19 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT! Έφτασε το σκ@τό στην κάλτσα του Χατζηνικολάου: «Υπογράψτε το ''γαμ@μνημόνιο'' να τελειώνουμε»

«Όταν ανοίγει η συζήτηση για το αν έχουμε ή δεν έχουμε τα διαθέσιμα για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις στο τέλος του μήνα, λογικό είναι τα λεφτά να πηγαίνουν “κάτω από το στρώμα», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Γιατί θέλει ο Έλληνας πολίτης, θέλει η ελληνική οικογένεια να έχει μια ελάχιστη ασφάλεια, ότι αν κάτι πάει στραβά, αν υπάρξουν για παράδειγμα τραπεζικοί περιορισμοί, ανάλογοι με αυτούς της Κύπρου, ή αν εξαντληθούν τα κρατικά διαθέσιμα και δεν μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, να έχει ένα ελάχιστο αποκούμπι για να περάσει κάποιες εβδομάδες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση», συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Επομένως, σε όλα αυτά η απάντηση είναι μόνο μία. Είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ερχόμενη η ελληνική κυβέρνηση σε συμφωνία με τους εταίρους. Αυτή είναι η μόνη λύση, αυτή θα είναι η μόνη είδηση που θα ηρεμήσει και την ελληνική κοινωνία, και την αγορά και θα δώσει, αυτή είναι η γνώμη μου, ώθηση στην οικονομία μας», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε τώρα τι έλεγε μερικές μέρες πριν τις εκλογές: "Δεν συμπαθώ το γαμωμνημόνιο-Να τη χέσω την Ευρωζώνη άμα παιδιά λιποθυμούν-Θα ψηφίσω για να στείλω μήνυμα στο Βερολίνο για να διαπραγματευτεί η Ελλάδα μια νέα σχέση με την Ευρώπη που θα μας βγάλει από την κρίση"


δείτε και τι είπε χθες...