07 Σεπτεμβρίου 2015

Η σ@ξι πρόεδρος της Κροατίας που την «πίκρανε» ο…Σπανούλης (ΦΩΤΟ)

Σέξι και όποιος αντέξει είναι η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκραμπάρ Κιτάροβιτς. Η όμορφη πρόεδρος βρέθηκε χτες στο Ζάγκρεμπ έτσι ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής της ομάδα ενάντια στην χώρα μας. Δυστυχώς όμως για εκείνη…ο Σπανούλης και η υπόλοιπη ομάδα την έκαναν να φύγει από το γήπεδο στεναχωρημένη.

Ο Χατζηνικολάου μας προτείνει να πάρουμε Π@λο... όπως κάποτε μας πρότεινε τον ΓΑΠ

Γράφει στον enikos.gr ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει το εν λόγω βίντεο στο twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου που το 2009 έλεγε από ραδιοφώνου "προτιμώ Πρωθυπουργό ποδηλάτη από κάποιον που είναι πάνω απ'το ταψί με την τυρόπιτα":

Ένα σπαρταριστό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, το οποίο μπορεί να θυμίζει έντονα προεκλογικό σποτ, ωστόσο είναι πέρα για πέρα ανατρεπτικό.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με τη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Θυμίζει τον παλιό καλό ΣΥΡΙΖΑ του 4% με τις συγκεντρώσεις των 150 ατόμων έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης και αναδημοσίευσε τη φώτο που ανέβασε στο λογαριασμό του ο Α. Τσίπρας από την ομιλία του στην Κοζάνη:

Αυτή είναι η πιο όμορφη αστυνομικός της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

Τα βλέμματα όλων τράβηξε με την ομορφιά της μια αστυνομικός που βρισκόταν στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ-Και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος του ΓΑΠ, στηρίζει Ποτάμι!

Ο Γρηγόρης Βαλλιανατος, γνωστός ΠΑΣΟΚος και σύμβουλος του ΓΑΠ, έδωσε το "παρών" στην ανοιχτή συγκέντρωση του Ποταμιού, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι με ομιλητή τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του κόμματος Φιλελεύθερη Συμμαχία επιβεβαίωσε τη στήριξη του κόμματός του στο Ποτάμι.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ! Καμμένος: Δεν πρόλαβε την ημερομηνία του πρωτοδικείου η Ξουλίδου-Εκτός ψηφοδελτίων ΑΝΕΛ την Ξουλίδου

Ενα απίστευτο λάθος στοίχισε στην Σταυρούλα Ξουλίδου την θέση της στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική αντιπρόσωπος στην οποία είχε δώσει τα σχετικά έγγραφα, δεν πρόλαβε να καταθέσει την αίτησή της εντός προθεσμίας.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσποιείται Αλτσχάιμερ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Λευκωσία έγινε… Σαχάρα - ΦΩΤΟ

Πυκνή σκόνη έχει καλύψει την Κύπρο και ιδιαίτερα την Λευκωσία, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ορατότητα σε χαμηλά σημεία και η ατμόσφαιρα , λόγω και της θερμοκρασίας των 38 βαθμών Κελσίου, να είναι αποπνικτική. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία η σκόνη ήλθε από την Συρία και θα παραμείνει στην ατμόσφαιρα περίπου μέχρι τέλος της εβδομάδας .

Χαμός στο ΣτΕ με τις προεκλογικές προσλήψεις ΣΥΡΙΖΑίων στο Δημόσιο

Συνεχίζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η κατάθεση αιτήσεων για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ αύξηση παρουσιάζουν οι αιτήσεις των Δήμων.
Αναλυτικότερα, ο Δήμος Αίγινας ζητεί την ολοκλήρωση των 30 προσλήψεων υπαλλήλων μέσω του ΟΑΕΔ. Ήδη έχουν προσληφθεί 19 υπάλληλοι και απομένουν να προσληφθούν ακόμη 11 υπάλληλοι.

Ν. Μπακογιάννη: Είμαι περήφανη που είμαι κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Είμαι ιδιαιτέρως περήφανη ότι είμαι κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος έφερε την ισονομία και την ισοπολιτεία στη Θράκη και αυτή είναι η πολιτική την οποία χρόνια τώρα ακολουθούμε και βαθύτατα πιστεύουμε.

Το νέο σποτ της ΝΔ: Μία ημέρα στη ζωή του Γιάννη, παππού και εγγονού [βίντεο]

Ενας παππούς και ο εγγονός του είναι πρωταγωνιστές στο νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Ζωή:Αν τολμάει ο Τσίπρας ας έρθει σε ντιμπέιτ απέναντί μου-Ο Πάκης αν δεν ήταν πολιτικός θα ήταν κωμικός

Σε ντιμπέιτ προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να εξηγήσει τι πραγματικά πέτυχε στη διαπραγμάτευση.

Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ, παραπονιέται-Πως την έδιωξαν από την Κοζάνη

Με σύνθημα το «το όχι δεν ηττήθηκε» και φορώντας μπλούζα με τη φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα, η Ραχήλ Μακρή εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην ηγεσία της Λαϊκής Ενότητας, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για την τοποθέτησή της σε μη εκλόγιμη θέση.

Η υποψηφιότητα της Ραλλίας Χρηστίδου δίνει έμπνευση στο Twitter -Ποιους άλλους τραγουδιστές προτείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Στα θέματα που κυριαρχούν στο Twitter είναι η έκπληξη του ΣΥΡΙΖΑ με την Ραλλία Χρηστίδου στα ψηφοδέλτια.

Κράξιμο από κατοίκους Λέσβου κατά Μουζάλα -«Θα μας πεθάνετε!» [βίντεο]

Μια εκρηκτική εικόνα έδωσαν στον αρμόδιο υπουργό για την Μεταναστευτική Πολιτική, Γιάννη Μουζάλα, κάτοικοι της Λέσβου. Περιέγραψαν άγνωστα γεγονότα και ξέσπασαν οργισμένοι.

«Διώξτε τους, κύριε, τι τους κρατάτε εδώ;» φαίνεται να λέει στο παρακάτω βίντεο κάτοικος του νησιού.

Η αδελφή του Στάθη Λαζαρίδη ξεσπά: Αυτό είναι αδικία

Μετά από οκτώ χρόνια σκληρής μάχης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο 35χρονος Ειδικός Φρουρός  Στάθης Λαζαρίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ερώτηση που δεν ήθελε να ακούσει ο Τσίπρας και όταν την άκουσε δεν ζήτησε συγγνώμη

Δόθηκαν ερωτήσεις σε 35 Μέσα Ενημέρωσης ακόμη και ελάχιστης κυκλοφορίας - Ο πολιτικός συντάκτης του ΘΕΜΑτος Γιάννης Μακρυγιάννης πήρε «εκτός χρόνου» το λόγο για να ρωτήσει αν ο τέως πρωθυπουργός θα ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε και τις υποσχέσεις που δεν τήρησε - Δείτε την απάντησή του

“Λανθασμένο και άστοχο”! Η συγγνώμη του Βουγιούκα για την “Εθνική Μυκόνου”

Ο Έλληνας σέντερ έσβησε το ποστάρισμα με το οποίο... πίκαρε την Εθνική ποδοσφαίρου και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος με τον χαρακτηρισμό "Εθνική Μυκόνου"

ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ! Eβγαλαν τον Καλύβη για να βάλουν την Ραχήλ -Εντονα ενοχλημένος, αποχωρεί με αιχμές

Ο Αλέκος Καλύβης στα τέλη Αυγούστου παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσχωρήσει στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οι μυστικές αναλύσεις των δημοσκοπήσεων - Τα καλά και τα κακά νέα για ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ποιοτικές αναλύσεις των δημοσκοπήσεων που διεξάγονται και βρίσκονται στα γραφεία των κομμάτων. Οι αξιολογήσεις για την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, οι μετακινήσεις, οι συσπειρώσεις και οι εκπλήξεις που καραδοκούν, 13 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί.

To twitter εναντίον Τσίπρα -Η μεγάλη αλλαγή στα social media

Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στα social media ήταν συντριπτική. Δεκάδες εκατοντάδες άτομα είχαν κινητοποιηθεί υπέρ του κόμματος που ερχόταν στην εξουσία.

Γιατρέ, δεν είμαι καλά! Η... δική μας Εύα Καρνέιρο (ΦΩΤΟ)

Η νεαρή Νατάσα Κουτσάκη έκλεψε την παράσταση στο φιλικό του Πλατανιά με τον Κισσαμικό που έγινε το περασμένο Σάββατο
Η όμορφη γιατρός άφησε τους πάντες άφωνους, όχι τόσο για τις ιατρικές της γνώσεις και για την ταχύτατη επέμβαση σε κάποιο πρόβλημα, αλλά φυσικά για το παρουσιαστικό της

Στην Ελλάδα οι 7 «Σοφοί» της Κοσμολογίας

«Πώς ξεκίνησε το σύμπαν; Από πού προήλθαμε; Ποιο είναι το μέλλον του κόσμου;» στα ερωτήματα αυτά θα επιχειρήσουν να απαντήσουν οι 7 σύγχρονοι σοφοί, ανάμεσα τους τρεις κάτοχοι του βραβείου Νόμπελ Φυσικής και τέσσερις κορυφαίοι αστροφυσικοί.

Αυτοί θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος στο debate των αρχηγών

Έξι δημοσιογράφοι από ισάριθμα τηλεοπτικά κανάλια, με συντονιστή τον Πάνο Χαρίτο της ΕΡΤ, θα βρεθούν απέναντι στους επτά πολιτικούς αρχηγούς στο ντιμπεϊτ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και ντέρμπι για την πρώτη θέση προβλέπει νέα “εναλλακτική” δημοσκόπηση (κάρτες)

Συνεχίζοντας μια σειρά ερευνών, θεωρήσαμε σκόπιμο, με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές που προκηρύχθηκαν για τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, να επαναλάβουμε σχετική έρευνα που είχαμε εκπονήσει στις δεύτερες εκλογές του 2012.

Τους πληρώνουν με κουπόνια σούπερ μάρκετ ο Δημητράκης;

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία στελέχους του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ασφάλισης Περίθαλψης) για την πρακτική ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που ανήκει στον Δημητράκη Γιαννακόπουλο και σύμφωνα με την καταγγελία, ανακοίνωσε ότι θα πληρώνει τους εργαζόμενούς της με κουπόνια.

Ο Γαβριήλ... μίλησε: Στέλνατε το Λιμενικό να βουλιάζει βάρκες - “Έκρηξη” Μητσοτάκη – Βαρβιτσιώτη

Ήταν να μην αποφασίσει να βγει από τη... ναφθαλίνη και να “σπάσει” τη σιωπή του. Ο λόγος για τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος προέβη σε μία καταγγελία που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ΑΝΕΛ λένε ψέματα για τον νονό της Ζωής

Μία σημαντική προσωπικότητα της Αριστεράς, ο δικηγόρος Χριστόφορος Αργυρόπουλος είναι ο νονός της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όχι ο Αντώνης Κάντας, όπως διέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Βίντεο-διάγγελμα Καμμένου που προσπαθεί να "μιλήσει" στο συναίσθημα των στρατιωτικών

Μ΄ένα πεντάλεπτο σποτ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απευθύνεται στους στρατιωτικούς, επιχειρώντας να “μιλήσει” στο συναίσθημά τους και να “εξουδετερώσει” τη λογική τους.

Τους τρέλανε όλους ο Τσίπρας: Κάναμε πολλά από όσα… υποσχεθήκαμε στο 7μηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Να τρελάνει τους πάντες επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ υποστηρίζοντας ότι «κάναμε πολλά από όσα υποσχεθήκαμε στο επτάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» δεσμευόμενος παράλληλα ότι θα υλοποιήσει το τρίτο Μνημόνιο που υπέγραψε ο ίδιος.

Καταγγελίες κατά Κουρουμπλή: Μέσα σε ένα βράδυ έκανε προεκλογικές ρουσφέτια και μετατάξεις

Για προεκλογικές χάρες κατηγορούν τον πρώην υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων με αφορμή τις μετατάξεις νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού.

H όμορφη Ιταλίδα υπουργός που τα... έδειξε όλα κατά λάθος [εικόνες]

Μια λάθος κίνηση και αμέσως γίνεται η ζημιά. Η Ιταλίδα υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων, Έλενα Μπόσκι, θεωρείται -και όχι άδικα- ως μία από τις πιο σ@ξι πολιτικούς της Ευρώπης.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: το πιόνι της Άκρας Αριστεράς

Μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά θα πρέπει να του αναγνωριστεί η ιδεολογική του συνέπεια. Ακόμα και η μνημονιακή κωλοτούμπα είχε ως αποτέλεσμα ένα μνημόνιο που είναι 92% φόροι - το όνειρο κάθε κρατιστή. Αντίθετα ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αφήσει τους ακραίους του ΣΥΡΙΖΑ να δρουν ως αν να είχαν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με μεγάλη πλειοψηφία. Το τρενάκι του μικρού Αλέξη εκτροχιάστηκε άκρα αριστερά και ο Πάνος Καμμένος ήταν απλά αδιάφορος.

Τα “ψιλά” γράμματα του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώνουν όσους άντεξαν την κρίση – Στο στόχαστρο τουρισμός, επιχειρήσεις, ναυτιλία και μεσαία τάξη

«Ριφιφί» στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων, εντός ή και εκτός Ελλάδος, σχεδιάζει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλοντας νέους φόρους και ανατρέποντας αναδρομικά κάθε διάταξη δικαίου.Αντί να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, όπως υποσχόταν, τον μονιμοποιεί, τον μετατρέπει σε Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας (όχι μόνο Ακινήτων), τον επεκτείνει σε ό,τι… κινείται, πετάει ή κολυμπάει και επιπλέον τον «εξάγει» στο εξωτερικό, για να τον πληρώσουν οι Ελληνες και για τα σπίτια που έχουν σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Αυστραλία ή όπου γης!

Σεπτεμβριανά: 60 χρόνια από το πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης – Συγκλονιστικές φωτο

Στις 6 - 7 Σεπ 1955 μια σειρα απο προσεκτικά οργανωμένα επεισόδια, χρηματοδοτούμενα απο την τουρκικη κυβέρνηση έλαβαν χώρα στην Κωνσταντινούπολη. Τα βίαια επεισόδια εκείνων των δύο νύχτων οδήγησαν στην ανεπανόρθωτη ζημια της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης που μερικοί αποκαλούν 'Τη νύχτα των Κρυστάλλων" των Ελλήνων.

ΦΩΤΟ-'Ολα για την ψήφο

Μα φυσικά ο Αλέξης Τσίρπας....

ALERT! Νέο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ... με γιαγιά προφήτισσα!!!

Τελικά η γιαγιά δικαίως ανησυχούσε...

Το "κράξιμο" του Ίαν Βουγιούκα! "Εθνική Μυκόνου" (ΦΩΤΟ)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πάει από το κακό στο χειρότερο, σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, ώστε να γίνεται αντικείμενο χλευασμού, ακόμα και από αθλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Ίαν Βουγιούκας. "Εθνική Μυκόνου" αποκάλεσε την ελληνική ομάδα ο διεθνής σέντερ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όσα είπε για Τσίπρα και Μεϊμαράκη ενώ ...ξυριζόταν!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για όλα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Στη ένθετο του «Με το καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για όλα ενώ ξυριζόταν!

Βαρβιτσιώτης για Σακελλαρίδη: Διέπραξε πολιτική αθλιότητα – Τον αφήνουμε στη χλεύη όλων των Ελλήνων

Επίθεση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παίκτριες ριάλιτι στη Μύκονο! Χορεύουν ημίγυμνες με σαμπάνιες πάνω στο μπαρ

Έγινε χαμός όταν ξεκούμπωσε - με τη βοήθεια της επίσης καυτής συμπαίκτριας της- το σουτιέν της
Αυτή την περίοδο, γυρίζεται στη Μύκονο, ριάλιτι του ισπανικού MTV, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω των καναλιών MTV Europe και MTV Latin America σε περισσότερες από 15 χώρες.

ΦΩΤΟ-Αυτοί είναι οι πρόσφυγες του ΣΥΡΙΖΑ! Χαμογελαστοί και καλοντυμένοι βγάζουν selfie μόλις φτάνουν στη Λέσβο

Εχουν μόλις αποβιβαστεί στη Λέσβο και δεν μοιάζουν με πρόσφυγες, αλλά σαν μια ομάδα φίλων που κάνουν απλώς τις διακοπές τους.

Συλλυπητήρια Μεϊμαράκη για τον θάνατο του ειδικού φρουρού

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του ειδικού φρουρού, Στάθη Λαζαρίδη.

ΠΕΣΤΕ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Υπουργός μετανάστευσης:Και τζιχαντιστές μεταξύ των "προσφύγων"

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Μιλώντας στο Star υποστήριξε πως μέσα στα κύματα προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη βρίσκονται και τζιχαντιστές.

Ενας νέος οικονομολόγος σχολής Βαρουφάκη στο ΥΠΟΙΚ -Κι αυτός ειδικός στη θεωρία παιγνίων! [εικόνες]

Πάθαμε όσα πάθαμε με τους οικονομολόγους-συμβούλους του Γιάνη Βαρουφάκη. Τώρα, νέα πρόσωπα καταφθάνουν στο υπουργείο Οικονομικών, παρότι βρισκόμαστε στο μέσον της προεκλογικής περιόδου.

Ο Αλιάγας κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα -Το ντοκιμαντέρ του για την Ελλάδα που είδαν 4 εκατ. Γάλλοι [εικόνες]

Τις ομορφιές και τη μοναδικότητα της Ελλάδας αποφάσισε να αναδείξει για ακόμα μία φορά ο Νίκος Αλιάγας, κάνοντας την απόλυτη διαφήμιση της χώρας στους Γάλλους.

ΕΛΣΤΑΤ: Ραγδαία πτώση των εισαγωγών και εξαγωγών μετά τα capital controls του ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντική πτώση των εισαγωγών και των εξαγωγών κατά τον μήνα Ιούλιο, καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου παρουσίασε συρρίκνωση 63,1%.

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ; Αυτά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα media της Κουμουνδούρου στη «μάχη» των εκλογών (ΦΩΤΟ)

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η προεκλογική περίοδος με τα κόμματα να επιχειρούν να πείσουν τους ψηφοφόρους πως έχουν πρόγραμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως ως κόμμα που μετείχε στην κυβέρνηση δέχεται πυρά από παντού για απουσία έργου στη διάρκεια της 7μηνης διακυβέρνησης της χώρας με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να αποδομήσει το συγκεκριμένο επιχείρημα επιστρατεύοντας ακόμα και… infographics.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ! ΑΝΕΛ: Νονός της Ζωής ο Κάντας με τις μίζες των εξοπλιστικών

Συνεχίζονται τα πυρά ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα εξοπλιστικά.

Κρήτη: 49χρονο ζώο με σκληρό πορνό με παιδιά και μωρά

Συνελήφθη, στην Κρήτη, 49χρονος γερμανικής καταγωγής, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το «φάντασμα» του Ντουζόν: Μπράβος ξυλοκόπησε ανελέητα νεαρό σε beach bar της Μυκόνου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας νεαρός, δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο νοσοκομείο, μετά από τον ξυλοδαρμό του από μπράβο σε παραλία της Μυκόνου.