14 Σεπτεμβρίου 2015

Ελληνικής καταγωγής η «Miss America»!

Η καστανή καλλονή που κατέκτησε με την ομορφιά της όλη την Αμερική πήρε τ'όνομά της, από την Ελληνίδα γιαγιά της, Βασιλική! Η ερώτηση-παγίδα που της τέθηκε και η έξυπνη απάντηση της 21χρονης που στέφθηκε «Miss America»

Ελληνικής καταγωγής είναι η νέα «Miss America», η 21χρονη Betty Cantrell, που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Βασιλικής.


Γεννημένη στο Warner Robins, στην πολιτεία της Geogia, η 21χρονη, κατέκτησε με την ομορφιά της όλη την Αμερική. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του τίτλου της, Miss Georgia, το 2015, αλλά πλέον η Βetty, είναι η Miss America για το 2016 στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν, χτες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο Atlantic City’s Boardwalk Hall.



Η Betty επικράτησε ανάμεσα σε πενήντα μία διαγωνιζόμενες και έμοιαζε να αδυνατεί να πιστέψει στη νίκη της. «Εξακολουθώ να είμαι συγκλονισμένη. Δεν ξέρω τι να πω για να σας ευχαριστήσω!», είπε η Cantrell, μετά τη στέψη της. Μαζί με τον τίτλο της, κέρδισε και μία υποτροφία 50.000 δολαρίων.


Αν και «σκόνταψε» στο δύσκολο κομμάτι των ερωτήσεων, τίποτα δεν μπορούσε να ανατρέψει την πορεία της, προς την κορυφή! Η ερώτηση που τέθηκε στην Cantrell, αφορούσε το πρόσφατο σκάνδαλο με τις ξεφούσκωτες μπάλες με πρωταγωνιστή των παίχτη της New England Patriots, Tom Brady, σε φετινό αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου: «Δεν ξέρω αν ο Brady είναι ένοχος είπε! 'Επρεπε να είχα πιάσει την μπάλα να δω αν ήταν ξεφούσκωτη!», είπε. Όταν της ζητήθηκε μετά τη στέψη της, να σχολιάσει την απάντηση που έδωσε, η Betty Cantrell δήλωσε: «Δεν είμαι ποδοσφαριστής και επίσης δεν ήμουν εκεί για να νιώσω την μπάλα!».


Μπορεί να δηλώνει άγνοια για ποδοσφαιρικά θέματα, όμως, σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει πει, ότι γνωρίζει πολύ καλά τις αγροτικές δουλειές. «Μεγάλωσα σε 700 στρέμματα γης. Μπορώ να οδηγήσω τρακτέρ, να σπείρω τα χωράφια και να χειριστώ κυνηγετικό όπλο!», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της!