27 Οκτωβρίου 2014

Πληρώνει σε... είδος για να ταξιδέψει σε όλη την Κίνα -Υπόσχεται σ@ξ με έναν άνδρα σε κάθε πόλη που θα τη φιλοξενήσει [εικόνες]

Πληρώνει σε... είδος για να ταξιδέψει σε όλη την Κίνα. Ο λόγος για μια 19χρονη από τη Σαγκάη η οποία δημοσίευσε μια αγγελία σε κινέζικη ιστοσελίδα υποσχόμενη να ξεπληρώσει με σεξ όποιον της χρηματοδοτήσει το ταξιδι.

Γελάει ο Φαήλος με τη Δούρου και τις καθαρίστριες

Λάβρος κατά της Ρένας Δούρου εμφανίστηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο οποίος αναρτώντας δύο ανακοινώσεις «έσφαξε με το γάντι» την Περιφερειάρχη των Αθηνών για το θέμα των καθαριστριών στον Δήμο.

Το "δώρο" του Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία

"Σπρώχνει" πρώην στελέχη του στη Νέα Δημοκρατία το βέτο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στον Αλέξη Τσίπρα
 
Δεν αφορά μόνο τη Ραχήλ Μακρή το «βέτο» που έχει θέσει ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει, η οποία μπορεί να συνεχιστεί και μετεκλογικά.

Περιφέρεια Αττικής:900.000 ευρώ το κόστος αποκατάστασης των ζημιών

Σε 900.000 ευρώ εκτιμάται από την Περιφέρεια Αττικής το κόστος αποκατάστασης των ζημιών για έργα που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας.

Γιατί ο Θ. Πλεύρης προβλέπει πως σε λίγο καιρό ο Π. Λαφαζανης θα μιλά για την ανάγκη παραμονής στο ευρώ;

Άλλα λένε και άλλα κάνουν υποστηρίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Πλεύρης που με ένα τουιτάρισμα του επιτίθεται στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για τις καθαρίστριες, τον διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστα Αρβανίτη, για την απεργία στον σταθμό,  και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάχη

«Ιερού» ανοίγματος συνέχεια για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο Αγιο Αρος και το Βατικανό, αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη απά τη Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β΄ Αθήνας και υπεύθυνη εξωτερικής πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιάννη Αμανατίδη, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και τον Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Έκοψαν την παροχή αερίου στο Άσυλο Ανιάτων-Παρέμβαση Σαμαρά

Λόγω οικονομικών δυσκολιών το άσυλο ανιάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις πληρωμές για την παροχή φυσικού αερίου. Αυτός ήταν ο λόγος που η ΕΠΑ Αττικής έκοψε την παροχή.

New York Times: Επιτυχία τα stress tests, αλλά η αβεβαιότητα παραμένει στην Ελλάδα

Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν οι New York Times την επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στα stress tests σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο, ωστόσο, η αβεβαιότητα παραμένει στην ελληνική οικονομία.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΖΜΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ο Γιώργος Πατούλης "γλεντούσε" την ώρα του πλημμυρών!

Σε γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο με ρακόμελα...

Οι καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική δεν φαίνεται να ανέκοψαν την θριαμβευτική διάθεση του γαλάζιου συνδυασμού "Γιώργος Πατούλης"...

Οι ΗΠΑ βγάζουν εκτός αγωγών την Τουρκία

«Οι ΗΠΑ θέλουν να βγάλουν έξω την Τουρκία από τους αγωγούς πετρελαίου»
 
Ο Mehmet Avni Özgürel είναι ένας Τούρκος συγγραφέας και αρθρογράφος κορυφαίων εφημερίδων στην Τουρκία όμως αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει σύμφωνα με την Ζαμάν είναι ότι έχει πολύ, μα πάρα πολύ καλές σχέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, την ΜΙΤ.

Στη δημοσιότητα τα έγγραφα της MI6 για τον Γρίβα-Διγενή

Το αδιάλειπτο ενδιαφέρον των Βρετανών προκαλούσε ο Γεώργιος Γρίβας ακόμα και μετά τον τερματισμό του ένοπλου αγώνα της ΕΟΚΑ, όπως προκύπτει από μυστικά έγγραφα της Υπηρεσίας Ασφαλείας MI5 και της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας MI6 που αποχαρακτηρίζονται σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι τυμβωρύχοι έσκαψαν στην Αμφίπολη

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αμφίπολη παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον άστατο καιρό που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή. Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότεροι γίνονται οι αρχαιολόγοι που θεωρούν ότι ο τάφος έχει συληθεί, υποστηρίζοντας ότι τα χώματα έχουν μπει στο θάλαμο μετά από παρέμβαση των τυμβωρύχων

ΤτΕ: Καμία ελληνική τράπεζα δεν παρουσιάζει ανάγκες κεφαλαίων

Ουδεμία από τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες που συμμετείχαν στα stress test της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δεν παρουσιάζει ανάγκες κεφαλαίων, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος, απαντώντας σε σχετικά ξένα δημοσιεύματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ! Ρένα Δούρου: Καθάρισε τις καθαρίστριες και βάζει ιδιώτες

Τι απαντά η Ρένα Δούρου στο δημοσίευμα του "ΘΕΜΑτος": «Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην Περιφέρεια Αττικής. Δεν υπήρχε προεκλογικά ή μετεκλογικά καμία δέσμευση για προσλήψεις γενικά στην Περιφέρεια ή για προσλήψεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ειδικά...»

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η κυρία Ρένα Δούρου έτρεχε στις συγκεντρώσεις και στις συναυλίες συμπαράστασης για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, δηλώνοντας την αλληλεγγύη της στους αγώνες τους για την επαναπρόσληψή τους. Ομως, όλα αυτά σήμερα δείχνουν να αποτελούν μακρινό και λησμονημένο παρελθόν.

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε μαχήτρια των Κούρδων

Η πληροφορία ότι τζιχαντιστές έχουν απαγχονίσει την μαχήτρια των Κούρδων που είχε φωτογραφηθεί κάνοντας το σήμα της νίκης, κάνει τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Εντυπωσιακό βίντεο απο "ανάγλυφη" πτήση Tornado!

Δείτε την απίστευτη στιγμή όπου βρετανικό μαχητικό τύπου Tornado πέταξε τόσο χαμηλά ώστε ζευγάρι ορειβατών να ζήσει την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του!

Ένα ζευγάρι, ο Craig Sluman με τη σύζυγο του, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πεζοπορία στην Βόρειο Ουαλία, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν είχαν μια αναπάντεχη συνάντηση που τους έκοψε την ανάσα!

Ο πρ. υπουργός του ΠΑΣΟΚ με το μαϊμού πόθεν έσχες: Ο Καλαντζής φταίει... που με έλεγξε

Επίθεση στον Γ.Καλαντζή για «παράνομο» έλεγχο κάνει ο Γ.Ανθόπουλος! Νόμιζε ότι θα τον έλεγχαν ως το 2002 και τον έψαξαν μέχρι το 2006

Επίθεση στον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου «Πόθεν Έσχες» Γιώργο Καλαντζή μέσω επιστολής του εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και υπουργός  Γιάννης Ανθόπουλος, μετά την απόφαση της επιτροπής να τον παραπέμψει στην δικαιοσύνη γιατί βρέθηκαν αδικαιολόγητα περίπου 500.000 ευρώ στους λογαριασμούς του πρώην υπουργού. Ο κ.Ανθόπουλος καταλογίζει στον κ.Καλατζή «παράνομες ενέργειες, ψευδείς διαρροές και άνιση αντιμετώπιση ελεγχομένων».

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο εντυπωσιακό βίντεο με 3D περιήγηση στην Αμφίπολη

Λίγες ώρες πριν δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για την εξέλιξη της ανασκαφής, άλλο ένα εντυπωσιακό 3D animation βίντεο του τύμβου Καστά ήρθε στο φως…

Προσγείωση μόνο για ψύχραιμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει αεροσκάφος της TUI να παρασύρεται από τους δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια προσγείωσης, στο αεροδρόμιο της Μεδέιρα, στην Πορτογαλία.

Μετά τον Σγουρό και τον Φούρα, "ξεπλένουμε" και Γιάννα και όλα καλά

Τρίβει τα χέρια της η Lady G μετά τη διαγραφή αλόγιστων δαπανών του "Αθήνα 1997"

Όλα είναι έτοιμα, νομιμοποιημένα και με ακλόνητο «δεδικασμένο» για την παραγραφή του τερατώδους κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων, που βύθισε την Ελλάδα στο μνημονιακό χάος. Στις 7 Οκτωβρίου, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, η συγκυβέρνηση διέγραψε αλόγιστες δαπάνες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και συνακολούθως τις ευθύνες των διοργανωτών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλασικού Αθλητισμού «Αθήνα 1997».

ΚΛΑΙΩ! Σενάρια για αλλαγή πρωθυπουργού με Κωνσταντόπουλο φαβορί... ναι μωρέ, αυτός με το μαϊμού πόθεν έσχες και την ανήλικη Ζωή

Ξένα κέντρα και το εγχώριο επιχειρηματικό λόμπι προετοιμάζουν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας

Μόνο τυχαίες δεν ήταν, όπως αποδεικνύεται, οι πρόσφατες, πυκνές αναφορές από πολιτικούς διαφορετικού προσανατολισμού (όπως λ.χ. ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάρις Μουτσινάς από τους ανεξάρτητους) για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας!

Οταν η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τη σωσία της Τζούλια Νόβα [εικόνα]

Από την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση η εκρηκτική Τζούλια Νόβα συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την ομοιότητα με μια άλλη ωραία της TV, την Δούκισσα Νομικού.

Ίλιον-Δόθηκαν οι πρώτες επιταγές στους πληγέντες

Οι πρώτες επιταγές των 586,94€ δόθηκαν σήμερα, από ιδίους πόρους του Δήμου Ιλίου, στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης, μετά τη θεομηνία της Παρασκευής για τις άμεσες ανάγκες τους.

Αρχίζει η ανάρτηση στο TAXIS των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ

Αρχίζει από απόψε Δευτέρα το βράδυ η ανάρτηση στο ΤΑΧΙSnet των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων για όσους δικαιούνται μείωση του φόρου κατά 50% ή πλήρη απαλλαγή.

ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ! ΙΚΑ: Ασφαλιστική ικανότητα σε γονείς πολιτών που απέκτησαν υπηκοότητα

Έπειτα από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, το ΙΚΑ θα χορηγεί πλέον ασφαλιστική ικανότητα σε γονείς πολιτών που απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα από πολιτογράφηση, ως προστατευόμενα μέλη.

ΠΙΚΡΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!! ΤτΕ: Αυξήθηκαν οι τραπεζικές καταθέσεις τον Σεπτέμβριο

Μικρή αύξηση για έβδομο συνεχή μήνα σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύθηκαν την Δευτέρα.

Επίθεση από άγνωστο στον Ντέϊβιντ Κάμερον! Βίντεο

Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέϊβιντ Κάμερον, την ώρα που έβγαινε από μια εκδήλωση στο Λίντς.

ΣΥΡΙΖΑ: Μην ακούτε τον Γλέζο! Λέει μαλακ@ες αφού θα τσιμπήσουμε με χαρά τις 50 έδρες

Στη δήλωση του Μανώλη Γλέζου στο Bήμα FM ότι «αν βγούμε με το μπόνους των 50 εδρών, θα πάμε ξανά σε εκλογές» τοποθετήθηκαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Κουμουνδούρου τονίζουν ότι οι απόψεις του Μανώλη Γλέζου δεν απηχούν ένα συλλογικό σχεδιασμό, επισημαίνοντας όμως ότι οι θέσεις που καταθέτει ο ευρωβουλευτής είναι απολύτως σεβαστές.

ΦΩΤΟ-Κατάσκοπος Νέλλη: H Αλίκη Βουγιουκλάκη γυμνόστηθη στην τελευταία της ταινία

Ενα κατασκοπευτικό ρομάντζο στη σκιά της ναζιστικής Γερμανίας είναι η ελληνική ταινία «Κατάσκοπος Νέλλη». Πρωταγωνίστρια ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία αυτή η ταινία ήταν ιδιαίτερη: όχι μόνο ήταν η τελευταία της, αλλά είχε και μια σκηνή που εμφανίστηκε εντελώς γυμνόστηθη.

Εφεδρος Οδυσσέας Αλεπουδέλης: Αγνωστες πτυχές της σκληρής θητείας του Οδυσσέα Ελύτη στο μέτωπο του '40 [εικόνες

Ο ποιητής έγραψε το «Άσμα ηρωικό και πένθιμο» όχι γιατί ήρθε η Μούσα και στάθηκε στο πλευρό του, αλλά διότι είδε το αίμα, τον πόνο, τη στέρηση, τον θάνατο να στέκει μπροστά του στα χιονισμένα πεδία μαχών στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο Οδυσσέας Ελύτης, ως έφεδρος ανθυπολοχαγός Οδυσσέας Αλεπουδέλης, έζησε τον πόλεμο από μέσα...

Μάγεψαν τα F-16 στη Θεσσαλονίκη -Εντυπωσιακοί ελιγμοί [βίντεο]

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα γίνει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ», έχει δώσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να θαυμάσουν τις προετοιμασίες των εντυπωσιακών F-16.

6 έξυπνα tips για φτηνή θέρμανση -Τι συμφέρει για τα μεγάλα και τι για τα μικρά σπίτια

Το πετρέλαιο θέρμανσης είναι φθηνότερο κατά 20% σε σχέση με πέρυσι. Στο φυσικό αέριο οι τιμές κινούνται περίπου στα ίδια επίπεδα, αλλά ενεργοποιήθηκε πρόγραμμα επιδότησης για την εγκατάσταση. Το ηλεκτρικό ρεύμα ακρίβυνε και πάλι.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!! Η Δούρου ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρία την καθαριότητα της Περιφέρειας και όχι στις απολυμένες με τις οποίες φωτογραφίζονταν

​Μπορεί η Ρένα Δούρου να αλυσοδέθηκε με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, να διαδήλωσε μαζί τους και να είχε την απόλυτη στήριξή τους κατά τη διάρκεια των εκλογών, όμως σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ύστερα από την ασφυκτική πίεση κυβέρνησης και τρόικας που δεν ήθελαν να εγκρίνουν προσλήψεις ανέθεσε τον καθαρισμό του κτιρίου της Περιφέρειας σε ιδιωτική εταιρεία.

ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΟΥΠΑ-Δημοσκόπηση Public Issue: Περισσότερο ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση παρά απ'την αντιπολίτευση-3% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σαν καλύτερη κυβέρνηση

Από το 9% πήγε στο 3% το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σαν καλύτερη κυβέρνηση!

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Public Issue δημοσιεύει τη Δευτέρα η «Εφημερίδα των Συντακτών». Σε αυτό φαίνεται πως υπάρχει προτίμηση των ερωτηθέντων σε μια κυβέρνηση Αριστεράς για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

ΚΛΑΨΤΕ!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να χώσει το δημόσιο λεφτά στις ΑΜΚ των τραπεζών!!

Βέβαια δεν τολμάνε να το πουν με επίσημη ανακοίνωση και το διαρρέουν μέσω "κύκλων"... αυτοί που λένε "βάζετε λεφτά και σώζετε τους τραπεζίτες", ζητάνε να βάλουμε κι άλλα!!

Με αφορμή τα τεστ αντοχής των τραπεζών, κύκλοι της Κουμουνδούρου ζητούν ενίσχυση της ρευστότητας και ανακούφιση των δανειοληπτών

Οριστική παύση σε γιατρό-μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ

Πριν ανανήψει με τον ΓΑΠ ήταν στο σκληρό μπλόκ του Άκη...

Η δικαστική παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, προκάλεσε την οριστική παύση –με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας- ενός γιατρού, διευθυντή ογκολογικού νοσοκομείου.

"Μπασκίνες" διευθυντές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;

Τριγμούς προκαλεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η απόφαση που ελήφθη προ οκταημέρου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και προβλέπει, μεταξύ άλλων, το άνοιγμα των ψηφοδελτίων του κόμματος, προς πρόσωπα που δεν ανήκουν στο μηχανισμό του εν λόγω πολιτικού φορέα αλλά έχουν διακριθεί σε τοπικές κοινωνίες.

“Μόνο για τα στρες τεστ και τους… Δημήτρηδες δεν έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ”

Κατά την άποψη της κυβέρνησης, τα stress test στις τράπεζες ήταν «ένας από τους σταθμούς μας για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια»

«Όλο το στοίχημα ήταν να περάσουν αυτά τα τεστ αντοχής οι τράπεζες… Το δεύτερο είναι ότι πλέον, οι τράπεζες, έτσι όπως είναι θωρακισμένες, μπορούν να αφοσιωθούν στις τραπεζικές τους εργασίες που είναι η προσέλκυση καταθέσεων και η ρευστότητα στην αγορά», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Αερομαχίες στο Αιγαίο -Για μισή ώρα πετούσαν πάνω από Λέσβο και Χίο έξι τουρκικά F-16

Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, σχηματισμός 6 αεροσκαφών F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας εισήλθε στις 13:11 στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου και εξήλθε στις 13:44 νότια της Σάμου.

ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ! 73χρονος έπαιρνε τη σύνταξη της πεθαμένης γυναίκας του για 6,5 χρόνια

Έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής συζύγου του για 6,5 χρόνια, ζημιώνοντας το ΙΚΑ κατά 40.000 ευρώ. Ο λόγος για έναν 73χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ο Πιστόριους φαλίρισε -Το εξωφρενικό ποσό που χρωστάει στους δικηγόρους του

Ο Οσκαρ Πιστόριους έπεσε στα μαλακά, αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν του κόστισε καθόλου φθηνά. Η νομική εκπροσώπηση του Ολυμπιονίκη στο δικαστήριο, για το φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ του κόστισε 1,26 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα μισά δεν τους τα έχει καταβάλει ακόμη γιατί απλά... φαλίρισε.

Σαμαράς για το Επος του '40: Μας εμπνέει και μας διδάσκει

«Τιμούμε εκείνους τους ήρωες που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Εκείνους που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού και του ναζισμού, αφήνοντας σε όλους μας ακατάλυτες παρακαταθήκες. Εκείνους που έκαναν τον Ελεύθερο Κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες».

Süddeutsche Zeitung: «Καυτά» e-mails αποκαλύπτουν το πάρτι με τις μίζες στα εξοπλιστικά της Ελλάδας

Στο θέμα των μιζών για ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα επανέρχεται ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung.

Όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle, o Γερμανός δημοσιογράφος Κλάους Οτ κάνει λόγο για ύπαρξη αποκαλυπτικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ εμπλεκομένων σε Ελλάδα και Γερμανία. Όπως επισημαίνει, «η Εισαγγελία (σ.σ.: της Βρέμης) αξιολογεί αλληλογραφία και έγγραφα στην υπόθεση του εξοπλιστικού σκανδάλου.

Γιατί οι αεροσυνοδοί ζητούν να είναι ανοιχτά τα κλείστρα των παραθύρων κατά την απογείωση και προσγείωση

Πολλοί επιβάτες αεροπορικών πτήσεων δυσανασχετούν με τις αεροσυνοδούς όταν κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης τους ζητούν να ανεβάσουν τα κλείστρα των παραθύρων τους και οι θέσεις-καθίσματά τους να είναι σε όρθια στάση.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ» ;) Στα φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού η φύλαξη είναι δεδομένη -Τι λένε τέσσερις Ελληνες καθηγητές

Το Πανεπιστήμιο Princeton στις ΗΠΑ, στο οποίο φοιτούν 7.900 φοιτητές, φυλάσσεται από εξειδικευμένη ομάδα. Στο Yale κάποιες ώρες η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική ταυτότητα εισόδου. Στο Liverpool υπάρχει...

Telegraph: «Τα Ελγίνεια ανήκουν στη Βρετανία, κυρία Κλούνεϊ-Αν δεν είχαμε πάρει, τώρα θα ήταν στα θεμέλια κεμπαπτζίδικου στην Αθήνα»

Ενα κείμενο που στάζει χολή για το αίτημα των Ελλήνων περί επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, αλλά και για την Αμάλ Κλούνεϊ και την πρόσφατή επίσκεψή της δημοσίευσε η εφημερίδα Telegraph. Mε προκλήσεις, συμπεράσματα αυθαίρετα και προβοκατόρικα και επιθέσεις, ο δημοσιογράφος Τζέρεμι Πάξμαν ανοίγει ακόμη περισσότερο το σχεδόν πολεμικό μέτωπο αρθρογραφίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ GAY PRIDE ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΣΓΕΡΟΣ; «Είμαι αντίθετος με τις παρελάσεις –Τις κάνουμε για να τις βλέπουμε μεταξύ μας;»

Όλοι οι καραγκιόζηδες ενοχλούνται από τις παρελάσεις των παιδιών ή του Στρατού αλλά σφάζονται για τις παρελάσεις των ξεφτιλισμένων πο@στηδων πάνω στα άρματα...

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά το τέλος της παρέλασης, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας επί της οδού Τσιμισκή, αλλά και για τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν κατά μήκος της οδού.

FAΖ: Τσίπρας όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου

Οι ενδείξεις ότι τον επόμενο Φεβρουάριο δεν θα καταστεί δυνατόν να εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άρα η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, βάζουν το Βερολίνο στη διαδικασία προετοιμασίας να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

Λίστα Λαγκάρντ: Στην τσιμπίδα επτά μεγαλοεπιχειρηματίες για φοροδιαφυγή 2-10 εκατ. ευρώ

Ο έλεγχος που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου απέφερε καρπούς, καθώς εντοπίστηκαν επτά μεγαλοεπιχειρηματίες που περιλαμβάνονται στην περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και οι οποίοι βαρύνονται για φοροδιαφυγή από 2 έως 10 εκατ. ευρώ.

Ιράκ: Επίθεση αυτοκτονίας με 27 νεκρούς κοντά στη Βαγδάτη

Τα θύματα ήταν σιίτες μουσουλμάνοι πολιτοφύλακες, ενώ ο βομβιστής τραυμάτισε άλλους 60 συναδέλφους τους