27 Νοεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Δημοσκόπηση Interview: Τα πάνω κάτω μετά το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ. Ποιος παίρνει κεφάλι

Τι δείχνει η δημοσκόπηση Interview μετά το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ;

Σε ντέρμπυ για τη 2η θέση εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview παρουσιάζει στην εκπομπή του «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» σήμερα στις 21.00 στη Βεργίνα Τηλεόραση, ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος.

Ενώ πριν το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου ο Ευάγγελος Μεΐμαράκης φαινόταν να χάνει την πρωτιά, τώρα εμφανίζεται ξανά ως ο καταλληλότερος και εντυπωσιάζει με τις δηλώσεις του.

Στην πανελλαδική δημοσκόπηση Interview που έγινε σε δείγμα 1005 ατόμων, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης (32%) για τη θέση του αρχηγού της ΝΔστο πρόσωπο του Βαγγέλη Μειμαράκη και μονομαχούν για τη δεύτερη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης (26%) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πάντως οι ψηφοφόροι της ΝΔ δείχνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποφασισμένοι να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (82%), ενώ το 32% πιστεύει πως ο Β Μεϊμαράκης «κράτησε με δηλώσεις του και συνεντεύξεις την καλύτερη στάση μετά το φιάσκο μετά τις εκλογές».

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Interview για τις εκλογές στη ΝΔ:

1 of 3