09 Σεπτεμβρίου 2015

Η διπολική διαταραχή οδήγησε Ολυμπιονίκη στην πορνεία

Διαβάστε πως η τρεις φορές Ολυμπιονίκης κατέληξε να εκδίδεται για 600 δολάρια την ώρα – Σκέφτηκε πολλές φορές να αυτοκτονήσει, αλλά την κράτησε ζωντανή η κορούλα της

Τους λόγους που την οδήγησαν να βγει στην πορνεία εξήγησε η τρεις φορές Ολυμπιονίκης Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον. Η 47χρονη πλέον Αμερικανίδα δρομέας μέσων αποστάσεων, επικαλέστηκε το σύνδρομο της διπολικής διαταραχής (μορφή μανιοκατάθλιψης), το οποίο της προκάλεσε μανία για το σ@ξ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Πρόεδρος διαολοστέλνει την Αννούλα


Κάτι πείραξε η Αννούλα (ο οποία από τη φωνή ακούγεται 60άρα) και ο Πρόεδρος της διαολόστειλε αφού του χάλασε την εκπομπή:

El Mundo: Η "κόκκινη" Μπέτυ έσπρωξε τον Τσίπρα στην πολιτική

Μαζί με τη Χίλαρι Κλίντον, την Κάρλα Μπρούνι και την... Κιμ Καρντάσιαν (!), η El Mundo συμπεριλαμβάνει τη Μπέτυ Μπαζιάνα στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή. 

Κλάψα ΣΥΡΙΖΑ για Σκουριές αφού η υπηρεσιακή κυβέρνηση σκέφτεται να ακυρώσει την αστεία απόφαση Σκουρλέτη

Μεθόδευση για «ακύρωση της ανάκλησης των αποφάσεων έγκρισης των τεχνικών μελετών για τις επίμαχες δραστηριότητες της Ελληνικός Χρυσός» εκ μέρους της υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ, καταγγέλλει το Τμήμα Οικολογίας, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σημερινά ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με τα Γραφεία Στοιχημάτων (λίστα)

Το απόλυτο ντέρμπι που βγάζουν όλες οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται και στα ποσοστά των κομμάτων που προσφέρουν για στοιχηματισμό οι μπουκμέικερς.

Οσα δεν έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα για τους πρόσφυγες σε τρεις μήνες, τα έκανε η υπηρεσιακή σε 23 ώρες!

Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν και η Βασιλική Θάνου, πραγματοποίησε σύσκεψη στο  Μαξίμου με τους αρμόδιους υπουργούς, όλα μπήκαν σε μια τάξη

Με ναύαρχο η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ενας ναύαρχος συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε και εξασφάλισε τη συμμετοχή του...

Ψηνάκης για Τασία: «Μα καλά, τι πίνει; Θέλω κι εγώ!»

Πώς σχολίασε την πρόσφατη δήλωση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου για τα ελληνικά νησιά που... πλούτισαν από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες«Μα καλά, τι πίνει η κυρία Χριστοδουλοπούλου; Θέλω κι εγώ!».

Tι απαντά το Λιμενικό σε καταγγελίες Άγγλων και λάθρο

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, υπάρχουν μαρτυρίες, που υποστηρίζουν ότι ένοπλοι, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι οποίοι θεωρούνται ακροδεξιά στοιχεία των ειδικών δυνάμεων της ελληνικής ακτοφυλακής, συμπεριφέρονται σαν πειρατές, κλέβοντας τους πρόσφυγες που διασχίζουν με βάρκες τη Μεσόγειο, για να βρουν ασφαλές καταφύγιο στην Ευρώπη.

Γιος Καραθανάση: «Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας για τα θαλάσσια σύνορα»

Ο γιος του αείμνηστου πιλότου που σκοτώθηκε στα Ίμια κατά την διάρκεια της αποστολής του, παίρνει θέση απέναντι στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί ανυπαρξίας θαλάσσιων συνόρων και του ζητά να παραδεχτεί τουλάχιστον ένα «mea culpa»

Και ο δολοφόνος του κοσμηματοπώλη αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Ο Γεωργιανός Ρομπέρτο Σοχακιάν, που σκότωσε τον 27χρονο στη Θεσσαλονίκη αποφυλακίστηκε πριν λίγες εβδομάδες χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου

ΝΔ: Ο Καμμένος κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα

Το ντιμπέιτ ξεκίνησε για τον πρόεδρο της ΝΔ και των ΑΝΕΛ - Επί υπουργίας Μεϊμαράκη στο υπουργείο Άμυνας δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή, λένε στη ΝΔ για τα υποβρύχια - Τι αναφέρουν οι ΑΝΕΛ - Πώς εμπλέκει η ΝΔ το νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ... Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ! Oι πέντε πρώτοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ (λίστα)

Κλείδωσαν τα πέντε πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επικεφαλής είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Γιάννης Δραγασάκης, ενώ σε εκλόγιμη θέση (4η) τοποθετήθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Spiegel: Ο Τσίπρας άλλαξε -Πάχυνε, υπέγραψε Μνημόνιο και δεν έχει σαφή γραμμή

H ριζική αλλαγή του Αλέξη Τσίπρα» είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει το Spiegel το δημοσίευμα του για τον τέως πρωθυπουργό.

Η αρνητική διαφήμιση των ΑΝΕΛ: Ο... ρεμπέτης Μεϊμαράκης και το Jurassic Park [βίντεο]

Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη κυκλοφόρησε το νέο προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τρεμόντι: Είχα επαφές με το Ποτάμι... όμως επέλεξα τον Πάνο Καμμένο…

«Επέλεξα να είμαι στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον απλό, αλλά πολύ σημαντικό για εμένα, λόγο ότι οι στόχοι μου, αλλά και η νοοτροπία μου γύρω από το θέμα της διαφθοράς ταιριάζουν απόλυτα με του Πάνου Καμμένου», αναφέρει σε δήλωσή της η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Χριστίνα Τρεμόντι, απαντώντας στο Ποτάμι.

Ρε αυτοί θέλουν κανονικό ΠΑΠΑ να τους διαβάσει! Έχουν ξεφύγει...

Δια στόματος Νίκου Παππά σε ενημερωτική εκπομπή του AtticaTV, ακούσαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ που απέμεινε, αυτός του Αλέξη Τσίπρα, θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το περιβόητο πρόγραμμα της

Γιατρός από Θεσσαλονίκη: Είμαι υποψήφιος γιατί η κοινωνία θυμίζει ασθενή!

«Βασικός λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι γιατί μέσα από την

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Πάλι τα ίδια βρε ψευτράκο;

Ρε μπαγλαμά τελικά ζήτησες ή δεν ζήτησες λεφτά από την Ρωσία;

Τα 7 αρχαία μυστήρια που θα λυθούν τα επόμενα χρόνια -Ανάμεσά τους και αυτό του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου [εικόνες]

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αποκαλούμε τον 21ο αιώνα «νέα εποχή της εξερεύνησης». Οι νέες τεχνολογίες διευρύνουν τις δυνατότητες των ερευνητών και των αρχαιολόγων, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να λύσουν σημαντικά μυστήρια της Ιστορίας.

Λύσε τον διάσημο γρίφο του Αϊνστάιν -Μόνο το 2% του πληθυσμού το κατάφερε

Ο Αλμπερτ Αϊνστάιν υπήρξε, αν όχι ο πιο έξυπνος, ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στην ιστορία του πλανήτη μας. Ενας από τους γρίφους του βρήκε απάντηση μόνο από το 2% του πληθυσμού, αν και η απάντησή του -σύμφωνα με τους ειδικούς- βασίζεται στην απλή λογική!

Viral, ξεκαρδιστικό: Καμήλα κλωτσά στρατιώτη που την... παρενοχλεί [βίντεο]

Ενας Αμερικανός στρατιώτης έβαλε στοίχημα με τους συντρόφους του ότι δεν φοβάται να χτυπήσει τα καπούλια μίας καμήλας. Ωστόσο η αντίδραση του ζώου είχε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής, έπαιρνε κοκαΐνη

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, για τα έργα και τις ημέρες του Αδόλφου Χίτλερ, κάνει ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Απίστευτη ιστορία: Δέκα μήνες μετά λύθηκε το μυστήριο με τους δίδυμους βιαστές της Μασσαλίας

Μία μοναδική υπόθεση στα παγκόσμια χρονικά έφτασε στο τέλος της με την ομολογία του ενός αδελφού ότι αυτός είναι ο βιαστής της Μασσαλίας, καθώς οι εξετάσεις του DNA δεν μπορούσαν να αποφανθούν ποιός από τους δίδυμους αδελφούς ήταν ο δράστης

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μαθήματα υποκριτικής για να παίξει στο spot του!

Μια φωτογραφία, όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασκείται παίζοντας τον Άμλετ μπροστά στους συμμαθητές του στη σχολή υποκριτικής, αποδεικνύει ότι έχει πάρει το ρόλο του στα σοβαρά

ΒΙΝΤΕΟ-Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Για να μην τρώτε παραμύθι περί προσφύγων και πολέμου στη Συρία (στη συρία γίνεται εμφύλιος εδώ και 4 χρόνια και δεν άρχισε στις 25 Ιανουαρίου) που δήθεν αύξησαν τις ροές λάθρο θυμηθείτε το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ όπου η Τασία έλεγε:

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΡΑΨΑΡΧ@ΔΗΔΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ! Ζουράρις: Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΑΝΕΛ η Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω! Εγώ πάντως μόνο για Πρωθυπουργός κάνω

«Γιατί να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές κάποιος τους ΑΝ.ΕΛ; Θα είμαι σύντομος, ιδέα δεν έχω!» , δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm 107.1 και στον Μπάμπη Τζιομπάνογλου.

ΖΜΠΟ@ΤΣΑ ΤΗΣ! Πως οι γελοίοι μεγαλοδημοσιογράφοι «έκοψαν» από το αποψινό debate την Ελεονώρα

Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα απόψε στο κρίσιμο debate των πολιτικών αρχηγών στις 9 το βράδυ. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μάχη των εντυπώσεων που θα δώσουν οι αρχηγοί των κομμάτων για να σαγηνεύσουν τους ψηφοφόρους.

Αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ στον Κορυδαλλό -Ξύλο μεταξύ πελατών-υπαλλήλων [εικόνες]

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ υπαλλήλων μπαρ και θαμώνων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο του Κορυδαλλού.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Συνεχίζεται το όργιο φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές -Ξενοδοχείο έκρυβε πελάτες!

Τι κι αν οι έλεγχοι γίνονται κατά κύματα, τι κι αν τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, τι κι αν το υπουργείο Οικονομικών απειλεί να πάρει κεφάλια σε όσους χρησιμοποιούν αδήλωτες ταμειακές μηχανές.

Όλος ο πλανήτης τα «χώνει» στην αναίσθητη Ουγγαρέζα οπερατέρ αλλά δε λείπουν και οι υποστηρικτές της

Η Ουγγαρέζα δημοσιογράφος, Πέτρα Λάζλο, που απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους να περάσει τρέχοντας τα σύνορα, κρατώντας στην αγκαλιά του το παιδί του μετά την παγκόσμια κατακραυγή απολύθηκε.

Απελάσεις λάθρο προανήγγειλε η Μέρκελ

«Όσοι δεν είχαν φύγει από την πατρίδα τους εξαιτίας πολιτικών διώξεων ή εμφυλίων, δεν θα μπορούν να παραμείνουν στη Γερμανία» τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ από το βήμα της Bundestag.

Η μπαρότσαρκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

Ως είθισται, οι πολιτικοί μετά το βαρύ πρόγραμμα της ΔΕΘ, έκαναν νυχτερινές εξόδους στην – φημισμένη για την κοσμική της ζωή – Θεσσαλονίκη. Τα παλαιότερα χρόνια γνώριζαν «πιένες» τα μπουζουξίδικα, τελευταία όμως περιορίζονται σε χαλαρά μπαράκια.

Και ο Σπαλιάρας «κατεβαίνει» στις εκλογές – Δείτε με ποιο κόμμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από την δήλωση που έκανε και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν ανέφερε τον αριθμό των γυναικών που έχει κάνει σεξ, ο Γιάννης Σπαλιάρας… ξαναχτυπά.

Δραγασάκης διαψεύδει Τσίπρα: Δεν βρήκαμε να δανειστούμε από τρίτες χώρες-Αποφύγαμε το κούρεμα καταθέσεων -Υπήρχε σχέδιο «Κύπρου»

1. Ο Τσίπρας προχθές δήλωσε ότι δεν πήγε στη Ρωσία για δανεικά... ο Δραγασάκης λέει σήμερα ότι δεν τους δάνειζαν τρίτες χώρες (Ρωσία)... άρα για να το λέει σημαίνει ότι ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ και δεν τους τα έδωσαν
2. Μην ξεχάσουμε να τους στήσουμε και ένα άγαλμα αφού μέσα στην ασχετοσύνη τους δεν πρόλαβαν να κουρέψουν και τις καταθέσεις, κάτι που ο δραγασάκης παρουσιάζει σαν άθλο. Το γιατί αφού κινδύνευαν οι καταθέσεις μας επέστρεψαν τον Φεβρουάριο τα 10 δις που υπήρχαν διαθέσιμα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δεν θα μπει κανείς δημοσιοκάφρος στον κόπο να τους ρωτήσει...

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, αποκάλυψε πως η χώρα βρέθηκε πολύ κοντά στο κούρεμα καταθέσεων με την επιβολή των capital controls.

Μπουτάρης: Ο Λαφαζάνης να πάει να ζήσει στην Κούβα, να ησυχάσουμε

«Ο κύριος Λαφαζάνης ας πάει να ζήσει στην Κούβα, να ησυχάσουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τις πολιτικές θέσεις του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ'ΝΑ ΓΑΜ@ΘΟΥΝ! Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό»

Πολλά ήταν τα εμπόδια που έπρεπε να κάμψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πείσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ενα από αυτά φαίνεται πως ήταν η σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Έλενα, η οποία μάλιστα δεν θα έρθει για μόνιμη διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

Νέο σποτ της Λαϊκής Ενότητας: Ο Λαπαβίτσας «τρολάρει» τον Θεοδωράκη (Video)

Με χιουμοριστική διάθεση είναι και το δεύτερο σποτ της Λαϊκής Ενότητας με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κ. Λαπαβίτσα ο οποίος εμφανίζεται υπό τους ήχους του μουσικού σήματος της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» να τρολάρει τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Νέο βίντεο σοκ με την Ουγγαρέζα οπερατέρ- Πριν την τρικλοποδιά είχε κλωτσήσει και παιδάκια!

Ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με πρωταγωνίστρια τη Petra László, την οπερατέρ που προκάλεσε την παγκόσμια οργή όταν έβαλε τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κρατούσε το παιδάκι του στην αγκαλιά, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους Ούγγρους αστυνομικούς, στο κέντρο Roeszke.

Με το ένα πόδι στον τάφο και με το άλλο... επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας ο Μανώλης Γλέζος-Δυστυχώς όμως δεν θα'ναι υποψήφιος ο Φωτόπουλος

Την ίδια ώρα ο Νίκος Φωτόπουλος ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μανώλης Γλέζος θα είναι επικεφαλής.

Γερμανικές εφημερίδες κυκλοφορούν με ένθετα στα αραβικά για τους μετανάστες

Οι γερμανικές εφημερίδες "Βerliner Zeitung" και η τοπική έκδοση της εφημερίδας Bild "Bild Berlin Brandenburg" φιλοξενούν ένθετο με βασικές πληροφορίες για τη χώρα γραμμένο στα αραβικά

M' ένα ένθετο στην αραβική γλώσσα, δύο γερμανικές εφημερίδες που ανήκουν στον δημοσιογραφικό όμιλο Άξελ Σπρίνγκερ ,κυκλοφορούν σήμερα προσφέροντας ένα πολύτιμο εργαλείο στους πρόσφυγες που φθάνουν στο Βερολίνο.

ΝΔ: Η κυρία Τασία συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις περί εκμετάλλευσης των πλούσιων Σύρων

«Η πρώην υπουργός υπέπεσε και σε ένα ακόμη ολίσθημα. Φρόντισε να αμνηστεύσει την Τουρκία ισχυριζόμενη ότι συνεργάζεται απόλυτα με τις ελληνικές αρχές και συμβάλλει έμπρακτα στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών!» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ

ΛΑΛΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ηράκλειο: Αυτός είναι ο συνταξιούχος που πήγε οπλισμένος στην τράπεζα για τη σύνταξή του!

Με μια καραμπίνα στα χέρια, όπως άλλωστε μαρτυρά και η φωτογραφία, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης θέλησε να πάρει τη σύνταξή του...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο το πρωί.

Σαραντάχρονο κτήνος βίαζε επί 6 χρόνια την 10χρονη αδερφή της γυναίκας του

Φρίκη προκαλεί η είδηση του βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού επί έξι χρόνια από τον σύζυγο της αδελφής της στην Θεσσαλονίκη, όπως κατήγγειλε η ίδια.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Γέμισε η πλατεία Βικτωρίας με "πρόσφυγες"... από το Αφγανιστάν

Θέλουν να πάνε στη Γερμανία τονίζουν μιλώντας στο protothema.gr

Εγκλωβισμένοι μετανάστες από το Αφγανιστάν βρίσκονται εδώ και τρεις μέρες στην πλατεία Βικτωρίας αφού λόγω της συνθήκης του Δουβλίνου δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα μας.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ EVER ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ! Το Ποτάμι: Αυτά είναι τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας - Έκπληξη ο Νίκος Αλιβιζάτος

Το καλύτερο Επικρατείας όλων των εποχών... σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τυπου του ΠΟΤΑΜΙού

Επικεφαλής έχει τεθεί ο ακαδημαϊκός και επί χρόνια Διαμεσολαβητής (Συνήγορος) του Πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Νικηφόρος Διαμαντούρος

Τα πρόσωπα που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρουσίασε σήμερα το Ποτάμι και ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης.

ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ! Λεβέντης: Θα δεχθούν τους όρους μου για να συνεργαστώ – ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι αυτοί που μέχρι χθες γέλαγαν μαζί του σήμερα τον καλούν σαν σοβαρό συνομιλητή τους

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζει ότι για να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα κόμματα, θα πρέπει να δεχθούν τους δικούς του όρους.

Γιούνκερ: Ο Τσίπρας ήξερε για το Grexit

Ο Γιούνκερ κάρφωσε τον Α. Τσίπρα για το Grexit και προειδοποίησε ευθέως τους έλληνες πολιτικούς πως μετά τις εκλογές η νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί το πρόγραμμα αλλιώς η Κομισιόν θα αντιδράσει διαφορετικά.

Μύκονος: Συνελήφθη ξανά ο μπράβος που άφησε σε κώμα τον 31χρονο Κύπριο

Εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 31χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου από μπράβο στη Μύκονο, καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

«Σκουρλέτη αλήτη μας έκλεισες το σπίτι» – Σκούρυναν τα πράγματα για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν κατασκηνώσει από νωρίς το πρωί οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, οι οποίοι κατέβηκαν από τις Σκουριές με 40 λεωφορεία και έχουν στήσει σκηνές στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία διαρκείας που έχουν ξεκινήσει.

Τον Τσίπρα για τις πρόωρες συντάξεις «καρφώνει» η Bild

Νέα επίθεση από τη γερμανική Bild κατά της Ελλάδας που το γνωστό ύφος της αναφέρει πως ενώ απομένουν έντεκα ημέρες μέχρι τις εκλογές, στην Αθήνα συνεχίζονται τα τρικ με τις πρόωρες συντάξεις.

TO 'ΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ! Το απίστευτο μηχάνημα που κατέβασαν οι αγρότες στις Βρυξέλλες -«Εφτυνε» άχυρα στους αστυνομικούς [βίντεο & εικόνες]

Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας 5.000 Ευρωπαίοι αγρότες με στόχο να ασκήσουν πίεση στις αρχές της ΕΕ να στηρίξουν οικονομικά τους παραγωγούς, οι οποίοι βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας. Οι αντιπροσωπείες των αγροτών προέρχονταν κυρίως από το Βέλγιο, τη Γαλλία και τη Γερμανία.