14 Δεκεμβρίου 2014

Πατέρας Ρωμανός: Ο γιός μου είναι ένας καλοζωισμένος αστός που πήγαινε κάθε χρόνο για σκι στην Αυστρία

Η συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο αριστεριστής οδοντίατρος, πατέρας του Ν. Ρωμανού στον Observer κυκλοφόρησε αλλά με επιλεκτικά σημεία που βόλευαν τους επαναστάτες και τους δημοσιοκάφρους. Εκεί ο "μπαμπάς" κάνει δύο αποκαλύψεις που δείχνουν ποιοι νεολαίοι επαναστατούν και γιατί τελικά η επανάσταση δεν προχωράει πέρα από τη φάση του τζερτζελέ.

Νέα 3D περιήγηση – Η Αμφίπολη όπως δεν την έχετε ξαναδεί (video)

Ενα νέο τρισδιάστατο βίντεο, στο οποίο ξεδιπλώνεται όλο το μεγαλείο του περίτεχνου και επιβλητικού τύμβου της Αμφίπολης.

Γελάν κι πέτρες με Πετρουλάκη: «Ο Ρωμανός συνετίστηκε και θέλει να σπουδάσει» - Άδωνις: «Πλάκα με κάνεις»

Γράφει ο Πετρουλάκης στο protagon.gr για τον Ρωμανό και πόσο άδικο έχει ο Άδωνις ο οποίος του απαντά... Βέβαια είναι απίστευτα αστείο αυτό που λέει ο Πετρουλάκης ότι ο Ρωμανός συνετίστηκε και θέλει να σπουδάσει επειδή στην πρώτη επιστολή έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι σπουδές ενώ στις άλλες δεν το έλεγε! Και φυσικά δεν το έλεγε κ Πετρουλάκη μου για να δώσει χώρο στους ΣΥΡΙΖΑίους  να λένε "το παιδί θέλει να σπουδάσει και δεν το αφήνετε"... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ... αυτό το λένε πάντα άλλοι πρόθυμοι (Ραγκούσης, δάσκαλος του κ@λου) για αυτόν! Εξάλλου αφού παραμένει αναρχικός όπως δήλωσε και στην τελευταία επιστολή του παραμένει ίδια και η θέση του για το παν/μιο σαν "χώρος περιστολής του ανθρώπου"... σοβαρευτείτε εσείς οι αριστεροί της κουλτούρας γιατί έτσι μπάσατε όλα τα ρεμάλια στο παν/μιο και το κάνατε αχούρι... και που ΄στε κ. Πετρουλάκη: Είναι απίστευτα αστείο να αποκαλείτε παιδί έναν ληστή που πιστεύει πως η ληστεία είναι υποχρέωση του επαναστάτη για να μη συνθλιβεί από τη μισθωτή εργασία που του επιβάλλει το αστικό κράτος... ΕΛΕΟΣ!

Διαβάστε το άρθρο του Πετρουλάκη και την απάντηση του Άδωνι:

Το πρόσφατο άρθρο του Άδωνη Γεωργιάδη, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της καταψήφισης της νομοθετικής ρύθμισης για τις εκπαιδευτικές άδειες των φυλακισμένων, χαρακτηρίζεται από κραυγαλέα μονομέρεια. Επειδή διαπίστωσα ότι είχε θετικό αντίκτυπο σε αρκετούς, θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο αυτούς τους λόγους.

Φαήλος: Μόνο φαλάκρα και ζιβάγκο δεν έχουν βάλει στον Τσίπρα, για να μοιάζει στον Ανδρέα

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Όταν ήμουν πολύ μικρός, νόμιζα πως τα χρήματα τα βγάζουν οι τσέπες και τα συρτάρια. Απορούσα, όταν ζητούσα κάτι και μερικές φορές οι δικοί μου το αρνιόντουσαν, εξηγώντας μου πως δεν μπορούν. Ήδη πριν το νηπιαγωγείο μπόρεσα να συνδυάσω τα χρήματα με την κούραση του πατέρα μου, όταν γυρνούσε με την μοτοσυκλέτα από το λιμάνι και με τον ήχο της ραπτομηχανής της μάνας μου, που με ξυπνούσε το πρωί και με αποκοίμιζε το βράδυ. Και πολύ αργότερα «χορηγός» των σπουδών μου στην Θεσσαλονίκη ήταν η …

Ξέχασε ο κυρ Φώτης ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος για τον τόπο;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ακούγεται λοιπόν ότι ο Κουβέλης έχει συζητήσει με τον Τσίπρα για να διαλύσει τη ΔΗΜΑΡ, να ενωθούν οι δυνάμεις τους, αυτός να μπει πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, αν κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας να γίνει ο κυρ Φώτης Πρόεδρος της Βουλής.

Επίθεση κάφρων, υποστηριζόμενων απ'τον ΣΥΡΙΖΑ, στο υπ. Παιδείας – Δύο προσαγωγές

Τα οργισμένα "παιδιά" όπως τα λέει ο κ. |Πετρουλάκης... έτσι;

Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε πριν από λίγο  στο υπουργείο Παιδείας, και έσπασε τζαμαρίες και γραφεία, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο κτίριο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Παραλίγο σύγκρουση στον αέρα ρωσικού μαχητικού με επιβατικό αεροσκάφος

Το ρωσικό υπουργείο Αμύνης επιμένει πως διατηρήθηκε ασφαλής απόσταση Παραλίγο σύγκρουση στον αέρα ανάμεσα σε ρωσικό μαχητικό με επιβατικό αεροσκάφος σημειώθηκε στη Σουηδία, σύμφωνα με τις σουηδικές αρχές.

Η άγνωστη ζωή του Σταύρου Δήμα. Από ξεναγός και λαντζέρης, υποψήφιος πρόεδρος Δημοκρατίας

«Κάνε το σωστό, σωστά». Αυτή η φράση-κλειδί που βγαίνει συχνά από τα χείλη του Σταύρου Δήμα, στις προτροπές προς τα παιδιά του, είναι η ίδια που καθόρισε τη ζωή και την πολιτική του πορεία.

Αυτά που έχουμε να χάσουμε

Η χώρα βρίσκεται ακριβώς στην θέση που ήταν το 2000 από οικονομικής απόψεως. Όσοι θυμούνται εκείνα τα χρόνια, είμαι βέβαιος πως βαθιά μέσα τους ξέρουν πως έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ να χάσουμε αν τυχόν και συμβεί το «ατύχημα» του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΛΑΙΩ! Ρώσια: Πλιάτσικο σε χριστουγεννιάτικο δέντρο με απαγορευμένα ευρωπαϊκά προϊόντα

Οι συντάκτες ενός περιοδικού στη Ρωσία είχαν μία θεωρητικά έξυπνη ιδέα: να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ευρωπαϊκά προϊόντα, την εισαγωγή των οποίων έχει απαγορεύσει η Ρωσία εξαιτίας τη διαμάχης με τη Δύση.

ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ! Οι Γάλλοι θέλουν Μέρκελ

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των Γάλλων (72%) έχουν θετική άποψη για τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Journal du dimanche.

Τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας -Τι λένε Μελάς, Ιατρίδη, Παραστρατίδης

Θολό παραμένει το τοπίο για τη στάση που θα κρατήσουν πολλοί ανεξάρτητοι βουλευτές, ενόψει της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.

Τσουβάλιασμα από τον Ιγνατίου: Ο “φευγάτος” Σαμαράς και ο “ανυπόμονος” Τσίπρας

Τι να κάνει δηλ. ο Σαμαράς; Μπορεί να διαπραγματευτεί έχοντας τον Τσίπρα να λέει δεν αναγνωρίζω καμία συμφωνία; Αλλά τι να πει κι ο Ιγνατίου; Άμα πει "ο Τσίπρας είναι απαράδεκτος" θα του κολλήσουν την ταμπέλα του πουλημένου, οπότε τους τσουβαλιάζει όλους...

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου επισημαίνει τις ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, για το αδιέξοδο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα.

Βρούτσης:Τις 40.000 έφθασαν οι ρυθμίσεις στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Ο κύριος όγκος των οφειλών δεν έχει ακόμα ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η ένταξη των οφειλετών των ασφαλιστικών Ταμείων στη ρύθμιση των 100 δόσεων αν και, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, ο κύριος όγκος των οφειλετών δεν έχει ακόμη ενταχθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις vs Τατσόπουλου: Ο Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον Παπανδρέου

Επικριτικός απέναντι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκς ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και σχολίασε τη  χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή σύσκεψη της Κρήτης.

ΜΑΤ στο Σύνταγμα για τους πρόσφυγες – ΦΩΤΟ

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στο Σύνταγμα όταν μεταφέρθηκαν 800 πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του δήμου, ενώ οι υπόλοιποι δεν χώρεσαν στα πούλμαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σύριοι που βρέθηκαν εκτός μεταφοράς, παραπονέθηκαν ότι κάποιοι άλλοι πήραν την θέση τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΖΜΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ! Επίθεση από άπλυτους ΣΥΡΙΖΑίους με χυδαίες εκφράσεις κατά Ντόρας, Ρουσόπουλου κ.α.

Δεν έχει προηγούμενο η χυδαία επίθεση που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ.

Σενάρια για κατάργηση της ομάδας Δέλτα: Τι προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Εντονο προβληματισμό προκαλούν στην ΕΛ.ΑΣ. τα κρούσματα αδικαιολόγητης βίας από μέλη της ομάδας Δέλτα και πλέον γίνονται σκέψεις για την κατάργησή της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση προσπάθησε να δημιουργήσει η άπλυτη Κατριβάνου του ΣΥΡΙΖΑ-Τα ΜΑΤ την έγραψαν στη παπάρα τους

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στο Σύνταγμα όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, ζήτησε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που επιτηρούσαν την παράσταση διαμαρτυρίας των Σύρων προσφύγων μπροστά από την βουλή, να απομακρυνθούν.

Έτοιμοι να τα «ψάλλουν» στους φοροφυγάδες οι ράμπο του ΣΔΟΕ

«Σαφάρι» ελέγχων σε κοσμοπολίτικους χειμερινούς προορισμούς αλλά και τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα - Στο στόχαστρο εμπορικά, υπαίθριες αγορές, εστιατόρια, νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται επώνυμοι καλλιτέχνες, καθώς και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα

Ούτε κουβέντα Σαμαρά για τον Πρόεδρο! Πήγε, είδε και απήλθε από την ΕΣΗΕΑ!

Πολλοί περίμεναν πως η παρουσία του πρωθυπουργού στην ΕΣΗΕΑ, θα έβγαζε είδηση ενόψει της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αλλά οΑντώνης Σαμαράς κράτησε το στόμα και τα χαρτιά του κλειστά. 

Financial Times: «Διασκεδαστικές» οι πολιτικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Φυσικά και δεν ανησυχεί την Ευρώπη το Grexit

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως «αποδιοπομπαίος τράγος» με εικόνες από ουρές καταθετών», αναφέρει χαρακτηριστικά άρθρο της εφημερίδας Financial Times. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Τζον Ντίζαρντ προειδοποιεί ότι το ελληνικό πρόβλημα θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από μεγαλύτερα προβλήματα του ενιαίου νομίσματος όπως η Ιταλία και η Γαλλία.

Εκτός Βουλής οριστικά οι ΑΝΕΛ-Πανικός στους βουλευτές τους-Δυσφορία για Καμμένο που διαπραγματεύεται θέση στονΣΥΡΙΖΑ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται το τελευταίο διάστημα οι βουλευτές που απέμειναν στο κόμμα του Καμμένου, αφού όπως δείχνουν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις στα Κυριακάτικα, οι ΑΝΕΛ πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή.

Οι πιο σ@ξι barwomen της Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Κι επειδή το μπαρ είναι γυναίκεια υπόθεση κι εκείνες το γνωρίζουν καλά αυτό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ποζάρουν όλες μαζί στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Το Βόρειο Σέλας από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Συγκλονιστικές εικόνες

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθήσαμε time lapse videos με λήψεις από το Βόρειο Σέλας, αλλά η δουλειά που έκανε η Selmesfilms είναι το κάτι άλλο.

Αλέξη βάρα το νταούλι και θα σε δανείσουν χώρες με μισθό 350 ευρώ για να δίνεις εσύ 750

Περάσατε τις τελευταίες μέρες από το Σύνταγμα; Είδατε από κοντά όλους αυτούς τους ταλαίπωρους ανθρώπους από τη Συρία; Εριχνε καταρρακτώδη βροχή τη στιγμή που πέρασα και παρατηρώντας το ασύλληπτο θέαμα ανθρώπων να είναι κουλουριασμένοι με πανιά, ξαπλωμένοι πάνω σε ξύλινα τελάρα με τα παιδιά τους, έκανα μια μάλλον αυτονόητη σκέψη. Αναρωτήθηκα αν οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα άφηνε επί δεκαπέντε μερόνυχτα μπροστά στη Βουλή της τριακόσιους ανθρώπους να έχουν περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση για οποιοδήποτε λόγο.

Πετώντας πάνω από τα Μετέωρα: Εκπληκτικές λήψεις από drone [βίντεο]

Τα Μετέωρα όπως δεν τα έχετε ξαναδει, παρουσιάζει ένας Ιάπωνας φωτογράφος που «πέταξε» πάνω από τα απόκρυμνα βράχια και τα μοναστήρια προσφέροντας ένα θέαμα που κόβεο την ανάσα.

Τελικά ο Ρωμανός έφαγε μεγάλη ήττα από το «σύστημα»

του ΤΑΣΟΥ

Ακούστηκε η φράση «ΝΙΚΗΣΕ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ»Είναι όντως έτσι; Μια ματιά όταν η τρικυμία έχει κοπάσει…

Ο Ρωμανός, ως αναρχικός, θεωρεί ότι το «σύστημα» ως μηχάνημα, αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως εξαρτήματα και ανταλλακτικά απαραίτητα για την λειτουργία του και ο τρόπος που τα εξασφαλίζει είναι και οι χώροι εκπαίδευσης ως μικρές βιομηχανίες ανταλλακτικών, συνεπώς δεν έχει και ανθρωπισμό μέσα του… στο πνεύμα του Αnother brick in the wall και της Κιβωτού δηλαδή…

Ο ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! Χάνει υπουργείο, βουλευτιλίκι, γυναίκα, γκόμενα και πρωτάθλημα!

Είναι γνωστό ότι η κρίση δημιουργεί νέους κροίσους αλλά η πολιτική κρίση και οι μεγάλες ανατροπές ενίοτε δημιουργούν νεόπτωχους.

Το παράδειγμα προβεβλημένου υπουργού είναι χαρακτηριστικό. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αν πάμε σε εκλογές χάνει τη βουλευτική έδρα και βεβαίως το υπουργείο. Το κακό δεν σταματάει εδώ.

Ο φοβερός σεισμός του 557 στην Κωνσταντινούπολη

Το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου του 577, ένας τρομερός σεισμός έπληξε την Κωνσταντινούπολη και τις γύρω περιοχές. Ήταν μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έντασης 9 βαθμών της κλίμακας Μερκάλι, σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες.

Η Sony Pictures «θάβει» και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο - «Απαίσια η συμπεριφορά του»

Το «όχι» του ηθοποιού στην ταινία για τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς έκανε έξαλλους τους παραγωγούς - Στο στόχαστρο και η Τζένιφερ Λόρενς που... διαμαρτυρόταν για το κασέ της στην ταινία American HustleΔεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα «κουτσομπολιά» μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures Έιμι Πασκάλ και παραγωγών, για τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Καυγάς Λοβέρδου και Σακελλαρίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Λεκτικά "πυρά" αντάλλαξαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA, όταν ο κ. Σακελλαρίδης ζήτησε το λόγο, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Παιδείας.

Οργή σε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για την άθλια συναλλαγή Κουβέλη – Τσίπρα

Σε κατάσταση οργής τελεί η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ από την αποκάλυψη της άθλιας συναλλαγής στο παρασκήνιο Κουβέλη – Τσίπρα που επιβεβαίωσε και με χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η ημι-επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Δημοσκόπηση Interview: Και εδώ ψαλίδισμα διαφορά-Πίνακες και από τις 4 σημερινές δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τη διαφορά μεταξύ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΝΔ, σε τρεις από αυτές, να μειώνεται.

Έρχεται ρύθμιση και "κούρεμα" δανείων

Ακόμη και σε διαγραφή μέρους του δανείου, σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγεί η εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων από τις αρχές του νέου χρόνου.

«Εισβολή» χάκερ στη Sony Pictures - Εκλεψαν το σενάριο του νέου Τζέιμς Μποντ

Πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre», κάποιοι άλλοι... πράκτορες, αυτή τη φορά ηλεκτρονικοί (χάκερ) έκλεψαν το σενάριο της ταινίας, καθώς κατάφεραν να διεισδύσουν στους υπολογιστές του στούντιο της Sony Pictures.

O Σαμαράς δεν κάνει πίσω: «Καθαρή εκλογή» Προέδρου ή Εθνικές εκλογές

Στρατηγική «καθαρής εκλογής» του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ή, σε διαφορετική περίπτωση, προσφυγής στις κάλπες ακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των τριών κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή στις 17, 23 και 29 Δεκεμβρίου.

Καμπανάκι κινδύνου από τα funds -«Παγώνουν» οι επενδύσεις

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η επίσπευση της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας και έγινε ορατό πλέον το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών στο άμεσο μέλλον, σήμανε συναγερμός στους επενδυτές εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο καβγάς τριών εταιρειών για το διαγωνισμό του 1.000.000 ευρώ για τα «βραχιολάκια»

Η εμπλοκή τους στα γρανάζια της Δικαιοσύνης  έφερε την καθυστέρηση εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος επιτηρούμενης ελευθερίας 250 κρατουμένων και υποδίκων - Ποια είναι η ιδιωτική εταιρεία G4S που έχει αναλάβει τη φύλαξη κρατουμένων με «βραχιολάκι»

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ; Άγνωστες πτυχές του Ρωμανού αποκάλυψε η επικεφαλής των ιατρών που τον παρακολουθούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσπάθεια αγιοποίησης από τη γνωστή γελοία που υπερασπίζεται τα λαμόγια με τα φακελάκια και όποιους συναδέλφους της φοροδιαφεύγουν...

Για όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά και επικεφαλής της ομάδας ιατρών που τον παρακολουθούσε Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σίτιση του Ρωμανού χωρίς την θέλησή του θα συνιστούσε βασανισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη ΝΔ να πηγαίνει για ανατροπή-

- "Φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό βάζουν νέες δημοσκοπήσεις που προμηνύουν... ντέρμπι
- Μπροστά σε όλες ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά να είναι από 2,8 έως και 3,6% έναντι της Νέας Δημοκρατίας
- Επιθυμούν Σταύρο Δήμα οι πολίτες, αλλά δεν θεωρούν ρεαλιστικό τον "μαγικό αριθμό 180"
- Σαμαράς: Εκβιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Τσίπρας: Με το νταούλι και με το ζουρνά θα "χορέψουμε τις αγορές"
- Ποιους ψάχνει η συγκυβέρνηση στην πρώτη ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΣ-«Η Μακρόνησος είναι και πρέπει να παραμείνει ιστορικός τόπος»

Την αντίθεσή τους στην προοπτική αλλαγής των χρήσεων γης της Μακρονήσου, εκφράζουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου δηλ. οι κομμουνιστές.

ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΟ! H 18χρονη κατίνα του επαναστάτη της πο@τσας: Φωνάζω στις θαυμάστριες του Νίκου ότι είναι δικός μου [εικόνες]

Η 18χρονη Βιργινία, η νεαρή κοπέλα που παντρεύτηκε τον Νίκο Ρωμανό στη φυλακή, στεκόταν μερόνυχτα έξω από το δωμάτιο νοσηλείας του 21χρονου καταδικασμένου για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Οι τζιχαντιστές εξέδωσαν οδηγίες για το βιασμό ανηλίκων και αγοραπωλησίες γυναικών

Σαν να μην ήταν αρκετά τα αποτρόπαια εγκλήματα των τζιχαντιστών κατά πολιτών σε Ιράκ και Συρία, οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους διένειμαν στους κατοίκους της Μοσούλης φυλλάδιο με οδηγίες γύρω από το βιασμό και τις αγοραπωλησίες γυναικών.

Τον Σαμπάνη και την Ελλάδα κατηγορούν για ντοπέ αθλητές στην Αλβανία (video)

Ο Λεωνίδας Σαμπάνης εμπλέκεται σε σκάνδαλο με αθλητές της άρσης βαρών της Αλβανίας που βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες…

Οι Ντανιέλ Γκοντέλι και Χουσεΐν Πουλάκου βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, στους ελέγχους που έγιναν στο Παγκόσμιοα Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Αλμάτι του Καζακστάν, με αποτέλεσμα δυο Έλληνες αθλητές...

Με κάμερα στην καρδιά του ανεμοστρόβιλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ένας ανεμοστρόβιλος ξήλωσε την σκεπή ενός σπιτιού ενώ μια άλλη κατοικία βυθίστηκε στο έδαφος μετά την έντονη καταιγίδα.