26 Φεβρουαρίου 2015

Παντελώς άσχετοι! Δείτε τι ήταν τα 700 εκ που ο Βαρουφάκης είδε να επιστρέφουν στις τράπεζες

Για τις εισροές καταθέσεων της τάξης των 700 εκατομμυρίων ευρώ που καταγράφηκαν μετά τη συμφωνία του  Eurogroup, μίλησε ο  υπουργός Οικονομικών, κ.  Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του σε ξένο δίκτυο. Για την ακρίβεια βιάστηκε να μιλήσει. Διότι ενώ ο κ. Βαρουφάκης δήλωνε πως πρόκειται για απόδειξη της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης και της ηρεμίας αποδεικνύεται τελικά...

Πυρ και μανία οι βουλευτές της Μέρκελ με Βαρουφάκη: Επιτέθηκαν στον Σόιμπλε – «Τελευταία φορά ψηφίζουμε»

Η αυριανή ψηφοφορία στο γερμανικό κοινοβούλιο για την παράταση του ελληνικού προγράμματος συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις μεταξύ Γερμανών πολιτικών αλλά και οικονομολόγων.

Μόλις σφίξαν οι κ@λοι εμφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι-Επεισόδια στα Εξάρχεια: Μολότοφ και καμμένα ΙΧ στο Πολυτεχνείο - Αντιεξουσιαστές, ταμπουρωμένοι στο Μετσόβιο [εικόνες]Εικόνες από χρήστες twitter

Επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων, πέρξ του Πολυτεχνείου.

Ομάδα αντεξουσιαστών που έκανε πορεία, παράλληλα με την αντικυβερνητική πορεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ – στην οποία δεν ενσωματώθηκαν ωστόσο - έχει ταμπουρωθεί στο Πολυτεχνείο στήνοντας πρόχειρα οδοφράγματα με κάδους σκουπιδιών και ανάβοντας φωτιές.

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ:Της κωλοτούμπας το ανάγνωσμα...

Γράφει ο Linksjager

Αφού λοιπόν όπως φαίνεται γλυτώσαμε το ατύχημα (έστω για 4 μήνες), κάνουμε έναν απολογισμό του πρώτου μήνα διακυβέρνησης του 1η φορά αριστερά, που έφερε (ή περιμέναμε να φέρει) νέα ήθη στον πολιτικό βίο της χώρας μας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΛΕΜΕ! Εκτακτη σύσκεψη του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εάν δεν πληρωθεί η δόση θα υπάρξει πιστωτικό γεγονός λέει το Ταμείο

Κι ο Φλαμπουράρης κυριά που λέει "έλα μωρέ δεν πειράζει αμα μας λείπουν 400 εκ.... πως πας στην Τράπεζα και λες δεν τα έχω πάρτε τόσα έτσι θα κάνουμε ένα διακανονισμό με το ΔΝτ και θα τα πληρώσουμε μετά από 2 μήνες";

Βασικό θέμα έκτακτης σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΤ ήταν η Ελλάδα και οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να προσανατολίζεται σε παράταση αποπληρωμής της δόσης.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ! Βρυξέλλες: Η Ελλάδα οδεύει για νέο δάνειο και Μνημόνιο

Ολοταχώς για τρίτο Μνημόνιο και δάνειο οδεύει η Ελλάδα εκτιμούν πηγές της Ευρωζώνης, της οποίες επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ.

TO ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ! H Ζωή συγκάλεσε ΚΟ (!) και οι περισσότεροι την αγνόησαν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έρχεται στον απόηχο της δωδεκάωρης χθεσινής συνεδρίασης.

ΕΛΑΑ ΑΛΕΞΗΗΗ ΜΠΑΝΑΝΑ! Ο Μίκης στηρίζει ΚΚΕ και «ντρέπεται» για Τσίπρα δυο μέρες μετά τη συνάντησή τους

Μόλις 48 ώρες κράτησε η ευφορία στον ΣΥΡΙΖΑ από την στάση του Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ψυχρολουσία του Μανώλη Γλέζου για την συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών.

Πίσω απ'τις λέξεις ο Αλέξης:« Δεν υπάρχει χρηματοδοτικό κενό – Υπάρχει μια εγρήγορση»... έτσι λένε το "δεν υπάρχει σάλιο"

Επιχείρηση ψυχραιμία από την κυβέρνηση έπειτα από τα απανωτά δημοσιεύματα και δηλώσεις υπουργών πως υπάρχει «θέμα» με το χρηματοδοτικό κενό της χώρας.

H πρώτη selfie στο διάστημα – Η NASA αποκαλύπτει μοναδικές εμπειρίες των αστροναυτών της

Ενα ταξίδι έξω από τα όρια του πλανήτη, στο ατελείωτο και μαγευτικό διάστημα, σίγουρα μένει χαραγμένο στα μυαλά των επίλεκτων αστροναυτών.

ΦΩΤΟ-ΕΙΔΕΣ ΑΜΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ 2 ΝΙ-Η καλλονή Ρωσίδα του Αντετοκούνμπο

Πάταγο και εκτός γηπέδου κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο Ελληνας σταρ του ΝBA Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με νεαρή καλλονή ρωσικής καταγωγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: «Ο Τσίπρας εμφανίζεται σαν το λέτσο κι ο Βαρουφάκης είναι απαράδεκτος γιατί προκαλεί φασαρία με το ντύσιμό του»

«Ο Τσίπρας εμφανίστηκε σαν τον λέτσο»

Χείμαρρος ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Πρωινό με καυστικά σχόλια για το ντύσιμο τόσο του Γιάνη Βαρουφάκη, όσο και του Αλέξη Τσίπρα και βασική ένσταση γύρω από το γεγονός πως δεν φορούν γραβάτα.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ:Γερμανοί δημοσιογράφοι κατά ανθελληνικής εκστρατείας BILD

Προσέξτε γιατί την έπεσαν στην Bild! Επειδή ζητάει να ψηφίσουν ΟΧΙ στη βοήθεια προς την Ελλάδα με τρόπους που ξεφτιλίζουν τη δημοσιογραφία... Στην Ελλάδα το κομματικό έντυπο της Κυβέρνησης δημοσίευσε σκίτσο με τον Σόιμπλε σα ναζί και όλοι οι δημοσιοκάφροι γέλασαν... κανένας δήθεν σοβαρός Χατζηνικολάου δεν βγήκε να αποδοκιμάσει την καφρίλα... όσο για τη ΣΥΡΙΖΟφωλιά ΕΣΗΕΑ ας μην το συζητάμε... εμφανής η διαφορά σε όλα τα επίπεδα και μετά αναρωτιέστε γιατί ο ένας είναι πάτος και ο άλλος στην κορυφή... 

Σε προτροπή να σταματήσει αμέσως την "ανθελληνική εκστρατεία" ζητάει με ανακοίνωσή της από την BILD η Γερμανική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, υπογραμμίζοντας ότι η πρωτοβουλία της "selfie του Όχι" που συνοδεύει το σχετικό άρθρο υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής εκστρατείας.

Δώρο του Πούτιν στον Αναστασιάδη η διακήρυξη του Γρίβα

Μια συγκινητική έκπληξη επεφύλαξε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Βλαδιμίρ Πούτιν. Το προσωπικό δώρο του Ρώσου Προέδρου στον Κύπριο ομόλογο του ήταν η πρωτότυπη δαχτυλογραφημένη διακήρυξη του Γεώργιου Γρίβα Διγενή με την οποία κήρυσσε τη λήξη του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ το 1959.

Διέγραψε τα αρχεία του CD από το PC του με εντολή του Παπακω/νου

Με την κατάθεση του στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού Οικονομικών για θέματα πληροφορικής Γιώργου Αγγελόπουλου συνεχίζεται η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μέχρι κι η Ναταλία Γερμανού γελάει μ'αυτό το πράμα που έχουμε Πρόεδρο Βουλής!

Δείτε τι ανέβασε στο instagram...

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να τρολάρει την Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια αστεία φωτογραφία πολιτικού που ζητάει την άδεια από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για να πάει τουαλέτα!

ΠΑΣΟΚ: Ο «πίνακας ασυνέπειας ΣΥΡΙΖΑ»-Η απόσταση από τις προεκλογικές υποσχέσεις με το e-mail Βαρουφάκη

Εναν συγκριτικό πίνακα του προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και του email που έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης στους θεσμούς έβγαλε το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να δείξει την ασυνέπεια της κυβέρνησης.

Ο πρώτος που θα φύγει από την κυβέρνηση Τσίπρα

Πολλά τα είναι τα εσωκομματικά πυρά που δέχεται εσχάτως ο συγκεκριμένος υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα ωστόσο τη «βόμβα» την έριξε  πρώην υπουργός.

Ο λόγος για τον...

ΝΔ: Η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν «έσκισε» το μνημόνιο, αλλά συνυπέγραψε χειρότερο

Για ανακρίβειες και χοντρά ψέματα της κυβέρνησης κάνει λόγο η ΝΔ και υποστηρίζει ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους εταίρους αποτελεί ουσιαστικά την παράταση του μνημονίου και μάλιστα υπό χειρότερες συνθήκες για τη χώρα.

Νέο χτύπημα από την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ: Ενημερώνουμε τους αλαζόνες συντρόφους ότι δεν είμαστε 2-3 άτομα

Σκληρή ανακοίνωση κατά των «συντρόφων απολογητών της κυβέρνησης», τους οποίους χαρακτηρίζει αλαζόνες εξέδωσε η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εσωκομματική κριτική, που δέχεται για την εναντίωσή της «στη συμφωνία της ντροπής».

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"-Eurostat: Στην 11η θέση της ΕΕ ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

[Φυσικά ο δημοσιοκάφρος παρακάτω, για να χαϊδέψει τα αυτιά των ηλιθίων ξεκινά με παρλαπίπες περί μείωσης κλπ...]

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ όπου ο ονομαστικός ακαθάριστος ελάχιστος μισθός μειώθηκε το 2015 σε σχέση με το 2008, από 794 σε 684 ευρώ, δηλαδή κατά -14%, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το ειρωνικό βίντεο Γερμανών για τον Βαρουφάκη: Το μπουφάν του είναι φτιαγμένο από δέρμα γερμανικών ποιμενικών [βίντεο]

Φαίνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, η ζωή του, η συμπεριφορά του και οι κινήσεις του, και όχι πάντα οι πολιτικές, αποτελούν το αγαπημένο θέμα των μέσων ενημέρωσης σχεδόν... παγκοσμίως. Τελευταίο χτύπημα από τους συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale του γερμανικού καναλιού ZDF που δημιούργησαν ένα βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών. Θέμα του, φυσικά, ο «χαμένος γιος του Δία» Γιάνης Βαρουφάκής που «το βλέμμα του εκπέμπει σεξ» και «δεν διαπραγματεύεται, απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», «κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος» και άλλα παρόμοια.

Έφυγε απ'την Ελλάδα η Έλλη, αλλά θα ξαναγυρίσει... οπότε μη χαίρονται κομμουνιστές και φλώροι στη ΝΔ

Στο Χόνγκ Κόνγκ βρίσκεται πλέον η Έλλη Παπαγγελή, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα, αλλά -δυστυχώς για τους κομμουνιστές και τους φλώρους της ΝΔ στους οποίους έχει γίνει βεντούζα- μόνο για λίγο.

Ο απατημένος το μαθαίνει πάντα τελευταίος!

Της Φωτεινής Πιπιλή

Είναι η κοινωνική πραγματικότητα. Το έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι να πέφτουμε από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι ο/η σύντροφός μας είχε βρει αλλού πελάγη ευτυχίας. Στην υστέρηση της πληροφόρησης του γεγονότος συντελούν πολλά πρόσωπα, τα οποία συνήθως γνωρίζουν το θέμα με κάθε λεπτομέρεια και προσπαθούν με επιτήδειους τρόπους να αποκρύψουν την αλήθεια, με το ίδιο πάντα επιχείρημα, να μην πληγωθεί ο αδύναμος του κρίκου. Δηλαδή, μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Δέκα οικονομολόγοι φαντάζονται πώς θα είναι η ζωή στον 22ο αιώνα!

«Γιατί θα πρέπει να ασχοληθώ με τις επόμενες γενιές; Τι έχουν κάνει εκείνες για μένα;» Αυτό αναρωτιόταν ο Γκράουτσο Μαρξ, με ένα πούρο πάντα στα χείλη.

Κι όμως, μια ανάλογη άσκηση έβαλε ένας επισκέπτης καθηγητής του London School of Economics σε δέκα γνωστούς οικονομολόγους, από τους οποίους οι τρεις έχουν τιμηθεί με βραβείο Νομπέλ. «Σε τι κόσμο θα ζούμε σε εκατό χρόνια, κατά τον 22ο αιώνα;» ρώτησε τους οικονομολόγους ο Ιγκνάθιο Παλάθιος-Ουέρτα, ειδικός της θεωρίας των παιγνίων και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου.

Ρε δεν υπάρχει αυτό το πράμα!! Χθες το βράδυ η Ζωή κοιμήθηκε στη Βουλή

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστή για την εργασιομανία της και το πάθος της με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε βουλευτής, στις εκλογές του 2012, περνούσε ατελείωτες ώρες στη Βουλή. Από τη στιγμή όμως που, πριν από μερικές ημέρες, εκλέχθηκε πρόεδρος του Σώματος, ξημεροβραδιάζεται στη Βουλή. Κυριολεκτικά.

ΝΔ: Πέντε αμείλικτα ερωτήματα για την κυβέρνηση και το χρηματοδοτικό κενό

Πώς θα καλύψει τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες για τις οφειλές της χώρας σε τόκους και χρεολύσια, τους επόμενους δύο μήνες, αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Πέντε ερωτήματα απευθύνει προς την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης σχετικά με το χρηματοδοτικό κενό, την πληρωμή των φόρων και τα μέτρα που υπόσχεται να μην πάρει.

Iskra κατά «Συριζοταλιμπάν» που ξεπερνούν την «Κασιδιάρια» διάλεκτο

Με αφορμή την κριτική στον Γλέζο στέλεχος της αριστερής πλατφόρμας χαρακτήριζει τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα σε κώμα, κάνει λόγο για κανιβαλισμό όσων εκφράζουν διαφορετική άποψη και επιτίθεται όσων θεωρούν την κριτική ταυτίση με τη σαμαροβενιζελική αντιπολίτευση

Θρίλερ με πυροβολισμούς κατά γνωστής δημοσιογράφου!

Η δημοσιογράφος, ισχυρίζεται, πως χθες στο γκαράζ της οικίας της στο Κολωνάκι, άγνωστος προσπάθησε να τη σκοτώσει Δολοφονική απόπειρα υποστηρίζει πως δεχθηκε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, εχθές το απόγευμα στην οικία της στο Κολωνάκι.

DW: Σους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς των Γερμανών φέτος η Ελλάδα

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό στο προοίμιο της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου (4-8 Μαρτίου 2015) - Μεγάλος ο αριθμός των προκρατήσεων

Η ΝΔ τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ! Μητσοτάκης: Θα ψηφίσουμε την παράταση

Yποστήριξε πως μεγάλο μέρος του e-mail Βαρουφάκη είναι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούσε η προηγούμενη κυβέρνηση

«Η παράταση, την οποία η κυβέρνηση ζήτησε, θα ψηφιστεί και από τη Νέα Δημοκρατία, απομένει όμως να διευκρινιστεί πότε θα έρθει προς ψήφιση» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» συμπληρώνοντας πως επειδή «η προθεσμία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου» πρέπει «μέχρι το Σάββατο, είτε να επικυρωθεί στη Βουλή, είτε ως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, διότι την 1η Μαρτίου η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη».

ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Τρικυμία στην κυβέρνηση λόγω έλλειψης ρευστότητας-Χρυσόγονος: Αν συνεχιστεί η πτώση των δημοσίων εσόδων, καήκαμε

Λύση στο μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα αναζητάει η κυβέρνηση με τους Σακελλαρίδη, Φλαμπουράρη και Χρυσόγονο να παραδέχονται ότι δεν υπάρχει σάλιο

Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αλλά και ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, παραδέχθηκαν την ύπαρξη προβλημάτων ρευστότητας στην ελληνική οικονομία και τόνισαν πως η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το ζήτημα μέσω μέτρων που θα ληφθούν. Δεν διευκρίνισαν ωστόσο τι μέτρα θα είναι αυτά: πρόσθετοι ή έκτακτοι φόροι, για παράδειγμα;

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! Όταν o Μάριο Ντράγκι ...γνώρισε τον Νότη Μαριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαλιά κουβάρια έγιναν χθες στην Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής - πρώην ΑΝΕΛ – Νότης Μαριάς και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για την χρηματοδοτική πίεση που άσκησε η Κεντρική Τράπεζα στην Ελλάδα αλλά και τα κέρδη της απ' τα ελληνικά ομόλογα.

Πλούσιος Λονδρέζος ο «χασάπης» του Ισλαμικού Κράτους!

Το πραγματικό όνομα του «Τζιχάντι Τζον» είναι Μοχάμεντ Εμουαζί υποστηρίζουν διεθνή μέσα ενημέρωσης - Είναι γιος εύπορης οικογένειας και κάτοικος δυτικού Λονδίνου

Βίντεο ντοκουμέντο: Τζιχαντιστές καταστρέφουν ιστορικό μουσείο στη Νινευή!

Με βαριοπούλες πετούν τα αγάλματα στο έδαφος και τα μετατρέπουν σε απλά μπάζαΌσο περνούν οι μέρες, οι άνθρωποι που ακολουθούν τις ιδέες του ISIL, συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως έχουν βάλει σκοπό όχι να ιδρύσουν χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία, αλλά να καταστρέψουν τα πάντα στην περιοχή.

Μπαλάφας για Οδυσσέα: Ήμουν ζαλισμένος από τις φάπες Βρούτση το πρωί και είπα μια μαλ@κία παραπάνω

Μην τον παρεξηγείτε τον κακομοίρη τον Μπαλάφα ρε σεις! Ο άνθρωπος δεν είχε συνέλθει από τις φάπες που του έριξε ο Βρούτσης το πρωί και δεν ήξερε τι του γινόταν...

Ο κ. Μπαλάφας με ανάρτησή του στο Twitter σπεύδει να πει πως ο κ. Κωνσταντινόπουλος είναι φίλος του και πως η έκφραση «βρώμα» δεν τον χαρακτηρίζει... αλλά την είπε...

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Πτήσεις έξι τουρκικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο

Πάνω από το Αγαθονήσι και τις νησίδες Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι στα Δωδεκάνησα πέταξαν έξι τουρκικά μαχητικά, χωρισμένα σε δύο σχηματισμούς περίπου στις 11:30

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ->Πώς σκέφτεται ο Πούτιν να «εκμεταλλευτεί» την Ελλάδα για να «εισβάλει» στην Ευρώπη

Ξεκινά ο τουρκικός αγωγός φυσικού αερίου που κατασκευάζουν Ρωσία - Τουρκία - «Γλυκοκοιτάζει» η Αθήνα - Αναλυτές σχολιάζουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει στείλει μηνύματα για ενεργειακή συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Μόσχας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε διαθεσιμότητες βάσει νόμου και ο Κατρούγκαλος τις ανέστειλε βάσει νόμου που θα φέρει...

Καταλάβατε; Υπουργός καλεί την ανεξάρτητη αρχή να μην κάνει τη δουλεία της βάσει του νόμου που ισχύει μέχρι να φέρει το δικό του νόμο...

Παρά τις διαβεβαιώσεις Κατρούγκαλου η ανεξάρτητη αρχή ανήρτησε την Τετάρτη νέους πίνακες - Ακολούθησε ανακοίνωση για αναστολή κάθε σχετικής διαδικασίας - Τι δηλώνουν στο protothema.gr πηγές από το ΑΣΕΠ

EKT: Εφυγαν 12 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες -Η αστεία απάντηση του Βαρουφάκη [γράφημα]

Αυτό που όλοι διέβλεπαν και υποσημείωναν μεγαλοφώνως καθώς συνέβαινε, έρχεται τώρα η ΕΚΤ να το επιβεβαιώσει. Υπό τον φόβο ενός Grexit, άρα και μιας κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, οι καταθέτες αποχώρησαν σε σημαντικό βαθμό από τις ελληνικές τράπεζες.

ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ->Με εντολή Καμμένου πληρώνονται αύριο ή μεθαύριο τα αναδρομικά σε απόστρατους

[Τους ψηφίσατε σαν τα ζώα και τώρα σας ανταμείβει με σανό ο Πανάρας... έδωσε εντολή στο Γενικό Λογιστήριο να σας πληρώσει... αύριο η μεθαύριο... ΟΚ μεθαύριο είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν οι Τράπεζες, αλλά δεν πειράζει... γίδια είστε θα το φάτε κι αυτό το κουτόχορτο] 

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε η μη καταβολή των αναδρομικών σε αριθμό αποστράτων αξιωματικών με την καταβολή της σύνταξης του Ιανουαρίου.

Οι αλεξίσφαιρες BMW Μπένυ και Παπακωνσταντίνου αγοράστηκαν με μυστικά κονδύλια;

Είναι γνωστό από τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης ότι με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θέλουν να πουλήσουν τις δύο αλεξίσφαιρες και αλεξίβομβες BMW και ψάχνουν εναγωνίως αγοραστές.

ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Το Paris Match επιτίθεται στον Βαρουφάκη: Κομμουνιστής με τάσεις Burberry

Μ'αρέσει που τις πρώτες μέρες έβγαζαν και non paper με ξένα έντυπα που στήριζαν τις θέσεις της νέας κυβέρνησης... μετά το έκοψαν

Οσο δοξαστικά υποδέχτηκε ο ξένος Τύπος τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον Γιάνη Βαρουφάκη, τόσο το κλίμα χάλασε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους και οι επικρίσεις πέφτουν βροχή από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Μάκη σε Τριανταφυλλίδη και περιπτερά ταυτόχρονα: «Θα αρχίσουμε να κλαίμε από τα γέλια»

Μπλε μαρέ έκανε τον δημοσιοκάφρο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, ο Μάκης Βορίδης στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει μερικές και τον περιπτερά Παπαδάκη που έσπευσε να αβαντάρει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λεουτσάκος: Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μέτρησα τουλάχιστον 30 βουλευτές που καταψήφισαν τη συμφωνία

Στη μαραθώνια, χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ, έπειτα από την τοποθέτηση 50 και πλέον βουλευτών, και αφού ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματος να μάθει αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη συμφωνία για τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβαση, πρότεινε ενδεικτικά να διεξαχθεί εσωτερική ψηφοφορία, (γι'αυτό και δεν ακολούθησε ακριβής καταμέτρηση επί των παρόντων).

Σόιμπλε: Οι δηλώσεις Βαρουφάκη πλήττουν την αλληλεγγύη

Τόνισε επίσης ότι εάν η Αθήνα δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας, τότε αυτή θα θεωρηθεί άκυρη

Νέες δηλώσεις Σόιμπλε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Selfies με NEIN στη χρηματοδότηση της Ελλάδας μαζεύει η BILD

Υπό τον τίτλο : «Όχι στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας καλεί τους Γερμανούς πολίτες που αντιτίθενται στην παράταση του ελληνικού προγράμματος να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Bloomberg: Η Ελλάδα παραδόθηκε -Νικητές ήταν οι κυβερνήσεις που έκαναν μέτωπο εναντίον της

«Η εμφανής συνθηκολόγηση της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους της για το χρέος της, καθιστά λιγότερο πιθανό το σενάριο να αναγκαστεί η Αθήνα να βγει από το κοινό νόμισμα. Ωστόσο, υπάρχουν νικητές και βρίσκονται από την άλλη πλευρά...».

Ηχηρές διαφοροποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση του μνημονίου-Ποιοι ήταν κατά

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η λίστα Βαρουφάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τα σημεία των μεταρρυθμίσεων που αυτή περιλαμβάνει.

ΒΙΝΤΕΟ-Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει σάλιο-Οι βουλευτές μας είναι πρόβατα και θα ψηφίσουν παρόλο που χθες ήταν αντίθετοι

Απίστευτα τραγικός ανθρωπος σε καίρια θέση!! Δεν ξέρει τι του γίνεται!! Στο ερώτημα που θα βρείτε τα λεφτά τον Μάρτιο για το ΔΝΤ απαντάει "Θα μαζέψουμε λεφτά από τη φοροδιαφυγή και αν μας λείψει κάτι θα μας δώσουν μια παράταση"... τόσο απλά τόσο χαλαρά, λες και μιλάει με καφενείο...
Το καλύτερο βέβαια είναι το "να μη μιλάει ο Σόιμπλε" (σε ερώτηση γιατί ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε είπε "δεν αποφασίζει μόνη της η Ελλάδα για τις ιδιωτικοποιήσεις") γιατί προφανώς τους χαλάει την πιάτσα και πρέπει να λέει μόνο ο Λαφαζάνης ότι δεν θα δεχθεί τις ιδιωτικοποιήσεις... ή το άλλο που είπε ο άσχετος "οι 100 δόσεις δεν θα δημιουργήσουν χρηματοπιστωτικό πρόβλημα" και προφανώς αγνοεί ότι το "χρηματοπιστωτικό" έχει σχέση με τις τράπεζες ενώ το "δημοσιονομικό" είναι αυτό που σχετίζεται με τα έσοδα... φανταστείτε τι βλάκες μας κυβερνάνε και ο Οικονομέας (που μας έκανε έκκληση να πληρώσουμε την τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ) βρήκε τη συζήτηση μαζί του συναρπαστική... προφανώς επειδή ο άσχετος Φλαμπουράρης του είπε, στο 10:20 του 2ου βίντεο, ότι τα έσοδα από τον παλιό ΦΑΠ ήταν 1,5 δις... όταν το 2011 ήταν 800 εκ με αφορολόγητο τις 200.000€... εννοείται πως οι αισχροί δημοσιογράφοι δεν τον πίεσαν καθόλου πχ. όταν είπε ότι δεν προλαβαίνουμε φέτος και το αφορολόγητο των 12.000€ θα ισχύει από του χρόνου κανείς δεν του είπε "φέρε μια τροπολογία στη Βουλή που να αλλάζει το αφορολόγητο και καθάρισες"

Καθησυχαστικός αναφορικά με το πρόβλημα ρευστότητας εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τόνισε πως με τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση θα υπάρξει άμεσα τόνωση.

FT: Η Αθήνα «καίγεται» τώρα για… ρευστό

Οι πολιτικές αντιδράσεις στη συμφωνία, το πρόβλημα της χρηματοδότησης και το μπλόκο στα έντοκα - Αναπόφευκτη η διαπραγμάτευση για τρίτο πρόγραμμα, με αρνητικό πλέον κλίμα σε Βρυξέλλες και Βερολίνο

Η συμφωνία που έκλεισε η Ελλάδα στο παρά πέντε για να παρατείνει την στήριξη των 172 δισ. ευρώ κατά τέσσερις μήνες έφερε ανάσες ανακούφισης στην ευρωζώνη.

Ο Μηλιός αποδομεί τον Βαρουφάκη-Μιλάει για μεγάλη υποχώρηση και ειρωνεύεται τη νέα ορολογία

Νέο εσωκομματικό χτύπημα για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Μετά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, και ο Γιάννης Μηλιός επιτίθεται στον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμφωνία με τους εταίρους, με κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.