29 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Επική δήλωση Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ)

Στο παρακάτω βίντεο η κυρία Γεροβασίλη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένη στην εκπομπή του Λιατσου στο kontra tv, δίνει κατατοπιστικότατη απάντηση σχετικά με το πως η χώρα μας θα εξασφαλίσει χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες της για το 2015:

Πρωτομαγιά εκπέμπει η ΕΡΤ – Στα 3 ευρώ τον μήνα το χαράτσι

Την πρωτομαγιά θα εκπέμψει τελικά η ΕΡΤ στην κατεύθυνση αυτή κινούνται οι οδηγίες που έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

ΜΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ! WS Journal: Η κυβέρνηση ενημέρωσε τους δανειστές για πώληση του ΟΛΠ

Η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να αυξήσει τα έσοδά της κατά 500 εκατομμύρια ευρώ και ο κύριος πόρος των χρημάτων θα προέλθουν από την πώληση του ΟΛΠ.

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε κτίριο του Μανχάταν

Καταγράφεται ο πανικός των πολιτών που τρέχουν μακριά από το σημείο - Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 19 πολίτες, ενώ αγνοούνται δύο ακόμα

Η στιγμή της σφοδρής έκρηξης που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Ιστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης, από την οποία κατέρρευσαν δύο κτίρια, τραυματίστηκαν 19 πολίτες και αγνοούνται δύο ακόμα,  καταγράφεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΓΑΜ@ΣΕ ΚΙ ΕΔΕΙΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ! Θρίαμβος του Σαρκοζί στις περιφερειακές εκλογές

Ο Σαρκοζί επιστρέφει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των exit poll, στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών της Γαλλίας, ο συνασπισμός του οποίου ηγείται ο Σαρκοζί (οι Δεξιοί UMP με τους κεντρώους UDI) φαίνεται να κερδίζει 64-70 περιφέρειες. Το σοσιαλιστικό κόμμα 30-37 περιφέρειες , ενώ το ακροδεξιό Κόμμα της Μαρί Λεπέν το πολύ να κερδίσει μια Περιφέρεια.

ΓΛΕΝΤΙΑ!Αυτά έχουν δεχθεί κι η τρόικα ζητάει κι άλλα: Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ - Αυξάνονται φορολογικοί συντελεστές και ΦΠΑ - Μπαίνει φόρος... λίπους

- Αύριο στις 8 το βράδυ στη Βουλή μάχη πολιτικών αρχηγών στη συζήτηση για τη δανειακή σύμβαση
- Στη κόψη του ξυραφιού οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group
- Διαβάστε ποιοί φόροι αυξάνονται και τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ
- Στον αέρα το έκτακτο Eurogroup και η χρηματοδότηση της Ελλάδας, ενώ η κυβέρνηση ψάχνει ευρώ-ευρώ για την πληρωμή μισθών, συντάξεων και δόσεων
- Οι δανειστές πιέζουν για περικοπές στις συντάξεις και αύξηση του ορίου ηλικίας στη συνταξιοδότηση

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! Δείτε τι συμβαίνει όταν ηλίθιος Βρετανός προσπαθεί να κάψει την σημαία της ΕΕ

Ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο με καλυμμένο το πρόσωπο υποστηρίζει πως η ΕΕ «κλέβει» τον εθνικό χαρακτήρα, την ταυτότητα, τον ελεύθερο λόγο και την κυριαρχία των Βρετανών

Παρά τις προθέσεις του και παρά τη ρητορική κατά της μετανάστευσης, ένας Βρετανός που  καταγράφηκε σε βίντεο να εξυμνεί την «βρετανική ταυτότητα» απέτυχε παταγωδώς όταν επιχείρησε να κάψει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FT: Η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, λένε αξιωματούχοι

Πολλοί αξιωματούχοι της ευρωζώνης αμφισβητούν πλέον ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να καλύψει τόσο τα 1,7 δισ. που χρειάζεται για να πληρώσει τους μισθούς και συντάξεις Μαρτίου αλλά και τα 450 εκατ. στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 9 Απριλίου.

Βίντεο: Femen κατά Μαρίν Λε Πέν

Με κεντρικό σύνθημα «Je suis fasciste» - Γυμνόστηθη διαμαρτυρία κατά της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου

Σε μία ακόμα διαδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen, οι οποίες αυτή τη φορά τα έβαλαν με την επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν.

Βρήκε τον μπελά του ο ο Γιάνης με τα «παλιόσπιτα»... αλλά η Δανάη γιατί έσβησε τα προφίλ όπου τα διαφήμιζε;

Περιμένουμε λοιπόν από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του ΕΟΤ να βεβαιώει στην αρμόδια ΔΟΥ πρόστιμο 50.000 ευρώ υπέρ του κρατικού προϋπολογισμού....

Πήγαν να τον μπλέξουν με τα δύο «παλιόσπιτα» της Δανάης και της μητέρας της Ελένης Πόταγα στην Αίγινα και στην Αθήνα γιατί είχαν δηλωθεί τυπικά ως ενοικιαζόμενα στην εφορία

Ελληνικής καταγωγής ο ιατροδικαστής στην τραγωδία της Germanwings

Πρόκειται για τον Μίκαελ Τσόκος - Εξέφρασε την ελπίδα να έχει ταυτοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των θυμάτων τις ερχόμενες εβδομάδες Ελληνικής καταγωγής είναι ο επικεφαλής ιατροδικαστής που εκτελεί το εξαιρετικά δύσκολο έργο της ταυτοποίησης των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της Germanwings.

ΝΥΤ: «Εχει τα κότσια ο Τσίπρας να τα βάλει με την πτέρυγα Λαφαζάνη;»

Σύμφωνα με τον Χιούγκο Ντίξον, η μοίρα της Ελλάδας κρίνεται από την απάντηση αυτή

«Έχει τα κότσια ο Τσίπρας  ώστε να τα "σπάσει" με την ακροαριστερή πτέρυγα του κόμματος του;», διερωτάται ο αρθρογράφος των New York Times, Χιούγκο Ντίξον, σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας, τονίζοντας πως η μοίρα της Ελλάδας κρίνεται από την απάντηση αυτή.

ΒΙΝΤΕΟ-Χάντμπολ: Επεισόδια και Κυπέλο στον ΠΑΟΚ

Κυπελλούχος Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Διαφορετικές ερμηνείες για το κατοχικό δάνειο

Ελλάδα και Γερμανία ξεκινούν από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες στην υπόθεση του κατοχικού δανείου. Ενώ η ελληνική πλευρά δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για δανειακή σύμβαση, η Γερμανία, σε γνωμοδοτήσεις νομικών συμβούλων του υπουργείου Εξωτερικών, θεωρεί ότι το κατοχικό δάνειο είναι «ζημιά που προεκλήθη από την κατοχή» και άρα πρέπει να εξετασθεί, όπως οι πολεμικές επανορθώσεις, ως ζήτημα που θα έπρεπε να έχει τεθεί «σε εύλογο διάστημα μετά τη σύνοδο των Παρισίων», οπότε και ρυθμίσθηκε το ζήτημα της γερμανικής επανένωσης το 1990.

ΒΛΑΜΕΝΗ!! Χρυσοβελώνη: Λέει ψέματα ο Θεοδωράκης για το Protagon

Άμα η βλαμμένη δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ κατόχου ενός ονόματος και μετόχου μιας εταιρίας, δεν μπορείς να την βοηθήσεις...

Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη υποστηρίζοντας ότι είπε ψέματα πως έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την Άνοιξη του 2014.

"ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ"-Οι φούρνοι της ντροπής: Γνωστή αλυσίδα ξέπλενε χρήμα κυκλώματος σωματεμπορίας

Βούλευμα καταπέλτης του Συμβουλίου Εφετών "καίει" τους ιδιοκτήτες γνωστής αλυσίδας φούρνων που εκμεταλλεύονταν κορίτσια από την Ανατολική Ευρώπη. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τρόπου λειτουργίας του κυκλώματος... Πρόκειται για την εταιρεία Το Χωριάτικο και τη θυγατρική της Αττικοί Φούρνοι, που ανήκουν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου (στη φώτο ο ιδιοκτήτης όταν κυκλοφορούσε με την Ντούβλη).

ΠΑΣΟΚ: Να απαντήσει ο Τσίπρας για τα περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με όσα δήλωσε ο κ. Καμμένος για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"ΗΘΟΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΣΥΡΙΖΑ-Εκαναν απεργία και ο Πελεγρίνης δήλωνε ότι εργάζονταν... κι εμείς τους πληρώναμε

«Αισθάνομαι δέος για την απεργία σας, για την απεργία αυτών των ανθρώπων που δίνουν το αίμα τους για να σώσουν τη σάρκα τους», είχε πει στις 4 Δεκεμβρίου 2013, σε μία ομιλία του με έντονη δραματικότητα, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, απευθυνόμενος προς τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αθηνών μέσα στη μεγάλη αίθουσα τελετών του ιδρύματος. Τότε, οι διοικητικοί υπάλληλοι του πλέον εμβληματικού ΑΕΙ της χώρας βρίσκονταν στη 14η εβδομάδα απεργίας, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας. Μάλιστα, ο κ. Πελεγρίνης είχε προσθέσει: «Είμαι υπερήφανος για τους υπαλλήλους του Πανεπιστημίου μας, που δίνουν ένα μάθημα στην κοινωνία για το πώς πρέπει να αγωνίζεται». Ομως...

ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ! 220 δισ. ευρώ για εισαγωγές την τελευταία 6ετία!

Οι φωστήρες μπορούν να μας πουν με τι λεφτά θα γίνονται όλες αυτές οι εισαγωγές αν πάνε στη δραχμή; Τι θα εξάγουμε ρε γίδια για να παίρνουμε ευρώ και να κάνουμε εισαγωγές;

Λαχανικά από Εκουαδόρ και κρέας από Ναμίμπια στο ελληνικό τραπέζι!

Σε δυσθεώρητα ύψη διαμορφώθηκαν οι εισαγωγές την τελευταία εξαετία παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση στη χώρα μας.

«Ο κ. εργατολόγος που όλους μας... έδεσε χειροπόδαρα»

Στην προσπάθειά της να μονιμοποιηθεί στο Δημόσιο, η καθαρίστρια σχολικών κτιρίων Δέσποινα Κουρτέση είχε ακολουθήσει πριν από λίγα χρόνια μαζί με δεκάδες άλλες συμβασιούχους μια πάγια στρατηγική: πορείες διαμαρτυρίας, ολιγοήμερη κατάληψη γραφείων υπουργείου και συνεργασία με γνωστό εργατολόγο των Αθηνών. Τελικά πέτυχε τον στόχο της μέσω πολιτικής οδού (νέα νομοθετική ρύθμιση) και όχι λόγω δικαστικής απόφασης. Η δικαίωση, όμως, της άφησε πικρή γεύση.

Και αντεξουσιαστές εισαγωγής με τον κωδικό «Ρωξάνη»

Στα ίχνη συνεργών των φυλακισμένων μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και του Χριστόδουλου Ξηρού βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κ» κορυφαίος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ένας από τους υπόπτους ανήκει στους λεγόμενους «ποινικούς» και φέρεται να έχει συμμετοχή σε μεταφορά οπλισμού που θα χρησιμοποιόταν στο σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε "Σπαρτιάτης" σε εφημερίδα της Ουγγαρίας; - ΦΩΤΟ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει τα μέσα ενημέρωση της Ουγγαρίας, για την αναμέτρηση με την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro 1016. Μάλιστα η ουγγρική εφημερίδα "nemzeti SPORT”, έχει στο πρωτοσέλιδό της τον Κώστα Κατσουράνη...

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Ε; FAZ: Η λίστα μεταρρυθμίσεων «θα καταρτιστεί από κοινού» με τους πιστωτές

Η λίστα των ελληνικών μεταρρυθμίσεων πρόκειται, υποστηρίζει η γερμανική FAZ επικαλούμενη πηγές από τις διαπραγματεύσεις, να «καταρτιστεί από κοινού». Στην κυριακάτικη έκδοσή της, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στις συνομιλίες «εντοπίστηκαν μόνο διαδικαστικά θέματα» και η πλευρά των πιστωτών εμφανίζεται να μιλά για «έλλειψη προετοιμασίας» της ελληνικής πλευράς.

Η εξυπνάδα του Βαρουφάκη στο "παράπονο" μικρομεσαίου επιχειρηματία

Ρε μεγάλε αλίμονο να ανακοίνωνες και νέα μέτρα! Ο άνθρωπος μιλάει για όλα όσα τον παραμύθιαζες ότι θα καταργήσεις... για τη σεισάχθεια στα δάνεια ας πούμε...

Το "παράπονό" του στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξέφρασε ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας μέσα από το twitter.

ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΣΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ;Προαναγγελίες Βαλαβάνη για «Καταθεσιολόγιο» και ηλεκτρονικής διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών

Κάποτε στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων επί στουρνάρα,οι δημοσιοκάφροι έβγαιναν στα κάγκελα... τώρα όλα καλά αφού καταπολεμάει τη φοροδιαφυγή... λες και ο Στουρνάρας ήθελε να βλέπει τις καταθέσεις από προσωπικό βίτσιο

Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής των πλουσίων με την ολοκλήρωση ηλεκτρονικού «καταθεσιολογίου» για την τελευταία 15ετία και των μικρομεσαίων μέσω της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου και την επέκταση των πληρωμών με κάρτες, προαναγγέλλει η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, με συνέντευξή της στην “Αυγή”.

Μύθοι και αλήθειες για δάνεια της Ελλάδας από Πεκίνο και Μόσχα: Που σκοντάφτουν

"Mεγάλα κράτη όπως η Ρωσία γνωρίζουν πολύ καλά τα όριά τους"
Πριν από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, στελέχη που κινούνταν στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα είχαν αρχίσει να συζητούν εκτενώς τη δυνατότητα εξεύρεσης «εναλλακτικής χρηματοδότησης» σε περίπτωση που μια αριστερή κυβέρνηση δεν έβρισκε πεδίο συνεννόησης με τους πιστωτές.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Πανούσης: Δεν κλείνουν τα κέντρα κράτησης

Την πολιτική που θα ακολουθήσει με τους μετανάστες στα Κέντρα αποσαφηνίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο «Πρώτο Θέμα». Οι καινούργιοι μετανάστες πρέπει να περάσουν από τα κέντρα, δηλώνει και αναφέρει ότι «όλα τα κέντρα πλην της Αμυγδαλέζας μετατρέπονται εύκολα σε ανοικτές δομές».

ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! Ζουράρις: Θα βγω έξω ξεβράκωτος αν...

«Οι γερμανοί είναι το 4ο Ράιχ, όχι ο λαός, οι πολιτικοί, είμαστε σε πόλεμο, έχουμε απώλειες, άνεργους, φτωχούς, όμως η κυβέρνηση έχει εναλλακτικές λύσεις», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις μιλώντας στο κανάλι Ε.

Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 12 Νοέμβρη θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδος, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Ωστόσο το πρώτο trailer του “Spectre”, το οποίο έχει διάρκεια ενάμιση λεπτό και δίνει μία πρώτη εικόνα για το τι θα δούμε στην 24 «περιπέτεια» του Τζέιμς Μποντ.

ΠΑΛΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ! Χατζηνικολάου: Η χώρα δεν χρειάζεται μπελάδες

Ο άνθρωπος που σαν τον σκύλο υποστηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περιμένει αναθέρμανση της οικονομίας, νέες θέσεις εργασίας από φρέσκο χρήμα... και όλα αυτά, περιμένει να τα κάνουν οι άνθρωποι που βλέπουν σαν "μόλυνση" τις ξένες επενδύσεις και ακυρώνουν τη μία μετά την άλλη τις ιδιωτικοποιήσεις που συνδέονται με επενδύσεις (πχ. επενδύσεις για τον εκσυχρονισμό των 14 αεροδρομίων που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν)... Και μέσα σ'όλα ζητάει από το τσίρκο που μας κυβερνάει (ο αντιπρόεδρος δηλώνει ιδιωτικοποιείται ο ΟΛΠ κι ο υπουργός λέει δεν ιδιωτικοποιείται) "όχι μπελάδες"... τι να πεις; Αφού απευθύνονται σ γίδια καλά κάνουν και τα δουλεύουν

Την αναγκαιότητα να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα, και να αφήσει πίσω της τη μιζέρια του χθες, επισημαίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύριο άρθρο του στη “Real News”.

Υπόλογοι απέναντι στην ιστορία

Ο ελληνικός λαός ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα επειδή του υποσχέθηκε ότι θα πετύχει να αποσπάσει περισσότερα από τους Ευρωπαίους, διατηρώντας την Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήρε εντολή από τον ελληνικό λαό να κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη και να επιστρέψει στην δραχμή.

Ποιος πήγαινε τον μικρό Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο της Λεωφόρου;

Η απόφαση του πρωθυπουργού να τοποθετήσει τον ξάδελφό του Γιώργου Τσίπρα στη θέση του γραμματέα στο υπουργείο Εξωτερικών δεν προκάλεσε καμία περιέργεια τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Κυβέρνηση. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι οι τυπικές σχέσεις ανάμεσα σε δύο ξαδέλφια.

Bloomberg: «Αιμορραγούν» οι ελληνικές τράπεζες – Στα 133 δις ευρώ οι καταθέσεις

Με «τσάντες» φεύγουν τα χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες όπως γράφει χαρακτηριστικά το Bloomberg, σημειώνοντας ότι οι εκροές είναι τόσο μεγάλες που έχουν προκαλέσει δηλώσεις τρέλας από Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, που έκανε λόγο ακόμα και για περιορισμό στις κινήσεις κεφαλαίων.

Αντίστροφη μέτρηση για Βαρουφάκη, παρά τις τυπικές κυβερνητικές διαψεύσεις

Ζήτημα χρόνου είναι η απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει το Μαξίμου ότι εξακολουθεί να τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Ερχεται ο φόρος λίπους: Από ποια τρόφιμα σχεδιάζει η κυβέρνηση να πάρει λεφτά

Αύξηση τουλάχιστον κατά 1 λεπτό του ευρώ σχεδιάζει το κυβερνητικό επιτελείο να επιβάλει σε προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη, αλάτι και λίπος.

Έκαναν σ@ξ πάνω στη μηχανή... εν κινήσει!

Το απίστευτο στιγμιότυπο που απαθανάτισε διερχόμενος οδηγός σε πολυσύχνατο αυτοκινητόδρομο οδήγησε στον εντοπισμό του ζευγαριού που τρέλανε το διαδίκτυο!

Μητσοτάκης: Κίνδυνος για χρεοκοπία μαζί με τον οβελία - ΒΙΝΤΕΟ

"Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα έχουμε χρεοκοπία μαζί με τον οβελία εαν δεν μπορέσει η κυβέρνηση σε αυτές τις δυο βδομάδες που μεσολαβούν να συμφωνήσει με τους εταίρους" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΡΩΕΔΕ ΠΑΝΩ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΥ!! ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΗΣΒΩΛΙ! Μαζική “απόβαση” Γερμανων τουριστών στην Κρήτη!

Ημέρες “δόξας” ζει ξανά η Κρήτη, που υποδέχεται το πρώτο μαζικό κύμα τουριστών για το 2015.
Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου έγιναν οι πρώτες μαζικές αφίξεις τουριστών, με 22 πτήσεις τσάρτερ, κυρίως από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το twitter, το ΠΑΣΟΚ και τα χαμηλά λιπαρά του Βαρουφάκη

Μέσω twitter, το ΠΑΣΟΚ στέλνει το δικό του μήνυμα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με τον ΦΠΑ.

Εικόνες Σοκ: Θύμα ξυλοδαρμού Ελληνίδα παρουσιάστρια. Δείτε ποια είναι

Έτσι είναι αυτά. Όταν κάνεις εφήμερες σχέσεις είτε ερωτικές είτε φιλικές αυτές οι χυδαιότητες είναι δεδομένες.

Πόσο μάλλον όταν φτάνεις σε σημείο να συγκατοικείς με κάποιον. Τότε και όταν κλείνει η πόρτα πολλά δεν μαθαίνονται ποτέ.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ-Τσίπρας: Δεν υπάρχει 3ο μνημόνιο - Καμία μείωση μισθών και συντάξεων - Τι λέει για το... πολυσυζητημένο δίλημμα "ρήξη ή λύση"

- "Ρήξη με τη διαπλοκή, λύση με την Ευρώπη", λέει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του
- Ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά πως το πρόβλημα της ρευστότητας θα αντιμετωπιστεί άμεσα με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τις μεταρρυθμίσεις
- Στήριξη σε Γιώργο Κατρούγκαλο, Γιάνη Βαρουφάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Σαφείς αιχμές για την στάση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Κόντρα Κατρούγκαλου - Μητσοτάκη στο twitter

Κόντρα ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο οποίος έγραψε: "Η υπόθεση Κατρούγκαλου είναι ο ορισμός της σύγκρουσης συμφερόντων".

ΧΑΡΙΣΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Ο Καμμένος πρότεινε στις ΗΠΑ, 70-30 συνεκμετάλλευση του Αιγαίου... αυτοί του 'παν θα το δούμε και έλιωσαν στο γέλιο

Πέρα από το γελοίο, ανεφάρμοστο, ανεδαφικό της πρότασης, αν αντίστοιχη πρόταση είχε κάνει ο Σαμαράς προς τη Μέρκελ ακόμα θα τον έψαχναν για να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα... τώρα όμως μαγκιά ο Πανάρας και εθνικά ανεξάρτητος πάνω απ' όλα.... να υποθέσω ότι την ίδια πρόταση θα κάνει και στον Πούτιν χαρίζοντάς του το 30% των όποιων κοιτασμάτων...

Για πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων σε ποσοστό 70-30 υπέρ των Αμερικανών στο Αιγαίο έκανε λόγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από τη Νέα Υόρκη.

Είπε ο Καμμένος λέξη -λέξη:

Bloomberg: Ιδού οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς, αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg. Όπως αναφέρει η Ημερησία στην ιστοσελίδα της, «πρόκειται για σειρά παρεμβάσεων σε τέσσερις τομείς με την Αθήνα να περιμένει ότι θα κλείσει τη συμφωνία με το Brussels Group το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα γιατί κινδυνεύει να ξεμείνει από ρευστό άμεσα», αποδίδοντας δημοσίευμα του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Αλ Σάλεχ: Το σανό έχει χαμηλά λιπαρά. Ξέρει τι κάνει η κυβέρνηση

Τις πληροφορίες που αναφέρουν πως στη λίστα μεταρρυθμίσεων η κυβέρνηση προτείνει αύξηση των φορολογικών συντελεστών σε τρόφιμα με υψηλά λιπαρά, σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Είδηση της πο@τσας από Χατζηνικολάου: Χρυσό αυτόγραφο Τσίπρα στο Ebay - Ακριβότερο από του Ομπάμα

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ" από του Ομπάμα... απλά αυτός που το πουλάει, ζητάει περισσότερα (starting bid 5000 $) και φυσικά κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να κάνει προσφορά (0 bids) όπως μπορείτε να δείτε... αλλά προκειμένου ο Χατζηνικολάου να κάνει την προπαγάνδα του από τη φυλλάδα του γράφει ότι να'ναι...

Διαβάστε το άρθρο από τη φυλλάδα του:

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της να έχουν πότε τα πάνω και πότε τα κάτω τους, ωστόσο στο «χρηματιστήριο» του Ebay η ελληνική κυβέρνηση κάνει limit up με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα!

Βαρουφάκης – Στράτου: Νοικιάζουν παράνομα τα σπίτια τους... αλλά δεν τρέχει κάστανο

Σε αποκαλύψεις προβαίνει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»... αποκαλύψεις για τις οποίες υπουργός ΝΔ θα οδηγούνταν σε παραίτηση αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ πέρα βρέχει... θυμίζουμε ότι ο Μαγγίνας παραιτήθηκε επειδή απασχολούσε παρανόμως λαθρομετανάστη...

Μια αποκάλυψη για τη δραστηριότητα της συζύγου του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης Στράτου, σε σχέση με τα πολυτελέστατα σπίτια σε Πλάκα και Αίγινα, κάνει την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ειδυλλιακή και πολυτελέστατη βίλα του ζεύγους στην Αίγινα, αλλά και η οικία της Πλάκας ενοικιάζονταν για ολιγοήμερες διακοπές σε τουρίστες, χωρίς όμως να έχουν...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 29-03-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

FAZ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υποβάλει λίστα με μεταρρυθμίσεις-Δεν δόθηκε πρόσβαση σε ελληνικά υπουργεία στους τροϊκανούς, παρότι ο Τσίπρας το είχε υποσχεθεί

«Η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ακόμη υποβάλει λίστα με μεταρρυθμιστικά σχέδια στις Βρυξέλλες» υποστηριζει η γερμανική FAΖ στην Kυριακάτικη έκδοση της, επικαλούμενη κύκλους της διαπραγμάτευσης.

"Άνοιξε την καταραμένη πόρτα" - Ικέτευε τον Andreas Lubitz ο κυβερνήτης του Airbus 320 να μην ρίξει το αεροπλάνο στα βράχια - Οι τελευταίες στιγμές

- Νέες αποκαλύψεις της Bild για τα δραματικά λεπτά πριν από την τραγωδία
- Επικαλείται συνομιλίες από τα "μαύρα κουτιά" του Airbus 320
- Οι διάλογοι των δύο πιλότων πριν ο κυβερνήτης βγει από το πιλοτήριο
- Οι επιβάτες του αεροπλάνου ούρλιαζαν καθώς έβλεπαν τον κυβερνήτη να προσπαθεί να συνεφέρει τον Andreas Lubitz
- Βρέθηκε η σορός του 28χρονου Γερμανού που οδήγησε στον θάνατο 149 ψυχές

Πλακώνεται η Βενεζουέλα με Καμίνη και Μπουτάρη: Καταδικάζουμε την επέμβαση σας στα εσωτερικά της χώρας

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μια ανακοίνωση των Ελλήνων Δημάρχων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνελήφθη ο Δήμαρχος του Καράκας και ένας από τους πιο επιφανείς πολιτικούς της αντιπολίτευσης στη Βολιβία Αντόνιο Λεντέζμα. "Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους αποδοκιμάζουν ενέργειες, όπως αυτή κατά του Αντόνιο Λεντέζμα, διότι βάλλουν ευθέως κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας στη διαφορετική άποψη και της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης" δήλωναν μεταξύ άλλων σε κοινή τους ανακοίνωσης οι Καμίνης και Μπουτάρης.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ: Ο Καμμένος θέλει F-15 από τις ΗΠΑ.... αλλά μόνο 24 ρε Πανάρα; Γιατί όχι 100;

[Ναι αμέ και οι Τούρκοι που το 1999 δεν τους άφησαν να μας τα πουλήσουν, θα πούνε μπράβο και θα κοιτάνε... ρε δες μπας πάρεις καμιά σαράβαλη μπολντόζα για να ανοίξει η ΜΟΜΑ σου κανα κατσικόδρομο να πανηγυρίσεις με τα γίδια και άσε τα F-15]

Τι σχέση έχει η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Κύπριο ομολογό του στην Αθήνα και οι δύο επισκέψεις που θα κάνει στις ΗΠΑ ο Έλληνας ΥΕΘΑ; Η “περαιτέρω αμυντική σύζευξη Ελλάδας-Κυπρου” για την οποία μίλησε ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαϊδης χρειάζεται και ιτπάμενα μέσα. Και ο Πάνος Καμμένος έχει στο μυαλό του να θέσει στην αμερικανική πλευρά ένα αίτημα: την αποδέσμευση μεταχειρισμένων αεροσκαφών F-15!

Πανηγυρίζει ο Στρατούλης γιατί μάζεψε 16 εκ από τη ρύθμιση!! "Αγκάθι" το 1 δις της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και της 13ης σύνταξης με την τρόικα

"Αγκάθι" φαίνεται να αποτελεί το ασφαλιστικό στις συζητήσεις των κυβερνητικών εκπροσώπων με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στις Βρυξέλλες.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στις ρυθμίσεις για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και την 13η σύνταξη που προτείνει η κυβέρνηση, όπως μεταδίδει το MEGA.