13 Δεκεμβρίου 2014

Η σπάνια γυμνή σκηνή της Σμαράγδας Καρύδη!(VIDEO)

Αποτελεί μια από τις ομορφότερες παρουσίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη, που μετά τη «θραύση» που έκανε ως «Ντάλια» στο «Παραπέντε», είναι ιδιαίτερα αγαπητή (παρότι τις προηγούμενες μέρες είπε κάτι μαλ@κίες υπερ του ληστή Ρωμανού).

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 14-12-2014

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Δημοσκόπηση Alco: Κι εδώ χοντρό ψαλίδισμα στο 2,9% η διαφορά... σε 2 βδομαδούλες θα είναι μπροστά η ΝΔ

Και φυσικά η είδηση χαράς είναι πως μένουν εκτός Βουλής οι ψεκασμένοι....

Το κλίμα πόλωσης των τελευταίων ημερών, ενόψει της εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας και του ορατού πλέον ενδεχομένου πρόωρων εκλογών, αποτυπώνεται σε δύο νέες δημοσκοπήσεις, με τη Νέα Δημοκρατία να δείχνει τάση συσπείρωσης και τα μικρότερα κόμματα μία τάση συμπίεσης με τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής.

Δημοσκόπηση Alco

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», στην πρόθεση ψήφου η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κλείνει στις 3,6 ποσοστιαίες μονάδες (μετά από αναγωγή των αναποφάσιστων, ενώ χωρίς είναι στο 2,9%) υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, από...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ! Πρόταση Μηλιού για 5ετές πάγωμα χρέους... έρχεται παρακαλητή η Μέρκελ να την αποδεχτεί

Μια πρόταση για το πρόβλημα του δημοσίου χρέους στην ευρωζώνη συνολικά ήταν το αντικείμενο της ημερίδας που πραγματοποίησε, σήμερα το μεσημέρι, η τριμηνιαία επιθεώρηση «Θέσεις» και το Levy Economics Institute.

Δήμας: Θα εκλεγώ Πρόεδρος με πάνω από 180 ψήφους

Την πεποίθηση ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία εκφράζει ο κ. Σταύρος Δήμας.

Ταχυδακτυλουργός πήρε φωτιά σε ζωντανή μετάδοση!

Απίστευτες σκηνές στη βραζιλιάνικη τηλεόραση...

Ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στον Λουίς Ρικάρντο κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής εκπομπής για παιδιά! Ο ταχυδακτυλουργός θέλησε να βγάλει φλόγες από το στόμα του, αλλά ένας λάθος χειρισμός παραλίγο να του κοστίσει πολύ ακριβά.

Η αντιπρόεδρος τιμωρήθηκε με δημόσια ταπείνωση - ΒΙΝΤΕΟ

Η αντιπρόεδρος τιμωρήθηκε με δημόσια ταπείνωση - ΒΙΝΤΕΟ

Δημόσια συγγνώμη υποχρεώθηκε να ζητήσει η κόρη του προέδρου των Κορεατικών Αερογραμμών, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η συμπεριφορά της στη διάρκεια πτήσης.

ΚΛΑΙΩ! Οι μαλ@κες περιμένουν ότι ο Ρωμανός θα περάσει τα μαθήματα...

Τόσο το ύφος του άρθρου (με τα βιβλία στα χέρια ξεκινά τη μελέτη ο Ρωμανός) όσο και οι δηλώσεις των γελοίων είναι ανάξια σχολιασμού. Γελάστε:

Πώς θα σπουδάσει ο Ρωμανός στο ΤΕΙ Αθήνας

Με τα βιβλία στα χέρια ξεκινά τη μελέτη για να καταφέρει να «κερδίσει» το χαμένο έδαφος του πρώτου εξαμήνου - Τον Φεβρουάριο οι εξετάσεις -  Τι δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» ο πρόεδρος του ΤΕΙ

Όλη η δημοσκόπηση της Metron Analysis: Μόνο 3,1% πλέον η διαφορά

Σημαντική μείωση της διαφοράς από το 4,5% στο 3,1% μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται αυτή την εβδομάδα στη μέτρηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο μπάχαλο στην κοινωνία-Πρόεδρος τώρα, εκλογές μετά τα... μπάνια του λαού [βίντεο]

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με παράλληλη δέσμευση για εκλογές εντός του 2015 είναι η πρόταση του Ποταμιού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Googe φεύγει από τη Ρωσία... λόγω της πολύς "δημοκρατίας"

Όπως αναφέρουν σε χθεσινό τους δημοσίευμα οι Financial Times, η Google ετοιμάζεται να αποσύρει όλη την ομάδα υπαλλήλων της, κυρίως προγραμματιστές, που υποστηρίζουν τις δραστηριότητές της στην Ρωσία, ως απάντηση στους....

Μισός αιώνας στον Βλαστό για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο

Μία ακόμη καταδίκη πρόσθεσε στο βιογραφικό του ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος την Παρασκευή (12/12) κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013.

ΦΩΤΟ-Στο εσωτερικό του δωματίου της ψυχιατρικής κλινικής όπου νοσηλεύεται η Σταμάτη

Έχει ζωγραφίσει τους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω με αποφθέγματα και προσευχές

​Την πιο σκληρή φάση του προσωπικού της δράματος διανύει η Βίκυ Σταμάτη, η οποία τους τελευταίους μήνες νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο.

Αυτή η γυναίκα είπε στον Αλέξη ότι ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο ότι θα του δείξει τους κλέφτες όπως λεν οι δημοσιοκάφροι

Το θάβουν με παραπλανητικούς τίτλους του στύλ "Βρήκε συγκυβερνήτη ο Αλέξης" ή "Αυτή είναι η γυναίκα που θα υποδείξει τους κλέφτες στον Τσίπρα" ή "Αυτή είναι η πρώην καθαρίστρια που διέκοψε τον Τσίπρα για τους... κλέφτες" (αλήθεια ρε Νικολάκη εσύ αυτό κατάλαβες από την παρέμβασή της;)... φυσικά η γυναίκα του είπε ότι θα του τους υποδείξει... αφού τους έβλεπε δίπλα της μέσα στην αίθουσα, να χειροκροτάνε τον Τσίπρα!

Μία 68χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, η κ. Μαρία Κωνσταντινίδη έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο.

ΠΟ@ΣΤΡΑΝΤΖΑ ALERT! Κραουνάκης: «Έστρεψε η ΝΔ και όλα της τα τσιράκια τη Βόρεια Ελλάδα να θέλει να με σκοτώσει»!

Εκτός από πο@στράντζα (καμία σχέση με αξιοπρεπείς γκέι) είναι και κωλοτούμπας:«Ποτέ δεν είπα τη φράση... οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι»!

«Μια κυβέρνηση που βριζόταν σαν τα χειρότερα σκυλιά πριν τέσσερα χρόνια και τακιμιάσανε εγκληματίες! Νομίζεις δεν είναι αυτός ο λόγος που έστρεψε η ΝΔ και όλα της τα τσιράκια τη Βόρεια Ελλάδα να θέλει να με σκοτώσει;», ξέσπασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην αρχή της συζήτησης με την Σοφία Τσίπα στην εκπομπή "Ο κόσμος ανάποδα". Ο καταξιωμένος δημιουργός του κ@λου, βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής μετά από δήλωσή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου για τη Μακεδονία και την ελληνική γλώσσα.

Νικητές και ηττημένοι στο δρόμο για τις πρόωρες εκλογές - Τι αποκαλύπτουν οι δημοσκοπήσεις

Στην πορεία προς μία εκλογική αναμέτρηση και στην προσπάθεια για ανίχνευση και πρόβλεψη του αποτελέσματος ο πιο σημαντικός παράγοντας για την εξαγωγή συμπερασμάτων δεν είναι η κάθε δημοσκόπηση ξεχωριστά, αλλά η αλληλουχία δημοσκοπήσεων από την ίδια εταιρεία και με τη χρήση της ίδια μεθόδου.

Όταν ο Γρηγόρης Αυξεντίου έστησε παγίδα θανάτου στους Βρετανούς και αυτοί αλληλοεξοντώθηκαν!

Το φθινόπωρο του 1955 ήταν ιδιαίτερα θερμό για την Κύπρο. Η ΕΟΚΑ είχε κλιμακώσει τις επιχειρήσεις της, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στη βρετανική διοίκηση του νησιού όσο και στην κυβέρνηση του Λονδίνου. Στις 11 Δεκεμβρίου, ο αρχηγός της οργάνωσης Γεώργιος Γρίβας – Διγενής, μαζί με το πρωτοπαλίκαρο του τον Γρηγόρη Αυξεντίου και 12 ακόμη μαχητές βρίσκονταν σε κρησφύγετο κοντά στο χωριό Σπήλια, ανατολικά της Κακοπετριάς.

Ο Άδωνις για το «λεφτά υπάρχουν» και τα «νταούλια» του Αλέξη

Το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου αντιπαραθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην σημερινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τα «νταούλια», με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στον Πλαταμώνα (ΦΩΤΟ)

Στα οδικά έργα που γίνονται στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του τμήματος Μαλιακός – ΚλειδίΗμαθίας της νέας εθνικής οδού ΠΑΘΕ, τα σκαφτικά μηχανήματα έφεραν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα κοντά στην περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σοφίας Κουλίδου, αρχαιολόγου της ΚΖ’ ΕΠΚΑ, η σωστική ανασκαφική έρευνα που διενεργεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας, αποκάλυψε στη θέση «Ρέμα Ξυδιάς» του Πλαταμώνα νεκροταφείο και οικισμό της Ύστερης Εποχής Χαλκού (μέσα 2ης χιλιετίας πΧ!) Μάλιστα, η κ. Κουλίδου, δήλωσε πως ο χώρος χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως νεκροταφείο με 19 αποκαλυμμένους κιβωτιόσχημους τάφους.

Οι περισσότεροι τάφοι, περιείχαν πλούσια κτερίσματα, όπως αγγεία, χάλκινους κρίκους, οστέινες χάντρες, πήλινα «σφονδύλια», χάλκινα μαχαίρια, έναν σφραγιδόλιθο κ.α. Μάλιστα, κάποιοι τάφοι είχαν ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και προφανώς είχαν μέσα τους παιδιά. Μετά την ταφική χρήση, κατασκευάστηκαν στην ίδια θέση, αρχιτεκτονήματα τα οποία φέρνει τώρα στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη. Πρόκειται για δύο αψιδωτά κτήρια και μνημειακούς τοίχους, που πιθανόν οριοθετούν τον οικιστικό χώρο.

Οι νέες αυτές ανακαλύψεις αποτελούν, σύμφωνα και με την αρχαιολόγο, μία σπουδαία ευκαιρία για την μελέτη τωνκοινωνικών δομών σε μία χρονολογική περίοδο κατά την οποία η οικιστική αρχιτεκτονική αρχίζει να αντικατοπτρίζει τον σταδιακό σχηματισμό μίας κοινωνικής ιεραρχίας. Παράλληλα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας έχει συμπράξει με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που είναι ο κύριος του έργου, με τηνΑυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., καθώς και με την Κοινοπραξία Μαλιακός-Κλειδί, ώστε το πρώτο αψιδωτό μαζί με το πρόσκτισμά του να μεταφερθούν και να αναδειχθούν στο Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων.

Σημειώνεται, ότι στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστούν όλες οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο της κατασκευής στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί, προσφέροντας στον επισκέπτη του πάρκου την πληρέστερη δυνατή πληροφόρηση για τον αρχαίο πολιτισμό της περιοχής του Μακεδονικού Ολύμπου».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:




Μύθος το "σκάνδαλο" ομολόγων: Καταδίκη Χρ. Πρωτόπαπα για συκοφαντική δυσφήμιση

Ξέρετε μωρέ! Αυτός που μόλις τον είδε η τρόικα στο Παρίσι κατουρήθηκε πάνω της απ'το φόβο της... όπως λέει ο ίδιος

Αποζημίωση υποχρεούται να καταβάλει ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των ομολόγων, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας μετά την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε εις βάρος του ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Κουρής.

Γνωστή ηθοποιός… στόλισε ολόγυμνη δέντρο! (ΦΩΤΟ)

Αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, φορώντας μόνο ένα καυτό κόκκινο εσώρουχο και μερικές… γιρλάντες.

Από ό,τι φαίνεται, έκανε το καλύτερο «δώρο» στον ανδρικό πληθυσμό!

Οι πρώτες δηλώσεις του παρλιακού που έχει για γυναίκα το κ@λόπαιδο

Είναι Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου και ο Νίκος Ρωμανός έχει ήδη ξεκινήσει εκτός από απεργία πείνας και απεργία δίψας (λέμε τώρα), αναμένοντας την απόφαση στη Βουλή, για την τροπολογία που θα του επέτρεπε να παρακολουθεί τα μαθήματά του στη σχολή που πέρασε, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι, αφού πρώτα περάσει εξ αποστάσεως το 1/3 των μαθημάτων.

"Μαστίγιο" Γιακουμάτου! Σαφάρι ελέγχων από καταστήματα μέχρι... λιμάνια ενόψει εορτών

Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, ενόψει της εορταστικής περιόδου, ζήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, με επείγουσα εγκύκλιό του προς τις περιφέρειες και τις αρμόδιες διευθύνσεις.

Γελάει ο Φαήλος με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ευφυής τακτική του Αλέξη…»

Με… ειρωνικό ύφος σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο Facebook τις οικονομικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα που μοιάζουν με τις γνωστές δηλώσεις του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού "εμείς θέλαμε αλλά αυτοί δεν ήθελαν και μετά θέλαν αυτοί αλλά εμείς δεν μπορούσαμε".

«Ευφυής τακτική του Αλέξη...

"Αδειάζει" το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών

Φυσιολογική θεωρεί την αντίδραση των αγορών από την ημέρα που ανακοινώθηκε το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών, Πιέρ Κάρλο Παντοάν. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Stampa ο τεχνοκράτης αναφέρεται στην πολιτική και οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, ενώ "αδειάζει" το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σαμαράς: Εκβιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Εθνικό χρέος και λύτρωση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Μήνυμα προς τους βουλευτές να παραμερίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

ΣΦΙΞΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Δημοσκόπηση Κάπα Research: Κλείνει κι άλλο η ψαλίδα, «όχι» σε πρόωρες εκλογές

Στο 2,8%, από 3,6% τον προηγούμενο μήνα, βρίσκεται η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Σύννεφα έπνιξαν το Γκραν Κάνιον: Ενα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο (BINTEO)

Ενα εκπληκτικό φαινόμενο σκέπασε το Γκραν Κάνιον αυτή την εβδομάδα. Η χαμηλή νεφοκάλυψη ήταν έντονη στο ιστορικό φαράγγι μοιάζοντας με κομμάτια βαμβάκι σφηνωμένα ανάμεσα στα βράχια.

Ιταλία: Αποσύρθηκε διαφήμιση εσωρούχων γιατί αποσπούσε τους οδηγούς

Στην γιγαντοαφίσα πρωταγωνιστούσε το γνωστό μοντέλο Μπελέν Ροντρίγκεζ - Η πληθωρική φιγούρα της αναστάτωνε τους Ιταλούς 

Επικίνδυνη για τους οδηγούς αποδείχθηκε μία γιγαντοαφίσα που είχε αναρτηθεί σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου...

Φόβος για νέο χτύπημα μετά από την πρεσβεία του Ισραήλ -Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Ανησυχία ότι μπορεί να ακολουθήσει και νέο χτύπημα, μετά από την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ με δύο καλάσνικοφ, επικρατεί στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Πως η Ελλάδα πήρε 2μηνη παράταση του Μνημονίου και γιατί όλοι οι Ευρωπαίοι ήταν ενήμεροι από πριν

Η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά περί επίσπευσης των διαδικασιών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτέλεσε τη λύση του γρίφου και του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας.

Οι πιθανότητες που δίνουν οι μπουκμέικερς να εκλεγεί Πρόεδρος (κάρτα)

Εκλογές στην Ελλάδα, χωρίς στοίχημα και… τζόγο δεν γίνονται!

Έτσι και στην Προεδρική Εκλογή βγήκαν ειδικά πολιτικά στοιχήματα από πολλές εταιρείες με το βασικό ερώτημα εάν θα εκλεγεί πρόεδρος από το σημερινό Κοινοβούλιο.

Βούλτεψη: Mε νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Σύσκεψη του κόμματος στην Κρήτη.

Σε ανακοίνωσή της η  κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο, επεσήμανε:

Γνωστός ηθοποιός: «Μπήκα στο ΙΚΑ-Έβαλα μέσο απ'το ΠΑΣΟΚ»!

«Ζω από τα πνευματικά δικαιώματα των βιντεοταινιών. Παίρνω κάθε χρόνο ένα μισθό»

Ο Μάρκος Λεζές επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής το σπιτικό των Καρντάσιανς και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα, κάνοντας και ορισμένες αποκαλύψεις...

Η 28χρονη γυμνάστρια που έχασε την ζωή της στην καραμπόλα - ΦΩΤΟ

Αντιμέτωπη με το πιο σκληρό παιχνίδι της μοίρας ήρθε η 28χρονη γυμνάστρια από την Λάρισα που χθες έχασε την ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στην εθνική οδό. Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλη προσπάθεια να την επαναφέρουν στην ζωή όμως η 28χρονη Ιωάννα είχε τραυματιστεί σοβαρά και τελικά, κατέληξε.

Πέντε συλλήψεις για τον θάνατο της 28χρονης στην καραμπόλα στο Σχηματάρι

Ενας 29χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας

Μια νεκρή και επτά τραυματίες -δύο από τους οποίους σοβαρά- είναι ο τραγικός απολογισμός της φονικής καραμπόλας που σημειώθηκε χθες στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των παλαιών διοδίων, στο Σχηματάρι.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-Αυτά επιτρέπει… ο Αλλάχ για τις σκλάβες των τζιχαντιστών

Ειδικό Φετβά (φάτουα / fatwa) εξέδωσε το Ισλαμικό Κράτος σχετικά με τις αιχμάλωτες, σκλάβες γυναίκες, βασισμένο στα διδάγματα του Κορανίου. Σύμφωνα λοιπόν με του αξιόλογους, καθ’ όλα, αυτούς κυρίους, σκλάβα είναι μια γυναίκα που αιχμαλωτίζεται από τους μουσουλμάνους. Γιατί μια αιχμάλωτη γίνεται σκλάβα; Μα γιατί είναι «άπιστη».

Τατσόπουλος: Τσάκι Τσαν και… Ράμπο

Με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλο τις οικονομικές εξαγγελίες των Σαμαρά και Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ- ΚΛΑΙΩ! Γυναίκα σε ομιλία Τσίπρα: Εδώ μέσα είναι γεμάτο κλέφτες

Αμηχανία προκλήθηκε στους πρώην ΠΑΣΟΚους κλέφτες που έχουν κατακλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στην περιφερειακή σύσκεψη Κρήτης, από την παρέμβαση μίας γυναίκας, που τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων παρακολουθούσαν την ομιλία, χωρίς κανείς να τολμήσει να αντιδράσει, πόσο μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που αντί να της πει "ποιος είναι ο κλέφτης εδώ μέσα κυρία μου;" προτίμησε να κάνει τον μαλ@κα... κάτι που ξέρει να κάνει καλά.

Η γυναίκα ανέφερε με έντονο ύφος, εκφράζοντας την αγανάκτησή της στη μέχρι τώρα ασκούμενη πολιτική:

Η φιλοδοξία για «Μαύρη Τρύπα Air» του ΣΥΡΙΖΑ

Τη σύσταση εθνικού αερομεταφορέα εξήγγειλε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του κόμματος του για τον τουρισμό σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, σα να μην άκουσε ποτέ τίποτα για την τύχη αντιστοίχων κρατικών εταιριών αερομεταφορών, πολλές εκ των οποίων ανήκουν σε πολύ μεγαλύτερα και πιο εύρωστα από πολλές απόψεις κράτη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει όχι 2μηνη αλλά 6μηνη παράταση του Μνημονίου

"Η 2μηνη παράταση είναι για να μας τη στήσει ο Σαμαράς"

Την ώρα που ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, με την φράση «Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου που συμφωνήθηκε με τους δανειστές, εδώ δεν αναγνωρίζουμε τη συμφωνία...», προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, στην αντίθετη θέση ο βουλευτής...

FT: Ο Σαμαράς παλεύει να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ μακρυά από την εξουσία

Στην αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της προεδρικής εκλογής αναφέρεται δημοσίευμα των Financial Times με τον τίτλο «Ο πόλεμος δηλώσεων κλιμακώνεται καθώς ο Σαμαράς παλεύει να κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο κόλπ». Επισημαίνεται πως οι Έλληνες βουλευτές διανύουν ένα σαββατοκύριακο μεγάλης έντασης, καθώς καλούνται να αποφασίσουν αν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν θα προκαλέσουν πρόωρες εκλογές οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ε ΒΑΡΑΤΟ ΤΟ ΓΑΜ@ΜΕΝΟ! Τσίπρας: "Εμείς θα βαράμε το νταούλι κι οι αγορές θα χορεύουν..."

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 12 δις... το αμφισβητούσαν τον Σεπτέμβριο όταν τους το έλεγε η ΝΔ...

Οι Έλληνες είναι «σκληρά καρύδια» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται - "Αλίμονο στους ξένους αν πεισμώσουν οι Έλληνες"... θα σκίσουν όλα τα καλσόν τους...

Μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μόνο νίκη για την Ελλάδα, αλλά και θα αποτελέσει και την αρχή μιας αναγκαίας και μεγάλης αλλαγής στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, ανέφερε πως θα κάνει την χώρα μας αξιότιμο διαπραγματευτή, θα βάλει όριο σε κάθε διαπραγματευτική συμφωνία για την επιβίωση της χώρας που, όπως τόνισε, σημαίνει «την επιβίωση του λαού».

Παπαμιμίκος: Αν πάμε σε εκλογές, τελειώνει η συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ

Αν και εκφράζει την πεποίθηση ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ξεκαθάρισε ότι σε μία τέτοια περίπτωση «τελειώνει η συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ».

ΒΙΝΤΕΟ-αφιέρωμα στον Κλάους έφτιαξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε 200 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ετοίμασε βίντεο για να τον τιμήσει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ποιά «γαλάζια» υπουργός «θάμπωσε» το 1990 ΓΑΠ και Άκη; (ΦΩΤΟ)

Στις μέρες μας είναι βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Υγείας.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακώστα που το 1990 «θάμπωσε» με την εντυπωσιακή της εμφάνιση της τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο Άδωνις ενημέρωσε τη σύζυγο του Λαζαρίδη

Διαψεύδει το δημοσίευμα της εσπρέσσο ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισημαίνει ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του ειδικού φρουρού Λαζαρίδη, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα μετά από πυροβολισμό δολοφόνου Ζωνιανού, και της εξήγησε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει. Δείτε τι έγραψε στο titter: