάλιστους υπερήλικες Ποντίους από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Βουλευτής όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να συμμετέχουν στην απεργία: Όλοι στους δρόμους για το γκρέμισμα των μνημονίων της συμφοράς - ΒΙΝΤΕΟ

Κάλεσμα στους εργαζομένους να βγουν στους δρόμους απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ενόψει της αυριανής απεργίας.

ΜΑ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΦΟΥ! Παρατείνονται για 6 μήνες οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Δε νομίζω να ξεχάσαμε το σανό των πρώτων εβδομάδων ΣΥΡΙΖΑ... τότε που με τα παπαγαλάκια τους δημοσιοκάφρους μας λέγανε ότι ο Κοτζιάς άσκησε βέτο και οι κυρώσεις δεν θα παραταθούν; ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξε σε συμφωνία επί της αρχής για την παράταση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας τους επόμενους έξι μήνες.

Τα λαϊκά δικαστήρια του ISIS για τους ομοφυλόφιλους -Μάρτυρας εκτέλεσης περιγράφει και προκαλεί φρίκη [εικόνες]

Η αγριότητα, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, περισσεύει και στα υποτυπώδη δικαστήρια που στήνουν οι τζιχαντιστές για να δικάσουν όσους παραβαίνουν τη Σαρία: Μιχούς, ομοφυλόφιλους...

Ρωσία:Ετσι κάνουν λαθρεμπόριο πετρελαίου ο Ερντογάν-ISIS-Ερντογάν: Συκοφαντίες [εικόνες]

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από χάρτες, στις οποίες όπως υποστηρίζει αποδεικνύεται πως η Τουρκία κάνει «δουλειές» με τους τζιχαντιστές.

Μπακογιάννη στον σταλίνα: Θα κάνεις κάτι ρε άχρηστε για να ανοίξει η σιδηροδρομική γραμμή στα σύνορα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ

Επίκαιρη Ερώτηση για το ζήτημα της παρεμπόδισης των σιδηροδρομικών δρομολογίων στην περιοχή και συνεπώς της διέλευσης των εμπορευμάτων, κατέθεσε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη, η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνοντας τους κινδύνους για τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας

Ελέγχονται αστυνομικοί για πλαστά απολυτήρια

Ποινικά και πειθαρχικά ελέγχονται αστυνομικοί στην Κρήτη, οι οποίοι φέρονται να χρησιμοποίησαν πλαστά απολυτήρια για την κατάταξη τους στο Σώμα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, oι τελευταίες πληροφορίες μιλούν κυρίως για ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι τώρα κινδυνεύουν με απόλυση.

Έλληνας οδηγός ταξί τελικά ο «εγκέφαλος» του σκανδάλου στην Volkswagen

Νέες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση του σκανδάλου ρύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ...

Κόβουν το δωρεάν εισιτήριο στους αστυνομικούς – Σε αναβρασμό οι ένστολοι

Σε αναβρασμό είναι οι ένστολοι στην Αττική καθώς η κυβέρνηση βάζει όπως όλα δείχνουν τέλος στις δωρεάν μετακινήσεις τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ! Στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι ο Καραμανλής!!

Εκτάκτως εισήλθε χθες το βράδυ στο ΥΓΕΙΑ ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο πρώην Πρωθυπουργός είχε έντονους πονους στο στομάχι χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το λόγο. Οι γιατροί τον ρώτησαν τι έκανε χθες βράδυ και ο κ. Καραμανλής τους απάντησε ότι...

Οι 15 πιο ακραίες διαφημίσεις του προηγούμενου αιώνα10 εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας που υπάρχουν στο Ίντερνετ


Το Ίντερνετ, όπως ξέρουμε όλοι, με όλη την εξάπλωση και καθιέρωση της χρήσης του, είναι ένας...περίεργος χώρος. Το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα, η ευκολία επικοινωνίας, είναι συνάμα και πρόβλημα, καθώς η εξάπλωση κάθε λογής φημών και ισχυρισμών- όσο εξωφρενικοί και αν είναι- είναι ταχύτατη.

Ο πιο …ατζαμής τζιχαντιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι παραπάνω από αδέξιος αποδείχθηκε ένας τζιχαντιστής ο οποίος επιχειρώντας τη ρίψη βομβίδας με rpg μέσα από μια τρύπα που έχει ανοίξει σε τοίχο αστοχεί και το μόνο που καταφέρνει είναι να γκρεμίσει το σπίτι στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ Ο 2ος ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ! Κλονίζεται ο έρωτας Χατζηνικολάου για τον Τσίπρα!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λάτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα. Δούλεψε για αυτόν, πάλεψε, έδωσε μάχες, αλλά τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ο πρίγκηπας των ονείρων του, τον απoγοητεύει.

Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο Kingdom Tower που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, είναι ο πρώτος ουρανοξύστης του κόσμου, με ύψος μεγαλύτερο από 1.000 μέτρα και οι εργασίες κατασκευής του προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ! Αμερικάνος πάστορας παντρεύεται την έγκυο ερωμένη του, με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του

Ο 60χρονος Θομ Μίλερ παντρεύτηκε την 19χρονη έγκυο φίλη του, Ρέμπα Κερφουτρούμπα σε μια τελετή που οργανώθηκε με την βοήθεια της 44χρονης συζύγου του, Μπελίντα.

Αν ο @AdonisGeorgiadi είχε χιούμορ θα στελνε στον @PanosKammenos κανα τσελεμεντέ... γιατί μέχρι εκεί καταλαβαίνει

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,Πάνο Καμμένο εξαπολύει, μέσω twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στο MEGA.

ΦΩΤΟ-Η Μέρκελ ψωνίζει μόνη της σε σούπερ μάρκετ και κανείς δεν ασχολείται μαζί της αφού το θεωρούν φυσιολογικό

Η καγκελάριος επισκέπτεται συνέχεια το κατάστημα αφού της αρέσει να κάνει μόνη της τα ψώνια για το σπίτι της

Μπορεί να είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, ωστόσο, όταν βρίσκει έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο της αρέσει να ζει όπως μια κλασική νοικοκυρά και όχι σαν τη «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας.

ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ!! Σύμβουλος του Ερντογάν: Απειλήσαμε ότι θα πλημμυρίσουμε την ΕΕ με πρόσφυγες και το κόλπο έπιασε

Αυτό κατάφερε ο "μέγας διαπραγματευτής" Τσίπρας... άνοιξε τα σύνορα με τον Καμμένο απειλώντας να τους πλημμυρίσει με μουσουλμάνους και κατάφερε να τα πάρει όλα ο Τούρκος κι εμας να μας μείνουν οι εγκλωβισμένοι λάθρο... ευτυχώς διαπραγματεύονται όρθιοι...

τον απόηχο της συμφωνίας που επετεύχθη την περασμένη Κυριακή κατά τη Σύσκεψη Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, η οποία εξασφάλισε στην γείτονα χώρα επιπλέον οικονομική βοήθεια ύψους 3 δισ. ευρώ αλλά και πολιτική στήριξη σε μία δύσκολη για αυτή συγκυρία (λόγω των τεταμένων σχέσεων με τη Ρωσία) ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του Ερντογάν αποκάλυψε σήμερα το «μυστικό όπλο» της Τουρκίας, που έπεισε τους Ευρωπαίους να της παραδώσουν «γη και ύδωρ».

Αυτοί υπέγραψαν την Συνθήκη Σένγκεν, πριν από 30 χρόνια [εικόνες]

Στις 14 Ιουνίου 1985, μέσα στη γενική αδιαφορία, οι υφυπουργοί της Γερμανίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου και της Ολλανδίας, υπέγραφαν τη βάση της ελεύθερης κυκλοφορίας μέσα στην Ευρώπη.

Η ερώτηση του Μητσοτάκη στον Τσίπρα μέσω twitter

Την προειδοποίηση που στέλνουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. προς την Ελλάδα ότι αν έως την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής δεν υλοποιήσει σειρά μέτρων που έχει συμφωνήσει για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος θα...

Ραχήλ Μακρή: Σε λίγο θα προσλάβετε και δοκιμαστές φαγητού

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, σχολίασε με καυστικό τρόπο την παρουσία ενός σκύλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποιούν και επιμένουν οι Ευρωπαίοι: Να αναλάβει η Frontex την φύλαξη των ελληνικών συνόρων για να μείνουμε όλοι ενωμένοι στη Σέγκεν

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τις ελληνικές αρχές, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Γίρκι Κατάινεν, συμπληρώνοντας πως είναι καλό «να μείνουμε ενωμένοι στην Σένγκεν», αλλά διαφυλάσσοντας τα σύνορά μας

Infosolutions: Το ζευγάρι που τίναξε στον αέρα τις εκλογές της ΝΔ -Μια απίστευτη ιστορία [εικόνες]

Η ΝΔ προσπαθώντας να επιλύσει τις όποιες εσωκομματικές της έριδες αναζητά, με προσοχή αυτή τη φορά, την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών. Και αυτό γιατί η επιλογή της προηγούμενης εταιρείας οδήγησε στο μεγαλοπρεπές φιάσκο της 22ης Νοεμβρίου που τραυμάτισε βαθιά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποια όμως, είναι η εταιρεία και τα πρόσωπα αυτής που τίναξαν τη ΝΔ στον αέρα;

ΒΙΝΤΕΟ-«Βρωμώδης επιστημονολογικά» η άποψη του Λιάκου λέει ο Ζουράρις

«Κάρφωσε» τον πρόεδρο της επιτροπής «σοφών» λέγοντας ότι «την άποψη της συνέχειας θα την διαβάσει κανεις στον Μικη και τον Ρίτσο που κάποιοι τους αποκαλούν εθνικιστές»

ΦΩΤΟ-Ο μαλ@κας της χρονιάς… έσκασε μύτη στην Κηφισιά για καφεδάκι!

Ο κλασικός Ελληναράς που τις πρώτες μέρες έλεγε "μου λένε να ζενώ μοντέλο αλλά εγώ δε φεύγω από παέ" .... προφανώς το "παέ" ήταν η Αθήνα και τα γκλαμουροπεριοδικά, αφού κανείς εισαγγελέας δεν τον φώναξε να τον ρωτήσει τι το θέλει το καλάζνικοφ στα όρη

Η ζωή στην Κηφισιά κυλούσε χαλαρά όταν ξαφνικά στους δρόμους εμφανίστηκε ένας νέος με μούσια κρατώντας την γκλίτσα του και φορώντας μπότες που θύμιζαν στιβάνια (αλλά δεν ήταν).

Όχι δεν είναι η νέα μόδα στα βόρεια προάστια, ούτε κάποιος χιπστεράς, είναι ο Στάθης απ' τα Βορίζια με το δεύτερο καλύτερο χόρτο της Κρήτης.

Θεσσαλονίκη: Χαμός στο facebook με τις φωτογραφίες της ερωτευμένης γυναίκας που βλέπετε!

Κεντρικό θέμα συζήτησης στους κόλπους των χρηστών του facebook η κοπέλα που βλέπετε - Δείτε τι συνέβη στην παραλία της Θεσσαλονίκης...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΡΟΜΠΑ; Λαβρόφ: Οι Έλληνες πιλότοι επιδεικνύουν αυτοσυγκράτηση-Θα συναντηθώ με τον τούρκο ΥΠΕΞ

Και μόλις ξεχαστεί το κ@λοδάχτυλο που σας έβαλε ο Τούρκος θα ξαναρχίσετε α σαλιαρίζετε πάλι μαζί του για τουρισμό, αγωγούς, εμπόριο και πυρηνικά εργοστάσια... καλά σας κάνει και σας έχει ξεφτιλίσει

Στην αυτοσυγκράτηση που οι Έλληνες πιλότοι επιδεικνύουν έναντι της επιθετικότητας με την παραβίαση του εθνικού εναερίου χώρου από τουρκικά μαχητικά, αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τετάρτης από την Λευκωσία, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Ποιοι "καρφώνουν" τον Ερντογάν: "Εμείς έχουμε τα συμβόλαια πετρελαίου με τους τζιχαντιστές"

Οι σύμμαχοι του Ταγίπ Ερντογάν του λεγομένου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΕΣΣ) δημοσιοποίησαν συμβόλαια μεταξύ της Τουρκίας και του Ισλαμικού Κράτους για την προμήθεια πετρελαίου σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS.