25 Νοεμβρίου 2015

Η απίστευτη απάντηση του Κυριάκου όταν τον ρώτησαν αν ο Μεϊμαράκης του μίλησε «γαλλικά»

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, αποτυπώνοντας τις θέσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπήρξε σαμποτάζ κατά την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, η οποία κατέληξε σε φιάσκο, καθώς δεν ολοκληρώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος.


«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαι σε θέση να πω πότε. Όταν θα γίνουν, θα γίνουν με τρόπο αδιάβλητο, θα γίνουν με το σωστό τρόπο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα δεχόταν να αλλάξει η διαδικασία, η απάντησή του ήταν «κατηγορηματικά όχι».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο δόλου είπε: «Δεν βλέπω δόλο. Βλέπω διοικητική ανικανότητα», ενώ κράτησε αποστάσεις απ' όσα ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. «Καλό είναι να αποφεύγουμε τις προσωπικές αναφορές, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση», δήλωσε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την επόμενη μέρα, το κόμμα θα καλύψει όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες.

«Ο νέος πρόεδρος πρέπει να μιλάει καλά αγγλικά για να εκπροσωπεί τη χώρα διεθνώς. Τα "γαλλικά" δεν έχουν θέση στη ΝΔ» ήταν η απίστευτη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ρωτήθηκε για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.