12 Νοεμβρίου 2014

Σ. Καργάκος για Αμφίπολη: Δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Μέγα Αλέξανδρο...

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, μετά τις νέες ανακοινώσεις για την πορεία των ανασκαφών στην Αμφίπολη, ο μεγαλοπρεπής τάφος παραπέμπει σε μνημείο προσωπικότητας που βρίσκεται μεταξύ της θνητότητας και της θειότητας.

Θρίλερ με τη δολοφονία της 40χρονης πολύτεκνης -Ψάχνουν 67χρονο που φέρεται να είχε σχέση μαζί της

Αναζητείται ως βασικός ύποπτος ένας 67χρονος, που έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας - Ο άντρας αυτός είχε παρελθόν με το θύμα, καθώς πριν τρία χρόνια είχαν φύγει μαζί

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Λεωνίδιο και τις γύρω περιοχές της Αρκαδίας για να εντοπίσει έναν 67χρονο που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύματα από σφαίρες.

Η Βούλτεψη «καταγράφει» τα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος  Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε μία καταγραφή των διχογνωμιών που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας πως την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της ανάπτυξης και της ελπίδας, «ο κ. Τσίπρας έστειλε πάλι μήνυμα πολιτικής αστάθειας, καταφεύγοντας σε ανύπαρκτα  διλήμματα».

K. Μάρκου «Όλα σήμερα οδηγούν στο ΠΟΤΑΜΙ»

«Όλα οδηγούν σήμερα στο ΠΟΤΑΜΙ» είπε στο www. karfitsa.gr  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, η ανεξάρτητη βουλευτής της Β´ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου. Η εντυπωσιακή… ψηλή της Βουλής στην κουβέντα που είχε με τη Μ. Καραπαναγιωτίδου… inbox, θα ήθελε – όπως σημείωσε  – περισσότερη ειλικρίνεια από τους εκπροσώπους του λαού, μίλησε για...

Ο Μεσούτ Οζίλ μήνυσε τον πατέρα του…

Εμφύλιος μαίνεται εδώ και πολύ καιρό στην οικογένεια του διάσημου ποδοσφαιριστή Μεσούτ Οζίλ. Ο Μουσταφά Οζίλ πατέρας του γνωστού ποδοσφαιριστή. ήταν γενικός διευθυντής στην Ozil Marketing GmbH, όμως ο γιος του τον απέλυσε και πλέον, ο πατέρας του διεθνή άσου της Άρσεναλ, άνοιξε ενδοοικογενειακό μέτωπο με τον…γιό του.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Στο τέλος θα τα καταφέρουμε σίγουρα

«Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας, διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα, ο χρόνος έχει πυκνώσει, στο τέλος θα τα καταφέρουμε σίγουρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση του Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Καρατζαφέρη

«Εγώ πιστεύω στο τεκμήριο της αθωότητας και ποτέ δεν είμαι ευτυχής όταν κάποιος άνθρωπος αποδεικνύεται πολύ διαφορετικός από αυτό που εγώ θεωρούσα και πολύ διαφορετικός από αυτό που έδειχνε ότι ήταν», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην εισαγγελική έρευνα που γίνεται εις βάρος του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά από δημοσίευμα της RealNews για τις δύο offshore εταιρείες που του ανήκουν.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΓΑΠ! Επιμένει ότι "λεφτά υπάρχουν" και απειλεί ότι θα επιστρέψει

Ενα ακόμη μήνυμα επανόδου του στην κεντρική πολιτική σκηνή έστειλε από τη Χαλκίδα ο Γιώργος Παπανδρέου. «Μακάρι να είχαμε λίγο χρόνο ακόμη. Για την επανάσταση του αυτονόητου. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα» είπε στην παρουσίαση του βιβλίου του Συμεών Κεδίκογλου.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ LOOSER! Συνασπισμός «Πυρήνων» με Μαζιώτη και Ξηρό

Κατά της λειτουργίας φυλακών υψίστης ασφαλείας τάσσονται και οι «Πυρήνες της Φωτιάς» με κείμενό τους μέσα από τις φυλακές - Κάνουν λόγο για ελληνικό Γκουαντανάμο - Τι αναφέρουν για Νίκο Μαζιώτη και Χριστόδουλο Ξηρό

«Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση»τιτλοφορείται η επιστολή των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται, ενώ στο κείμενό τους γίνεται εκτενής αναφορά στη λειτουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, την οποία ονομάζουν «μια πράξη πολέμου».

Άντριου Τσανγκ: Κατά 90% ο νεκρός του τάφου στην Αμφίπολη είναι η Ολυμπιάδα

Πρόκειται για τάφο που χτίστηκε με βιασύνη για κάποιον - Γιατί παίζει ρόλο το ότι τα οστά βρέθηκαν διάσπαρτα

Πεπεισμένος ότι ο νεκρός του τάφου που ανακαλύφθηκε στον τύμβο της Αμφίπολης είναι η Ολυμπιάδα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο βρετανός αιγυπτιολόγος Άντριου Τσανγκ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! "Οι δικαστές ζητούν από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη ρύθμιση για τα αναδρομικά"

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΧ. Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ!

Με κοινή ανακοίνωσή τους πέντε δικαστικές Ενώσεις (εκτός του Συμβουλίου της Επικρατείας) καλούν τους βουλευτές να καταψηφίσουν την τροπολογία, με την οποία προβλέπεται η μερική αναδρομική καταβολή της διαφοράς των αποδοχών των δικαστών (από 1.8.2012 έως 30.6.2014).

Βίντεο: Τούρκοι εθνικιστές επιτέθηκαν σε αμερικανούς ναύτες

Τους φόρεσαν κουκούλες στο κεφάλι μιμούμενοι τα περιστατικά στο Αμπού Γκράιμπ

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο με θύμα τρεις ναύτες του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού σημειώθηκε στην Τουρκία όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων τους επιτέθηκε, τους πέταξε μπογιές και τους φόρεσε κουκούλες μιμούμενοι τις πρακτικές φυλακών όπως το Αμπού Γκράιμπ.

Την άρση ασυλίας Κακλαμάνη, Παναγιώταρου, Κασσή πρότεινε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών εισηγήθηκε προς την Ολομέλεια, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οι άρσεις ασυλίας αφορούν:

Μύρτις, η 11χρονη της Αρχαίας Αθήνας που μπορεί να «δείξει» το πρόσωπο του νεκρού της Αμφίπολης [εικόνες]

Πριν από τέσσερα χρόνια, ένα 11χρονο κορίτσι που έζησε στην αρχαία Αθήνα «ζωντάνεψε» ξανά. Ηταν η Μύρτις που τώρα μπορεί να αποτελέσει οδηγό για να βρεθούν σημαντικά στοιχεία για το νεκρό που βρέθηκε στον τύμβο της Αμφίπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα Υόρκη: Υαλοκαθαριστές κρέμονται από το καινούριο World Trade Center

Από τον 50ό όροφο του κτηρίου αιωρούνται στο κενό οι δύο εργάτες

Εικόνες που φέρνουν στη μνήμη τη φρίκη της 11ης Σεπτεμβρίου αντίκρυσαν το πρωί της Τετάρτης οι Νεοϋορκέζοι!

Περιστέρη: Ο τάφος ανήκει σε Μακεδόνα στρατηγό

Την άποψη ότι πρόκειται για τάφο επιφανούς Μακεδόνα στρατιωτικού διατύπωσε σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου για την πορεία των ανασκαφών στην Αμφίπολη, η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη. Ωστόσο, απέρριψε τη θεωρία ότι ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο.

Βαρθολομαίος: Οι Χριστιανοί στην Τουρκία θα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Μουσουλμάνους

Σε σχέση με τη θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία υπήρξαν τα τελευταία χρόνια θετικές εξελίξεις στη διάρκεια της κυβέρνησης Ερντογάν, ωστόσο απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν, τονίζει σε σημερινή μακρά συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες εξαήμερη επίσκεψη στην Αυστρία, με την ευκαιρία και των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια του Ιδρύματος «Προ Οριέντε» για τον Οικουμενικό Διάλογο, στις οποίες ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου «προσεδάφισε» τη Rosetta -Υπό τους ήχους της μουσικής του η αποστολή [βίντεο]

Ενας Ελληνας μετείχε με τον τρόπο του στην ιστορική στιγμή της πρώτης προσεδάφισης σε κομήτη. Είναι ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, υπό τους ήχους του οποίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοποριακή διαστημική αποστολή του Rosetta.

Πρόβλημα με τα «πόδια» του ρομπότ της «Ροζέτα»

Το Philae δεν έχει ακόμα«γαντζωθεί» στον κομήτη 67Ρ/Τσουριούμοφ/Γκερασιμένκο - Οι επιστήμονες προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα

Αυτά είναι τα τεθωρακισμένα που πήραμε από ΗΠΑ - Φωτογραφίες

Στις μονάδες τελικού προορισμού έφθασαν 460 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 42 ρυμουλκούμενα οχήματα και λοιπά είδη, που παραχωρήθηκαν δωρεάν από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ, στο πλαίσιο των ισχυουσών συμφωνιών με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την Αμερική έως την Κίνα «μιλάνε» για την σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη

​Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Οικουμένη, η σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη που έγινε στον τάφο της Αμφίπολης, του οποίου ο ένοικος βρέθηκε, και το μόνο που απομένει είναι να εξακριβωθεί περί ποίου πρόκειται.

Φρενίτιδα στα διεθνή ΜΜΕ για την Αμφίπολη!

Από την Αμερική έως την Κίνα «μιλάνε» για την σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη

​Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Οικουμένη, η σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη που έγινε στον τάφο της Αμφίπολης, του οποίου ο ένοικος βρέθηκε, και το μόνο που απομένει είναι να εξακριβωθεί περί ποίου πρόκειται.

Ξανά στον αέρα η ιστοσελίδα του Σουμάχερ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, η επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα Ένα, θα τεθεί πάλι σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη. Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο «Σούμι» τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σαμπίν Κεμ είχε προχωρήσει στην αδρανοποίηση του site.

Discovery: Γιατί στον τάφο της Αμφίπολης βρέθηκε πιθανότατα ο Ηφαιστίωνας

Στον αδελφικό φίλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου εστιάζει το Discovery Channel μετά την σπουδαία ανακάλυψη του σκελετού στο υπόγειο τμήμα του τύμβου

Το ρομπότ Philae προσεδαφίστηκε στον κομήτη Τσουριούμοφ

Το ευρωπαϊκό ρομπότ Philae (Φίλαι) προσεδαφίστηκε σήμερα το απόγευμα σε έναν κομήτη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των διαστημικών πτήσεων, ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).

Για πρώτη φορά όλη η ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων σε ένα τρίλεπτο βίντεο

Ένα φοβερά εντυπωσιακό βίντεο επιμελήθηκε και έδωσε στη δημοσιότητα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) , το  οποίο περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές των είκοσι παγκοσμίων κυπέλλων και έχουν περάσει στην ιστορία.

Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου

Ενδιαφέρον το κοινό Ανακοινωθέν Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου μετά τις Πολιτικές Διαβουλεύσεις Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΞ Πρέσβυ κ. Α. Μητσιάλη με Ισραηλινό ομόλογό του, Πρέσβυ κ. Ν. Ben Shitrit και τις Τριμερείς Πολιτικές Διαβουλεύσεις των  Γενικών Γραμματέων ΥΠΕΞ Ελλάδος, Ισραήλ και Κύπρου .

Πρωταθλητής στον στίβο, πρωταθλητής και στις υποκλοπές

28χρονος Έλληνας πρωταθλητής στίβου προωθούσε σε σελίδες του εξωτερικού βίντεο και φωτογραφίες τις οποίες «έκλεβε» από τα προφίλ γυναικών στο Facebook

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση της Ραχήλ στο κάλεσμα του Καμμένου για επιστροφή στους ΑΝΕΛ

Απάντηση στο κάλεσμα για επιστροφή στους Ανεξάρτητους Έλληνες που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό", έδωσε η Ραχήλ Μακρή.

Οι πρώτες γυναίκες Top Gun της Κίνας! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Οι πρώτες γυναίκες πιλότοι της κινεζικης ακροβατικής ομάδας έδειξαν τα θεαματικά τους ταλέντα στους αιθέρες στην 10η Διεθνές Έκθεση Αεροπορίας και Αεροδιαστημικής στην πόλη Zhuhai.

Ο Γιάννης ο Μυλόπουλος: ένας σύγχρονος διδάσκαλος του Γένους

Παρότι παλαιός και αγαπημένος πελάτης της στήλης ο πρύτανης ο Μυλόπουλος, δεν θεώρησα σωστό να μετάσχω στην επίθεση την οποία δέχεται τελευταία επειδή επέλεξε να εργασθεί ως επισκέπτης καθηγητής σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου, έναντι προφανώς αδράς αμοιβής, καθώς αρμόζει στους «αριστείς» της επιστήμης.

ΒΙΝΤΕΟ-Εύβοια: Η σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων

Η ξανθιά οικονομολόγος έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση στο πλευρό του αγαπημένου της Σίμου Κεδίκογλου...

Φουλ ερωτευμένος με την 29χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια φαίνεται πως είναι ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο βουλευτής είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής και το έδειξε δημόσια για άλλη μία φορά...

Δέος: Ετσι θα είναι το ανάκτορο των Αιγών μόλις αναστηλωθεί [εικόνες]

Αγώνα για κάτι υπέροχο, σχεδόν μεγαλειώδες δίνουν οι αρχαιολόγοι στη Βεργίνα. Εκεί που αποκαλύφθηκε νέος ασύλητος τάφος άντρα που έζησε στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η αρχαιολόγος Αγγελική Κοτταρίδη, επικεφαλής των ανασκαφών, μας χάρισε μια νέα υπέροχη εικόνα για το αποτέλεσμα που θα φέρει αυτός ο αγώνας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ιωάννα και ο εξορκιστής

Η Βουλή των Εφήβων, θεσμός που δεν γνωρίζω αν συνεχίζει να επιμορφώνει τη νεολαία μας, έχει κάνει χειρότερο κακό και από την έκθεση ιδεών. Αν η έκθεση ιδεών εκπαιδεύει τον μαθητή στην υποχρέωση να εκφράζεται γραπτώς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σεβασμό στα στερεότυπα, η Βουλή των Εφήβων τού δίνει τη δυνατότητα να χειροκροτηθεί στην ικανότητά του να μιμείται την ξύλινη γλώσσα του κοινοβουλευτισμού.

Game Of Thrones: Όλες οι ακατάλληλες σκηνές σε τρία βίντεο

Ίντριγκες, διαπλοκή, βία και αμέτρητοι φόνοι, αλλά και... πολύ σεξ συνθέτουν τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ

Το Game of Thrones, η σειρά που έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο και που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης το ένα μετά το άλλο, χαρακτηρίζεται από την ωμή βία και τους σκοτωμούς με κάθε μέσο και αφορμή, αλλά και το σεξ - με κάθε τρόπο!

CSI στην... Αμφίπολη: Δείτε τη μέθοδο DNA που θα ακολουθηθεί για το σκελετό

Πως με τη μέθοδο του CSI θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του σκελετού της Αμφίπολης!

Σε αγώνα δρόμου αναμένεται να επιδοθούν οι επιστήμονες προκειμένου να ανακαλύψουν την ταυτότητα του νεκρού του  σκελετού της Αμφίπολης

ΣΙΓΑ Κ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Κινγκ: Μέγας Αλέξανδρος ή Ηφαιστίωνας ο νεκρός στην Αμφίπολη

Γιατί η σημερινή συγκλονιστική αποκάλυψη του σκελετού την οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό - Τι αναφέρει για την αποτέφρωση των Μακεδόνων

Λίγα λεπτά μετά τις επίσημες ανακοινώσεις στον τύμβο Καστά, η διάσημη αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ εξέφρασε τις πρώτες σκέψεις της μέσω twitter.

Στην Αθήνα η τριμερής σύνοδος Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τη θεσμοθέτηση της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ σε ένα πρότυπο, ανάλογο της τριμερούς με την Αίγυπτο, για την ενίσχυση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, προώθησαν στη σημερινή τους σύνοδο οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών των τριών χωρών.

Μυστήριο με τον νεκρό στην Αμφίπολη -Γιατί βρέθηκαν οστά μέσα και έξω από τον τάφο

Ο νεκρός βρέθηκε και δεν ήταν τίποτα λιγότερο από έναν θνητό, που όμως τιμήθηκε ως ήρωας στην εποχή του. Καθώς θα χρειαστούν χρόνια και ειδικές μελέτες για να υπάρξουν περισσότερα συμπεράσματα για την ταυτότητά του, το μεγάλο ερώτημα που ήδη προέκυψε είναι γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σκελετός βρισκόταν εντός και εκτός του τάφου.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΧΩΡΙΣΜΟ! Νέες κατηγορίες Μαριά κατά Καμμένου

Θέμα ακόμα και… ημερών είναι το διαζύγιο του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μπορεί αυτό να συμβεί και κατά το μεταπροσεχές σαββατοκύριακο (22 και 23 Νοεμβρίου) όταν θα συνέλθει το πολιτικό συνέδριο του κόμματος.

Ποια γνωστή δημοσιογράφος βραβεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ;

Για πολλές, πολλές σεζόν έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού κάθε Παρασκευή. Όλο ψάχνει και βρίσκει αυτό που θέλει. Η τηλεθέαση την ανταμείβει.

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τουρκικά F-16 και ελληνικά μαχητικά

Φαίνεται ότι η ένταση πάνω από το Αιγαίο ανεβαίνει επικίνδυνα με την Τουρκία να συνεχίζει την προκλητική της πολιτική.
Νέο θερμό επεισόδιο σημειώθηκε με τουρκικά F-16 να εμπλέκονται σε αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά, την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβαινε από τη Χίο στα Ψαρά για να επισκεφτεί το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

Αμφίπολη: Συγκλονιστικό! Βρέθηκε ο νεκρός στον τάφο του λόφου Καστά! "Θνητός που λατρευόταν ως ήρωας" ο νεκρός λένε οι αρχαιολόγοι!

- Μοναδικό εύρημα στην Αμφίπολη με βάση τις ανακοινώσεις του υπουργείου
- Βρέθηκε τάφος στο τέλος του μνημείου
- Εντοπίστηκαν τα οστά του νεκρού
- Μένουν τώρα οι έρευνες για την ταυτοποίησή του

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τάφο, με τα οστά του νεκρού και άλλα μοναδικά ευρήματα που αλλάζουν τα δεδομένα.

Άκρατοι λαϊκισμοί Παυλόπουλου κατά Χαρδούβελη

Στην προσπάθειά του να εξέλθει από την πολιτική αφάνεια ο άλλοτε κραταιός υπουργός και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής, στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Βραζιλία: Η αστυνομία έχει «licence to kill» έξι ανθρώπους την ημέρα!

Όσους έχουν σκοτώσει οι αμερικανικές δυνάμεις καταστολής σε 30 χρόνια εξόντωσε μέσα σε 5 χρόνια η αστυνομία της Βραζιλίας - Τι αναφέρεται σε έκθεση μη κυβερνητικής οργάνωσης με έδρα το Σάο Πάολο

Γεωργιάδης: Τώρα δεν είναι ώρα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Για την ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο, αλλά και την ανάγκη να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αξιολόγηση μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στύλιος προς Βούτση: Το ψέμα και η υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον

Με καθυστέρηση ημερών απάντησε ο αποπεμφθείς υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος στη δήλωση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα είπε ότι ο κ. Στύλιος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που δεν ψήφισαν τις άρσεις ασυλιών της Χρυσής Αυγής.

Διόρθωση Ε9: Επτά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε για τον ΕΝΦΙΑ

Επτά «κλασικά» λάθη στη συμπλήρωση του Ε9 είναι αυτά που φόρτωσαν έξτρα φόρους σε παραπάνω από ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων. Τώρα- όταν με το καλό ανοίξει η ειδική εφαρμογή στο taxisnet- θα πρέπει να περάσουν και πάλι μια ...διαδικτυακή βόλτα από την εφορία για να διορθώσουν το Ε9 και να ψαλιδίσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Μαύρο χάλι: Στα αμφιθέατρα κάνουν μάθημα στο πάτωμα κι ο Λοβέρδος κάνει γυμναστική στην Ιαπωνία (photos)

Την ώρα που η Παιδεία βράζει και πολλά σχολεία είναι ακόμα κλειστά, ο αρμόδιος υπουργός το’ ριξε στο… σορολόπ!
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξέφυγε από όλα αυτά τα «βαριά», και πήγε στην Ιαπωνία για τη διάσκεψη της UNESCO!

Ντόροθι Κινγκ: «Ποτέ τα Σκόπια δεν τα έλεγαν Μακεδονία» - «Ο Έλγιν άθελά του έκανε καλό στην Ελλάδα!»

- Λίγες ώρες πριν τις νέες ανακοινώσεις για την Αμφίπολη η Ντόροθι Κινγκ βάζει τέλος στις διεκδικήσεις των Σκοπιανών
- «Ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε και το σύγχρονο Ιράν και το Αφγανιστάν και καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τμήμα της Αρχαίας Μακεδονίας!»
- «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα που ο Έλγιν έφερε στο Λονδίνο, ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι τα ρωμαϊκά γλυπτά δεν ήταν ανώτερα των αρχαίων ελληνικών αλλά απλά αντίγραφά τους»

Αγγελοπούλου για Πρόεδρος Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ

Διέψευσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ότι στο εσωτερικό του κόμματος υπήρξαν αντιδράσεις για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.