16 Μαΐου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 17-05-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΠΕΣΤΕ ΑΠ"ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ: Ο Γιάνης εκτός από ΥΠΟΙΚ είναι σύμβουλος σε εταιρεία Bitcoin της Σιγκαπούρης!

Ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Αυτό καταδεικνύει e-mail που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», στο οποίο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, με την επωνυμία Tembusu Systems, δηλώνει πως...

Πρώτη φορά αριστερά... τέτοια καταστροφή δεν ξανάδε ο τόπος

Ο κ. Τσίπρας οδηγεί την Ελλάδα σε μια άνευ προηγουμένου εθνική τραγωδία και αναζητά ενόχους στους προηγούμενους. Αυτό είναι ιεροσυλία.

O πρωθυπουργός χθες περιέγραψε μια χώρα που παρέλαβε λέγοντας ότι δεν ήταν μόνο «καμμένη» γη αλλά κι ότι ένα μήνα πριν τις εκλογές δεν υπήρχαν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!Φωτογραφία: Κουτάκι αναψυκτικού πάνω στα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα!

Όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι αλλά μη μας λένε και ότι τα κρατάνε γιατί εμείς είμαστε άχρηστοι!!

Τόσο ενδιαφέρονται για τα Μάρμαρα οι Βρετανοί που αφήνουν πάνω στα εκθέματα κουτάκια από αναψυκτικά... ενώ ο τεχνοκριτικός της Guardian Jonathan Jones μας αποκαλεί «εθνικιστές» που ζητάμε πίσω τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει ότι η Disney «ανακύκλωνε» το υλικό της για χρόνια

Αρκετές σκηνές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων της εταιρείας, όπως η «Ωραία Κοιμωμένη», οι «Αριστόγατες» και ο «Ρομπέν των Δασών» είναι πανομοιότυπες μεταξύ τους

Ο Τσίπρας είχε ενημερώσει τον Αμερικανό ΥπΟικ ότι δε θα πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ

Ο Τσίπρας είχε ενημερώσει τον Αμερικανό ΥπΟικ ότι δε θα πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δύο ημέρες πριν λήξει η προθεσμία για αποπληρωμή της δόσης των 750 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από το οικονομικό επιτελείο πως «τα νούμερα δεν βγαίνουν», δηλαδή στα ταμεία δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί και η δόση και μισθοί - συντάξεις.

ΗΡΩΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Στο 8%-9% “κλειδώνει” ο χαμηλός συντελεστής και στο 18%-19% ο ενιαίος – Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ

- Επιστροφή φόρου 3% για συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα
- Η κυβερνηση θέλει στον μειωμένο ΦΠΑ να ενταχθούν και τα τιμολόγια της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και του φυσικού αέριου
- Τυχόν κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου θα συνοδεύεται από ένα σύστημα επιστροφής του αυξημένου ΦΠΑ στους νησιώτες
- Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ, ίσως να είναι μειωμένος με βάση τις νέες αντικειμενικές αξίες
- Όλα τα μέτρα που θα συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο φορολογικό πακέτο κι έχουν περάσει τις... εξετάσεις στο Brussels Group

Η ...τυχαία συνάντηση του Γιώργου Αυτιά με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο παρουσιαστής ξαναβγήκε στον δρόμο...

Η ...τυχαία συνάντηση του Γιώργου Αυτιά με τον Γιάνη Βαρουφάκη στον δρόμο έβγαλε και μια είδηση. «Δεν θα υπάρξει μέρα που να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Εχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και μένει να λύσουμε το πόσο μεγάλο θα είναι το άστρο του Δαυίδ: Οι αντιδράσεις και η απάντηση του Δήμου Καβάλας

[Και φυσικά για την ελληνική πολιτική σκηνή μετράει το πόσο αντισημίτρια είναι η Δήμαρχος... κανείς δεν τολμάει να πει ότι όπου υπάρχει ένας αντι- υπάρχει απέναντι και ένας υπερ- και στην προκειμένη περίπτωση κανείς δεν τολμά να θίξει την εμμονή των Εβραίων να μπει το άστρο του Δαυίδ... ειδικά όλοι εκείνοι που έχουν μια αλλεργία με το ελληνικό εθνόσημα ή τη σημαία... Γιατί φαντάζεστε πόσο θα έδειχνε το φασιστόμετρο για κάποιον που θα έβγαινε και θα έλεγε να βάλουμε το ελληνικό εθνόσημο στο τάδε μνημείο;]

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων και της γενικής γραμματείας Θρησκευμάτων, προκάλεσε η αναβολή των εγκαινίων του μνημείου στη μνήμη των Καβαλιωτών Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, επειδή το μνημείο φέρει το Άστρο του Δαυίδ.

Ο Δήμος με μακροσκελέστατη ανακοίνωση διαψεύδει ότι αυτός ήταν ο λόγος της αναβολής, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνουν σύντομα με τη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος - Όχι σε νέα φοροεπιδρομή

Η ΝΔ τάσσεται κατά της νέας φοροεπιδρομής
Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά δεν πρέπει και να θεωρείται δεδομένο ότι η ΝΔ θα στηρίξει μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει φοροεπιδρομή στους πολίτες, ανέφερεαν τα στελέχη της ΝΔ, που συμμετείχαν στην περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΝΔ, με αντικείμενο την παιδεία, στην Τρίπολη της Αρκαδίας.

Αμερικανοί κομάντο στη Συρία εκτέλεσαν τον υψηλόβαθμο τζιχαντιστή – ΒΙΝΤΕΟ

Με εντολή του πρόεδρου Όμπαμα αμερικανικές ειδικές δυνάμεις μπήκαν σε Συριακό έδαφος και σε μια καλά οργανωμένη νυχτερινή επιχείρηση σκότωσαν ηγετικό στέλεχος των τζιχαντιστών αρμόδιο για τη διαχείριση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων.

Η Δαμασκός διαψεύδει την κατάρριψη συριακού αεροσκάφους-Οι τούρκοι το στρογγύλεψαν και πλέον μιλάνε για ελικόπτερο

Ισχυρίζονται ότι κατερρίφθη ήταν ένα ιπτάμενο σκάφος παρακολούθησης που λειτουργούσε με τηλεχειρισμό.

Η συριακή τηλεόραση διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν συριακό αεροσκάφος, διευκρινίζοντας ότι αυτό...

ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ!! Ο Βαρουφάκης θέλει την Ελενα Παναρίτη εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ

[Να θυμίσουμε ότι η Παναρίτη σαν υπάλληλος του ΔΝΤ έχει δουλέψει στις υπανάπτυκτες χώρες οπότε έχει τριτοκοσμική εμπειρία που θα φανεί χρήσιμη στην Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Ελλάδος που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ]

Την συνεργάτιδά του, Ελενα Παναρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει ο Γιάννης Βαρουφάκης εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Σαμαράς: Οχι σε φόρους για να χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το κομματικό κράτος του

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια «συνεννόηση» με την κυβέρνηση, υπό την προϋπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ «να εγκαταλείψει τις ιδεοληψίες του» εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Τι κοινό έχει ο Τσίπρας με τον Τσιτσάνη;

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα -έχει δηλώσει ότι αν υπάρχει μία περίπτωση να τον δούμε με γραβάτα είναι όταν καταργηθεί το μνημόνιο– έχει απασχολήσει τόσο τα δημοσιογραφικά γραφεία όσο και την αντιπολίτευση, η οποία κάποιες φορές έχει ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις.

ΝΑΙ ΡΕ! ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Φράγκας για δίωξη "πόθεν έσχες": Θέλουν να με φιμώσουν!

Για προσπάθεια φίμωσης κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας σε ανακοίνωση που εξέδωσε ως απάντηση σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Στην Ελβετία συνελήφθη o Αλβανός που «γάζωσε» με καλάσνικοφ 2 αδέλφια

Συνελήφθη στην Ελβετία, υπήκοος Αλβανίας, διωκόμενος από την Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παραιτήθηκε αρχιλοχίας από την Ελλάδα έγινε στρατηγός του γύρου στην Αυστραλία

Παραιτήθηκε από τον στρατό ως αρχιλοχίας μετανάστευσε στην Αυστραλία κι έγινε “στρατηγός” του “γύρου”!

Η ιστορία του πρώην πλέον αρχιλοχία Θωμά Δελιόπουλου έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως την παρουσιάζει η εφημερίδα “Άγορα”.

Ποινή 79 ετών σε Τούρκο δουλέμπορο - Εϊχε πέσει με ταχύπλοο πάνω στους λιμενικούς!

Ποινή κάθειρξης 79 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στον Τούρκο δουλέμπορο...

Λιντσάρουν τον 48χρονο που σκότωσε 4 για τη... μπουγάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέφυγε η κατάσταση στη Νάπολι, όπου ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους έξι με αφορμή το σωστό μήκος του σχοινιού της... μπουγάδας, αφού δεκάδες πολίτες τον προπηλάκισαν.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Δεν πληρώθηκε ακόμη το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους του ΙΚΑ

Λίγες ώρες μόνο μετά από το πρώτο κρούσμα στάσης πληρωμών στο Δημόσιο με τη μη καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και την προ ημερών καθυστέρηση της καταβολής συντάξεων στους δικαιούχους του ΙΚΑ, με την αστεία, κλασική πλέον, δικαιολογία...

Γελάει η ΝΔ με τις ανοησίες Καμμένου για νατοϊκή βάση σε ελληνικό νησί

"Τέτοιες αποφάσεις απαιτούν ομοφωνία και δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα συμφωνήσει η γειτονική χώρα"

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η θέση που εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για ενδεχόμενη παραχώρηση εκτάσεων σε νησί του Αιγαίου, για την κατασκευή NATOϊκής βάσης.
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε αυτή την άποψη από το βήμα του συνεδρίου του Economist.

Βρούτσης: Δεν τους άρεσε η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος... προτιμούν "ρήτρα" μηδενικής σύνταξης

Σε μηδενικές επικουρικές οδηγεί η κυβέρνηση, καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Εργασίας, επί κυβερνήσεων Σαμαρά, Γιάννης Βρούτσης.

Ποτάμι: Ξέχασε ο πρωθυπουργός να πει όλα τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει το Ποτάμι, μέσω ανακοίνωσής του σχολιάζοντας την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως ακολουθεί πρακτικές των προηγούμενων πρωθυπουργών: «παραλάβαμε καμμένη γη, άρα οι άλλοι φταίνε».

Το ΔΝΤ προειδοποιεί: Κίνδυνος πτώχευσης τον Ιούνιο

Οι Ευρωπαίοι διαπραγματευτές έχουν μόλις λίγες ημέρες για να καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, διαφορετικά η κρίσιμη πληρωμή δόσης στο ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου είναι πιθανό να αθετηθεί, σύμφωνα με ένα έγγραφο του Ταμείου που έφερε στη δημοσιότητα το Channel 4 News.

Ο Άδωνις ζητά Εισαγγελέα!

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρώην υπουργός της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα επικουρικά. Μάλιστα στο σχόλιο του ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται τις Εισαγγελικές αρχές…

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Μεγάλο το άγχος του να πείσει τους δικούς του

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Spiegel: "Πρωτοφανής" κίνηση με τα λεφτά από τις πρεσβείες

Στις πρώτες ειδήσεις της ιστοσελίδας του φιλοξενεί το Spiegel την είδηση ότι η ελληνική κυβέρνηση ζητά από τις πρεσβείες της ανά τον κόσμο να επιστρέψουν άμεσα αδιάθετα χρήματα και κονδύλιά.

ΦΩΤΟ-ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ απ' τον καλύτερο βουλευτή όλων των εποχών!!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης (κάπως έτσι λένε οι δημοσιοκάφροι τις παπαριές τους) Κύκλοι της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ θέλουν  να πετάξουν την Ελλάδα εκτός Eurovision... και ο θεός Νικόλας Νικολόπουλος απαντά:

Μιλάμε για πραγματική άλωση του κράτους από συγγενείς!! Ατελείωτη η λίστα των ρουσφετιών!!

Ορδές Συριζαίων εφορμούν και διορίζονται στο Δημόσιο. Είναι γλυκό το μέλι. Δείτε τη ανανεωμένη λίστα με τα πιο πρόσφατα ρουσφέτια:

Με συμβόλαιο έχει δέσει ο Τσίπρας τους ΣΥΡΙΖΑίους βουλευτές

Καθένας από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί, «πολιτικά και ηθικά» ότι συμμορφώνεται με μια σειρά θεμελιωδών απαιτήσεων που προβάλλει το κόμμα - Ολοι οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ'ΚΑΙ ΡΏΓΕΣ! O ΟΔΔΥ δημοπρατεί 103 οχήματα με τιμές από 130€ για δίκυκλα και 300 για αυτοκίνητα

Την Τρίτη 19 Μαΐου στις 9:00 π.μ. θα διεξαχθούν δημοπρασίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια.

ΝΔ: Αμφιβάλλουμε αν ο ίδιος ο Τσίπρας πιστεύει πια τα ψέματά του

Σύμφωνα με τον Κώστα Καραγκούνης, ο κ. Τσίπρας μιλάει για παγίδευση, «όταν ο ίδιος έσυρε τη χώρα σε εκλογές, και όταν ο ίδιος αποδείχτηκε ανέτοιμος να κυβερνήσει;»

Μητσοτάκης: Με 13 απώλειες στην ψηφοφορία η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη

«Ναι μεν μπορεί να έχουμε συμφωνία, αλλά η κυβέρνηση σε αυτήν τη μορφή δεν θα μπορεί να συνεχίσει»

«Εάν η κυβέρνηση σε αυτήν την ψηφοφορία για τη συμφωνία -εφόσον την κλείσει και τη φέρει στη Βουλή- χάσει παραπάνω από 13 βουλευτές, υπάρχει την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας...

Ανέβαλαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Καβάλα επειδή το «Αστρο του Δαυίδ» ήταν μεγάλο

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας να αναβληθούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Ολοκαυτώματος στην πόλη.

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ! Σπάνε ομόλογα για να πληρωθούν οι επικουρικές

Σε «σπάσιμο» ομολόγου προκειμένου να πληρώσει τις επικουρικές συντάξεις και να μην προχωρήσει στη μείωσή τους -όπως προβλέπει η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος- οδεύει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης αναζητώντας 100 εκατ. ευρώ προκειμένου στις 29-30 Μαΐου να πληρώσει συντάξεις στους 1,080 εκατομμύριο συνταξιούχους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, με ή χωρίς συμφωνία

Ας πάρουμε την πιο αισιόδοξη εκδοχή για την κυβέρνηση.

Ότι δηλαδή η συμφωνία, λύση -ας τη βαφτίσει όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ- περνά από τη Βουλή με μικρές απώλειες για το κυβερνών κόμμα, οι δόσεις και τα ευρώ πέφτουν στη συνέχεια σαν βροχή. Υπάρχουν έστω αχνές ενδείξεις πως στη χώρα τον Σεπτέμβριο, εάν όλα αυτά συμβούν, η διοίκηση, η οικονομία, οι αγορές, θα λειτουργούν σε κανονικές συνθήκες; Ότι θα βαδίζουμε σε έξοδο από την ειδική κατάσταση, ότι θα προσδοκούμε συμμετοχή στο φθηνό χρήμα της ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, όπως όλες οι άλλες χώρες της ΕΕ;

Καυγάς Χασαπόπουλου με τον ψεκασμένο Μαυραγάννη- ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega. Συγκεκριμένα, κανένας πολιτικός καλεσμένος δεν μπορούσε να εκθέσει τις απόψεις του, λόγω του ότι ο ένας μιλούσε «πάνω» στον άλλο.

Ο Τατσόπουλος συστήνει στους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» να λάβουν φαρμακευτική αγωγή

Αιχμές για τη δήλωση του Γιάννη Βαρουφάκη σχετικά με το Κούγκι αφήνει ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ν.Δ.: Ανοιχτή πρόσκληση στους λαθρομετανάστες το ν/σ για την ιθαγένεια

Τα όσα μεθοδεύει να νομοθετήσει η κυβέρνηση στο ζήτημα της ιθαγένειας, αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση στους λαθρομετανάστες να εγγράψουν το παιδί τους στην πρώτη δημοτικού και αυτόματα να πάρουν άδεια παραμονής για τους ίδιους και την οικογένειά τους, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

«Πόλεμος» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ: Η Κομμουνιστική Τάση κατηγορεί την Πολιτική Γραμματεία για ατολμία, αμηχανία και σύγχυση

Το εσωκομματικό θερμόμετρο ανέβασε κατακόρυφα η Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας δριμύτατη κριτική στην Πολιτική Γραμματεία με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από τη συνεδρίασή της.

ANTE KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ! Ο Ουκρανός πρόεδρος έθεσε σε ισχύ νόμους για την αποσοβιετοποίηση της χώρας

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο έθεσε χθες Παρασκευή σε ισχύ τους αμφιλεγόμενους νόμους που θα απαγορεύουν την “κομμουνιστική προπαγάνδα” εξαίροντας τους εθνικιστές μαχητές και προκαλώντας την οργή της Ρωσίας.

ΦΩΤΟ-Ρε μαλ@κες γάβροι κάντε λίγο ησυχία!

Tρελό γέλιο με τον Δημητράκη:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Το έγγραφο με το οποίο ο υπουργός πήρε 5 εκ απ'τη μισθοδοσία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δείτε το έγγραφο που βγάζει στη σέντρα τους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγαν πάλι ότι φταίει το τραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ...

Πρόκειται για την απόφαση του αρμοδίου υπουργού κ. ...

Ο Άδωνις «καρφώνει» Ζωή και Λαφαζάνη

Όπως είναι γνωστό ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αφήνει τίποτα να πέσει…κάτω και ασχολίαστο. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αυτή τη φορά έβαλε με χιουμοριστικό και αιχμηρό τρόπο κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και κατά του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ! 54 παραβιάσεις χθες από τα τουρκικά μαχητικά

Ενδεικτικό της χθεσινής επιθετικής διάθεσης είναι ότι εισέβαλαν τέσσερις σχηματισμοί με δύο μαχητικά αεροσκάφη έκαστος και ένας που απαρτίζονταν από δέκα μαχητικά

ΜΑ ΓΙΑΤΙ;ΑΣ ΤΟΥ'ΔΙΝΑΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Σε θάνατο καταδικάστηκε ο Τσαρνάεφ

Σε θάνατο καταδικάστηκε ο δράστης των επιθέσεων του Μαραθωνίου της Βοστόνης το 2013, Τζοχάρ Τσαρνάεφ. Χρειάστηκαν 14 ώρες διαβουλεύσεων προκειμένου το 12μελές σώμα των ενόρκων να αποφασίσει την ποινή του 21χρονου κατηγορούμενου.

ΝΔ: Λάθρο έκλεισαν την Κατεχάκη υπό την ανοχή της κυβέρνησης

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, για το κλείσιμο της Λ. Κατεχάκη από λαθρομετανάστες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ! Το ζευγάρι που «έκλεψε» την παράσταση στο συνέδριο του Economist (ΦΩΤΟ)

Του κρατούσε το χέρι σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Ήξερε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της θα αποσπούσαν την προσοχή των φωτογράφων. Εκείνη κομψή και λαμπερή, εκείνος σικάτος και όπως πάντα χαμογελαστός. Ο λόγος για τον...

«Ξέρει η Ζωή κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;»

Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της προέδρου της Βουλής, όταν ο Γιάννης Δραγασάκης κάλεσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να καταθέσει τα αποθεματικά της Βουλής στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, κάτι το οποίο φέρεται εκείνη να αρνήθηκε, προκάλεσε την αντίδραση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα του Ολυμπιακού με τους χασογκόληδες της ΤΣΣΚΑ

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός για το Final Four, όπως τις επέλεξε η Euroleague.

Sueddeutsche Zeitung: O Βαρουφάκης το αληθινό εμπόδιο στη διαπραγμάτευση

Δριμεία κριτική κατά του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, από την εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, που τονίζει πως οι Υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup φαίνεται πως δεν διεξάγουν καμία οικονομική συζήτηση, αλλά μία ιδεολογική.