05 Αυγούστου 2015

ΦΩΤΟ-Άντζελα Δημητρίου: Διαθέτει κορμί… «λαμπάδα»!

Η «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου αυτήν την περίοδο ξεκουράζεται και ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να κάνει το μπάνιο της στη Βάρκιζα.

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές βίζιτες του κόσμου...

Τι μπορεί να κάνει τόσο καλά μια γυναίκα που να αξίζει 50.000 δολάρια τη βραδιά;

Δε φαντάζεστε πόσα λεφτά μπορεί να πληρώσει ένας άντρας για να πάει με μια γυναίκα υψηλού επιπέδου! Αν σας λέγαμε ότι γυναίκα αμείβεται με 2.000$ την ώρα, θα το πιστεύατε;

Zahia Dehar: $1.200/βραδιά

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ! Ιστορικό διάγγελμα Τσίπρα σε ψηφοφόρους

Πριν από λίγο ο Τσίπρας έβγαλε διαγγελμα προς τον ελληνικό λαό εξηγώντας γιατί δεν υπέγραψε μνημόνιο! Δείτε τι είπε στα γίδια:

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που πέφτουν οι γερανοί στην Ολλανδία

Έντρομοι ποδηλάτες και περαστικοί τρέχουν πανικόβλητοι για να αποφύγουν γερανούς που καταπλάκωσαν σπίτια στην πόλη Άλφεν αν ντεν Ράιν

Δύο ημέρες μετά το απίστευτο ατύχημα με δύο γερανούς που καταπλάκωσαν σπίτια στην Ολλανδία, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Video: Δείτε το σκέιτμπορντ της Lexus που πετάει στον αέρα!

Χρησιμοποιώντας την πιο προχωρημένη τεχνολογία και μετά από 2 χρόνια εξέλιξης, η αυτοκινητοβιομηχανία Lexus δημιούργησε το όνειρο δεκάδων πιτσιρικάδων σε όλο τον κόσμο

Γιγαντώνεται το κίνημα εναντίον της Ζωής Κω/λου στο Facebook

Στις 19.000 έφθασαν οι «υπογραφές» στην ειδική σελίδα του Facebook «Πρόταση Μομφής για την ΠτΒ» αποκτώντας πλέον μια σημαντική δυναμική και πέραν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο Ρεϊνιόν ανήκουν στην πτήση MH370

Το κομμάτι που εντοπίστηκε στο νησί του Ινδικού προέρχεται από το μοιραίο Boeing 777

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ράζακ...

Κράξιμο Κουμουτσάκου στον σταλίνα Κοτζιά: Πρωτόγνωρη επιπολαιότητα από το ΥΠΕΞ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι το Υπουργείο των Εξωτερικών αντί οιασδήποτε επίσημης αντίδρασης, αρκέστηκε σε σχολιασμό προκλήσεων των Σκοπιανών μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δώρο ΣΥΡΙΖΑ στους επενδυτές: Τραπεζικές απώλειες 64% σε 3 συνεδριάσεις

“Παραδόθηκε” για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά  τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ίσως υπάρξει κάποια τεχνική αντίδραση και δη στον τραπεζικό κλάδο που μετράει σωρευτικές απώλειες 64% με τις τέσσερις τραπεζικές μετοχές να είναι έτοιμες να… εξαϋλωθούν.

BINTEO-ΑΝΤ1: Στον αέρα και πάλι το δελτίο ειδήσεων!

Βγήκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

Μετά από πέντε μέρες "μαύρο" στην ενημέρωση του ΑΝΤ1, λόγω των απολύσεων που έκανε η διοίκηση του καναλιού, βγήκε στον αέρα και πάλι το κεντρικό δελτίο, πέντε λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης.

Παραδέχεται την πλήρη αποτυχία υλοποίησης του ΕΣΠΑ το ΥΠΟΙΚ

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Την δεδομένη αποτυχία υλοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ επιχειρεί υπό τον καταιγισμό αποκαλύψεων, δημοσιευμάτων και κριτικής να "φτιασιδώσει' η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Σκοτεινά παιχνίδια με «φιλικές» προσλήψεις και πολυθεσίτες στην Επιτροπή Παιγνίων

Χωρίς τέλος οι περίεργες προσλήψεις στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων κ. Αντώνης Στεργιώτης – από τις προσωπικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη – μετά την τοποθέτηση του δικηγόρου κ. Δ. Παναγέα στην ειδική τριμελή επιτροπή που ελέγχει τον ΟΠΑΠ, έχει προχωρήσει και σε άλλες προσλήψεις! Μάλιστα οι κινήσεις αυτές εγείρουν σοβαρότατο ζήτημα ηθικής τάξης!

Μετά το «ξύλο» η κοτούλα τα μαζεύει: Εντάξει μωρέ! Μια μαλ@κία είπα...

Με δηλώσεις του στο μπλογκ «meallamatia», ο υπουργός Υγείας επιχειρεί αναδίπλωση για το «πρωτοποριακό» πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου, που εισηγήθηκε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Ο ΛΑΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"-Φοροδιαφυγή παντού! Η μια στις δύο επιχειρήσεις «κλέβει» το ΦΠΑ στις τουριστικές περιοχές [πίνακες]

Σοκαριστικά είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τους ελέγχους που έγιναν στις τουριστικές περιοχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς η φοροδιαφυγή σαρώνει.

ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΥΣ! Προβάδισμα Ραχόι, πτώση του Podemos στις δημοσκοπήσεις

Την διαφορά του αυξάνει το Λαϊκό Κόμμα (PP) του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάννο Ραχόι στην κούρσα των δημοσκοπήσεων, λίγους μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Φαινόμενα σεξισμού στη Βουλή –Τι διαπιστώνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας

Αποδέκτες, κυρίως γλωσσικού, σεξισμού είναι οι γυναίκες βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με την γ.γ Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα.

Στο στόχαστρο της ΝΔ… η («δήθεν») κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνει από σήμερα κιόλας η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σε κοινωνικούς τομείς, ένα πεδίο που ειδικά οι επιτελείς της Κουμουνδούρου και του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θεωρούν ότι είναι το συγκριτικό τους («αριστερό» ή αν θέλετε «πατριωτικό») πλεονέκτημα.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη από τον αγροτικό κόσμο

«Καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, που σήμερα αυτοαναγορεύτηκε σε διαπρύσιο κήρυκα της αγροτικής πολιτικής της ΝΔ» δήλωσε η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Φωτεινή Αραμπατζή, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τον αγροτικό μας κόσμο» για την «επερχόμενη φορολογική λαίλαπα».

Επανέρχονται τα δελτία στον ΑΝΤ1

Επανέρχονται τα δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1 μετά ρο «μαύρο» που έχει πέσει στην ενημέρωση από την Παρασκευή μετά τις απολύσεις που έκανε η διοίκηση του σταθμού.

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ 2 ΩΡΩΝ!! Ζωή Κω/λου: Να μην πληρωθεί το χρέος-Μεγάλη καψούρα με Στουρνάρα


Η συνέντευξη διαρκεί ήδη 3 ώρες και ένας θεός ξέρει πόσο θα μιλάει ακόμα

Απολογισμό για το έργο της τους τελευταίους μήνες κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν απέφυγε να ρίξει «καρφιά» σε αρκετούς, ενώ επέμεινε στην άποψή της για το χρέος ότι δεν πρέπει να πληρωθεί.

Η Ακρόπολη απέκτησε... Wi-Fi

Ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο απέκτησε η Ακρόπολη, δίνοντας την δυνατότητα σε φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές να είναι on-line στον αρχαιολογικό χώρο.

Ο "υπουργός" με τα μάτια του Αρκά - ΦΩΤΟ

Ένα νέο σκίτσο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook πόσταρε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ! Μέσω twitter και με χαβαλέ απάντησε το ΥΠΕΞ του Κοτζιά

Αυτοί με εκδηλώσεις, φώτο, ομιλίες κ.λπ και οι ΣΥΡΙΖΑίοι απαντάνε με 14 λέξεις μετά από 24 ώρες.... έτσι για ξεκάρφωμα

Χρησιμοποιώντας το χιούμορ η απάντηση από την ελληνική πλευρά στις προκλήσεις του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων

Ο Δελατόλας έσωσε από βέβαιο πνιγμό δύο 15χρονα κορίτσια στην Τήνο [εικόνες και βίντεο]

Οι ικανότητες του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλα στην κολύμβηση αποδείχθηκαν σωτήριες για δύο 15χρονα κορίτσια σε παραλία της Τήνου.

Γκέι ζευγάρι «πλάκωσε στο ξύλο» ηλίθιο που ασχολήθηκε μαζί τους...


Την περασμένη Κυριακή ένα παντρεμένο ζευγάρι ομοφυλόφιλων, ο Larry Lenox Choate και ο σύζυγός του, Daniel Lenox Choate, βγήκαν για ψώνια στο κέντρο του Μανχάταν, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος τους και άρχισε να τους βρίζει.

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού - ΒΙΝΤΕΟ

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού. Δεν πρόκειται να αντιγράψει την προηγούμενη αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτές τις συμπεριφορές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη συνάντησή τους με το προεδρείο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Αίσθηση προκαλεί το άρθρο του Γραμματέα της ΝΔ με τίτλο""Είμαι νέος, κάνω για όλα #not"" που κάνει τον γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε την πρώτη φορά με μπικίνι δίχως ρετούς και «θα σας πέσουν τα σαγόνια»

Τι και αν είναι μάνα, τι και αν έχει μεγαλώσει η Τζένη Μπαλατσινού έχει όντως αψεγάδιαστο κορμί!
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram δίχως ρετούς και μείναμε άφωνοι...

Σταμάτα ότι κάνεις και δες αυτό το βίντεο...

Είναι ίσως ότι πιο αστείο και... οδυνηρό έχεις δει τον τελευταίο καιρό! Αυτά τα εγκαίνια θα τα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη...

Η ακροδεξιά μάνα, η... σχέση με τον Κουφοντίνα και άλλα παραμύθια του Γιάνη

Με αναμνήσεις αλά καρτ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατασκευάζει εντέχνως ένα πολιτικό παρελθόν ανδρείας με μη ανιχνεύσιμες χαραμάδες

Οι αναμνήσεις δεν είναι ποτέ σταθερές. Ανακατασκευάζονται και ανανεώνονται κάθε φορά προσθέτοντας ή αλλάζοντας λεπτομέρειες. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που διαθέτουν Ram και Rom. Η μνήμη τους είναι φτιαγμένη να αλλάζει, όχι να μηρυκάζει γεγονότα. Και ενίοτε να ξαναγράφει το παρελθόν χρησιμοποιώντας εμπειρίες από το τώρα.

ΠΕΡΙ ΕΡΤ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣΑΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ...

To παρακάτω κείμενο γράφτηκε από πρώην συμβασιούχο της ΕΡΤ και προσωπικό φίλο κάποιων εκ των συντακτών του Θεόδοτου. Θεωρήσαμε για την δική του επαγγελματική πορεία (καθότι βρίσκεται σε έναν επαγγελματικό χώρο που αριστεροκρατείται) να μην το δημοσιεύσουμε με το όνομα του.

Οδηγοί κυνηγούν ανεξέλεγκτο απορριμματοφόρο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Tα φρένα τότε «λύθηκαν» και το φορτηγό ξεκίνησε την ανεξέλεγκτη πορεία του χωρίς να υπάρχει κανένας πίσω από το τιμόνι.

ΚΛΑΙΩ! Κοίτα καλά αυτή τη φωτογραφία! Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι δείχνει;

Πολλές φορές, τα φαινόμενα απατούν. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφίες, όταν ο φωτογράφος έχει... κέφια ή ο φωτισμός και η στάση των εικονιζόμενων επιτρέπει... παρεξηγήσεις.

Μις Μουσουλμανικός Κόσμος: Στα άδυτα ενός διαφορετικού διαγωνισμού ομορφιάς [εικόνες]

Ενας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς, έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε για καυτές καλλονές με μαγιό στην πασαρέλα. Η Μις Μουσουλμανικός Κόσμος, έχει πολύ βαθύτερη έννοια από τα υπερφίαλα δυτικά πρότυπα ομορφιάς.

ΝΑ-ΟΧΙ-ΙΣΩΣ-ΜΠΟΡΕΙ-ΘΑ ΔΩ-Βαρουφάκης: Στηρίζω πλήρως την Κυβέρνηση

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, απαντά σε άρθρο της «Εφημερίδας των Συντακτών» που διερωτάται «τι έχει στο μυαλό του ο Βαρουφάκης;», λέγοντας πως...

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ; ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ; ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Επαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της επί 8 χρόνια -Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το ΙΚΑ

Επι οκτώ χρόνια, μια 53χρονη, έπαιρνε παράνομα απο το ΙΚΑ δύο συντάξεις και επίδομα της μητέρας της που έχει πεθάνει, με την χρήση πλαστών πληρεξουσιων, σύμφωνα με δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος της η Οικονομική Αστυνομία.

Ρητορικό ερώτημα Κουμουτσάκου: Το υπουργείο Εξωτερικών θα αντιδράσει στην πρόκληση Μιλόσοσκι;


Δεν δίνει το πράσινο φως η ΚΟΕ αφού...

Με αφορμή την εμφάνιση του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, σε εθνικιστική εκδήλωση με φόντο την ψευδεπίγραφη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, αλλά και το χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναρωτιέται για την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών σε αυτή τη νέα πρόκληση.

ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΖΩΗ; Άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με...

Αμερικανοί hi-tech και υπερήλικοι κατάσκοποι(;) συνελήφθησαν σε στρατιωτική περιοχή στον Πωμό

- Οι δύο Αμερικανοί υπήκοοι εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα πλησίον στρατιωτικής εγκατάστασης
- Και οι δύο είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, ενώ νωρίτερα είχαν εντοπιστεί τόσο από πολίτες όσο και στρατιώτες
- Το ΥΠ.ΑΜ. και η Αστυνομία εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση, ενώ έχουν κατασχεθεί πειστήρια από το σπίτι των δύο
- Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν χρησιμοποιήσει drone για την λήψη των φωτογραφιών

ΝΑΙ ΡΕ! ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ! Χρηστίδης (ο βουτυρομπεμπές του ΠΑΣΟΚ): Να καταβληθούν τα επιδόματα τέκνων χωρίς περικοπές

Δίκιο έχει αλλά σιγά μη συγκινηθούν οι ιπποπόταμοι Φίλης, βούτσης, Κορωνάκης κ.λπ

«Να καταβληθούν τα επιδόματα τέκνων χωρίς περικοπές» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια κατάδυσης η Παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ναταλία Μολχάνοβα συνεχίζονται στην Ισπανία αλλά όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες μειώνονται για την 53χρονη Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ελεύθερη κατάδυση.

Μεϊμαράκης: Με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις

Με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξαπολύοντας βέλη κατά της κυβέρνησης και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ειδικά, κατά την υποδοχή στα γραφεία του κόμματος του προεδρείου της ΓΣΕΕ. Αντίθετα, όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις, επεσήμανε ο κύριος Μεϊμαράκης.

Το οδοιπορικό ενός Ισραηλινού στον Μπάλο και το Ελαφονήσι

Τις μαγευτικές παραλίες της Δυτικής Κρήτης επισκέφθηκε ο Itzik Shviro, τουρίστας από το Ισραήλ και φρόντισε να ανεβάσει και το ανάλογο βίντεο στο YouTube.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για βόλτα ο Τσίπρας χωρίς καμία εξαγγελία - ΒΙΝΤΕΟ

Στο 50% η προκαταβολή φόρου για τους αγρότες - Μείωση του φόρου από το 29% στο 13%, μεταξύ των μέτρων που ζητά η κυβέρνηση από την διαπραγμάτευση - Θα προστατεύσουμε τους κατ' επάγγελμα αγρότες, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός - Θέλουμε να τους κρατήσουμε στα χωράφια τους, είπε

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! Παρέμβαση Ντογιάκου για τις δηλώσεις Μάρδα και τα capital controls

Άντε να δούμε αν θα αποδείξεις όσα λες ή αν θα κάνεις τον κινέζο

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα αλλά και σχετικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία πολίτες αλλά και πολιτικοί χρησιμοποιώντας "παράθυρα ή γνωριμίες" κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των capital controls.

Η ιερή πέτρα των Μορμόνων αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μετά από 185 χρόνια [εικόνες]

Η εκκλησία των Μορμόνων, για πρώτη φορά δημοσιεύει φωτογραφίες της ιερής πέτρας που ονομάζεται και «μαντική πέτρα» και πιστεύεται ότι βοήθησε τον ιδρυτή Τζόζεφ Σμιθ να μεταφράσει την ιστορία που αποτέλεσε τη βάση της θρησκείας.

ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ; Σαουδική Αραβία: Ρεκόρ αποκεφαλισμών - Εκτέλεσε τον 110ο κρατούμενο

Η Σαουδική Αραβία εκτέλεσε πρόσφατα δι' απαγχονισμού τον 110ο κρατούμενο - Το κράτος έχει ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό στο ρεκόρ των αποκεφαλισμών, αφού το 1995 είχε εκτελέσει με αποκεφαλισμό 192 κρατούμενους και το 2015... 110!

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Μέτρα φωτιά με νέο plan b αν δεν κλείσει έγκαιρα η συμφωνία – Ποιοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν περισσότερα

- Αγκάθια στη συμφωνία η ύφεση και οι αποκρατικοποιήσεις
- Χωρίς συμφωνία έρχονται νωρίτερα φόροι και αλλαγές στο Ασφαλιστικό
- Ισοδύναμα μέτρα για τις συντάξεις βάσει των αποφάσεων του ΣτΕ
- Φόροι φωτιά για τους αγρότες και αλλαγές στις 100 δόσεις

ΤΟ ΥΠΟΙΚ ετοιμάζει αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και 100 δόσεις -Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής κριτηρίων

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής εισοδηματικών ή περιουσιακών κριτηρίων άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Λαφαζάνης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέο μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Εμμένει στη θέση του, πως δεν θα ψηφίσει νέο μνημόνιο, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με νέες του δηλώσεις από τη Θεσσαλονίκη.