11 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Olga Romanova: Η καλλονή σύζυγος του Christhian Noboa

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει πει ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που την έχει παντρευτεί καθώς θεωρεί ότι οι Ρωσίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου 

Μπορεί το νέο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να είναι η μετεγγραφή του 29χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή Christian Noboa στην ομάδα τους με συμβόλαιο, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, όμως για τους περισσότερους άντρες, το νέο είναι άλλο και αυτό ακούει στο όνομα Olga Romanova.

Σπέρνει φόβο και ψέμμα στο spot του ο ΣΥΡΙΖΑ με κουκουλοφόρο σε πρώτο πλάνο!!

Το αγαπημένο τους σπορ στο πρώτο πλάνο του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ... κουκουλοφόρος με σακίδιο στην πλάτη, σπρώχνει τη σιδεριά καταστήματος... για πλιάτσικο και κάψιμο προφανώς...

Μαύρη διαφήμιση από αυτούς που κομίζουν το Νέο!!!Αυτοί που κατηγορούσαν την κυβέρνηση για διασπορά φόβου, υιοθετούν στο πρώτο προεκλογικό τους spot...

Το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ για Τουρισμό

Χάος στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ – Στρατιώτες φρουρούν πάμπερς και Ariel

Τεράστιες ελλείψεις σε προϊόντα όπως χαρτί υγείας και απορρυπαντικά - «Μην πέσετε στην απελπισία. Εχουμε προϊόντα για όλους και την επάρκεια να τα καλύψουμε με ηρεμία και υπομονή. Τα καταστήματα μας είναι γεμάτα», είπε ο Μαδούρο

Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στη Βενεζουέλα. Οι πολίτες σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στα καταστήματα, προκειμένου να προμηθευτούν βασικά αγαθά. Η έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης έσπειρε πανικό στον κόσμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες να τρέξουν στους δρόμους μήπως προλάβουν να αγοράσουν ό,τι μπορούν.

«Λάθος μου» η δημοσίευση του βίντεο με την εκτέλεση του αστυνομικού

Ο διάλογος-σοκ πριν την δολοφονία του αστυνομικού: «Θέλεις να μας σκοτώσεις;» - «Όχι, αφεντικό...» - Πώς έκαναν το γύρο του κόσμου οι φρικτές εικόνες από το Παρίσι

«Μετανιωμένος» για το βίντεο που «ανέβασε» στο Διαδίκτυο την περασμένη Πέμπτη, καταγράφοντας την εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού έξω από τα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, εμφανίζεται σήμερα ο μηχανικός Τζόρντι Μιρ.

Πίτες απ’ τον Καιάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής τον γνωρίζετε και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι απ’ τον φούρνο του πεθερού του Καιάδα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΤΑΜΙ και παπαριές... ένα ποτήρι νερό χρειάστηκαν και δεν είχαν

Μια νεαρή κοπέλα, ψηφοφόρος του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την διάρκεια της ομιλίας του επικεφαλής του Ποταμιού  ένιωσε ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και λίγο έλειψε να λιποθυμήσει.

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός στη μάχη κατά της τρομοκρατίας ενώ ο Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις

«Δεν θα σχολιάσουμε το “πρόγραμμά” του για την Οικονομία, που προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα»

O Έλληνας που είδε την εισβολή των Γάλλων κομάντο στο τυπογραφείο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Τσαμίγκος μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη Γαλλία και συγκεκριμένα την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο τυπογραφείο, όπου είχαν ταμπουρωθεί οι εκτελεστές του Charlie Hebdo.

Βρήκαν το κρησφύγετο του Κουλιμπαλί γεμάτο όπλα – Ο μακελάρης σοκάρει τη Γαλλία και μετά θάνατον!

Αυτόματα όπλα και εκρηκτικά βρήκε η αστυνομία στο κρησφύγετο του Αμεντί Κουλιμπαλί, του δράση της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι. Η γιάφκα του ισλαμιστή τρομοκράτη ήταν ένα διαμέρισμα στο προάστιο Gentilly.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου για τον Αρβανίτη

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με ψήφισμα του καταδικάζει ως «ανάρμοστη, αμετροεπή και αντιδεοντολογική» την συμπεριφορά του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Σπυράκη: Η Κουμουνδούρου θέλει ανοιχτά σύνορα την ώρα που η ΕΕ ζητά αυστηρότερο έλεγχο

H εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ η οποία επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες...

Με εμπροσθοφυλακή το “lemetinalithia.gr”, η ΝΔ στο διαδίκτυο (photos)

H Νέα Δημοκρατία, για πρώτη φορά στην διαδικασία των εκλογών, συμμετέχει με μια ολοκληρωμένη καμπάνια στο διαδίκτυο, σε ένα από τα σημαντικότερα και διεισδυτικότερα πεδία πολιτικής αντιπαράθεσης, ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Το Playboy πέθανε, Ζήτω το Treats –Eπώνυμα γυμνά που κόβουν την ανάσα [εικόνες]

Το περιοδικό φιλοδοξεί να γίνει το Playboy της νέας εποχής. Εμπνευστής του είναι ο φωτογράφος Στηβ Σόου ο οποίος δημιούργησε ένα ερωτικό και καλλιτεχνικό περιοδικό που γδύνει επώνυμες για να τις φωτογραφήσει με έναν μοναδικό τρόπο.

Αυτά είναι όλα τα κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές

Στη δημοσιότητα η επίσημη λίστα από τον Άρειο Πάγο

Την ψήφο του Ελληνικού λάου προτίθενται να διεκδικήσουν στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, 21 κόμματα, 4 συνασπισμοί κομμάτων και ένας ανεξάρτητος.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! NYT: Η Ελλάδα… είναι ακριβή, επισκεφτείτε την Τουρκία και τα Σκόπια (!!!)

«Αν και η κρίση έχει χτυπήσει τη χώρα, οι τιμές παραμένουν υψηλές», αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times, στο οποίο προτρέπουν τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν την Τουρκία και τα Σκόπια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Ενίσχυση ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ζητούν 11 χώρες και οι ΗΠΑ

Oι υπουργοί Εσωτερικών 11 ευρωπαϊκών κρατών και ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Έρικ Χόλντερ συμφώνησαν σήμερα στο Παρίσι να εντείνουν τη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, κυρίως μέσω της ενίσχυσης των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σαμαράς σε αλυσίδα με άλλους ηγέτες στην πορεία συμπαράστασης στο Παρίσι

Στο κεφαλόσκαλο του Προεδρικού Μεγάρου, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ υποδέχθηκε στις 14,05 ώρα Ελλάδας τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ανάμεσα στους 44 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που συμμετείχαν στην πορεία ενάντια της τρομοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-“Η Ελπίδα (για διορισμό στο Δημόσιο) Έρχεται” – Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το σποτ άρχισε να προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια στη διάρκεια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Χατζηδάκης: Υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις Βαρουφάκη - Λαπαβίτσα για το «plan B»;

«Τελικά, τι υπόσχεται στον ελληνικό λαό; Δάκρυα και αίμα; Επιστροφή στη δραχμή;» διερωτάται ο πρώην υπουργός

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό του πλάνο πραγματοποιεί ο πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής στον αγώνα των εκλογών

Ποιον υποψήφιο βουλευτή στηρίζει με πράξεις στην Β' Αθήνας
 
Ενεργό ρόλο αναλαμβάνει ο Κώστας Καραμανλής στην προεκλογική περίοδο σηκώνοντας το τηλέφωνό του και πραγματοποιώντας επαφές ενόψει της αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.

Σπυράκη: Οι γκεμπελίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνουν την ανακοίνωση της ΤτΕ

«Οι γκεμπελίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα», υπογραμμίζει η κ. Σπυράκη και προσθέτει:

«Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος δεν αναφέρεται στην ύπαρξη ή μη εκροών, αλλά...

Τι δείχνουν οι σημερινές δημοσκοπήσεις-ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ!

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τη διαφορά μεταξύ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΝΔ να κυμαίνεται μεταξύ 2,6 και 5,5 ποσοστιαίων μονάδων.

ΚΛΑΙΩ! Η συμβουλή αδυνατίσματος του Μουρούτη!

Ρωτάει ας πούμε ο Χατζηνικολάου: "Πως να χάσω μέχρι το καλοκαίρι 30 κιλά;"... και του απαντά ο Μουρούτης:

Πώς «είδαν» οι Κινέζοι το οικονομικό πρόγραμμα Σαμαρά

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας μεταδίδει ότι, σε κάθε περίπτωση, δεν αναμένεται αυτοδυναμία για κανένα κόμμα

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του και δεσμεύθηκε για σταδιακές μειώσεις φόρων και για πολιτικές ενίσχυσης της ανάπτυξης στη μεταμνημονιακή Ελλάδα, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Πώς θα ψηφίσει η μειονότητα στη Θράκη

Στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου, κατά το άνοιγμα της κάλπης στη Θράκη, ακούστηκε το μεγάλο «μπαμ»: πρώτο κόμμα στην Ξάνθη και τη Ροδόπη και με διαφορά ήρθε το «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» (ΚΙΕΦ) ή DEB της μουσουλμανικής μειονότητας, πυροδοτώντας συζητήσεις και θεωρίες ως προς τα κίνητρα και τους στόχους του ηγετικού πυρήνα των αλλοθρήσκων συμπατριωτών μας και όλων εκείνων των κέντρων που υποβοηθούν ή και κατευθύνουν τις πολιτικές του πρωτοβουλίες.

VIDEO Τσίπρας: Υπάρχει ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή.

Γιατί ψάχθηκε ο Σύριζα με το νούμερο Ραχήλ Μακρή

Το ξανασκέφτονται, λέει, στον Σύριζα για την κυρία Ραχήλ Μακρή. Είμαστε της πλάκας. Της πολύ πλάκας. Να τα βάζει κάτω το πρώτο κόμμα, να το ψάχνει απ' όλες τις μερηές, για το αν θα κατεβάσει στην εκλογική του σύνθεση ένα νούμερο της πολιτικής. Μακράν το πρώτο νούμερο της Βουλής που διαλύθηκε είναι η κυρία Ραχήλ Μακρή.

Η δήλωση Σταμάτη για Τσίπρα

Με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Real News, o υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε:

«Ο κ. Τσίπρας είναι σήμερα ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Όσο χρόνο, λέει, θα διαρκούν οι διαπραγματεύσεις του με τους δανειστές, θα καλύπτει τις υποχρεώσεις των δανείων με έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ OFFSHORE! Πως αποκτούσαν τον οπλισμό τους οι «Πυρήνες»: Τι αναφέρει η δικογραφία για την offshore Aγ. Βικεντίου

Μέσω offshore εταιρειών εισαγόταν από το εξωτερικό τα όπλα που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Σύμφωνα με τον δικαστικό φάκελο που επικαλείται το «Το Βήμα της Κυριακής», τα μέλη της «Συνομοσίας» χρησιμοποιούσαν, με τη συνδρομή μεσαζόντων, την offshore εταιρεία Zeus Tech SA με έδρα τον Άγιο Βικέντιο.

Ντόρα: Η ΝΔ έχει πρόταση για την επόμενη μέρα

Η ανάδειξη θετικού πολιτικού λόγου και η άρθρωση ρεαλιστικών και πειστικών επιχειρημάτων αποτελεί προτεραιότητα για τη Ντόρα Μπακογιάννη, στην τελική ευθεία για τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Τα φίδια της νταβατζίδικης ενημέρωσης πρέπει να τα πατάς νωρίς στο κεφάλι

Το 2009 ο Σαμαράς κέρδισε την αρχηγία του κόμματος χωρίς τη στήριξη κανενός. Ένας… «περιθωριακός» της πολιτικής που τον είχαν «τελειώσει» τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι που σφάζονταν στην ποδιά της Ντόρας. Ο Σαμαράς τους «τέλειωσε» όλους, έχοντας μόνο τη στήριξη του λαού της Νέας Δημοκρατίας και κανέναν μεγαλονταβατζή των media να του κάνει… σέρβις. Μόνο κάτι φωνές σαν το Antinews τον βοήθησαν κι αυτόν και τη Νέα Δημοκρατία να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της οικογενειοκρατίας.

Η τουρκική ναυτοσύνη σε ξέρα στα κατεχόμενα …θεία δίκη

Σε ξέρα, σε περιοχή κοντά στα Κατεχόμενα, προσάραξε συνοδευτικό του ερευνητικού Barbaros, το οποίο κάνει παράνομες σεισμογραφικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-Καμμένος: Θα συγκυβερνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο σχηματισμού νέας κυβέρνησης προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το νέο φιλαράκι του Στουρνάρα εξηγεί τη σημερινή ασίστ στον ΣΥΡΙΖΑ...

Πλάκα έχουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι... όταν πριν μερικές βδομάδες ο Στουρνάρας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις καταθέσεις έπεσαν να τον φάνε, σήμερα που του έδωσε ασίστ τον έκαναν σημαία... Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι καταθέσεις είναι θεωρητικές και τα λεφτά εικονικά όσα κι αν είναι... οπότε αν η ΕΚΤ επιμείνει στο "χωρίς πρόγραμμα δεν σας στέλνουμε ευρώ" σε 2-3 μέρες δεν θα υπάρχουν ούτε οι ταμπέλες στα σούπερ μάρκετ κι ας εγγυάται ο θεός ο ίδιος τις καταθέσεις...

Παρά τις τεταμένες σχέσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως ο κεντρικός τραπεζίτης έχει καθημερινές επαφές με στέλεχος του κόμματος.

Ο λόγος για τον...

Η στρατηγική Σαμαρά, τα non papers και οι συσκέψεις

Στο Μέγαρο Μαξίμου, κάθε πρωί και πολλές φορές και αργότερα μέσα στην ημέρα συνέρχονται τα στελέχη του λεγόμενου πρωινού καφέ, για να αποτιμήσουν και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις.

Μιχελάκης: Θα ηττηθεί ο λαϊκισμός

Την πεποίθηση ότι στις εκλογές «θα ηττηθούν ο λαϊκισμός και ο κομματικός καιροσκοπισμός» εκφράζει με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης.

Ομολογία Κουλιμπαλί για τις επίθεσεις στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας που μοιάζει με τον Αμεντί Κουλιμπαλί ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που στοίχισε την ζωή σε μία αστυνομικό την Πέμπτη σε προάστιο του Παρισιού εκ μέρους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο.

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη Ξηρού

Αρχές Οκτωβρίου άρχισε να ξετυλίγει η Αντιτρομοκρατική το κουβάρι των ερευνών για τη σχεδιαζόμενη, όπως αποδείχθηκε αργότερα, απόπειρα απόδρασης των μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» από τις φυλακές Κορυδαλλού. Οπως αποκαλύπτεται σήμερα, οι έφοδοι της υπηρεσίας την 1η Οκτωβρίου σε τρία σπίτια στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη αποτελούν κρίκο στην αλυσίδα των ερευνών που οδήγησαν στη σύλληψη του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού και στη ματαίωση του σχεδίου επίθεσης στον Κορυδαλλό για την απελευθέρωση των έγκλειστων μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Απειλεί να τινάξει στον αέρα τους υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη η τιμή του πετρελαίου - Τι ρόλο παίζει το μεγάλο βάθος των κοιτασμάτων

- Η Ελλάδα έχει προκηρύξει ήδη διαγωνισμό για 20 οικόπεδα με υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη
- Το 68% των οικοπέδων βρίσκεται σε πολύ μεγάλο βάθος άνω των 2.000 μέτρων, κάτι που είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο
- Με τόσο χαμηλή την τιμή του πετρελαίου, αναλυτές εκτιμούν πως είναι καλύτερη η αγορά παρά η εξόρυξη
- Οι διεθνείς πετρελαϊκοί οίκοι θα προτιμήσουν να επενδύσουν σε περιοχές με βεβαιωμένους πόρους

«Δεν μπλοφάρουν οι Γερμανοί...»

Ενα δισέλιδο ρεπορτάζ στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επανέφερε στο προσκήνιο με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ το ενδεχόμενο ενός Grexit, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ευρωζώνη θα μπορούσε να βγει αλώβητη από μία τέτοια εξέλιξη, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνομιλίες με Γερμανούς δημοσιογράφους κατά πόσον αυτού του είδους οι διαρροές ευσταθούν ή αποτελούν μοχλό πίεσης προς τους Ελληνες ψηφοφόρους, η εικόνα είναι ανάμεικτη.

Συνέπεια λόγων και έργων; Εγγύηση ο Σταύρακας

Διαβάζω την εξής ανακοίνωση από το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη που ενοχλήθηκε με την υποψηφιότητα Φορτσάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας:
«Ο άνθρωπος που σήκωσε το λάβαρο της απαλλαγής του πανεπιστημίου από τον κομματισμό και έδωσε μάχη με τις κομματικές παρατάξεις, λίγες μέρες μετά, εντάχθηκε σε κόμμα. Άρα, απλώς είχαμε μια μονομαχία δύο κομμάτων. Δύσμοιρο πανεπιστήμιο…»

ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ-ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΕΞ. ΑΡΧΩΝ! Μετά από 12 ερωτήσεις της Φ. Πιπιλή... γλιτώσαμε 103.000 ευρώ ενοίκιο το μήνα για το μέγαρο του Συνήγορου του Πολίτη

Μετακόμισε ο Συνήγορος του Πολίτη. Γλυτώσαμε 103.090€ το μήνα. Τόσα πλήρωνε συνολικά μόνο για νοίκι ο Συνήγορος του Πολίτη το 2011.

Θυμάστε το λυσσαλέο αγώνα μου ως Βουλευτής από το 2011 για τις αλόγιστες σπατάλες Ανεξάρτητων Αρχών, ειδικά για τον...

Κάτι καπνίζουν φίλε δε παίζει!!Video που κάνει Ρόμπα τους Συριζάνθρωπους.

Ποια γλώσσα θα μιλάει η ανθρωπότητα το 2115;

Θα μιλιούνται τα ελληνικά το 2115 και, αν ναι, πώς θα είναι τότε η γλώσσα μας; Μήπως ως τότε θα κυριαρχήσει η αγγλική και όλοι θα μιλούν αγγλικά; Ή μήπως, σε μια άλλη εκδοχή, κυρίαρχη θα είναι η κινεζική, μια και τη μιλούν περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη και εφόσον η Κίνα είναι ανερχόμενη οικονομική δύναμη;

Το Παράδοξο της Κωλοτούμπας Τσίπρα

Απόστολος Δοξιάδης

Στις παρακάτω σκέψεις με έσπρωξε αρχικά η απορία μου συζητώντας με κάποιους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ως επαναλαμβανόμενο μοτίβο, στο ερώτημά μου για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα περί σκληρής στάσης στους δανειστές μας, ακόμη και σε μονόπλευρες ενέργειες “αν μας αναγκάσουν”, κατά την επίσημη διατύπωση, ακούω τη φράση: “Μα αυτά που λέει ο Τσίπρας δεν θα τα κάνει. Έτσι τα λέει, προεκλογικά”. Η άποψη αυτή συνοψίζεται συχνά στο δημόσιο διάλογο με την έκφραση“ ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα”.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ! Ο ΣΥΡΙΖΑ «κουκουλώνει» κι ο Αρβανίτης παραπληροφορεί,βαφτίζει τις ύβρεις σχόλια και μιλάει για διωγμό του!

παραπληροφόρηση του εν λόγω κυρίου, πέρα από τις πρωτοφανείς ύβρεις προς τον Πρωθυπουργό, έγκειται στο ότι λέει πως το πρωτοσέλιδο της L'express αναφέρεται στον Σαμαρά και τον αναφέρει ονομαστικά το άρθρο της για "το ρατσιστικό παραλήρημά του" ... η αριστερή γαλλική εφημερίδα όμως διαστρεβλώνει το αρχικό άρθρο του AFP το οποίο μεταφέρει στη Γαλλία την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας...

Μα, τι λέει ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων;

Τάκης Μίχας

Ανατριχιαστικό μνημείο σταλινικής παραφροσύνης αποτελούν οι δηλώσεις του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ που, στην ουσία, δικαιώνουν τη σφαγή στο Παρίσι.

Τι προβλέπουν 10 χρηματιστές για την αγορά: Εφιάλτης 450 μονάδων ή «έκρηξη» 1.400 μονάδων

Του Νίκου Σακελλαρίου

Ανοδο μέχρι και τις 1.400 μονάδες ή πτώση μέχρι τις 450 μονάδες βλέπουν εγχώριοι παράγοντες σε μίνι «δημοσκόπηση» της «Η» σε δέκα χρηματιστηριακές για την «επόμενη ημέρα» των εκλογών ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Έκαψαν γερμανική εφημερίδα για τα σκίτσα της Charlie Hebdo

Εφημερίδα του Αμβούργου που είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από τη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo αποτέλεσε σήμερα το πρωί στόχο επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό, ανακοίνωσε η αστυνομία διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΛΟΓΙΚΟ! Ο Ψυχάρης ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζει "σε ποσοστά άλλων εποχών του ΠΑΣΟΚ"... και μάσα ΠΑΣΟΚ εννοείται

Δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο του “Βήματος της Κυριακής”, που δείχνει τη μεγάλη στροφή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και το… φλερτ με την Αριστερά.

Ψέματα και αλήθειες για τον κίνδυνο αναλήψεων από τα ATMs

του Γ. Αγγέλη

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Μάριο Ντράγκι, τον περασμένο Οκτώβριο, με την ολοκλήρωση των stress tests, είναι αλήθεια ότι έκανε τις 128 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες πολύ περισσότερο ανθεκτικές, αλλά δεν τις έκανε και... αθάνατες.

Πόσο κοστίζει το «Μένουμε Ελλάδα»;

Ζαλιστήκαμε όταν διαβάσαμε το νούμερο...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο κοστίζει το "Μένουμε Ελλάδα"; Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, το κόστος της εκπομπής προσεγγίζει το...

ΝΤΑΞ'! Συνοδός ανδρών ο ένας δολοφόνος του Κουμανταρέα -Προσέφερε τις υπηρεσίες του από τα 16 του

Συνοδός ανδρών, που αναζητούσε πελάτες στα στέκια της Φυλής, ήταν ο ένας από τους δύο δολοφόνους του Μένη Κουμανταρέα.