27 Ιουλίου 2015

Υπουργός ερωτευμένος με την πληθωρική, κοκκινομάλλα φρουρό του-Να πως ξεκίνησε το ειδύλλιo

Στην μικρή οθόνη, όπου πρωταγωνιστεί τις τελευταίες δεκαετίες, τον έχουμε δει πλάι σε πολλές κυρίες, ωστόσο όταν τα φώτα σβήνουν και οι κάμερες κλείνουν ο υφυπουργός Κοινωνικών ασφαλίσεων και αγαπημένος κωμικός ηθοποιός έχει μάτια μόνο για μία γυναίκα. Ο λόγος για τον...
Παύλο Χαϊκάλη και την πληθωρική κοκκινομάλλα αγαπημένη του Μαρία Λύκου, η οποία τον συνοδεύει κάθε πρωί στο υπουργικό του γραφείο, καθώς εκτός από σύντροφος του είναι και προσωπική φρουρός του υφυπουργού.




Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου ο υφυπουργός γνώρισε την αρχιφύλακα και από τότε οι δυο τους έγιναν αχώριστοι! Φίλοι του ζεύγους, λένε πως «ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και από την πρώτη ματιά», επισημαίνοντας ότι όλο αυτό το διάστημα η κα Λύκου στέκεται διακριτικά στο πλευρό του κ.Χαϊκάλη.



Όταν το ζευγάρι πραγματοποιεί κάποια δημόσια εμφάνιση σε κάποια θεατρική ή κινηματογραφική πρεμιέρα, τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά.



«Ναι είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμη για γάμο, θα δούμε...Ας μη βιαζόμαστε.Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ότι θελήσει ο θεός» δήλωσε πρόσφατα ο υφυπουργός σε συνέντευξη του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρώτος γάμος του κ.Χαϊκάλη έγινε πριν 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πετζάκη, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Γιώργο, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών, ενώ ο δεύτερος έγινε με την ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου.



Η κα Λύκου μέχρι το 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Μετά την εκλογή του ως βουλευτής, ο κ.Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ την απόσπαση της συντρόφου του, στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κας Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε τελικά στο γραφείο του συντρόφου της .



http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=286726&artTitle=erotevmenos_me_tin_plithoriki_kokkinomalla_frouro_tou_o_chaikalis_na_pos_xekinise_to_eidyllio