21 Απριλίου 2015

Με πόσους συμβούλους και συνοδούς λέτε να πήγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Ρώμη;

Ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά συνολικά 13 άτομα συνοδεύουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων που διεξάγεται στην ιταλική πρωτεύουσα.

Όλα τα πραξικοπήματα στην Ελλάδα την 21η Απρίλη γίνονται

Μήπως το “τρομολαγνικό” προεκλογικό σποτάκι της ΝΔ γίνεται πραγματικότητα;

Πόλεμο» κατά της κυβέρνησης για την υποχρεωτική δέσμευση των αποθεματικών τους, κηρύσσουν οι δήμαρχοι όλη της χώρας προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη και κινητοποιήσεις.

Απολαυστικός Τζον Στάμος: Οταν συνάντησα τον Ομπάμα και τον Γιάνη πως τον λένε.. [βίντεο]

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ εμφανίστηκε ο γνωστός Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τζον Στάμος και μίλησε για την εμπειρία του στον Λευκό Οίκο.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΔΙΑ!Παραιτήθηκαν για τα ταμειακά διαθέσιμα δύο αντιπρόεδροι του Εθνικού Κτηματολογίου

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν την Τρίτη το απόγευμα στον πρόεδρο της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ (ΕΚΧΑ ΑΕ) Ηλία Λιακόπουλο οι δύο αντιπρόεδροι του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! «Η ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα ήταν αίτημα της τρόικα»

- Aνώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης δεν βλέπει ορατή την επίτευξη συμφωνίας έως το τέλος Απριλίου
- Για τις διαπραγματεύσεις δήλωσε πως "είμαστε ακόμα αρκετά μακριά σε ένα ορατό αποτέλεσμα"
- Για τα ταμειακά διαθέσιμα δήλωσε πως ανάλογες ρυθμίσεις γίνονται και σε άλλες χώρες όπως η Ολλανδία
- Ο αξιωματούχος άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποτελεί προθεσμία ούτε το Eurogroup της 11ης Μαΐου

«Πόλεμος» Δήμων-κυβέρνησης: Δε σας δίνουμε ούτε ένα ευρώ

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στους δήμους, τις περιφέρειες και την κυβέρνηση, μετά από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την παραχώρηση των ταμειακών διαθεσίμων σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Χατζάκης: Αναμένω οδηγίες για πιθανή μετάβασή στην πολιτιστική Μακρόνησο. Ζήτω ο Αναπληρωτής Υπουργός!

Με σαφείς αναφορές στη δικτατορία των συνταγματαρχών, απαντά ο Σωτήρης Χατζάκης στην ανάκληση του διορισμού του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Και φυσικά ο Σταθάκης καλύπτει τα λαμόγια πολυθεσίτες συνεργάτες του

Κατά την πάγια τακτική του, καλύπτει πλήρως τον συνεργάτη του Χάρη Σαββίδη

Απάντηση αναφορικά με δημοσίευμα της στήλης Themaleaks του Πρώτου Θέματος απέστειλε με καθυστέρηση δύο ημερών ο υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, Γιώργος Σταθάκης, κάτω από την πίεση νέων αποκαλύψεων για πολυθεσίες συμβούλων του.

Ο ΟΑΕΕ που δεν έχει να πληρώσει συντάξεις διαθέτει συμβολικά 60 εκατ. ευρώ στον ΟΔΔΗΧ-Άλλα 50 εκ δίνει ο ΟΑΕΔ!

Επιπλέον 50 εκ ευρώ δίνει και ο ΟΑΕΔ που είχε διαθέσει 120 εκατ. ευρώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα

Επιπλέον 50 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα του, αποφάσισε να μεταφέρει ο ΟΑΕΔ από τις εμπορικές τράπεζες στο κοινό κεφάλαιο της ΤτΕ, για να τοποθετηθούν  σε κρατικά ρέπος, μέσω του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους).

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Εισβολή κουκουλοφόρων στο Ιδρυμα

Ενταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς μια ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της σχολής.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ! Παρακαλάνε τους Ρώσους κι αυτοί απάντησαν: Θα το εξετάσουμε

Φαντάζεστε να έκανε κάτι ανάλογο ο Σαμαράς στη Μέρκελ;

«Θα εξετάσουμε αυτές τις δυνατότητες»,  τόνισε ο Αλεξάντρ Νόβακ σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt

Με ενδιαφέρον (sic) αντιμετωπίζει η Ρωσία την πρόταση της Ελλάδας να συμμετάσχει στην εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία.

«Χάκερς» της ΓΓΔΕ εντοπίζουν κυκλώματα φοροδιαφυγής

Με τη χρήση ειδικών αλγόριθμων και τη βοήθεια Βέλγων εντοπίζουν  ύποπτες συναλλαγές. Απενεργοποιήθηκαν ήδη 18 ύποπτα ΑΦΜ με τζίρους δισεκατομμυρίων

Τα 10 καλύτερα νησιά στον κόσμο για το 2015-Ένα ελληνικό στην 4η θέση

Το κορυφαίο νησί στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το Travellers' Choice, είναι το Προβιντενσιάλες, το πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Τερκς και Κέικος.

First class ... "πρόσφυγες": Πλήρωσαν 8.500 δολάρια για να φτάσουν στην Ιταλία με γιοτ

«Πληρώστε πολλά και θα έχετε όλες τις ανέσεις», ήταν το σύνθημα των διακινητών - Επέβαιναν 98 Σύροι και Παλαιστίνιοι - Ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν 25 παιδιά

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε τις ΠΝΠ «για λόγους αρχής»

«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων φορέων και ΟΤΑ εξαπολύει εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση της Γραμματείας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης του κόμματος.

ΗΠΑ: Στη λίστα τρομοκρατών Χρ. Ξηρός - Ν. Μαζιώτης

Εκτελεστική πράξη με την οποία χαρακτηρίζει τον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη τρομοκράτες εξέδωσε η αμερικανική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με την πράξη αυτή, μπλοκάρουν περιουσιακά στοιχεία και παγώνουν λογαριασμοί του Ξηρού και του Μαζιώτη που τυχόν βρίσκονται στο αμερικανικό έδαφος.

Καλώς ήρθε το …ρούβλι! Μόνο γλωσσόφιλο δεν έδωσε ο Λαφαζάνης τον Μίλερ-Φυσικά και δεν υπογράφτηκε τίποτα-δούλεμα από τον Ρώσο-ΦΩΤΟ

Με θερμό εναγκαλισμό έγινε δεκτός στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο επικεφαλής της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Στα δικαστήρια σέρνει η κυβέρνηση διοικητές νοσοκομείων που δεν παραιτούνται

Τη νομική οδό αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ακολουθήσει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να επιλύσει με «ανώδυνο», οικονομικά, τρόπο το ζήτημα των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, που έχει προκύψει μετά την άρνησή τους να παραιτηθούν, όπως τους έχει ζητήσει με έγγραφό του ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής.

Κάθε μέρα και πιο προκλητικοί, ανέβαλαν τη συζήτηση για την (1η…) Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

Τους άνοιξε η όρεξη με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Από τη μια οι ΣΥΡΙΖΑίοι υπουργοί, μαζί με τους συναδέλφους τους των ΑΝΕΛ, τις υπογράφουν απλόχερα κι από την άλλη αρνούνται ακόμα και να τις συζητήσουν!

Άδωνις: Ο λαός μας αυτοκτόνησε στις 25 Ιανουαρίου

Την δήλωση του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πως μέχρι τις εκλογές η Ελλάδα πήγαινε καλά, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο twitter.

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ; Μιχελογιαννάκης: Στο τέλος θα γίνουμε Κομανέτσι!

Οι αρχικές του δηλώσεις ήταν ήπιες. Μετά ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης "ξεσπάθωσε" για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,  για τα αποθεματικά των ταμείων και των ΟΤΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΥΛΟ! Η Μέρκελ ζήτησε να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα - Τι κρύβει αυτή η πρωτοβουλία και οι άγριες διαθέσεις της Γερμανίας

- Κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την αρχή δεν ξεκαθάριζαν ποιός ζήτησε τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ
- Η Άνγκελα Μέρκελ σκοπεύει να θέσει ένα αυστηρό δίλημμα στον Έλληνα πρωθυπουργό
- Ο Γιούνκερ δηλώνει απογοητευμένος και ζητά από την κυβέρνηση μεγαλύτερες προσπάθειες
- Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως θέλει συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες

Οι πιο... άστοχοι δράστες! Πυροβόλησαν 17 φορές δύο άνδρες στη Ζάκυνθο και... δεν τους πέτυχε ούτε μία σφαίρα!

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Ζάκυνθο, καθώς φέρονται να είναι οι δράστες πυροβολισμών που έπεσαν χθες το βράδυ, στην περιοχή της Μπόχαλης.

Ο βενζινάς της... Ζωής: "Έγινε επεισόδιο αλλά δεν ζήτησε να με απολύσουν"

Το επεισόδιο της Αιδηψού, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τοποθετεί στις σωστές του διαστάσεις ο υπάλληλος του πρατηρίου βενζίνης που συνομίλησε έντονα μαζί της.

ΒΙΝΤΕΟ-Φρικτές εικόνες από τη Βραζιλία: Σκότωσε στο ξύλο και πυροβόλησε τη γυναίκα του – Οι κάμερες κατέγραφαν τον φόνο

Στην πιο αποτρόπαια πράξη προέβη ένας αρρωστημένος σύζυγος, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του σε έναν κήπο στο Ρίο, τη στιγμή που οι κάμερες ασφαλείας κατέγραφαν το περιστατικό.

Η Σώτη Τριανταφύλλου πήγε στη διάλεξη: Τι δεν κατάλαβε ο Πολ Κρούγκμαν από την Ελλάδα

«Ο καλός άνθρωπος Πολ Κρούγκμαν» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύει η Σώτη Τριανταφύλλου στο Athens Voice. Η Ελλάδα είναι θέμα εθνοψυχιατρικής, γράφει.

Το σχόλιο του Άδωνι για τον πίνακα του Βελουχιώτη σε γραφείο υπουργού (ΦΩΤΟ)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη αλλά το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε όχι στα όσα ειπώθηκαν αλλά στον πίνακα του Άρη Βελουχιώτη που έχει στο γραφείο του.

Ως πότε θα βλάπτουν τη ΝΔ οι υπονομευτές της;

Το δικό τους χαβά έχουν μερικοί στη ΝΔ που κοιμούνται και ξυπνάνε με την έγνοια εάν και πότε θα φύγει από την ηγεσία του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο ξεφτίλισμα Καμμένου από Μπουτάρη: Θέλει ψυχίατρο ο άνθρωπος

Νέα επίθεση… «αγάπης» προς τον κ. Καμμένο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Δε με αφορά ο κύριος Καμμένος.

Η απάντηση ηλίθιου για τις… «ποινικές ευθύνες της Δούρου»

«Η χθεσινή ΠΝΠ καλύπτει τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της κα Δούρου που προκύπτουν λόγω μη εφαρμογής απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου», γράφει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η απάντηση σε αυτή την ανάρτηση δεν ήλθε από την Περιφερειάρχη Αττικής αλλά...

ΦΩΤΟ-Tony Toutouni: Ο νέος πιο μισητός πολυεκατομμυριούχος του Instagram!

O άνθρωπος είναι ένα ζώο και μισό. Για κάποιους αυτό είναι προσβολή προς τα ζώα αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση που ακόμη και ο αγαπημένος Αινστάιν δεν θα μπορούσε να την εξαντλήσει με μια εξίσωση του.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Σόιμπλε: Τελειώνει ο χρόνος για την Ελλάδα. Βρισκόταν σε καλό δρόμο μέχρι τις εκλογές

Νέα παρέμβαση έκανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με συνέντευξή του στο Bloomberg.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ υποστήριξε ότι «μέχρι τις τις εκλογές η Ελλάδα βρισκόταν στο σωστό μονοπάτι για την ανάκαμψη, γεγονός που εξέπληξε πολλούς. Θα έπρεπε να είχαν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο».

Bild: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της «κοκαλιάρας Λετίσια της Ισπανίας»

Δείτε φωτογραφίες - Έχει πρόβλημα ανορεξίας ή κάτι άλλο; διερωτάται ο διεθνής Τύπος

«Η κοκαλιάρα Λετίσια της Ισπανίας» είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας Bild, παραθέτοντας φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνιση της συζύγου του βασιλιά Φελίπε που προδίδουν την προκλητικά αδύνατη σιλουέτα της.

ΓΕΛΟΙΟΣ! «Έφυγε» στέλεχος του ΚΚΕ και τον… αποχαιρέτησε ο Κοτζιάς: Έφυγε ο αρχηγός της κομμούνας των ουρανών

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter «αποχαιρέτησε» τον σύντροφό του από το ΚΚΕ, Μιχάλη Τερζίδη, ο Νίκος Κοτζιάς.

Ποιος πρωταγωνιστής από το «Κάτω Παρτάλι» έπαιξε σε ελληνική gay ταινία – (φωτο)

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κάτω Παρτάλι» είχε πρωταγωνιστήσει στην ελληνική ταινία gay περιεχομένου «Η Αφροδίτη στην αυλή/Venus in the garden» του Τηλέμαχου Αλεξίου.

Ο λόγος για τον...

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΛΕΜΕ! Μύκονος: Δείτε τις χορεύτριες που άναψαν φωτιές - Ο κόσμος παρέμεινε στο κλαμπ μέχρι τα ξημερώματα (Βίντεο)!

Οι αισθησιακές χορεύτριες που λικνίζονταν στον ρυθμό της μουσικής «άναψαν φωτιές» στον ανδρικό πληθυσμό...

Γνωστό Club έκανε δυναμικό opening στην νυχτερινή ζωή της Μυκόνου. Το γνωστό αθηναϊκό κλαμπ «μετακόμισε» στο «νησί των Ανέμων» σε έναν ιστορικό χώρο, ο οποίος ανακαινίστηκε ώστε να αποκτήσει περισσότερο νησιωτική ατμόσφαιρα.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΘΕΟΣ Μιχελογιαννάκης λύνει μέσα σε 50'' το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας

Ότι και να λέμε το άτομο είναι θεός και αν δεν δείτε την ανάλυσή του δεν έχετε δει τίποτα (πχ ο Άδωνις δίπλα του τα είδε όλα):
το κορυφαίο βέβαια είναι η "λίστα Λιχνενστάιν"

Συλλεκτικό βίντεο-Μπουτάρης για τον χοντρό...

"Έχουμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Και αυτοί δεν με πάνε. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα" είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

Γέλιο μέχρι δακρύων -Οι Ράδιο Αρβύλα κάνουν αναπαράσταση του επεισοδίου με τη Ζωή στο βενζινάδικο [βίντεο]

Το επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήμερα και την επομένη του Πάσχα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα».

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Η απίστευτη κορνίζα του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη [εικόνα]

Τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών επισκέφθηκε η Ραχήλ Μακρή και ανέβασε στο Facebook τη σχετική φωτογραφία.

Την προσοχή ωστόσο τράβηξε ένας πίνακας, αυτός του...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαρουφάκης και οι καθαρίστριες χωρίς άκρες στον ΣΥΡΙΖΑ, που έστησαν αντίσκηνα έξω απ'το ΥΠΟΙΚ

Και φυσικά δεν μιλάμε για τις ΣΥΡΙΖΑίες που είχαν λυσσάξει επί ΝΔ αν και πληρωνόντουσαν κανονικά... αυτές αφού έκαναν τη "δεουλειά του" έφυγαν αν και ακόμα δεν έχουν επαναπροσληφθεί...

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την πορεία των διαπραγματεύσεων προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών σήμερα το πρωί.

Ερωτώμενος για το πως πηγαίνουν οι συζητήσεις απάντησε ως εξής: «Πολύ καλά συνεχίζουμε».

Δήμαρχοι: Χυδαία και ανέντιμη η ΠΝΠ-Μάρδας: Μη φοβάστε, λίγο θα σας τον ακουμπήσουμε κι αυτό είναι όλο

«Να μην υπάρχουν φοβίες» λέει εκ των υστέρων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών - Αν ο κάθε δήμος επιθυμεί να κάνει ανάληψη από την Τράπεζα της Ελλάδος για ποσό κάτω του 10% των διαθεσίμων του, αυτό θα μπορεί να γίνει άμεσα

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ! Ανακοίνωσε 5 δισ. $ οικονομική βοήθεια από την Κίνα... για να μη γκρινιάζουν που δεν έχουν χαρτί υγείας

Η 5η (νομίζω) μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα βιώνει τον σοσιαλισμό ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζοντας εκτεταμένες ελλείψεις σε βασικά είδη, όπως λάδι, αλεύρι και γάλα... 

BITΣIA EINAI AYTA! Το Iskra φαντασιώνεται και κα@λώνει με Gazprom: Θα... τολμήσουν οι Ρώσοι;

«Μείζον ευρωπαϊκό και διεθνές γεγονός η επίσκεψη Μίλερ στην Αθήνα -  Πολιτικοεπιχειρηματική πράξη που υπερβαίνει τις ελληνορωσικές σχέσεις στον κρίσιμο ενεργειακό τομέα – Η Αθήνα μοιάζει αποφασισμένη – Αυτή που μάλλον πρέπει, να δείξει τόλμη, διορατικότητα και αποφασιστικότητα, είναι η Ρωσία» είναι μερικές ατάκες με τις οποίες κα@λώνουν οι Λαφαζάνηδες

ΝΔ: Αφαίμαξη των ταμείων των Δήμων από την κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα.

«Η Κυβέρνηση αφού απέτυχε έως σήμερα να εξασφαλίσει τη ρευστότητα του Κρατικού Ταμείου και να μην κηρύξει γενικευμένη στάση πληρωμών, προχωρεί...

Το προφίλ Λαφαζάνη, Βούτση, Μπαλτά στους FT: «Ποιοι στρέφουν το τιμόνι της Ελλάδας προς τα αριστερά»

Xαρακτηρίζουν τους τρεις υπουργούς «ιδεολόγους οι οποίοι προσπαθούν να στρέψουν το τιμόνι της Ελλάδας προς τα αριστερά»

«Αυτοί είναι οι ιδεολόγοι, οι οποίοι προσπαθούν να στρέψουν το τιμόνι της Ελλάδας προς τα αριστερά». Οι FT σκιαγραφούν το προφίλ των Παναγιώτη Λαφαζάνη, Νίκου Βούτση και Αριστείδη Μπαλτά σε σημερινό άρθρο τους.

ΤΟ 'ΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Αγροτική παραγωγή με… leasing στα βασιλικά ανάκτορα

Την «ανάσταση» του Τατοΐου, όπου βρισκόταν η κύρια κατοικία της τέως βασιλικής οικογένειας, ετοιμάζει η κυβέρνηση της Αριστεράς, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη της μεγάλης περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και ιστορικής αξίας του κτήματος

Σταϊκούρας: «Η χώρα κινδυνεύει να βουτήξει στην ύφεση»

«Η χώρα κινδυνεύει να βουτήξει και πάλι στην ύφεση», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο Συνέδριο Auditing-Consulting-Advisory Services, που διεξάγεται στην Αθήνα.

Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για το σχέδιο... αντίδρασης στην κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για το σχέδιο... αντίδρασης στην κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Eurostat: Στο 3,5% του ΑΕΠ το έλλειμμα το 2014-Μειώθηκε το χρέος στα 317 δις

Το χρέος μειώθηκε κατά 2 δις αλλά τα παπαγαλάκια για να κάνουν προπαγάνδα χρησιμοποιούν το ποσοστό που βγαίνει σε συνδυασμό με το ΑΕΠ το οποίο έχει κάνει βουτιά...

Στο 3,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε, τo 2014, το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας, ενώ το δημόσιο χρέος έφτασε το 177,1% του ΑΕΠ, σύμφωνα με την πρώτη κοινοποίηση των στοιχείων για τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.