09 Μαρτίου 2015

Οι 22 ωραιότερες κυρίες των σπορ (φωτό)

Η βιομηχανία του αθλητισμού διαθέτει τις δικές της σταρ οι οποίες όχι τόσο (αν και δεν υπάρχει ευτυχώς …απαγορευτικό) λόγω του καθαρά αγωνιστικού τους ταλέντου όσο εξ αιτίας του κάλλους που απλόχερα τους χάρισε η μητέρα φύση.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Γκάμπριελ σκίζει το καλσόν του ότι δεν θα έρθει τρόικα στην Αθήνα

«Δεν υπάρχει και δεν προκύπτει από πουθενά και διαψεύδεται σε κάθε περίπτωση ότι θα έρθουν εδώ και θα πάνε σε υπουργεία τεχνικά κλιμάκια της τρόικα» είπε ο Σακελλαρίδης στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια πλακώθηκε με τον Μαλέλη για το πως πρέπει να παρουσιάζει τις ειδήσεις....

Βίντεο: Διαρρήκτης «ανοίγει» και αδειάζει κατάστημα σε 40 δευτερόλεπτα

Καταγράφεται τη στιγμή που εισβάλλει από την κεντρική είσοδο,το τζάμι της οποίας το έχει σπάσει δευτερόλεπτα πριν

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διαρρήκτη να μπαίνει σκυφτός σε κατάστημα στο Ωραικόκαστρο.

Σόιμπλε: Τώρατρέξτε! - Der Spiegel: Επιτέλους η Ελλάδα αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την πρώην τρόικα

Στο χάσιμο χρόνου από τον ελληνική πλευρά, στάθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βολφγκανκ Σόιμπλε. «Χάθηκαν δύο εβδομάδες, όλα πρέπει να τρέξουν πιο γρήγορα», σημείωσε ο κ. Σόιμπλε στην Bild, με φόντο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλων.

Αποκάλυψη-βόμβα από το Eurogroup: Η τρόικα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!

Από τις Βρυξέλλες έσκασε η είδηση-βόμβα!

Ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών, Μάικλ Νούναν, μιλώντας στους δημοσιογράφους –στο περιθώριο της συνόδου του Eurogroup- αποκάλυψε ότι...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ! Στρατιές ΣΥΡΙΖΑίων στην κρατική μηχανή (ονόματα)

Καραρρέουν μέρα με τη μέρα, τα παραμύθια που πωλούσαν όχι μόνο προεκλογικά (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και μετεκλογικά, ο Τσίπρας και οι δικοί του περί αξιοκρατίας στη στελέχωση της κρατικής μηχανής και «πράσινα» άλογα. Όλα πήγανε στο βρόντο «πατρίς, θρησκεία, βασιλιάς», που λέει κι ο τραγουδοποιός!

ΝΔ: Γελάγατε όταν προτείναμε λοταρία και καταπολέμηση των τριγωνικών συναλλαγών

Την πατρότητα των μέτρων Βαρουφάκη διεκδικεί η ΝΔ με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη να τονίζει  σχετικά με τις θέσεις της κυβέρνησης στο Eurogroup, ότι:

ΚΛΑΙΩ! Πανάρας πανηγυρίζει ότι κατέβασε τα παντελόνια για να πάρει λεφτά από "τοκογλύφους"

Δηλ. ρε Πανάρα υπήρχε "χρηματοπιστωτικό πρόβλημα"; Δηλ. Δεν είχαμε σάλιο; Δείτε εδώ τι δέχθηκαν και τι πανηγυρίζει ο Πανάρας

«Έχουμε καλά νέα από το Eurogroup», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ντάιζελμπλουμ: Η Ελλάδα συμφώνησε να μην καταθέτει μονομερώς νόμους-Έρχονται τεχνικά κλιμάκια-Δεν καταργούνται μνημονιακοί νόμοι-Κανονικά οι αποκρατικοποιήσεις

«Ούτε ευρώ αν δεν αρχίσει να υλοποιείται η συμφωνία»

Τη συμφωνία επιμήκυνσης του προγράμματος (μνημονίου) και την έναρξη της αξιολόγησης του προγράμματος (μνημονίου), μεταξύ Ευρωζώνης και ελληνικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης.

Γιατί δάκρυσε ο Σαμαράς μπροστά στις κάμερες στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ [εικόνα & βίντεο]

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και σε δεκάδες στελεχών του κόμματος, δάκρυσε.

Το περιστατικό συνέβη χθες, κατά την δευτερολογία του, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! Κομισιόν: Οι «θεσμοί» στις Βρυξέλλες, τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα

Στις Βρυξέλλες αναμένεται να διεξαχθούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις ελληνικές Αρχές και τους «θεσμούς», μετά από αίτημα του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αυτό  δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, επισημαίνοντας ότι ο κ.Γιούνκερ είναι σε στενή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στον οποίο απεύθυνε το παραπάνω αίτημα.

Ωστόσο, ο κ. Σχοινάς πρόσθεσε ότι...

Τρόικα-Αθήνα: 3-0… στο ημίχρονο και Τόμσεν πρώτη μούρη!

Τρεις υπουργοί του Eurogroup μιλάνε για Τρόικα

Μετά το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μάικλ Νούναν και τρίτος υπουργός εμφανίστηκε σταθερός στις απόψεις του ενόψει του Eurogroup για το θέμα της Τρόικα.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Πούτιν ξανακόβει 10% απ'το μισθό του αφού ενδιάμεσα τον διπλασίασε...-Πόσα βγάζει ο Ρώσος πρόεδρος και πόσα οι Ομπάμα και Μέρκελ

«Ψαλίδι» στο μισθό του βάζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών που βιώνει η Ρωσία.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα κάνει περικοπές 10% στο μισθό του, κάτι που θα του κοστίσει περίπου....

Μουρούτης: Θα ελέγχονται και οι δημοσιογράφοι από τα βολιβαριανά «Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου»

Με ανάρτηση του στο Twitter ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, σχολιάζει τα «Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου» που θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για την ΕΡΤ όποτε κατατεθεί:

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Ξυδάκης: Είναι βανδαλισμός στο αρχιτεκτονικό μνημείο του Πολυτεχνείου

«Το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο απεικόνισε την κρίση στη χώρα, στην πόλη, στην οδό Στουρνάρη. Η σκοτεινιά του αναδύεται από το ζοφερό μικροκλίμα της περιοχής», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, για το γκράφιτι στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Eurogroup: Ο «παγωμένος» Γιάνης Βαρουφάκης, οι συμβουλές Μοσκοβισί και οι εκφράσεις δυσφορίας του Σόιμπλε

Στιγμές αμηχανίας και ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί για την Ελλάδα στο υπό εξέλιξη Eurogroup κατέγραψε ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός από την αίθουσα της συνεδρίασης.

ΣΩΣΤΟΣ! Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, αλλά ο Σαμαράς να συννεοείται μαζί μας και όχι με τον μουστακαλή ταβερνιάρη

«Σήμερα που συζητάμε, θέμα ηγεσίας δεν υπάρχει στην ΝΔ. Αυτό έχει κλείσει», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Eπιστολή Ζωής: Κάνει έξωση σε Μητσοτάκη, Σημίτη και Παπανδρέου

Επιστολή προς τους πρώην πρωθυπουργούς Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου έστειλε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία τους ζητά να αποχωρήσουν από τα γραφεία που τους έχουν παραχωρηθεί στο μέγαρο του Κοινοβουλίου.

Reuters: Η Ελλάδα έχει τα χρήματα για τη δεύτερη δόση στο ΔΝΤ

Η Ελλάδα έχει τα χρήματα για να αποπληρώσει την επόμενη δόση του δανείου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), την ερχόμενη Παρασκευή, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος στο Reuters.

Τρεις νέες μεταρρυθμίσεις στη λίστα Βαρουφάκη – Και λοταρία για αποδείξεις από το μέιλ Χαρδούβελη!

Εμπλουτίζεται η λίστα του υπουργού Οικονομικών, καθώς, το Μέγαρο Μαξίμου, με άτυπη ενημέρωση, ανακοινώνει ότι προστίθενται άλλες τρεις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις.

Ξικινούν οι έλεγχοι από τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση-express του Eurogroup - Σόιμπλε: Ετοιμάσατε νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση χωρίς να μας ρωτήσετε - Θετικό το αποτέλεσμα του Eurogroup, λέει η κυβέρνηση

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΑΝΙΣΥΧΟ ΓΗΑ ΤΙΝ ΗΓΥΑ ΣΟΥ! Να πέρνης ανάσες ώπος ήπε και ο Αλαφούζως στω Μαρηνάκι

Ιδού το δίλημμα: Ο Πρόεδρος μιλάει ξύπνιος ή κοιμάται; Στο 10:10 και στο 10:18 πιο έντονο από άλλα σημεία... 

Ο Μάϊκλ Τζάκσον των πολεμικών τεχνών! Απίστευτος Βιετναμέζος σε βίντεο

Ομολογούμε ότι δεν γνωρίζουμε το είδος πολεμικής τέχνης που διδάσκει ο Βιετναμέζος . Φαίνεται να είναι αποτελεσματική στο να κατατροπώνεις όποιον σε απειλεί με πολλά διαφορετικά ,γρήγορα και έντονα χτυπήματα.  Πάντως οι κινήσεις είναι πολύ χορευτικές και θυμίζουν μέχρι και χορογραφία Μάϊκλ Τζάκσον!

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Γιοχάνεσμπουργκ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια καταδίωξη με πυροβολισμούς κατέγραψε η κάμερα ενός περιπολικού στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Το πλήρωμα του περιπολικού εντόπισε το όχημα που είχε κριθεί ύποπτο και έκανε σήμα να σταματήσει, όμως ο οδηγός πέρασε με κόκκινο το φανάρι και ξεκίνησε καταδίωξη.

Ποιος είναι ο «άγνωστος» τρίτος πλουσιότερος Ελληνας στον κόσμο

Η κάμψη της τιμής του πετρελαίου, η απεξάρτηση του πλανήτη από τον λιγνίτη (κάρβουνο) και η υποχώρηση της τιμής βασικών αγαθών, έχουν οδηγήσει σε μείωση της περιουσίας του Τέλη Μυστακίδη. Ο ίδιος, όπως ανέφερε πρόσφατα το περιοδικό Forbes, κατέχοντας περιουσία ύψους 2,1 δισ. δολ. ΗΠΑ (περίπου 1,9 δισ. ευρώ), κατατάσσεται στην 894η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, και είναι ο 3ος πιο πλούσιος Eλληνας. Πέρυσι, ο κ. Μυστακίδης είχε καταταγεί στην 687η θέση και το 2013 στην 527η θέση.

Εσύ ρε Πάνο για πες μας πόσα έβγαλες;

Αφού ο ΓΑΠ έβγαλε 600 δις (ω τον μπαγάσα ούτε στραγάλια να'τανε) εσύ ρε Πάνο Καμμένε πόσα έβγαλες:

Μ. Ιγνατίου: Άθλος το 28% του Σαμαρά-Οι νεοφιλελέ που θέλουν να τον διώξουν θα το βλεπαν με τι κιάλι

[Και έχεις το νούμερο τον Δένδια να λέει "η ΝΔ υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της"... ναι ρε την υπέστη αλλά πες μας και τι μέτρα πήρε ή πες μας που πήγε το ΠΑΣΟΚ που πήρε αντίστοιχα μέτρα...]

Δεν ασχολούμαι ποτέ με τα κομματικά δρώμενα. Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω τους αστούς ανεγκέφαλους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ, που συνασπίστηκαν για να διώξουν τον Αντώνη Σαμαρά. Οπως και να δει κανείς τα εκλογικά αποτελέσματα, άθλος είναι το 26% 28% για έναν πρωθυπουργό και ένα κόμμα που έχει επιβάλει στον λαό τα πιο σκληρά μέτρα τα τελευταία 100 χρόνια.

Χάρτης: Η δεύτερη πληθυσμιακή κοινότητα σε κάθε χώρα της Ευρώπης

Με τη σημαία της χώρας από όπου κατάγονται οι δεύτεροι σε πληθυσμό αλλοδαποί πολίτες - κάτοικοι των χωρών, αναπαρίσταται η ανθρωπογεωγραφία της Ευρώπης.

Βερολίνο: Ευπρόσδεκτος ο Τσίπρας, αλλά δεν περιλαμβάνεται στη λίστα προσκεκλημένων

Η εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης είπε δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Γερμανία στο άμεσο μέλλον, ωστόσο παραμένει ευπρόσδεκτος

Tageszeitung για την ΕΡΤ: Ράδιο Τσίπρας

Στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ σήμερα στην ελληνική Βουλή αναφέρεται δημοσίευμα της Tageszeitung.

To Business Insider επιτίθεται στον Καμμένο: Προκαλεί όταν λέει ότι θα στείλει τους μετανάστες στο Βερολίνο

«Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Eurogroup της Δευτέρας στις Βρυξέλλες το οποίο είναι άκρως καθοριστικό για την Ελλάδα, καθώς θα αποφασιστεί αν η λίστα των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα, θα γίνουν δεκτές από τους εταίρους, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας προχώρησε σε μια προκλητική δήλωση».

ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΘΕΟΣ! Η απίστευτη ατάκα υπουργού για το γκράφιτι στο Πολυτεχνείο

Πάγωσαν σήμερα το πρωί όσοι λογικοί άνθρωποι παρακολουθούσαν την πρωινή εκπομπή του Mega με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, με καλεσμένο τον κ.Σγουρίδη, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης (ΑΝΕΛ) και πρώην στέλεχος του τσοχατσολικού ΠΑΣΟΚ.

Μπακογιάννη και Ψυχάρης πίνουν καφέ στο Da Capo και κάνουν πλάκα για τους πράκτορες Βαρουφάκη

Ραντεβού για πρωινό καφέ είχε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ανδρέα Ψυχάρη στο da capo.

Η πρώην υπουργός της ΝΔ έφτασε λίγο μετά τις 10 στο γνωστό καφέ του Κολωνακίου αναζητώντας τον πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ενα ζευγάρι νεονύμφων από τη Λήμνο έγινε viral στο διαδίκτυο [βίντεο]

Ο Μιχάλης και η Ιωάννα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λήμνο και το βίντεο του γάμου τους έγινε viral στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό ζευγάρι με βαθιές ρίζες παράδοσης και όπως θα δείτε στο βίντεο από το limnosreport.gr, ο γάμος τους τα είχε όλα:

Αυτή η σκατ@φατσα είναι ο Αλβανός serial killer που σκότωσε την εικαστικό στη Νάξο

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα
Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα η Αστυνομία τα στοιχειά και τις φωτογραφίες του Αλβανού serial killer, ο οποίος στις 11 Οκτωβρίου 2014 δολοφόνησε στο Γαλανάδο της Νάξου, την εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΔ

Την παραίτησή του υπέβαλε, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Σκάνδαλο Siemens: Καραβέλας, Γεωργίου, Μαυρίδης, Τσουκάτος και άλλοι 60 στο εδώλιο

Δέκα χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου - Και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στη λίστα των κατηγορουμένων - Απαλλάσσονται άλλα 80 πρόσωπα

Εδώλιο για συνολικά 64 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος δείχνει το συμβούλιο εφετών με βούλευμα που εξέδωσε για την υπόθεση με τα «μαύρα» ταμεία του γερμανικού κολοσσού.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τα γκράφιτι στο Πολυτεχνείο-Οργή και θλίψη των πρυτάνεων ΑΕΙ

Θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς αντικειμένου που χρησιμεύει για το κοινό όφελος

Κατεπείγουσα έρευνα για τα γκράφιτι στο πολυτεχνείο διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.

ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠ'ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ! Δένδιας: Εφιάλτης να γίνει η ΝΔ ακροδεξιό κόμμα του 4-5%

Ενδεικτικό της κατάντιας και της ένδειας "πολιτικού προσωπικού" το ότι ο Δένδιας νομίζει ότι μπορεί να γίνει αρχηγός μεγαλου κόμματος... ΈΛΕΟΣ!!

Αλλαγή πολιτικής και μάλιστα άμεσα, αλλιώς δεν έχουμε ελπίδα, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Δένδιας. Στα δεξιά της ΝΔ υπάρχει ένα ακροδεξιό μόρφωμα και ο μόνος που μπορεί να το πολεμήσει είναι η ΝΔ η οποία πρέπει να δυναμώσει με άνοιγμα προς τον κεντρώο χώρο είπε ο πρώην υπουργός.

Αλ Σάλεχ: Ο Καμμένος θα… βομβαρδίσει τον ΣΚΑΙ;

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ σχολίασε στο Twitter τις… συστάσεις του Νίκο Φίλη προς τον ΣΚΑΙ, αναφορικά με τα ρεπορτάζ του.

Η Corriere dela Serra απαντά στον Γιάνη Βαρουφάκη για το δημοψήφισμα

Όποιο δημοψήφισμα και αν οργανωθεί στην Ελλάδα ως αντίδραση σε ένα όχι των Βρυξελλών, θα ήταν ένα δημοψήφισμα με θέμα ναι ή όχι στο ευρώ, υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα. Τι αναφέρει στα όσα της καταλογίζει το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών για "κιτρινισμό ολκής"

Eπιστολή Ντάισελμπλουμ: Αγαπητέ Γιάνη η τρόικα θέλει έλεγχο παντού

... και όχι μόνο για όσα στέλνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι... Έλεγχος από την τρόικα παντού ("θέλουμε ευρεία εικόνα για όλους τους τομείς της πολιτικής") και τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα είναι η απάντηση του Ντάιζελμπλουμ στον Βαρουφάκη

Να εργαστεί σε στενή συνεργασία με τους Θεσμούς «με σκοπό να με σκοπό να επιτευχθεί μια γρήγορη και επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης», καλεί ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, την ελληνική κυβέρνηση, με την επιστολή-απάντηση που έστειλε στον Έλληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη.

Συνάντηση Βαρουφάκη με Ντράγκι, Μοσκοβισί και Ντάισελμπλουμ πριν το Eurogroup

Με τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες να μιλούν για “χαμηλές προσδοκίες” στο σημερινό Eurogroup φαίνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια μιας πιο ομαλής συζήτησης σήμερα στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ! Καλαντζής: Στις 28 Ιανουαρίου ήρθε το έγγραφο του Νικολούδη για τον Χαρδούβελη

Ότι ο Νικολούδης λίγες μέρες πριν γίνει υπουργός του Τσίπρα έστειλε χαρτί και ζητάει έλεγχο του Χαρδούβελη δείχνει ότι η υπόθεση είναι στημένη για να κάνουν ντόρο αφού ως γνωστόν θα μείνει η λάσπη "ο Χαρδούβελης έβγαλε μαύρα λεφτά έξω κρυφά από την ΤτΕ"

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες, Γιώργος Καλαντζής, μίλησε στον Real Fm επιβεβαιώνοντας ότι η παραγγελία του Νικολούδη για τον Γκίκα Χαρδούβελη έφθασε στη Βουλή στις 28 Ιανουαρίου.

Στην Πάτρα, που αλλού; H φοιτήτρια που κέρδισε 2.000€ για καυτό βίντεο - Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Η 19χρονη φοιτήτρια από την Πάτρα, συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πορνό το οποίο βιντεοσκοπήθηκε, εστάλη...

Reuters: Πέφτουν όλα τα κρατικά ομόλογα, εκτός από τα ελληνικά -Οι επιπτώσεις του σχεδίου Ντράγκι

Η πρώτη ημέρα εφαρμογής του πολυδιαφημισμένου προγράμματος Ντάγκι για την αγορά κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ, είναι γεγονός και οι αγορές κατέγραψαν ένα ενδιαφέρον, αλλά και απόλυτα αναμενόμενο φαινόμενο: σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα έπεσαν, σε αντίθεση με τα ελληνικά.

Bild: Ο Βαρουφάκης πρέπει να ξεβρακωθεί στο Eurogroup και να εξηγήσει το πρόγραμμα της Ελλάδας

Σε δημοσίευμα της, η Bild ενόψει του Eurogroup επιτήθεται κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη υποστηρίζοντας πως «ο 'Ελληνας υπουργός Οικονομικών πρέπει να ξεβρακωθεί και να εξηγήσει στους ομολόγους του το νέο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησής του».

Στον οικονομικό εισαγγελέα τα ανείσπρακτα δάνεια σε καταθέτες της Λίστας Λαγκάρντ

Στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος έχουν διαβιβαστεί, από την Τράπεζα της Ελλάδας, στοιχεία για ανείσπρακτα επιχειρηματικά δάνεια για τα οποία ερευνάται αν αυτοί που τους χορηγήθηκαν περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ ή σε άλλες λίστες που ερευνώνται από τις ελληνικές Αρχές.

Καβγάς Πετράκου-Καραγκούνη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου και του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη.

FAZ: Η λίστα Βαρουφάκη είναι ανεπαρκής -Θα απογοητευτεί στο Eurogroup

Το περιεχόμενο της επιστολής Βαρουφάκη, που απέστειλε προς τον επικεφαλής του Eurogroup περιγράφοντας μια σειρά από μεταρρυθμίσεις, θεωρείται από κυβερνητικούς κύκλους του Βερολίνου ανεπαρκής.