22 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για αποτυχημένο Στυλιανίδη: Όσοι σκανδαλίζονται που λέω πολιτικό απατεώνα τον Τσίπρα ας δουν αυτό

Σε δύο μέτωπα κινείται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αφενός προσπαθεί να κερδίσει στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας και αφετέρου ασκεί δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα (αντί να θάβει τους συνυποψηφίους του) κάτι που ενοχλεί αποτυχημένους, όπως τον Στυλιανίδη... τον γνωστό υπουργό Καραμανλή που του πληρώναμε πρώτη θέση, Four Seasons (όπως ο Άκης) και λιμουζίνες όταν πήγαινε διακοπές με τη γυναίκα του σε Παρίσι και Λονδίνο.


Ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτηση του επιμένει στο χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» που απέδωσε στον πρωθυπουργό και στην προχθεσινή του συνέντευξη στη ΕΡΤ. Κάτι που προκάλεσε αυπνίες στον Στυλιανίδη (το tweet δεξιά το έγραψε στις 3:18 τη νύχτα!!) ο οποίος μη μπορώντας να χωνέψει ότι αυτός είναι στον σκουπιδοτενεκέ, ακολουθώντας την πορεία Γιαννάκου και ο Άδωνις πάει για Πρόεδρος της ΝΔ... μια καρέκλα που ο Ευριπίδης φανταζόταν την πάρτη του να στρογγυλοκάθεται. 


Απαντώντας του απαξιώνοντας να αναφέρει το όνομά του ο Άδωνις σημειώνει: «Κάποιοι σκανδαλίζονται όταν χαρακτηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό απατεώνα». Ας δουν αυτό» και ανέβασε το παρακάτω βίντεο

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις
Posted by Papanikolaou Christos on Tuesday, 20 October 2015