22 Ιουλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Άδωνις κάνει κιμά την Φωτίου: «Πες μας αν έφερες τις λίρες από την Αγγλία»... και δεν απάντησε

Η Φωτίου παραδέχθηκε ότι έχει λεφτά στο εξωτερικό και ο στόκος ο Τριανατφυλλίδης βρήκε να πει ότι ο πρώην σύζυγος της Μανωλίδου είχε καταθέσεις στην Ελβετία και είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Τρικούβερτος καβγάς στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και της Θεανώς Φωτίου, την οποία έσπευσε να υπερασπιστεί και το κρατικοδίαιτο λαμόγιο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ομιλία της αναπληρώτριας υπουργού για τους πλειστηριασμούς. Αφού άσκησε έντονη κριτική, κάνοντας λόγο για το «χειρότερο Μνημόνιο όλων», ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε την κυρία Φωτίου να απαντήσει αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα τα χρήματα που διατηρεί στο εξωτερικό. Εσπευσε μάλιστα να... τρολάρει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Προσέξτε μην καταψηφίσουμε σήμερα και σας στείλουμε σπίτια σας».

Η Θεανώ Φωτίου αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για λάσπη σε σχέση με τα χρήματα.

«Είναι μία γνωστή λάσπη που ξεκίνησε με τον ΕΝΦΙΑ. Για τα λεφτά που είχα στην Αγγλία από το 1991 που εργάζομαι, από τις 100.000 λίρες, εντός των τριών τελευταίων ετών έφερα τις 50.000 λίρες. Να αφήσουν όλες αυτές τις ιστορίες» είπε με έμφαση. Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης διαπληκτιζόταν έντονα με τον Αδωνι Γεωργιάδη.